Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metalband VAN HELL zoekt zanger/Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 150x bekeken

Metalband VAN HELL zoekt zanger/ZangeresVan Hell is een strakke metalband uit Tilburg, een beetje in de stijl van de oude Iron Maiden. wij zijn op zoek naar een gave zanger of zangeres (geen grunter) in de leeftijd van 30 t/m 50 jaar. Wij hebben ruimschoots ervaring opgebouwd in verschillende ander bands en hebben veel zin om van deze band ook weer iets te geks te maken. Wat wij missen is dus een frontman of vrouw met zin in Metal en gezelligheid. … meer »

Hedwig Spijkers

Coverband uit Best zoekt zanger(es) en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 279x bekeken

Hoi muzikanten/vocalisten, Een coverband in Best (v/h Foolish Games, maar nu brainstormend over een nieuwe naam), wil graag een doorstart maken met een enthousiaste en energieke zanger(es) en bassist. Op dit moment bestaat de band uit Johan v.d. Hoofdakker (toetsen, backing vocals) en Hugo Traa (drums). Qua repertoire kun je denken aan nummers als: Back to black en Valerie (Ami Winehouse), Believer … meer »

Peter Pourchez

Classic-Rock-Coverband "ON THE ROCKS" zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 888x bekeken

Classic-Rock-Coverband ON THE ROCKS is een classic-rock-coverband uit Zuid-Oost-Brabant (Omgeving Heeze/Sterksel) die om de twee weken op woensdagavond repeteert. Helaas heeft onze zangeres ons verlaten en we hebben te veel nummers om dit door onze zanger alleen te laten zingen. Daarom zoeken we een vervanger voor onze vertrokken zangeres. Als zangeres wil je graag zingen en ook de aandacht op je vestigen vind je fantastisch. … meer »

Marcel van ON THE ROCKS

Alternatieve rockband Antt zoekt zanger (Breda)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Alternatieve rockband Antt zoekt zanger (Breda)Antt speelt recente en oudere rock- en metalcovers die je nergens anders hoort. Bij Antt hoor je nieuwe muziek van bijvoorbeeld, Pressure 4-5, 3 Days Grace, Alterbridge en 5 Fingers Death Punch. Vette rocknummers die gewoon een podium verdienen. Antt heeft een repertoire/setlist en is zo goed als klaar om de podia op te gaan. Het doel is om een aantal keren per jaar op te treden op festivals … meer »

yannemmann

Allround zangeres gezocht voor Trio The Band

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 223x bekeken

Allround zangeres gezocht voor Trio The BandAlweer 5 jaar geleden is Duo The Band gestart om voor bepaalde gelegenheden het duo aan te vullen met een zangeres. Dit is zeer succesvol verlopen! Nog steeds groeien het aantal optredens. Hierdoor moeten wij op zoek naar een nieuwe gezellige zangeres, want wij willen deze succesformule heel graag voortzetten. Wij zijn op zoek naar iemand die behalve een goede zangstem ook een persoonlijkheid heeft, … meer »

Henry

Avontuurtje met belovende band? Backing vocalistes gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Zin in een avontuurtje met een belovende originele band?! We zoeken 2 spontane & ervaren meiden die een speelse maar super 'backing vox/dans' duo act kan neerzetten! In zang/dans/entertainment/performance en stijl, ter ondersteuning van de band, de muziek & het publiek. In ruil, professionele muzikanten, studio opnames, airplay, media coverage, management en een agenda met belovende optredens … meer »

Jay