Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband met ervaren muzikanten zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 44x bekeken

Bandnaam: Carolina Reapers Plaats: Harderwijk Repetities: om de week op donderdagavond Genre: pop/rock maar dan net de nummers die je niet vaak hoort :) Samenstelling: slaggitarist die nu ook leadzang doet, bassist, drummer, sologitarist Leeftijd bandleden: 30 - 60 maar we zijn nog erg jong van geest! Website: https://carolinareapers.nl/ Doel: 10/20 optredens per jaar We zoeken bij voorkeur … meer »

Andre Koelewijn

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 179x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Gezocht een zanger voor een metalband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 232x bekeken

Goedendag, Wij ik ( Dennis) en 3 mede bandleden zijn opzoek naar een zanger die het leuk vind om lekker los te kunnen gaan op muziek als Megadeth, Metallica, Iron Maiden, Nirvana etc. Wij spelen nu al een poosje samen maar missen nog een stem in ons midden die on de weg wijst. Zonder een vaste stem is het toch nog best lastig om een nummer goed te kunnen spelen. Wij willen in de toekomst gaan … meer »

Muzikantenbank user Dennis KrophollerDennis Kropholler

The Undskyld Band zoekt een zanger/zangeres Maak jij onze band compleet?

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 455x bekeken

The Undskyld Band zoekt een zanger/zangeres Maak jij onze band compleet?Wie ben jij? We hebben een vacature voor een zanger/zangeres die ons op het podium en tijdens de repetities smoel en power geeft. Ben je een gemotiveerde muzikant met bandervaring? Is zingen je eerste natuur? Weet jij het publiek mee te krijgen? Dan maken wij binnenkort graag kennis met je! Wij zijn de coverband Undskyld (sorry). Onze passie De passie van Undskyld is samen muziek maken waarbij eenieder … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Word de nieuwe stem van Blues Treat!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 885x bekeken

Ben jij een zangeres/zanger met een passie voor de blues? Krijg jij als frontvrouw/frontman van deze doorgewinterde bluesband het publiek in beweging? Dan is dit jouw kans om te schitteren als de stem van Blues Treat! Waarom kiezen voor ons: 1. Passie en ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en hebben opgetreden op diverse podia en festivals. In 2016 deden … meer »

Paolo Dialpho

Shanty Piratenkoor ManOverBoord (UtrechtseHeuvelrug) Zoekt Violist en heeft plaats voor Zangers

Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 881x bekeken

Wij zijn een Shanty -Folk koor met 18 leden en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op maandagavond van 19:30 - 21:30 uur in Doorn. Met drie Accordeonisten, Gitarist en Bassist, zijn wij opzoek naar een Violist, Tin Whistler en extra zangers m/v ter ondersteuning van ons gemengde koor. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries