Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi-akoestische band zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Voor onze semi-akoestische band in de doorstartfase zijn we op zoek naar een zanger en/of zanger. Onze groep bestaat uit drumster, bassist, toetsenist en twee gitaristen. Bandervaring varieert. We willen een wildgroei aan nummers van toen en nu gaan spelen, democratisch gekozen met veel eigen inbreng. Eigen nummers gaan maken sluiten we niet uit, al beginnen we met covers. We repeteren om de … meer »

Wilfred Wayop

Zanger gezocht!! (M)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is om het origineel zo goed mogelijk te benaderen en ons daarmee te onderscheiden van andere bands. Voor … meer »

Hans Bal

Caverns zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 52x bekeken

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beïnvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot gitaarwerk. Verder bestaat de band uit Martijn (gitaar), Pim (Drums) en Rens (Bas). We zijn rond de 35 jaar … meer »

Caverns

Zanger/zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Hoi, zangers en zangeressen in Brabant, Wij, gitarist, bassist, drummer, toetseniste en zangeres, zijn op zoek naar een tweede stem - voor zowel lead en als ook bijzang- voor onze hobbyband in de regio Den Bosch - Boxtel - Eindhoven - Uden. Mocht je een instrument (gitaar of sax bijv.) spelen dan is dat een extra pre. Wij zijn 50+ en hebben eigen repetitieruimte; op dit moment repeteren wij eens … meer »

H. Van Vlijmen

Spoed!! Amateur Zanger Gezocht. Rep. Dinsdagmiddag

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 290x bekeken

We zijn een band bestaande uit een gitarist , bassist, toetsenist,drummer en zangeres. We zijn nog opzoek naar een amateur Zanger. (Kun je hierbij ook nog gitaar spelen, dan heb je helemaal een pre). Wij repeteren nu 1x per week overdag op de dinsdagmiddag. In de omgeving van Boxmeer hebben wij onze eigen muziekstudio. Waar alle apparatuur aanwezig is. Met andere woorden. Microfoon mee nemen - inpluggen … meer »

MGM

Aan alle zangers/zangeressen!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 322x bekeken

Hoi zangers en zangeressen! Ben jij beginnend of ervaren zanger(es)? Zing je vaak met de radio, youtube of spotify mee? Als je het leuk vindt om in plaats daarvan eens met echte begeleiding te zingen kom ik graag met je in contact. Ik speel al gitaar vanaf mijn 7e en zoek enthousiastelingen in muziek net als ik. Ik speel allerlei muzieksoorten en sta voor vanalles open. Denk aan: London Grammar, … meer »

gitarist-647

Blues zanger en toetsenist (Hammond) gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Onze band bestaat al heel wat jaartjes, maar onze zanger is er mee gestopt. We zoeken een blueszanger met een ruige gevoelige stem. We zijn geen jonkies meer. We zijn ook op zoek naar een toetsenist die piano en Hammond kan spelen. We hebben een mooie repetitie-ruimte in Waalwijk. Onze band bestaat nu uit gitaar,drums,mondharmonica en bas. Repertoir JJ Cale, Stevey Ray Vaughen, Jimmi Hendrix, Gary … meer »

Muzikantenbank user Jean-Pierre NijsJean-Pierre Nijs

Cantusband CANTUCCINI zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Hoi! Ter aanvulling van onze 14 koppige band zijn we op zoek naar een zanger(es). We zijn een cantusband. We bouwen graag een gruwelijk mooi feestje op een biercantus met wat strafjes hier en daar. Gezelligheid en samen zingen staan vooral voorop. We hebben een band compleet met blazers en MC en zoeken wat aanvulling voor onze zangsectie. Optredens ongeveer 5 per jaar momenteel, kan wat meer … meer »

Luuk