Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Producers zoeken rapper/DJ voor EP/live band

DJ, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 70x bekeken

Wij zijn twee professionele producers(gitarist/bassist) die op het moment druk bezig zijn met het schrijven van eigen werk, in de stijl reggae/hiphop/funk/soul. We werken naar een EP toe, schrijven en nemen alles zelf op, en willen zo tot een live formatie komen. Daarom zoeken we een enthousiaste rapper die pakkende teksten kan schrijven en een publiek weet te hypen. Daarnaast willen we de band compleet … meer »

Bas

Blues/Rock band zoekt een 50+ gevorderde zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Wij drummer-bassist- gitarist en toetsenman alle 50+ zoeken een Zanger om een blues/rock hobby band op te starten. Nummers waar we aan denken zijn van Walter Trout/Bryce Janey/Davy Knowles/Joe Bonamassa/Gov't Mule/Laurece Jones/Friesschlader en andere. Dit zal ook gaan in overleg met de nieuwe bandleden. Natuurlijk is het streven om optredens te doen De repetities zullen plaats vinden in Middelbeers. Voor … meer »

Muzikantenbank user Ad van OschAd van Osch

Funky bassplayer gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Hallo bassisten, Ik ben opzoek naar een bassist voor mijn band!!! Wat/Wie ik zoek is een creatieve groove bassist die weet wat een liedje nodig heeft. Niet te druk maar wel goed luisteren naar rest. Iemand die graag in een kleine bezetting speelt. Doel is optreden . Zoveel als we kunnen maar alles met plezier!!! Als je doorzetter bent,neem rustig contact met mij op. Mijn mailadres is re.sambo@*******.nl. … meer »

Randell Sambo

Gezocht gedreven en ervaren zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Gezocht gedreven en ervaren zangeresHallo zangeressen, Wij zijn Beats and Bottles, een soul/funk coverband uit de regio Den Bosch/Rosmalen. We bestaan uit 9 gedreven en ervaren muzikanten, waaronder een blazerssectie en 2 zangeressen. Door omstandigheden gaat, jammer genoeg, 1 van onze zangeressen stoppen. We zijn daarom opzoek naar een ervaren zangeres (sopraan), een echte frontvrouw met de nodige podium ervaring en uitstraling … meer »

sjef van iersel

Zanger(es) gezocht voor opnames

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Hoi muziekgekken, Mijn naam is Ralf en ik zoek zangers of zangeressen die mijn demo’s willen voorzien van echte zang. Bij gebrek aan beter heb ik maar zelf de nummers ingezongen, en niet eens onaardig. Maar het kan en moet veel beter! Vandaar mijn vraag. Je zou dan wel zelf ergens (thuis?) de opnames moeten maken, die ik dan gebruik op mijn ‘zang’ te vervangen. Wat voor muziek is het? Nou, … meer »

Ralf Engelen

Allround Coverband Trigger zoekt zanger/zangeres voor uitbreiding band

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 234x bekeken

Allround Coverband Trigger zoekt zanger/zangeres voor uitbreiding bandWij, Trigger, zoeken nog op korte termijn een zanger/zangeres voor uitbreiding van de band naast onze vaste zangeres. Daarnaast zou het een pré zijn dat hij/zij slaggitaar erbij kan spelen. We spelen van rock tot soul en alles wat ertussen in zit. De band bestaat nu uit drummer, bassist, toetsenist, gitarist en zangeres. Leeftijd van ons is tussen de 30 en 40 jaar.

Bram van leijsen