Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Old Man's Project zoekt zangeres!!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 246x bekeken

Heey jij gepassioneerde muzikant! Wij zijn een coverband bestaande uit een bassist, drummer en twee gitaristen. Ons repertoire bestaat uit verschillende stijlen voornamelijk gericht op de jaren 60-70, maar ook uit andere tijden. Op dit moment spelen we onder andere nummers van Neil Young, Queen, Jefferson Airplane, the Cure, Talking Heads, the Beatles, Golden Earring en the Black Keys. We proberen … meer »

Muzikantenbank user Maarten van NijkerkMaarten van Nijkerk

Zanger gezocht voor progrock band

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 206x bekeken

We zijn een band bestaande uit vier muzikanten die allemaal ruime band ervaring hebben. We houden allemaal van symfonische rock en hebben als primair doel zelf muziek componeren met eigen lyrics. We zijn paar maanden bezig en hebben nu drie nummers. Wat we missen is een zanger die eventueel ook toetsen speelt en die het leuk vind om mee te denken in het creatieve proces. We repeteren om de week … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de BrugJan Van de Brug

Gezocht ervaren toetsenist voor pop-rock band en Zanger of zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 357x bekeken

Gezocht ervaren toetsenist voor pop-rock band en Zanger of zangeresOmdat binnenkort onze toetsenist ons helaas gaat verlaten is By Coincidence op zoek naar een nieuwe ervaren toetsenist die alle juiste geluiden uit zijn toetsen kan halen. Onze muziek ligt tussen Coldplay - Clocks en Bryan Adam- Summer of 69,Uprise- Muse en Twilight zone van the Golden Earring en alles wat er tussen zit, Informeer vrijblijvend. We hebben met regelmaat optredens en hebben ook succesvol … meer »

Paul

Superleuke coverband zoekt zanger/frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 348x bekeken

Superleuke coverband zoekt zanger/frontmanHoi! Wij zijn een band uit Amersfoort bestaande uit een drummer, bassist, toetsenist en twee gitaristen, en we komen een zanger te kort. Wij spelen graag muziek aan de kant van Steely Dan en Frank Zappa, maar we zijn momenteel ons repertoire aan het uibreiden met wat meer “toegankelijke” nummers om binnenkort wat optredens te gaan doen. (over leeftijd doen we niet moeilijk maar laten we zeggen … meer »

Muzikantenbank user Milan DamenMilan Damen