Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 89x bekeken

Voor optredens in verzorgcentra etc. Ik heb daar geen contacten dus als jij die inbrengt dan breng ik een professionele zanginstallatie in. Ik ben gitarist zowel akoestisch als elektrisch en zing bescheiden mee als dat nodig is. Graag in een straal van 40 km rond Amersfoort.

Peter Meijer

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 188x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziekMijn naam is Gerda Bruining. Ben een ervaren zangeres op zoek naar een gitarist/zanger voor betaalde optredens in een verpleeghuis/woonzorgcentrum etc. Muziek uit de jaren 40/50 zoals Louise zit niet op je nagels te bijten, Spring maar achterop, Er zaten 2 motten etc. Iemand die goed kan begeleiden en een mooie en niet al te harde stem heeft, eventueel 2e stem kan zingen, maar in elk geval ook goed … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining

Band More Moments zoekt allround zangeres met lef

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 720x bekeken

Gezocht zangeres met stem en lef voor 6 persoons allround partyband in oprichting in Veenendaal. Als front- vrouw ben jij de stem en het gezicht van de band. Beschik jij over een veelzijdige zang- stem? Wil je veel muziekstijlen en genres zingen? Zoals hits en evergreens periode 1960 t/m nu? Nederlandstalig, Engelstalig, Duits etc? Neem dan snel contact met mij op via 06-47024186 dan maken we een … meer »

Jan Spies