Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Onervaren zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 53x bekeken

Hoi, Ik ben Vincent. Ik ben 16 jaar en zoek "muzikanten". Ik zing sinds dat ik klein was en heb er talent voor volgens iedereen. Ik wil graag verder met muziek en zou graag een (cover)bandje willen beginnen. Ik hou van classic rock en zou dat ook het liefst spelen. Ik zoek niet naar ervaren muzikanten, maar naar mensen die hetzelfde willen als ik. Je hoeft dus niet ervaren te zijn, maar gewoon muziek … meer »

Muzikantenbank user Vincent ZakariaVincent Zakaria

Samenwerken op projectbasis

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 131x bekeken

Samenwerken op projectbasisMijn naam is Ruurd Woltring, ik heb een lichte vorm van autisme en ik kom uit Leeuwarden, Nederland. Ik heb deel uitgemaakt van het duo Ben & Ruurd (2016-2017 en 2020). Nu wil ik, op projectbasis, samenwerkingen aangaan met symfonische (power)/melodieuze (death) metal bands uit Nederland en/of België, maar dan wel als gastvocalist. Ik doe cleane zang, opera-achtige zang, grunts, screams, … meer »

Muzikantenbank user Ruurd WoltringRuurd Woltring

Zanger in Maastricht zoekt band [pop-rock-r&b-soul-musical]

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 77x bekeken

Zanger in Maastricht zoekt band [pop-rock-r&b-soul-musical]Hi allemaal! Ik ben in februari verhuisd naar Maastricht en ik vond het hoogtijd om mijn droom om te zingen in een band te verwezenlijken. Muziek is een grote passie van mij, maar zingen is voor mij de beste outlet voor mijn emoties. Ik ben vrij versatile, maar mijn stem komt het best uit in emotionelere nummers. Ik heb een groot stembereik, heb meerdere malen gehoord dat ik een fijne stem heb om … meer »

Muzikantenbank user Niek KlaverNiek Klaver

Soul zangeres zoekt band en of gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 224x bekeken

Soul zangeres zoekt band en of gitaristHallo prachtige muzikanten, Ik ben Glenda een soul zangeres uit Denhaag en ik ben ondanks de moeilijke coronatijd toch nog opzoek naar een band. Ik ben een songwriter en wil nu weleens me eigen werk ten gehoren brengen! En mee willen doen aan competities zoals popronde Inplaats van covers te zingen al blijft dit ook leuk om te doen. Maar ik zou heel graag samen willen werken met een band ik hou van … meer »

Muzikantenbank user Glenda missGlenda miss

Rock

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Hi my name is Ziggo i live in Rotterdam i am a singer and i am looking for a tribute band or other people who are interested in mackeing song only from Red hot chilli papeers i was preforming on live stages in Amsterdam you can chek on my youtube channel by writing ZIGGO MIGO and i have expirience please if you are interested do contackt me via facebook:Zeljko Stankovic,on instagram:Ziggo019 and via … meer »

Muzikantenbank user Zeljko StankovicZeljko Stankovic

Red hot chilli pappers

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 163x bekeken

Hi my name is Ziggo i live in Rotterdam and i am looking for a band or for Musicants who would like to make tribute songs from Red hot chilli papeers i am a good singer when it comes to RHCP songs i was preforming on live stages you can see them on my youtube channel if you write ZIGGO MIGO .please you can contackt me via e mail:zeki90@*****.com instagram:ziggo019

Muzikantenbank user Zeljko StankovicZeljko Stankovic

Metal vocalist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Hee, Ik ben op zoek naar een Metal band die muziek maakt rondom het genre: Death metal, metalcore, deathcore. Ik heb best wat jaren podium ervaring en ben op zoek naar een nieuw avontuur met toffe en gemotiveerde bandleden! Zoeken jullie nog een Metal vocalist? Dan hoop ik snel van jou/jullie te horen! Groetjes, Teun

Muzikantenbank user TeunTeun