Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Niet allerdaagse funk/soul band the vibe (regio Almere) zoekt Groovy toetsenist M/V.

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 130x bekeken

Niet allerdaagse funk/soul band the vibe (regio Almere) zoekt Groovy toetsenist M/V.We spelen niet de makkelijkste nummers. De stijlen die wij speelden zijn, funk, soul, fusion, Jazz en disco. O.a. nummers van; Jamiroquai, Sting, The Brand New Heavies, Joss Stone, Frank Mccomb, Toto, Luther Vandross en nog veel meer heerlijke nummers. We repeteren 1x per 2 weken in Almere. Dus mocht je interesse hebben? Stuur mij dan een bericht.

Muzikantenbank user Angela HensensAngela Hensens

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 458x bekeken

Drummer gezochtWij zijn de popcoverband Undskyld. We repeteren in Soest en treden soms op. We hebben een vacature voor drummer. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde muzikant met bandervaring. Als team samen beter worden qua muzikaliteit staat bij ons altijd centraal. Dat betekent dat je je partijen kent en je een positief kritische inbreng hebt in de totale bandsound en performance. Door het vertrek van onze drummer … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Zangeres gezocht voor band 'By Coincidence' regio Amersfoort/Utrecht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 330x bekeken

Zangeres gezocht voor band 'By Coincidence' regio Amersfoort/UtrechtWij zijn 'By Coincidence' en zoeken voor onze band (zangeres, twee gitaristen, bas, toetsen en slagwerk) een (tweede) zangeres die samen met onze eerste zangeres zowel een duo wil zijn maar vooral ook alleen nummers wil zingen en inbrengen. We spelen rock en pop en om een indruk te krijgen vind je op onze facebookpagina een compilatie. We oefenen op dinsdagavond twee keer per maand in Leusden. We hopen … meer »

Muzikantenbank user Herman TjepkemaHerman Tjepkema

Ervaren bassist zoekt nieuwe uitdaging

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 266x bekeken

Ervaren bassist zoekt nieuwe uitdagingNa ruim 8 jaar spelen bij The Invaders (Amersfoort) is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik, Sidney Hill (Ermelo, Gld.), ben een allround bassist met brede muzikale interesse. Ben zélf opgegroeid met bands als The Eagles, Doobie Bros., Little River Band, EWF, etc. Melodieuze muziek met mooie harmonische zang. Naast veel podiumervaring beschik ik over een uitstekende zangstem, zowel lead als background. … meer »

Muzikantenbank user Sidney HillSidney Hill

ZANGER (-es) gevraagd voor leuke en ervaren band

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 482x bekeken

Invaders is een band met ervaren muzikanten die een breed repertoire spelen (zie voor een indruk de website: http://www.invaders-amersfoort.nl/ We zijn met een doorstart bezig en hebben al een mooie formatie staan: 2 zangeressen, 2 gitaristen (slag en solo), toetsenist, bassist en drummer. Een GOEDE en ERVAREN mannenstem zou het team helemaal compleet maken. Als je een instrument speelt is dat ook … meer »

Tansingh Partiman

Coverband zoekt tweede zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 291x bekeken

Mijn naam is Herman, toetsenist bij coverband By Coincidence. We zijn op zoek naar een tweede zangeres (niet alleen voor een tweede stem!) om de band te versterken. Wij spelen rock, pop ballads enz. en treden regelmatig op. We repeteren tweemaal per maand in Leusden. Voor contact en meer info kun je me (ook) bellen: 06-10588197. Met groet, Herman

Muzikantenbank user Herman TjepkemaHerman Tjepkema

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 301x bekeken

Heey muzikanten! Ik ben een beginnend zanger van 30 jaar uit Amersfoort en ik zoek muzikanten om mee te jammen en ervaring mee op te doen. Vooral covers genre R&B/soul. Heb je interesse? App me vooral op 0681115691 Instagram: justinheaven_music Greets, Justin

Muzikantenbank user Justin Van 't LaarJustin Van 't Laar