Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock / Pop Coverband zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 280x bekeken

Hallo, We zijn een Rock / Pop Coverband bestaande uit een drummer, bassist , toetsenist , gitarist , zangeres en een zanger. Onze zanger is echter vorige week gestopt waardoor we nu op zoek zijn naar een goede vervanger. We spelen stevige Rock en Pop nummers vanaf de jaren 60 tot heden toe. Om een indruk te geven enkele nummers uit het repertoire: Blof /Later als ik groter ben. Peter Frampton … meer »

Bill

Band zoekt enthousiaste zanger voor country, rock en roll en 60s muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 445x bekeken

Wij, een stel oude(re) muzikanten die voor het plezier muziek maken zoeken een enthousiaste zanger(es). Genre: moderne country, rock en roll en 60s muziek. Als je naast zang ook nog slaggitaar speelt ben je helemaal welkom. Band bestaat uit gitarist, bassist, toetsenman en drummer. Meerstemmige zang is geen probleem. Band is begin dit jaar van start gegaan. Je hebt dus nog veel invloed op het repertoire. … meer »

Eric Verhagen

ПŽ¤ Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 235x bekeken

ПŽ¤ Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤Ben jij een geweldige zangeres die net zo dol is op de muziek van Johnny Cash als wij? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn The Johnny Cash Experience, een toffe tribute band van jonge gasten (20 tot 25) uit Oirschot en omgeving, en we hebben nog een June Carter nodig om onze band compleet te maken. Als lid van onze band krijg je de kans om op te treden op mooie podia. We streven naar te gekke … meer »

Muzikantenbank user Teun van BrunschotTeun van Brunschot

Geluidstechnicus met eigen installatie

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 369x bekeken

Hoi hoi, ik ben zelf een muzikant in hart en nieren. Speel toetsen en doe tegelijk de techniek… 😊 Ik heb niet het allernieuwste spul maar het klinkt mooi (en is loei-zwaar 😂). Ik zoek zangers, zangeressen of bandjes in allerlei genres die van mijn diensten als geluidsman gebruik willen maken. Het is voor mij hobby dus aan de vergoeding komen we wel uit…

Muzikantenbank user John van OpdorpJohn van Opdorp

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar bandHey! Mijn naam is Sam en ik ben 21. Ik zoek muzikanten die samen met mij de wereld van dreampop/soft pop en experimentele dingen wil verkennen. Ik schrijf eigen nummers en werk daarin vaak met elektronische sounds, dus zoek bijvoorbeeld (el.) gitarist, toetsenist (synth of piano) en bassist en evt een drummer :) Zelf speel ik een beetje van alles, waardoor songwriting goed lukt, maar de echte afwerking … meer »

Muzikantenbank user Sam van DokSam van Dok