Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Achtergrond of solo) zangeres en toetsenist zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 63x bekeken

Hoi allen! Sinds kort ben ik in Rotterdam komen wonen en ik ben op zoek naar mensen om samen muziek mee te maken. Genieten en lol hebben is voor mij het grootste doel, maar het repeteren serieus nemen vind ik ook belangrijk. Ik ben niet professioneel opgeleid, maar maak al mijn hele leven muziek, ook met anderen. Ik heb vooral mezelf begeleid op de toetsen (en af en toe gitaar) dus kan goed overweg … meer »

Muzikantenbank user Rosa van RijsingenRosa van Rijsingen

Zanger zoekt zangers

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 49x bekeken

Heel veel jaren speel ik in bands, maar zo langzamerhand wil ik eigenlijk zingen met zangers. 4 mannen die in staat zijn om a-capella en Close Harmonie te zingen. Eén daarvan ben ik zelf, maar ik zou heel erg graag een groep vormen met gelijk gestemden. Zelf speel ik ook nog redelijk slaggitaar, en als jij ook een instrument bespeeld is dat mooi mee genomen maar niet noodzakelijk.

Muzikantenbank user Chris BoeremaChris Boerema

Zangeres (24) zoekt band (Jazz/Soul/Funk/Blues/Indie/Dance/Gospel)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 70x bekeken

Ha! Ik zing graag muziek van veel verschillende soorten genres en artiesten. Zoals Gregory porter, Earth wind & Fire, Norah Jones, Bruce Springsteen, Abba, Amy Winehouse en meer. Ik heb een tijdje in een schoolbandje gezongen en ook wel eens opgetreden, maar ik wil ook graag nog veel leren. Het lijkt mij superleuk om regelmatig te repeteren, hopelijk wel eens op te treden of wat op te nemen. Als … meer »

Muzikantenbank user Emmeline KaarsgarenEmmeline Kaarsgaren

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 90x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben al een tijdje op zoek naar een band die muziek uit de 60,70,80 maakt en die ook regelmatig optreedt. Mijn huidige band treedt helaas niet zo vaak op en het podium vind ik toch wel een heerlijke plek. Mijn zoon is drummer, wij doen al veel samen. Andere muzikanten zijn daarom van harte welkom om te reageren. Wie weet....leuk!

Muzikantenbank user Elaine van den BosElaine van den Bos

Singer/songwriter zoekt serieuze (ervaren) muzikanten.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 84x bekeken

Singer/songwriter zoekt serieuze (ervaren) muzikanten.Ik zoek: gedreven (sterke)muzikanten om eigen materiaal te maken, geen covers. Geen uitprobeersels, meteen goed aan de bak. Regio Utrecht. Denk in de richting van: - https://www.youtube.com/watch?v=ZGIkGbs1VEc (pussy is god - King Princess) - https://www.youtube.com/watch?v=nh9wy0SCJMA (sunburn - King Princess) - https://www.youtube.com/watch?v=-tn2S3kJlyU (Billie Eilish - idontwannabeyouanymore) - … meer »

Muzikantenbank user Mies de WaalMies de Waal

Muzikanten gezocht voor twenty one pilots coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 80x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben een 21 jarige zanger enloop al een tijdje met het idee rond een twenty one pilots coverband op te richten en ben op zoek naar mensen die hier aan mee willen helpen. Zelf zing/rap ik en ben op zoek naar een bassist, drummer en toetsenist maar niet alleen muzikanten kunnen reageren. Iedereen die hun steentje wil en kan bijdragen is welkom!

Muzikantenbank user Joey van AlphenJoey van Alphen