Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 150x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Heay-Yeah zoekt bassist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Heay-Yeah zoekt bassistHallo, Wij zijn een band, nu zonder bassist helaas omdat de vorige is gestopt. We hebben voor in september nog een optreden staan. Maar zonder bass zal dat niet door gaan. Wij spelen vooral rock. We repeteren op donderdag avond. Mocht je interesse hebben neem een kijkje op onze fb pagina. Voor verdere vragen horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Heay-Yeah https://www.facebook.com/Heay-Yeah-328761914451313/

Muzikantenbank user RegilioRegilio

Funk/soul band zoekt frontman/vrouw! Omgeving Tilburg

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Hey! Ben jij degene die wij zoeken? We zijn een band bestaande uit een bassist, saxofonist, drummer en gitarist. We spelen nummers van onder andere Stevie Wonder, Betty Wright, Sharon Jones etc. We zijn allemaal ervaren muzikanten en we willen graag regelmatig gaan optreden..alleen missen we nog een frontman/frontvrouw! Ben je enthousiast, heb je podiumervaring en wil je in onze band zingen? Neem … meer »

Muzikantenbank user Sanne Marche PasSanne Marche Pas

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 196x bekeken

Gezocht zanger voor Allround hobby coverband regio Eindhoven, Uden. Doelstelling om er samen met onze zangeres elke optreden weer een feestje van maken. Wíj doen ca 15 betaalde optredens per jaar en de kalender van dit jaar is al zo goed als gevuld. Wij zoeken een gedreven ervaren zanger die snel het bestaande repertoire beheerst en het geen probleem vindt om elke donderdagavond goed voorbereid … meer »

Sylvia van Dorst

Frontman gezocht voor Toto Tribute Experience (NL)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Frontman gezocht voor Toto Tribute Experience (NL)Frontman/Zanger gezocht voor Toto Tribute Experience (NL): Ben jij dit? - Enthousiaste; ervaren zanger/podiumbeest tussen de 18 en 30 jaar; - Iemand die helemaal weg is van Toto en andere bands uit de jaren 70 en 80; - Een hoge baritone/tenor met een sound zoals Bobby Kimball, Joseph Williams of Fergie Frederiksen; - Iemand die, bij voorkeur, al veel ervaring heeft met coverbands/ tribute acts; - … meer »

Muzikantenbank user Twan DirksTwan Dirks

Coverband Blush zoekt vaste invalzangeres!!! Grijp je kans!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 325x bekeken

Coverband Blush zoekt vaste invalzangeres!!! Grijp je kans!Coverband Blush is een allround coverband uit regio Eindhoven die het beste uit alle tijden en stijlen speelt. Pop, rock, latin, dance, Nederlandstalig, disco en de guilty pleasures komen allemaal voorbij! De 4 muzikanten en 2 zangeressen van Blush zitten boordevol energie en brengen alles met enthousiasme, passie en een vleugje humor. En nu zijn ze op zoek naar een vaste invalzangeres! Ben jij een … meer »

Muzikantenbank user Patty PaulissenPatty Paulissen

Knallende coverband zoekt nieuwe frontvrouw!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 303x bekeken

Energieke, knallende coverband met agenda is op zoek naar een nieuwe zangeres die samen met onze zanger de leadvocalen voor haar rekening gaat nemen. Ervaring in het cover-circuit is gewenst. Gemiddeld 20-25 optredens per jaar, bruiloften, cafe's, kermissen, etc. etc. Band bestaat uit professionele en semi-prof muzikanten waarvoor naast het op een goed niveau muziek maken de show en de gezelligheid … meer »

KnockOut

Zanger - zangeres wanted

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 294x bekeken

Hou jij van zingen? En weet jij het publiek enthousiast te maken? DAN ZOEKEN WE JOU! Om als duo of trio leuke wereldmuziek te maken met een BREED REPERTOIRE en een AGENDA voor zo’n 20 optredens per jaar. Het repertoire is in akoestisch werk tot fullmusic covers, in alle genres van blues, rock tot R&B, funk, reggae of nederpop. We repeteren in Eindhoven, zo vaak als nodig is, en natuurlijk ook … meer »

Muzikantenbank user AnthonyAnthony