Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt met spoed ervaren zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Deze coverbandformatie is op zoek naar een ervaren zanger of zangeres met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Van de zangeres verwachten we dat ze naast vrouwennummers ook een aantal mannennummers wil en kan zingen. Huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn ook op zoek naar ervaren gitarist. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu met invloeden zoals … meer »

Bert Mommers

Kensington coverband zoekt Zanger/Toetsenist/Bassist (op prioriteit volgorde)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 210x bekeken

Beste mede muzikant. Allereerst bedankt voor de moeite om dit te lezen! Tof! Dat wil zeggen dat je ergens enthousiast hierom bent! Als je dit leest en je bent een zanger/toetsenist/bassist, we hebben JOU nodig! Want wat zoeken we? Een zanger die Kensington wil zingen! Heb jij dat rauwe randje in je stem? Kun jij mensen raken? Een Toetsenist die ook van synth layers af weet en het perfecte extratje … meer »

Muzikantenbank user Laszlo ElndsLaszlo Elnds

Gitarist wil rock band beginnen

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Ik ben een 27-jarige gitarist uit Breda en ik wil een nieuwe melodische rock & roll band beginnen. De bedoeling is dat wij eigen nummers gaan doen. Ik ben opzoek naar: -drummer -bassist (die eventueel ook zanger is) -2e gitarist voor zowel ritme als lead (die eventueel ook zanger is als de bassist geen zanger is) -zanger (als zowel de 2e gitarist en de bassist beide geen zangers zijn) Reageer … meer »

Marc

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Zangeres gezochtKnotsgekke partyband zoekt zangeres. Genre: alleen maar meezingers en meespringers. Zoals: snollebollekens. Liquido. Angels van Robbie Williams. Even aan mijn moeder vragen. AC/DC. Veel nummers aan elkaar gemixt net een dikke knipoog.

Muzikantenbank user Frank Van BaastFrank Van Baast

Saints and Sinners Countryband zoekt vocale frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Howdy, Saints and Sinners Countryband is op zoek naar een frontman die de leadvocalen samen met onze zangeres voor zijn rekening gaat nemen en met haar het gezicht van de band gaat worden. Ben jij die man met die warme countrystem of weet je iemand die hiervoor geschikt zou zijn horen we graag van je. Repetities zijn eens per twee weken op woensdagavond in Kruisstraat/Rosmalen. Kijk … meer »

Frans van de Wiel

Zangeres en/of zanger gezocht voor Nederlandstalige pop/rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Wij zoeken nog een zangeres en/of zanger voor onze Nederlandstalige pop/rock coverband om samen met onze huidige zanger/gitarist de lead- en achtergrondzang te verdelen. We denken hierbij niet alleen aan de geijkte nummers van De Dijk en BLØF, maar ook aan de wat minder bekende nummers en aan bands als Toontje Lager, I.O.S., Tröckener Kecks, Kadanz, Splitsing, etc. We repeteren vrijdags om de week … meer »

Rene Sings