Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband uit Amesfoort zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 175x bekeken

Bluesband uit Amersfoort zoekt ervaren zanger(es). We spelen al zo'n drie jaar in deze bezetting (gitarist, toetsenist, drummer, bassist) en zijn op zoek naar een nieuwe zanger(es). We repeteren iedere twee weken in onze eigen oefenruimte. We hebben een goed lopend repertoire, maar staan uiteraard open voor de inbreng van de nieuwe vocalist. Heb je interesse of ken je iemand? Stuur een berichtje en … meer »

Muzikantenbank user Peter KostermanPeter Kosterman

BluezBizznizz zoekt een zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 247x bekeken

Doorgewinterde bluesband uit Amersfoort bestaande uit gitarist, toetsenist, drummer en bassist zoeken versterking met een zanger(es). Onze leeftijd is 55 plus, dus ervaring zat. Wij willen serieus muziek maken die staat als een huis. Een breed scala aan blues varianten behoort tot de mogelijkheden. Wij spelen wat goed klinkt en lekker speelt. Elke twee weken op zondagavond oefenen we in onze eigen … meer »

Huub Rohof

Muzikanten gezocht voor america/rootsband in Amersfoort

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 230x bekeken

Hoi, Wij zijn op zoek naar verschillende muzikanten voor een americana/roots/country/blues band in Amersfoort. Momenteel zijn wij met ons tweeën; gitaar en banjo/ukulele. Het doel is gezellig muziek maken en toe te werken naar een set die we een paar keer per jaar live neer kunnen zetten. We willen beginnen met covers en op den duur ook zelf schrijven. We horen graag van je! Cas en Robbie

Muzikantenbank user Cas Van Der BeekCas Van Der Beek

Opstartend project zoekt bassist en vocalen!

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 292x bekeken

Drummer, gitarist en toetsenist zijn opzoek naar een basser, en eventueel (bij voorkeur) mannelijke vocalen! We hebben het halve idee gekregen om eens wat met nederpop te doen. Dit is dus uiteenlopend van Acda en de Munnik tot de Jeugd van tegenwoordig. We hebben laatst eens een rits nummer op rij gezet waar wij wel wat mee willen. Bedoeling is om 1x in de 2/3 weken een avondje te oefenen, … meer »

Djurre

Symphonisch/melodische rockband zoekt met spoed zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 285x bekeken

Onze band ARETEY bestaat uit een toetsenist, gitarist, basgitarist, drummer en zangeres. Eigen werk in de hoek van melodische rock met symphonische accenten. Wij zijn op zoek naar een zangeres die: . hoog stembereik heeft (aanvullend op onze laagstemmige  zangeres) . affiniteit met onze muziek heeft . zowel solo als gezamenlijk/meerstemmig wil zingen Voor een indruk van wat wij zoeken, Google … meer »

Muzikantenbank user Leo BingenLeo Bingen