Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 107x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziekMijn naam is Gerda Bruining. Ben een ervaren zangeres op zoek naar een gitarist/zanger voor betaalde optredens in een verpleeghuis/woonzorgcentrum etc. Muziek uit de jaren 40/50 zoals Louise zit niet op je nagels te bijten, Spring maar achterop, Er zaten 2 motten etc. Iemand die goed kan begeleiden en een mooie en niet al te harde stem heeft, eventueel 2e stem kan zingen, maar in elk geval ook goed … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining

Country- en bluesmuzikanten gezocht!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 403x bekeken

Country- en bluesmuzikanten gezocht!Voel jij je aangesproken? Fantastisch! Wij, Cas (23, gitaar), Robbie (30, manusje van alles) en Noud (27, gitaar + zang), zijn op zoek naar versterking voor de Nashville Ticklepicks. Momenteel spelen wij wat JJ Cale, Doc Watson, Ray Charles, Dan Auerbach, Johnny Cash, Darrel Scott, CSNY, Eagles en anderen. Wij staan open voor van alles en nogwat, als het maar een beetje in de buurt hangt van bovenstaande. … meer »

Muzikantenbank user Noud SchoffelmeerNoud Schoffelmeer

Zanger(es) Gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 210x bekeken

ZANGER(ES) GEZOCHT Voor de nieuwe band Xplained zoeken wij, bassist en toetsenist, een zanger(es). Ben jij bekend met het repertoire van oa. Chris Tomlin, Martin Smith, Hillsong, JC, etc en wil je graag het podium beklimmen met deze muziek? We willen graag oefenen in Amersfoort. Leeftijd, vanaf ca 25 jr. Belangrijk is een professionele inzet en instelling, dat betekent, zelf de muziek uitzoeken, je … meer »

Muzikantenbank user Peter ZijlstraPeter Zijlstra