Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

I'm taking over the world. Who joins me? ;-)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 345x bekeken

I'm taking over the world. Who joins me? ;-)HI GUYS, Ik ben Isanne, 28 jaar oud en een zangeres die al veel te lang in de schaduw van anderen heeft gestaan. It's time to work en zoek daarom een fantastische groep muzikanten die het leuk vinden om met mij mijn muziek te maken en samen met mij de wereld te veroveren... en ik maak geen grappen :) De songs gaan over 'the real world' in de stijl van pop, soul, R&B met een heerlijk Caribisch tintje … meer »

Muzikantenbank user IsanneIsanne

Allround Zangeres Midden des lands zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Hey Hallo, Misschien ben ik degene die jullie zoeken? Zoek bandleden die met mij muziek willen maken, maakt me niet uit wat voor bezetting, ervaren amateurs met een professionele instelling...Pop, Rock, Soul, Country, Nederlandstalig, acoustisch, trio, orkest, band etc... Ik ben een liefhebber van allerlei genres.. Mijn naam is Anja en woon in het midden des lands... Regio Tiel, Nijmegen, Den Bosch, … meer »

Anja van Dinteren

Vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 232x bekeken

Vocalist zoekt bandHallo! Mijn naam is Dette en ik ben 19 jaar. Ik zoek een plek waar ik mijn liefde voor muziek en zingen kan uiten. Zingen zoek ik eigenlijk mijn hele leven al, maar mijn eerste echte zangles kreeg ik toen ik 15 was. Daarna ben ik een MBO theater opleiding gaan doen waar we elke week stem les kregen. Op podium staan ben is dus oom al aardig gewend. kwa stijl ben ik heel erg breed, ik kan mijn stem … meer »

Muzikantenbank user Dette HiemstraDette Hiemstra

Beginnende grunter

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 147x bekeken

Beginnende grunterHallo mede muzikanten, Ik ben jeffrey 25 jaar oud en ben bezig om te leren grunter. Ik zelf heb podium ervaring omdat ik 10 basgitaar gespeeld heb. Agentje gaat het grunte nog niet heel goed. Maar leer het al aardig. Ik zou dan ook graag in een bandje willen. In omgeving van Elburg Zwolle - Elburg - t harde - nunspeet Ik ben nog beginger, dus verwacht niet te veel. Maar ben wel leer gierig Groetjes Jeffrey

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Twee zangeressen zoeken bandleden: gitarist, bassist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 429x bekeken

Twee zangeressen zoeken bandleden: gitarist, bassist.Wij zijn twee zangeressen die een band willen opstarten om bestaande nummers in een eigen sound te vertolken. Daarbij staan we nog aan het begin. We denken aan melodieus, poppy soms een beetje jazz, soms een beetje country, wat ruiger mag ook. We houden van meerstemmige zang. Beiden zingen we al tien jaar (lead en backings) in de Top2000 band in Nijmegen. Angelique heeft nog meer bandervaring. Ik … meer »

Muzikantenbank user Els VerweijEls Verweij

Beginnende zangeres zoekt een band of partner om muziek mee te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 215x bekeken

Heyy heyy ik ben tara en ik ben 16 jaar oud ik woon in bodegraven. Ik begon 2 jaar geleden met muziek, ik begon met ukulele en kort daarna met acoustische gitaar heb nog niet zo veel ervaring maar wil het wel leren . Ik zoek een band waarmee ik het gezellig kan hbben en onze passie delen. Ik vind veel muziek leuk van 80s tot acdc en live tot top 40. Ben je geïnteresseerd mail mij dan 38099@********.nl Groetjes … meer »

Tara

Zangeres zoekt Symphonic metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 162x bekeken

Hallo ik ben Ingrid Lamberink uit Hardenberg Overijssel. Ik ben 21 jaar en ik zing vanaf mijn 13e en zing vanaf mijn 14e klassiek en Symphonic metal. Ik ben klassiek geschoold en heb een hoge toon hoogte. Zelf heb ik altijd zangles gehad en nog steeds heb ik het om mijn stem bij te houden en nieuwe dingen te leren. Zelf ben ik op zoek naar een (Symphonic) metal band en de reden is daarvoor dat ik iets … meer »

ingrid