Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Trap CoverT zoekt een zanger (die evt. ook keys speelt)

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Op dit moment zijn we al behoorlijk compleet: zangeres, gitaren, bassist en een drummer. We missen nog een ZANGER (en als die keys zou spelen dan zou dat helemaal fantastisch zijn). Ook kijken we steeds naar verdere verbreding… Toetsen, blazers of meer van hetzelfde! Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond (19:30-22:30, bij De Suite/CVK Roosendaal). Covers, … meer »

Gitarist Roosendaal

Korterock band zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 141x bekeken

Korterock band zangereswij zijn de korterock band we zijn een rock band dei op zang gebied nog wel wat versterking kunnen gebruiken wij zoeken een zangeres dei het leuk vind om mee rock muziek te maken met mensen met een lichte beperking onze band bestaat nu uit 5 mensen een drummer gitarist bassist keyboard en een zanger de reden dat we een zangeres zoeken is ter ondersteuning voor onze zanger en de band vind het toch … meer »

korte-rock band

EDM Producer zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Voor een van mijn laatste (demo) tracks ben ik op zoek naar een zangeres die nieuwe, originele tekst kan schrijven en opnemen. Afhankelijk van de kwaliteit bestaat er de kans op een officiele release bij een EDM platenlabel. De huidige demo is hier te beluisteren: https://soundcloud.com/bennysands/benny-sands-your-soul Interesse? Stuur me een berichtje, en laat wat van je werk horen. Cheers!

Ben

Zanger - zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Daphne (zang) en Antony (toetsen) zoeken als uitbreiding een enthousiaste zanger(es) om samen met ons leuke wereldmuziek te willen maken. We repeteren in Eindhoven, zo vaak als nodig is, en natuurlijk ook voor de gezelligheid. Als je zelf nog een instrument bespeelt is dat meegenomen, maar het is geen vereiste. We hebben een breed repertoire in akoestisch werk tot fullmusic covers, in alle genres … meer »

Muzikantenbank user AnthonyAnthony

Band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 376x bekeken

Band zoekt zanger(es)Ons bandje is bijna compleet. Wij oefenen iedere week in onze eigen ruimte in Well (vlak bij Den Bosch) en we zijn op zoek naar een zanger of zangeres. De band bestaat nu uit twee gitaristen, een toetsenist, een bassist en een drummer. Zingen doen we ook, maar er is ruimte voor een enthousiaste lead zanger(es) zodat wij ons meer op onze instrumenten kunnen storten. Onze muzikale voorkeur ligt bij … meer »

Muzikantenbank user Ewoud GerritsEwoud Gerrits

Wicked zoekt groovy zanger(es) met funk'd up soul

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 292x bekeken

Wicked zoekt groovy zanger(es) met funk'd up soulWij zijn op zoek naar een zanger of zangeres die voldoende podiumervaring heeft, niet bang is om het publiek te vermaken, een lekkere stevige strot heeft en op dinsdagavond (2x per maand) kan repeteren in Etten Leur. Wij zijn zelf veertigers maar leeftijd is geen enkel issue. We spelen maximaal 8x per jaar, willen serieus goede muziek maken maar zoeken geen broodspelers. Heb jij zin om lekker te … meer »

Marco

Pokey and the headlights is opzoek naar een nieuwe Frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Pokey and the Headlights, is een zes koppige Schijndelse coverband die rockt, rollt en er op los swingt en een sfeermaker bij uitstek is. Zeer bewegelijke muziek die zijn uitwerking heeft op het publiek, en door de afwisseling van instrumenten kun je niet stil blijven staan. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit aanstelijke feestmuziek met de ska van Madness tot de surfmuziek van Dick Dale, gewoon … meer »

Dirk van Boxtel

Zangeres gezocht voor 60/70's pop/rock band - Uden

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Hoi wij zijn Dead Hippies. Dat is Engels voor ouwe hippies - we leven nog wel :). We spelen 60/70s (rock)covers maar ook eigen werk (ongeveer 50/50). We repeteren wekelijks op woensdagavond in Uden. Onze leeftijd is gemiddeld rond de 50. We proberen minimaal een keer per 2 maanden ergens op te treden. We zoeken een enthousiaste zangeres (lead & backing vocals) met uitstraling die onze gelederen wil … meer »

Rick