Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor progrock band

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 147x bekeken

We zijn een band bestaande uit vier muzikanten die allemaal ruime band ervaring hebben. We houden allemaal van symfonische rock en hebben als primair doel zelf muziek componeren met eigen lyrics. We zijn paar maanden bezig en hebben nu drie nummers. Wat we missen is een zanger die eventueel ook toetsen speelt en die het leuk vind om mee te denken in het creatieve proces. We repeteren om de week … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de BrugJan Van de Brug

Funk-Soul Coverband zoekt nog een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 248x bekeken

Funk-Soul Coverband zoekt nog een zangeresHou je van (bijna) alles wat op Sublime FM gespeeld wordt, heb je al zangervaring in een band (of inmiddels voldoende zangles gehad en je wilt nu wel eens laten horen wat je kan), en vind je het leuk om regelmatig samen met ons een spetterende performance op een feest of in de kroeg te geven, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een ervaren 5-koppige band (drummer, bassist, gitarist, toetsenist … meer »

André

Muziekproducent/componist zoekt tekstschrijver en zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 254x bekeken

De afgelopen 10 jaar heb ik vooral muziek voor TV-series, films en filmtrailers gemaakt, maar nu wil ik me ook gaan richten op het maken van radiovriendelijke moderne pop, gewoon leuke en catchy nummers! Daarom ben ik op zoek naar een tekstschrijver/zanger(es) om samen een team mee te vormen. Mijn plan is om in het begin ongeveer 3-5 liedjes op te nemen en deze aan te bieden aan artiesten (waarschijnlijk … meer »

Tim

Gezocht ervaren toetsenist voor pop-rock band en Zanger of zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 237x bekeken

Gezocht ervaren toetsenist voor pop-rock band en Zanger of zangeresOmdat binnenkort onze toetsenist ons helaas gaat verlaten is By Coincidence op zoek naar een nieuwe ervaren toetsenist die alle juiste geluiden uit zijn toetsen kan halen. Onze muziek ligt tussen Coldplay - Clocks en Bryan Adam- Summer of 69,Uprise- Muse en Twilight zone van the Golden Earring en alles wat er tussen zit, Informeer vrijblijvend. We hebben met regelmaat optredens en hebben ook succesvol … meer »

Paul

Zangeres zoekt band/muzikant

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 329x bekeken

Zangeres zoekt band/muzikantHey muzikanten! Ik ben zangeres en opzoek naar een band of muzikant(en) om een band mee op te starten! De genre's die ik tof vind zijn funk, soul, jazz, rock, pop. Super breed wel! Schrijf mijn eigen nummers en zing daarnaast graag covers. Hier wat linkjes naar demo's: https://www.instagram.com/tv/Bk0eevIBJKL/ https://www.instagram.com/tv/BxQM5_TFiAi/ https://www.instagram.com/tv/Bubwp-DlVGM/ https://www.instagram.com/tv/Bqz9ug8CLAZ/

Muzikantenbank user Madelief TwiltMadelief Twilt

Superleuke coverband zoekt zanger/frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 284x bekeken

Superleuke coverband zoekt zanger/frontmanHoi! Wij zijn een band uit Amersfoort bestaande uit een drummer, bassist, toetsenist en twee gitaristen, en we komen een zanger te kort. Wij spelen graag muziek aan de kant van Steely Dan en Frank Zappa, maar we zijn momenteel ons repertoire aan het uibreiden met wat meer “toegankelijke” nummers om binnenkort wat optredens te gaan doen. (over leeftijd doen we niet moeilijk maar laten we zeggen … meer »

Muzikantenbank user Milan DamenMilan Damen

Zanger/zangeres gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 408x bekeken

Coverband Mindfunk is op zoek naar een 2e lead vocal. De bezetting is gitaar, bas, drums, keyboard, trompet, 2 saxen, lead vocal, backing vocal. Allen (zeer) ervaren muzikanten. We spelen pop/soul/funk/disco met als doel om ca. 10 betaalde optredens per jaar te gaan doen. We repeteren om de 14 dagen op vrijdagavond in Amersfoort, Utrecht of Ede. Op dit moment moet het repertoire nog wat uitgebreid … meer »

brouwer

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 239x bekeken

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zangerHoi wij zijn Mutual Disagreement een rockband uit de regio Veenendaal. Een 4 koppige band bestaande uit zang, gitaar, bas en drum. Onze zangeres gaat er helaas mee stoppen... Heb je een lekkere stem en zing je graag stevige nummers? neem dan even contact op dan jammen we een keer om te kijken of de koppen dezelfde kant op staan :-) We repeteren woensdagavond samen met een coach bij Muziekschool … meer »

Muzikantenbank user Reint van den BrinkReint van den Brink