Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Indie/folk gitarist/zanger gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 67x bekeken

Goede avond, Ik ben Lou en ik maak veel indie/folk muziek waarbij ik zing en gitaar speel. Denk hierbij aan keaton henson, iron and wine en the paper kites. Ik ben opzoek naar een tweede gitarist die het liefst ook kan zingen om zowel covers mee te maken als zelf nieuwe nummers schrijven. Ook wil ik meer gaan optreden dus podiumervaring is fijn maar geen must. Spreekt je dit aan en wil je meer info? … meer »

Lou

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 68x bekeken

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!Zou graag bij voorkeur in contact komen met een percussionist ( tabla of mridangam), doudouk speler, zanger of zangeres. Begeleid mijzelf als zangeres al geruime tijd op de Tanpura (Indiaas snaarInstrument). Zing improviserend op klank en/of tekst afgestemd op de doelgroep. Meditatief georiënteerd. Zou toekomstgericht een band willen formeren om te spelen voor groepen als muzikale omlijsting ter … meer »

Tineke Postma

Zangeres zoekt gezellige band country/rock/folk/pop

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Mijn naam is Suzanne, 28 jaar uit Waalwijk. Geen muzikale opleiding, wel passie en liefde voor muziek. Ik heb ervaring met spelen in een band. Met regelmatig repeteren zie ik potentie om weer op te treden. De motivatie en bereidheid is in grote mate aanwezig. Ik wil me graag bewijzen en ontwikkelen en bezig zijn met waar ik van hou: muziek! Ik hou van alle muziek met passie! In mijn auto vind je cd's … meer »

Suzanne

Zangeres zoekt band omgeving Groningen, Drenthe

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 149x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving Groningen, DrentheHallo mijn naam is Astrid Hopman. Ik woon in Hoogezand. Mijn leeftijd is 51 jaar. Ik heb in verschillende bands gezongen o. a. Refextion, Fancy four, Con Amour, Mood And Fun. Mijn genre wat ik zing is Duitstalig, Engelstalig en Nederlands. Heb nog veel motivatie om lekker door te gaan met zingen en optreden. Ik zoek bandleden die dat ook willen. Mijn voorkeur is Country Muziek o.a. Tammy Wynette, Patsy … meer »

Astrid Hopman