Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Melodische hardrock / metal band zoekt een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Melodische hardrock / metal band zoekt een zangeresWij zijn Beyond Civilisation en zijn al een tijdje opzoek naar een zangeres. We zijn nu druk bezig met het schrijven van een repertoire om leuke optredens met onze eigen muziek te geven. Inspiratie voor het schrijven van muziek halen we uit andere bands zoals Within Temptation, Epica, Muse, Nightwish en ook klassieke / romantische stukken. We zoeken een zangeres tussen de leeftijd 18 - 32. Wij … meer »

Muzikantenbank user Eric BolierEric Bolier

Wanted fem singers (2)...

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 137x bekeken

You are a Dutch a/o English speaking expat (f). Already a bit older age (I'm 66). Loves to sing close harmony and 'female fronted' contemporary indie pop covers, accompanied on guitar. No pro objective. Eindhoven + 40km (nl/be). For info & repertoire click link below.

Alexander

Gezocht zanger/zangeres en drummer voor covers Nirvana, Alice in Chains

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Beste muzikanten, Wij zijn twee enthousiaste muzikanten die op zoek zijn naar een drummer en zanger/zangeres voor een coverband van Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden en Alice in Chains. Wij spelen gitaar en bas en zijn 18 en 16, maar voor ons maakt leeftijd niet uit. We komen uit regio Tilburg/Hilvarenbeek. Repetities zouden ’s avonds of in het weekend zijn, vanwege studie. Ben je geïnteresseerd … meer »

Jeroen van Doormaal

Zanger voor ZZ top set

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Wij zijn een aantal ervaren muzikanten in diverse bands en projecten, gitaar, bas en drums ...( 50 up maar nog geen oude zakken zeg maar😁)en zijn op zoek naar een zanger om samen met ons een ZZ top set in elkaar te draaien. Wij willen ons met name richten op de beginjaren dus t/m het Deguello album. Heb je interesse of vragen of wil je een keer meedoen laat het ons ff weten.

Muzikantenbank user Frank van den HogenhofFrank van den Hogenhof

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Funk-Soul Vocals

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Hoi, De band is compleet!, maar we missen nog de vocals. Een drummer en een gitarist, een bassist en een toetsenist hebben elkaar gevonden. En ondertussen wat repetities achter de rug voor de samensmelting. Doel; eigen werk in de richting Funk - Neo Soul - vlugje Rock. Wat we nu nog missen zijn Vocals!! Moet je een vier octaven bereik hebben… Nope! Mag een rapper ook… … meer »

codex

Pop/rock/feestband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 340x bekeken

Wij zijn SAAI (alles behalve). De band bestaat uit een drummer, bassist, gitarist, toetsen, saxofoon, trompet en een zanger. We zijn op zoek naar een zangeres die samen met onze zanger de leadzang en backingvocals wil doen. We treden circa 10x per jaar op. We repeteren woensdagavond om de 14-dagen in de Cultuurfabriek in Veghel. Leeftijden zijn tussen de 30 en eind 50. We werken zowel tijdens de … meer »

Muzikantenbank user Jos BuitelaarJos Buitelaar