Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singersongwriter en jij gitarist/songwriter

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Create art and don't find excuses not to.... Ik, Naomi (met umlaut op de o), zangeres, wil jou vinden; een gitarist die met mij wil beginnen en dan verder gaan opzoek naar anderen... koffie drinken en praten (liefst in Arnhem)? Voor mijn sound check: https://www.youtube.com/channel/UCrVQnpB-nU35NS6BmpgqC1w Heb deze songs gemaakt met mijn smartphone...geeft een beeld...hopelijk. Maar … meer »

Naömi

Roestige zanger uit Zutphen wil weer in een band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 189x bekeken

Roestige zanger uit Zutphen wil weer in een band!Hoi, Ik ben een oude zanger, niet qua geest maar 50+ en lang geleden gestopt met optreden. Telkens als ik een live optreden bezoek wil ik daar nog liever zelf staan, maar heb dat in deze eeuw nauwelijks gedaan. Toch wil ik weer graag muziek maken en liefst eigen nummers. Ik heb gezongen in een hardrockband en in een Nederlandstalige rockband beiden met eigen materiaal, waar ik meestal zorgde voor … meer »

Muzikantenbank user Ronald ShakuruRonald Shakuru

Muzikanten gezocht voor nieuwe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 258x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar muzikanten (drummer, bassist(e), gitarist(e)) om een bandje mee te beginnen! Ik zing en schrijf eigen nummers, die ik graag in een band setting wil uitwerken. Als je ook schrijft zou dat helemaal top zijn, dan kunnen we lekker sparren over nummers! Genre is vrij breed (ik pin me liever niet ergens op vast, mag een mix van alles zijn), maar ik wil een beetje richting rock&roll, … meer »

Muzikantenbank user Anne PetersAnne Peters

Zanger zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 259x bekeken

Beste muzikanten! Ik ben een ervaren zanger en op zoek naar een ervaren gitarist of toetsenist. Mijn idee is om samen eigen nummers te gaan schrijven en om eigen versies te maken van bestaande nummers. Het belangrijkste is dat we er plezier in hebben! Muziekstijl: Mooie melodische nummers. Kan zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Heel breed dus.

Muzikantenbank user Artur EngelhardArtur Engelhard

Zanger zoekt funk, pop, soul of rock band in regio Apeldoorn/Arnhem/Zutphen/Deventer

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 260x bekeken

Zanger zoekt funk, pop, soul of rock band in regio Apeldoorn/Arnhem/Zutphen/DeventerMijn naam is Roald de Gans (1976). Ik zoek ervaren muzikanten om muziek mee te maken en af en toe op te treden. Ik heb ervaring en heb een brede interesse. Mijn voorkeur gaat uit naar nrs van o.a. Bruno Mars, Jason Mraz, John Mayer, Waylon en Alain Clark maar hou bijv. ook van de Stones, Herman Brood, Lenny Kravitz, Prince, Black Crowes e.d. Bij interesse graag dit nr. appen of bellen: 0610967986

Muzikantenbank user Roald De gansRoald De gans