Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Simple Minds tribute band zoekt frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 77x bekeken

Voor een nieuw op te richten Simple Minds Tribute Band zijn wij op zoek naar een Leadzanger dus...... Ben jij bekend met de muziek en sound van Simple minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't you" alive and kicking" Sanctify yourself"en "Belfast child"? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!! Wie zijn wij? Een drummer, toetsenist, gitarist en bassist van 45-55 jaar … meer »

Marco

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Zangeres gezochtZangeres gezocht in Goirle/Tilburg (Noord-Brabant) om een Rockband op te richten. Doel is: Serieus repeteren, met plezier, en later naar optredens toe. Omgeving Goirle/Tilburg. Eigen muziek/homerecordingruimte met wat apparatuur aanwezig

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Rapper wanted...

Drummer, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Rapper wanted...Bassist & synth-liefhebber zoekt rapper(m/v) voor nieuw project/band.. voorkeur/stijl: 'consius stream of words' (Sixtoo/Aesop Rock/Sole/Sage Francis/etc..) maar andere hiphop/funk/r&b/jazz? invloeden (D'angelo..😋) uiteraard ook zéér welkom. Drummers/beat creators ook zéér welkom! Oefenruimte(s) @ N-Brabant beschikbaar. Doel: goede live band op poten zetten,..voordat 'studiowerk' relevant … meer »

Muzikantenbank user E. DrostE. Drost

Between the Rats and Snakes zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Between the Rats and Snakes zoekt vocalistBetween the Rats and Snakes is een metalband uit Rotterdam. Wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met als main influences: - Crossfaith - Coldrain - Pay Money To My Pain - Crystal Lake - Parkway Drive - Ice Nine Kills - Fever333 Wij zoeken een gemotiveerde vocalist … meer »

Muzikantenbank user Between the Rats and SnakesBetween the Rats and Snakes

Mannelijk zangtalent gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Mannelijk zangtalent gezocht!Mannelijk zangtalent gezocht! Voor een nieuw muzikaal project in binnen-en buitenland zijn wij op zoek naar 3 zangers tussen 30 en 45 jaar. - Al meerderde jaren ervaring in de muzieksector. - Ervaring met Pop, Soul, Motown , kortom all round zanger. - Meerstemmig kunnen zingen is vereist. - Enige danservaring is een pluspunt. Kortom, ben jij de zanger/entertainer die wij zoeken?Wil je meer … meer »

Muzikantenbank user Ivann VermeerIvann Vermeer

Folk band Willy Nilly zoekt zanger gitarist.

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Folk band Willy Nilly zoekt zanger gitarist.Wij Willy Nilly bestaande uit violiste, cajon speler, bassist, zanger banjoist / gitarist, accordeonist, fluitist zijn op zoek naar een zanger gitarist (liefst akoestisch!). Als je zin hebt om lekker opzwepende folk covers te spelen dan ben je wellicht onze man. We zijn in het bezit van eigen repetitieruimtes in Breda die niet gedeeld worden met andere bands. Als de volgende bandnamen je aan spreken … meer »

Ed van Campenhout

Word jij onze nieuwe zangeres?

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 228x bekeken

Word jij onze nieuwe zangeres?The Rivals Band is een Country cover band uit Roosendaal e.o. die de jarenlange muzikale invloeden van de 6 bandleden combineert tot een mix van eigentijdse country covers waardoor er een geheel eigen muzikale klankkeur ontstaat. Country wisselen wij af met een mix van rock & roll, country rock / blues en ballads. Bestaande nummers in een nieuw jasje maar nog steeds herkenbaar voor het publiek. Wegens … meer »

Guus de Vink

Toetsenist zoekt bassist, drummer,gitarist en zanger

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Toetsenist zoekt voor een nieuwe bluesrock band muzikanten, die van stevige rockende, groovende nummers houden. Originele benadering van nummers met ruimte voor bijzondere improvisaties en afwisseling. Bestaande bewerkte- en op termijn eigen nummers. Niet alleen 3 akkoorden. Gezocht goede muzikanten: gitarist (evt 2, niet alleen snelheid, ook gevoelig), zang, bas, drums. Repetities ZO brabant/Limburg … meer »

koen

Sweet d'Buster Experience zoekt zanger(es) . . .

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Sweet d'Buster Experience zoekt zanger(es) . . .ZANGER(-ES) gezocht... voor en door... >> SWEET d'BUSTER EXPERIENCE << Sweet d'Buster Experience moet De tribute worden van de, volgens velen, meest legendarische Nederlandse band van eind jaren 70: “Sweet d’Buster”. De band was uniek en enig in zijn soort. De muziek is het nog steeds en zal het altijd blijven: ..." ZELDZAAM - UNIEK - VERSCHRIKKELIJK GOED " Wij willen de highlights uit het unieke repertoire de aandacht geven dat het verdient en willen dit gaan spelen voor de fans van toen en nu. Bij voorkeur ben je bekendgemaakt met het werk van Sweet d'Buster ( .. met het bereik en timing als dat van Bertus ..) en heb je interesse daarvoor. Repetities donderdags in Kruisstraat bij Rosmalen. ...bij serieuze interesse reageren als je beschikbaar bent... See you.. voor info mail: tonfransen777@*******.com ... of reageren met persoonlijk bericht in 'messenger' of bel 06-23753608

Muzikantenbank user Ton FransenTon Fransen