Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Band! (Rock/Metal)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 182x bekeken

Zangeres zoekt Band! (Rock/Metal)Bandje: Hallo! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben 21 Jaar. Ik heb een hele grote passie voor muziek en ik doe dit al sinds ik heel erg klein ben. Sinds de basisschool doen wij eigenlijk al sinds groep 1 musicals en met zang en op mijn 9e en 10e speelde ik als de vogelverschrikker in ‘The Wizz’ en Miss Hannigan in ‘Annie’. Daarna heb ik kunst school Vathorst College afgerond, en eindexamen … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Opkomende artiest

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 77x bekeken

Opkomende artiestHeeyheey ik ben Sinta😊 Ik ben 17 jaar, Surinaams Afrikaans en woon in Wapenveld. Ik zoek een bandje of een maatje om mee te zingen. En plezier te maken. Ik schrijf ook mijn eigen teksten en dansen is ook mijn ding. Dus van alles wat hahaha. Ik hou van zingen maar doe het niet vaak onzeker dat mensen het niet goed vinden. Dus daar wil ik me overheen leren zetten. Reageer als het je iets lijkt. … meer »

Muzikantenbank user Sintayehu BoeitnietSintayehu Boeitniet

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 408x bekeken

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/AmsterdamHallo allemaal! Ik hou van zingen!!!!!! En ik zoek een vriendelijke gezellige gitarist die het leuk zou vinden om samen met mij Blues/Soul/Jazz liedjes te spelen. Misschien eerst bestaande liedjes fatsoenlijk eruit proberen te krijgen, waar we dan lekker ons eigen draaitje aan kunnen geven. En als we later groot zijn kunnen we misschien zelf wat leuks schrijven. Ik zie het in eerste instantie … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 114x bekeken

Hi! Ik ben Marlijn Clement, 28 jaar oud en opzoek naar een band in de omgeving Castricum. Ik schrijf zelf muziek en maak nummers met behulp van mn gitaar maar ben opzoek naar een band om lekker muziek te maken en meer te focussen op hetgeen waar ik echt goed ben en dat is vooral zingen en schrijven. Ik vindt verschillende stylen leuk, ben in voor covers maar vindt het vooral leuk om eigen muziek te … meer »

Muzikantenbank user Marlijn ClementMarlijn Clement

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 86x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Afstand … meer »

Eric Seerden

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 105x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Groet, … meer »

Eric Seerden

Muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 159x bekeken

Ik ben een Leadzanger / Toetsenist met ruime ervaring , en zoek muzikanten ( bassist en solo-gitarist en drummer) om een nieuwe band te starten, of een bestaande band met muzikanten, mag ook. Mijn repertoire zou zijn: pop / rock, Dan ook engels, duits, nederlands en limburgstalige muziek. Stimmung en feestmuziek zou daar misschien ook bij kunnen horen, maar dat zien we dan wel. Ik kom uit … meer »

Jos Simons

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 167x bekeken

Popronde | Toetsenist en bassist gezocht!Beste muzikanten! Mijn naam is Samuel en onder de naam Bonna Nikki doe ik dit jaar mee aan de popronde. Ik ben op dit moment druk met het samenstellen van een band waar ik mee kan gaan spelen in september en hopelijk nog vaker daarna! Onderstaand een link naar de popronde pagina met een omschrijving van de muziek en bij interesse stuur ik graag wat nummers door. Komende maand zal ik een EP opnemen … meer »

Samuel Prins