Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikantenIk ben Steven 23 jaar oud en ben op zoek naar mensen uit de regio Waalwijk/Breda/Tilburg om een band mee te vormen. Een jaar geleden ben ik gestopt met het bandleven maar zou nu graag een verse start willen maken. Mijn hoofd instrument is elektrische gitaar maar ook bas en drums zijn dingen die ik kan. Ik heb in bands gezeten met diverse genres, van Metal tot Blues-rock waar ik ook als songwriter functioneerde … meer »

Muzikantenbank user Steven de LeeuwSteven de Leeuw

Vocale Versterking

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 439x bekeken

Vocale VersterkingVoor onze rock formatie (in de breedste zin van het woord) zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste backing vocalist om onze zangsectie aan te vullen. We zijn allemaal ervaren, halen voldoening uit het spelen van eigen materiaal en hebben het nodige te bieden als we weer op het podium kunnen staan! We beschikken over een vaste ruimte en (zang) installatie. We zoeken een vocalist (e) die een fijne … meer »

sander

Gitarist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Akoestisch en semiakoestisch gitarist zoekt leuke zangeres Repertoire de muziek uit de jaren 6⁰ 70 en 8⁰ Je komt uit de omgeving vanden Bosch Leeftijd vanaf 35 tot 55 Wat voorop staat is het plezier maken in muziek Lijkt het je leuk met mij een duo te vormen bel dan naar 06 48238623 ik hoop snel van je te horen Frans

frans knuvers

Metal Drummer / Gitaristen / Bassisten / Vocalisten gezocht !!!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Metal Drummer / Gitaristen / Bassisten / Vocalisten gezocht !!!Ik zoek diverse mede muzikanten om samen vette metalprojecten mee te maken, en wellicht ook een nieuwe band mee op te richten. Stijl? Trash is redelijk mijn basis, maar ik wil me daarin absoluut niet beperken. Liefst een flinke mix van melodic death/trash/metalcore, of zoiets!! Denk aan bands als Solysis, Bury Tomorrow, Bleed from Within, Feared, Haken, Havok, Warbringer, Killswitch Engage, As … meer »

Arie Kieboom

Flogging Molly tribute zoekt nieuwe zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 143x bekeken

ZANGER GEZOCHT Hallo, wij zijn Schorry Molly. Een Flogging Molly Tribute band uit Hilvarenbeek. Ben jij een zanger die als geen ander Flogging Molly nummers kan zingen? Speel je toevallig ook gitaar? (Geen must) Hou je wel van een feestje met een stel enthousiaste muzikanten die niet stoppen tot het dak er af is? Stuur dan een e-mail naar:info@************.nl

Muzikantenbank user Simon van BeekSimon van Beek

Zanger voor Alquin project

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Ik ben op zoek naar een zanger en achtergrondzangeressen voor een projectband. Dat wil zeggen dat het geen vaste band is, maar we voor een paar optredens een set van een compleet album gaan spelen. Het gaat om het album 'Nobody can wait forever' van Alquin (1975) en het omvat 7 rock/symfonische rock/pop nummers. We willen daar max 8 repetities aan besteden en pas zodra er minimaal 1 optreden bekend … meer »

Muzikantenbank user JP BarentsenJP Barentsen

Gitarist op zoek naar een zanger(es)!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 317x bekeken

Hey Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, … meer »

gitarist-647