Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Undskyld Band zoekt een zanger/zangeres Maak jij onze band compleet?

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 122x bekeken

The Undskyld Band zoekt een zanger/zangeres Maak jij onze band compleet?Wie ben jij? We hebben een vacature voor een zanger/zangeres die ons op het podium en tijdens de repetities smoel en power geeft. Ben je een gemotiveerde muzikant met bandervaring? Is zingen je eerste natuur? Weet jij het publiek mee te krijgen? Dan maken wij binnenkort graag kennis met je! Wij zijn de coverband Undskyld (sorry). Onze passie De passie van Undskyld is samen muziek maken waarbij eenieder … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

THE APPLE Beatles tribute band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 308x bekeken

Heb jij Beatles bloed door de aderen stromen? Is jouw stem vergelijkbaar met die van John en/of Paul? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij oefenen regelmatig in Amersfoort. Neem kontakt met mij op en je krijgt de nodige informatie. Tevens wat video opnames om een indruk te krijgen. 06-53429074 https://youtu.be/GEIQtLgDswQ?feature=shared

Muzikantenbank user Hans van BarenHans van Baren

Word de nieuwe stem van Blues Treat!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 705x bekeken

Ben jij een zangeres/zanger met een passie voor de blues? Krijg jij als frontvrouw/frontman van deze doorgewinterde bluesband het publiek in beweging? Dan is dit jouw kans om te schitteren als de stem van Blues Treat! Waarom kiezen voor ons: 1. Passie en ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en hebben opgetreden op diverse podia en festivals. In 2016 deden … meer »

Paolo Dialpho

Shanty Piratenkoor ManOverBoord (UtrechtseHeuvelrug) Zoekt Violist en heeft plaats voor Zangers

Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 694x bekeken

Wij zijn een Shantykoor met 15 leden en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op maandagavond van 19:30 - 21:30 uur in Doorn. Met drie Accordeonisten, Gitarist en Bassist, zijn wij opzoek naar een Violist (m/v) en extra Tenoren en Baritons ter ondersteuning van ons gemengde koor. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, mail mij … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries