Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Superleuke coverband zoekt zanger/frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 218x bekeken

Superleuke coverband zoekt zanger/frontmanHoi! Wij zijn een band uit Amersfoort bestaande uit een drummer, bassist, toetsenist en twee gitaristen, en we komen een zanger te kort. Wij spelen graag muziek aan de kant van Steely Dan en Frank Zappa, maar we zijn momenteel ons repertoire aan het uibreiden met wat meer “toegankelijke” nummers om binnenkort wat optredens te gaan doen. (over leeftijd doen we niet moeilijk maar laten we zeggen … meer »

Muzikantenbank user Milan DamenMilan Damen

Zanger/zangeres gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 331x bekeken

Coverband Mindfunk is op zoek naar een 2e lead vocal. De bezetting is gitaar, bas, drums, keyboard, trompet, 2 saxen, lead vocal, backing vocal. Allen (zeer) ervaren muzikanten. We spelen pop/soul/funk/disco met als doel om ca. 10 betaalde optredens per jaar te gaan doen. We repeteren om de 14 dagen op vrijdagavond in Amersfoort, Utrecht of Ede. Op dit moment moet het repertoire nog wat uitgebreid … meer »

brouwer

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 203x bekeken

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zangerHoi wij zijn Mutual Disagreement een rockband uit de regio Veenendaal. Een 4 koppige band bestaande uit zang, gitaar, bas en drum. Onze zangeres gaat er helaas mee stoppen... Heb je een lekkere stem en zing je graag stevige nummers? neem dan even contact op dan jammen we een keer om te kijken of de koppen dezelfde kant op staan :-) We repeteren woensdagavond samen met een coach bij Muziekschool … meer »

Muzikantenbank user Reint van den BrinkReint van den Brink