Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Band gezocht voor Album Promotie

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland)

Beste Muzikanten!

Ik heb begin van het jaar mijn allereerste Solo-Album opgenomen met zelfgeschreven nummers! Nu wil ik het podium op stappen met deze nummers maar dat is natuurlijk stukken leuker met een band en muzikanten die ook hun inbreng in de nummers willen laten zien! Zodat wij samen als band de nummers te horen kunnen brengen met als doel: Uitverkochte stadions en concertzalen!

Mijn muziek is het beste te beschrijven als "Jaren '80 Rock met Folk invloeden". Geen beeld? Denk aan Bon Jovi die inspiratie krijgt nadat hij naar een concert van The Dubliners is geweest!

Nog geen beeld? Dan heb ik hieronder een linkje staan van een van mijn oudere nummers (tevens mijn YouTube kanaal) waarin de stijl van het album lichtelijk te horen is.

https://www.youtube.com/watch?v=189H7YtdtRE

Waar ik naar op zoek ben zijn muzikanten met dezelfde visie en doelen als ik. Dit betekend dus dat je wil werken naar een groter doel en niet alleen in kleine cafés en feestjes wil (blijven) spelen. Leeftijdscategorie tussen de 18 en 30 jaar (als je ouder of jonger bent mag je natuurlijk ook reageren). Zelf word ik aan het eind van het jaar 23.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan even een berichtje!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.