Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz vocal group “Take Eight” zoekt bariton

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Jazz vocal group “Take Eight” zoekt bariton“Take Eight” bestaat uit 4 vrouwelijke en 4 mannelijke zangers en wordt begeleid door een 4 koppig combo. Ons repertoire bestaat uit jazz(y) songs van o.a. de wereldvermaarde vocale groepen als Manhattan Transfer en New York Voices, maar ook uit vocale arrangementen van songs van Stevie Wonder, Gregory Porter en Norah Jones. We treden ongeveer 4-5 x per jaar op. Het streven is om op een semiprofessioneel … meer »

Ruud van Vlerken

Zanger zangeres als frontman / vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Hi, helemaal klaar met het verwoed blijven proberen om te repeteren via ZOOM 😊, of gewoon het thuis zitten zat en op zoek naar een mogelijk om je zangtalent weer eens te laten zien? Dr Rossi, een 10 koppige coverband met live blazers uit de regio Den Bosch, is op zoek naar een zanger en of zangeres die als frontman of front vrouw een zaal op z’n kop kan zetten. Repertoire pop soul of nog beter … meer »

Rene van de Koolwijk

Bassist en zanger(es) gezocht voor nieuwe band

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Wij zijn een nieuwe band aan het oprichten en zoeken nog een bassist en zanger of zangeres. We willen covers en eigen nummers gaan spelen. Stijl richting (progressive) rock / pop, nummers kiezen we in overleg. Doel is plezier hebben in het samenspelen, optreden en onze muziek opnemen/vastleggen. Repetities zijn in Breda. Leeftijd is niet zo belangrijk, wij zelf (we zijn nu met zijn drieen) zijn … meer »

Band Breda

Zing jij en zoek je gitaarbegeleiding...?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Akoestisch match ik het best met mezzosopraan. Elektrisch komt dat minder precies. Van oorsprong uit het klassieke, waarna rock. Tegenwoordig heeft pop & folk beetje jazzy-like mijn interesse. Evenzo het kleine gezelschap met muziek voor rond de keukentafel en in de huiskamer. Ik ben gebotteld in 1955, vind jij dat een goed jaar en lijkt samen muziek gaan maken jou leuk, hoor ik het graag van van je. … meer »

Alexander

(Hard)rock band zoekt muzikanten .... for the fun of making music!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Hee, we zijn gitarist en bassist en zoeken mensen die met ons mee willen rocken! We zoeken nog drums, gitaar en natuurlijk een zanger. Plezier en muziek maken staat voorop. We willen jaren 80-90 (hard)rock spelen, denk hierbij aan ACDC, Bon Jovi, Whitesnake, Foo Fighters etc. Als we kijken naar leeftijd (zelf zijn 50 jaar jong) denken we dat tussen 35 en 55 jaar het beste zal aansluiten. Het plan … meer »

Muzikantenbank user RodneyRodney

Hard rock band zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 150x bekeken

Wij zijn een hardrockband bestaande uit een leadgitarist, rhythmgitarist, bassist en drummer in de leeftijd van 25-30 jaar. We zoeken een zanger met flinke ballen die het gaaf vindt om eigen muziek te maken! Denk aan vocalisten zoals in Airbourne, Guns n Roses, Motley Crue, Aerosmith en AC/DC. Kortom; we zoeken een vocalist met een rauw randje! We repeteren in Tilburg, waar we wekelijks hard werken … meer »

Roy

(hard)Rock zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 125x bekeken

(hard)Rock zangeres gezochtVoor op te starten band in Goirle/Tilburg zoeken wij, drummer, bassist, gitarist, een zangeres die rock, en eventueel ook hardrock kan zingen. Beginnen met covers, daarna misschien eigen werk. Doel serieus repeteren, met plezier, en werken naar optredens. Er zijn al wat andere muzikanten. En er is wat geluidsinstallatie...

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Gitarist en Drummer zoeken muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Gitarist en drummer 60+, zoeken een sologitarist bassist en zanger(es) en evt.toetsenman of vrouw. Backing vocals zou wenselijk zijn . Muziekvoorkeur gaat uit naar 60/70er jaren . The Beatles Rolling, Stones, Byrds, Searchers Animals C.C.R. Beach Boys etc. Repertoirekeuze is bespreekbaar, eigen inbreng word gewaardeerd. repetitieruimte en tijd in overleg. Met muzikale groet, Albert.

albert weber