Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt tweede zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 151x bekeken

Mijn naam is Herman, toetsenist bij coverband By Coincidence. We zijn op zoek naar een tweede zangeres (niet alleen voor een tweede stem!) om de band te versterken. Wij spelen rock, pop ballads enz. en treden regelmatig op. We repeteren tweemaal per maand in Leusden. Voor contact en meer info kun je me (ook) bellen: 06-10588197. Met groet, Herman

Muzikantenbank user Herman TjepkemaHerman Tjepkema

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 168x bekeken

Heey muzikanten! Ik ben een beginnend zanger van 30 jaar uit Amersfoort en ik zoek muzikanten om mee te jammen en ervaring mee op te doen. Vooral covers genre R&B/soul. Heb je interesse? App me vooral op 0681115691 Instagram: justinheaven_music Greets, Justin

Muzikantenbank user Justin Van 't LaarJustin Van 't Laar

Ontmoeten/jamsessies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 304x bekeken

Beste muzieklovers, Ik ben op zoek naar andere enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om een beetje te jammen. Ik zing graag en vind het leuk om dit samen met anderen te doen. In eerste instantie gewoon een beetje jammen. Als uitlaatklep en wie weet wat er voor moois kan ontstaan. No strings attached. Enthousiast? Neem contact met mij op om te kijken naar mogelijkheden. Mocht je nou een … meer »

Muzikantenbank user MarMar

Zangeres bied zichzelf aan

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 293x bekeken

Mijn naam is Louise Gouw en ik ben een enthousiaste zangeres van 23 jaar. Ik bied mijzelf aan als zangeres voor optredens, samenwerkingen, opnames, bandjes etc. Mijn single: https://www.youtube.com/watch?v=8Pn511SzgIs Optreden: https://www.youtube.com/watch?v=Pi3-qUztSsE Over mij: Ik ben sinds kleins af aan al bezig met muziek maken en zingen, en heb examen gehaald in Muziek. Ik heb laatst mijn … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Rapper & Kinderstemmen gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 106x bekeken

KINDERSTEMMEN & RAPPER GEZOCHT Hi! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben zangeres. Op dit moment ben ik bezig met een album, Ik ben hiervoor op zoek naar verschillende kinderstemmen die een chorus kunnen inzingen (engelstalig) en een rapper voor een samenwerking nummer. Je kunt mij mailen musicbypuddles@*****.com of een berichtje sturen via hier! Hier is mijn single, de rest van het album komt dit … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Vocal Coach biedt zich aan

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 269x bekeken

Vocal Coach biedt zich aanLieve muzikanten, vocalisten, producers! Mijn naam is Madelief, met mijn bedrijf Stem Shop leer ik vocalisten, muzikanten én producers met dé Complete Vocal Technique alles over het gebruik van de stem. Van ademsteun, de drie basis principes, ademhaling en de vier stemfuncties naar interpretatie en soundkleur. Wil jij alles uit je stem halen of vocalisten beter begeleiden in de studio! … meer »

Madelief Twilt

Zanger gezocht voor AC/DC tribute band.

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 125x bekeken

Door-her-restartende AC/DC Tribute zoekt drummer en zanger. Crazy/Daisy speelde van 2011 tot 2018 tientallen optredens in binnen en buitenland. Nu willen we de boel weer voorzichtig opstarten maar hebben de drummer en zanger inmiddels andere projecten die al hun aandacht opeisen. Repeteren gebeurde meestal in Amersfoort omdat dit relatief centraal is voor de bandleden. Heb je intresse?

Muzikantenbank user Peter DegenPeter Degen

Zangeres/frontvrouw of zanger/frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 433x bekeken

Zangeres/frontvrouw of zanger/frontman gezochtBlues Treat is een bluesband met een veelzijdig repertoire en bestaat al meer dan 25 jaar. In 2017 stond Blues Treat nog in de finale van de Dutch Blues Challenge! Helaas moet onze zangeres stoppen met zingen. Repertoire o.a. The Hoax, Koko Taylor, The Fabulous Thunderbirds, Susan Tedeschi, The Red Devils, B.B. King en Danielle Nicole, maar we staan open voor nieuwe ideeën en invloeden. We repeteren … meer »

Paolo Dialpho