Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op zoek naar een band(je)/gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Op zoek naar een band(je)/gitarist/pianistHi allemaal, Mijn naam is Janne, ik ben 26 jaar oud. Ik zing graag en ik begeleid mezelf daarbij vaak op de piano. Nou zou ik graag wat meer met muziek willen doen en wat vaker optreden op bijvoorbeeld bruiloften. Ik zing graag ballads en een beetje richting de country (denk aan: de oude liedjes van Taylor Swift, Kacey Musgraves, Maddie & Tae). Vind je deze muziek ook leuk en zoek je nog een … meer »

Muzikantenbank user Janne van de WeteringJanne van de Wetering

Singer songwriter Claudia Robbens zoekt bluesy toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Singer songwriter Claudia Robbens zoekt bluesy toetsenistIk zoek een virtuoze ervaren toetsenist die het leuk vindt om met eigen songs te werken. Kun je mij begeleiden en helpen neerzetten van de songs dan kunnen we op zoek gaan naar werk in het kleine theater. Stijl mix blues, pop, jazz en folk. Ben je thuis in de stijl van S Tedeschi, B Raitt en Eva Cassidy en durf je iets moois te maken, stuur mij dan jouw bio en opname tracks toe.

Muzikantenbank user Claudia RobbensClaudia Robbens

Zangeres zoekt Coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 185x bekeken

Zangeres zoekt CoverbandIk wil meer energie steken in mijn passie voor zingen. Ik ben daarom op zoek naar een (cover)band, het liefste in de regio Utrecht! De droom is om toffe optredens te doen en te knallen!! Voor nu sta ik er ook zeker voor open om enkel mee te kijken met een band of enkel te repeteren en te leren. *Sidenote over de filmpjes Deze belachelijk goede band Hard2get leerde ik een half uur voordat ik de … meer »

Muzikantenbank user Daniëlle NouwenDaniëlle Nouwen

Looking to create a band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 190x bekeken

I have been searching to start a band for quite a while I am not a professional singer and of course there is a lot I need to improve but I would love to give it a try. I am more into indie,rock etc like tame impala, strokes, the cure, artic monkeys and I am open to a lot more. Here as some links of some older videos of me singing and some I wrote: 1. https://youtube.com/playlist?list=PL8kJNwdmpcjfd9PxKyGQwZSrfnDMFLHY1 2.https://files.fm/u/acb7xy9ck

Muzikantenbank user EkaviEkavi

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 167x bekeken

Heey muzikanten! Ik ben een beginnend zanger van 30 jaar uit Amersfoort en ik zoek muzikanten om mee te jammen en ervaring mee op te doen. Vooral covers genre R&B/soul. Heb je interesse? App me vooral op 0681115691 Instagram: justinheaven_music Greets, Justin

Muzikantenbank user Justin Van 't LaarJustin Van 't Laar

Professionele feestband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Professionele feestband gezochtHi! Mijn naam is Sannah Smits. Ik ben 25 jaar en afkomstig uit Zoetermeer. Ik heb de afgelopen 5 jaar bij de band "Joost Mag Het Weten" gezeten, maar op dit moment is de toekomst van de band erg onzeker en ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom ook op zoek naar een professionele band. Ik ben er gek op om overal echt een feest van te maken. De tent op z'n kop te zetten. Ik ben afgestudeerd … meer »

Muzikantenbank user Sannah SmitsSannah Smits

Ontmoeten/jamsessies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 303x bekeken

Beste muzieklovers, Ik ben op zoek naar andere enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om een beetje te jammen. Ik zing graag en vind het leuk om dit samen met anderen te doen. In eerste instantie gewoon een beetje jammen. Als uitlaatklep en wie weet wat er voor moois kan ontstaan. No strings attached. Enthousiast? Neem contact met mij op om te kijken naar mogelijkheden. Mocht je nou een … meer »

Muzikantenbank user MarMar

Rock band gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Sneek (Friesland) | 1388x bekeken

Rock band gezocht!Hallo! ik ben Ypie-Nynke Martens, 25 jaar en ik woon in de buurt van Sneek. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke rock cover band. Ik zing onder andere nummers van Anouk en jaren 70/80 rock. Ik heb al enige band en podiumervaring, ook heb ik een tijdje zangles gehad en speel ik gitaar. (Zie YouTube link: 5:00 min)

Muzikantenbank user Ypie-Nynke MartensYpie-Nynke Martens