Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Metal Muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Zangeres zoekt Metal MuzikantenBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/JBQGGbIyLgc?si=FAcIFH1V8b_3bUkO Klik gerust verder rond op mijn … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Gewoon Muziek Maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Gewoon Muziek MakenHallo muzikanten, Mijn naam is Norton en ik ben op zoek naar andere muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel verschillende instrumenten zoals gitaar, piano, mondharmonica, bas... en ik zing ook. Ik zoek mensen om onze creativiteit te delen en te combineren om samen mooie muziek te maken. Wat er in de toekomst kan gebeuren, zal het gevolg zijn van onze inspanningen... Geen muzikale barrières, … meer »

Muzikantenbank user Norton ZanellaNorton Zanella

Feestelijke coverband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Hi Muzikanten! Ik ben 32 jaar, kom uit regio Eindhoven en ik ben op zoek naar een feestband om samen gave optredens neer te zetten. Mijn muzikale voorkeur zijn de bekende Nederlandstalige nummers van bijvoorbeeld Andre Hazes tot Guus Meeuwis en van Blof tot Rowwen Heze. Dit aangevuld met de bekende Engelstalige meezingers en actuele hitjes. Mocht u interesse hebben dan stuur gerust een bericht … meer »

Tom C

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 207x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Een melodische toevoeging aan jullie heavy vocalist?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Ik droom er al langer van om samen met een heavy vocalist te zingen: Twee verschillende stemmen mengen geeft toch altijd een dimensie extra. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed voice zingen, ik zou graag ook hier en daar een scream toevoegen, maar die techniek heb ik helaas nog niet onder de knie. Overigens ben ik ook beginnend violiste, dus wellicht dat ik daarmee ook nog wat toe kan … meer »

Jeske Dolmans