Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

10-mans formatie B-Soul zoekt een zangeres met Soul

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant)

Vanwege het vertrek (helaas) van één van onze drie zangeressen is soulformatie B-Soul op zoek naar een nieuwe zangeres. Het gaat om de hoogste partijen dus bij voorkeur een zangeres met een Sopraan stem. Ervaring en affiniteit hebben met Soulmuziek is een absolute pré.

Je zingt lead partijen maar doet ook backing vocals wanneer één van de andere zangeressen de lead heeft. Er wordt vaak meerstemmig gezongen.

B-Soul bestaat uit 3 swingende zangeressen, een 3-mans blazerssectie bestaande uit trompet, saxofoon en trombone en een stevige ritmesectie bestaande uit toetsen, gitaar, bas en drums.

Het repertoire varieert van James Brown, Aretha Franklin, Tina Turner, Stevie Wonder, Sam en Dave, Wilson Pickett, Etta James, The Isley Brothers, tot Amy Winehouse, Bruno Mars en Incognito.

Er wordt op donderdagavond gerepeteerd tussen 20.00 en 22.00 uur in een eigen, complete oefenruimte in Oirschot. Het streven is om maandelijks 1 optreden te doen, sommige maanden misschien 2.

Voor meer informatie kun je mailen met Martien van Laarhoven: martien@b-soul of je stuurt een pb op de B-Soul Facebook pagina.

Website: www.b-soul.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.