Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 223x bekeken

Yo! Ik ben Richie, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik speel al jaren gitaar en ik zing ook regelmatig. Ik zoek mensen rond dezelfde leeftijd die samen met mij een indie / rock band willen starten en eigen muziek willen maken. Zelf dacht ik eraan om de lead gitaar / 2e stem te doen, maar ik zou ook de lead zang / rythm gitaar kunnen doen. Verder zoek ik een drummer, een bassist en iemand … meer »

Muzikantenbank user Richie van der SchaftRichie van der Schaft

Nederpop ( Nederlandstalig) en/of Schlager (Duitstalig) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 143x bekeken

Hoi,hoi, ik ben 59 jaar en al ruim 50 jaar met muziek bezig. Voornamelijk slagwerk en aan enkele zangcontesten meegedaan en ook gewonnen. Verder heb ik op de planken gestaan met een act bij dinershows. Nu ben ik als zanger op zoek naar aansluiting bij een Nederpopband of Duitstalige band. Mochten er medemuzikanten zijn die zoiets willen opzetten heb ik ook zeker interesse. Ook optreden als duo … meer »

Eric Seerden

Zanger gezocht Hilversum Nederpopband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 332x bekeken

Semi prof Nederpopband (engels en Nederlandstalig) uit Hilversum met eigen apparatuur/oefenruimte en spelend met inears, bestaande uit Drum, Bas, Toetsen, Gitaar, Zangeres en geluidsman zoekt goede zanger. Regelmatig optredens. Deel v.d. Setlist: x is zanger y zangeres Long Blond Animal x Blow Me Away y Wicked Way y Venus y Modern World y Memories y When The Lady Smiles x Woman y Weekend … meer »

noel nvt