Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 167x bekeken

Heey muzikanten! Ik ben een beginnend zanger van 30 jaar uit Amersfoort en ik zoek muzikanten om mee te jammen en ervaring mee op te doen. Vooral covers genre R&B/soul. Heb je interesse? App me vooral op 0681115691 Instagram: justinheaven_music Greets, Justin

Muzikantenbank user Justin Van 't LaarJustin Van 't Laar

Ontmoeten/jamsessies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 303x bekeken

Beste muzieklovers, Ik ben op zoek naar andere enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om een beetje te jammen. Ik zing graag en vind het leuk om dit samen met anderen te doen. In eerste instantie gewoon een beetje jammen. Als uitlaatklep en wie weet wat er voor moois kan ontstaan. No strings attached. Enthousiast? Neem contact met mij op om te kijken naar mogelijkheden. Mocht je nou een … meer »

Muzikantenbank user MarMar

Zangeres bied zichzelf aan

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 292x bekeken

Mijn naam is Louise Gouw en ik ben een enthousiaste zangeres van 23 jaar. Ik bied mijzelf aan als zangeres voor optredens, samenwerkingen, opnames, bandjes etc. Mijn single: https://www.youtube.com/watch?v=8Pn511SzgIs Optreden: https://www.youtube.com/watch?v=Pi3-qUztSsE Over mij: Ik ben sinds kleins af aan al bezig met muziek maken en zingen, en heb examen gehaald in Muziek. Ik heb laatst mijn … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Rapper & Kinderstemmen gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 106x bekeken

KINDERSTEMMEN & RAPPER GEZOCHT Hi! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben zangeres. Op dit moment ben ik bezig met een album, Ik ben hiervoor op zoek naar verschillende kinderstemmen die een chorus kunnen inzingen (engelstalig) en een rapper voor een samenwerking nummer. Je kunt mij mailen musicbypuddles@*****.com of een berichtje sturen via hier! Hier is mijn single, de rest van het album komt dit … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Vocal Coach biedt zich aan

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 269x bekeken

Vocal Coach biedt zich aanLieve muzikanten, vocalisten, producers! Mijn naam is Madelief, met mijn bedrijf Stem Shop leer ik vocalisten, muzikanten én producers met dé Complete Vocal Technique alles over het gebruik van de stem. Van ademsteun, de drie basis principes, ademhaling en de vier stemfuncties naar interpretatie en soundkleur. Wil jij alles uit je stem halen of vocalisten beter begeleiden in de studio! … meer »

Madelief Twilt