Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 149x bekeken

Zanger zoekt gitaristHoi! Ik ben een zanger. 51jr. Wil graag muziek maken met een akkoestische gitarist. In eerste instantie covers van Sting, The Editors, Teddy Swims, Lauren Daigle, INXS, Elbow, Post Malone, maar sta open om andere genres, stylen te doen. Zou t leuk vinden om naar n doel toe te werken. 6 a 10 nummers en dan een klein optreden. Voor familie, vrienden, in een kroeg? Zullen we is bellen om te kijken … meer »

Muzikantenbank user PaddyJo TrotzkiPaddyJo Trotzki

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdracht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 282x bekeken

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdrachtHoihoi! Ik ben Suze, 19 jaar oud en studeer en woon in hartje Nijmegen. Ik ben al mijn hele leven bezig met zingen (in bandjes, zangles, optredens, een koor, musicalproducties...) en wil hier heel graag mee bezig blijven. Ik zing aankomende donderdag in het koor van De Passion op TV, wat mega leuk is en een heel leuk project was van de afgelopen maanden. Ik wil dolgraag als dat klaar is weer een ander … meer »

Muzikantenbank user Suze van HerkSuze van Herk

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 182x bekeken

Zangeres zoekt band of comboHoi Ik ben een spontane en goedlachse zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging in een beginnende of al bestaande band. Omgeving Malden. Ik heb jarenlang in een band gezongen in duits/Oostenrijks Oberkrainer genre. TIJD VOOR IETS ANDERS! Ik wil graag de jazz ,easy listening kant op.Bijv. Diana Krall Maar ook bigband spreekt mij aan. Dus op zoek!!!!!!

Muzikantenbank user Ingrid JanssenIngrid Janssen

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 1792x bekeken

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke bandHallo muzikanten, mijn naam is Pleun, ben 24 jaar en woonachtig in Doetinchem. Nu na mijn studies ben ik op zoek naar de beste ontspanning die er is, zingen en muziek maken!! Ik ben in principe van alle markten thuis wat genres betreft. Heb een zeer krachtige stem en kan zowel de hoge als lage tonen zingen. Helaas heb ik nog niet heel veel ervaring met het spelen met een band, wel gedaan maar dat was … meer »

Muzikantenbank user Nindy WernickeNindy Wernicke

Ervaren zangeres zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 178x bekeken

Ben op zoek naar ervaren 60+ muzikanten die evenals ik zuinig op hun gehoor zijn. Omgeving Lochem/Zutphen/Doetinchem, om iets nieuws op te starten of om in een bestaande formatie te stappen. Ik zing voornamelijk popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik een grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en dezelfde muzikale belangen. Optreden doe ik graag. Heb je interesse, … meer »

vocalist

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 394x bekeken

Hi! Mijn naam is Paula en ben 24 jaar. Ik ben een zangeres met enige ervaring en ben op zoek naar een band om samen mee te jammen/optreden! Qua muzieksgenre houd ik het meest van rock, maar ben erg flexibel. Het lijkt me leuk om covers te maken maar evt ook zelf nummers te schrijven. Mijn favoriete artiesten om nummers van te zingen zijn: - Black Puma’s - Amy winehouse - Duffy - Celeste - … meer »

Muzikantenbank user PaulaPaula

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 392x bekeken

Zangeres zoekt band!Hoi Muziekanten! Zangeres zoekt band. Brede muzieksmaak. In het verleden 10 jaar hobbymatig in een allround coverband gezongen, in thrater/projectkoren gezongen en zing de laatste 6 jaar in een licht-klassiek koor. Ik wil graag weer in een band zingen. Vrij groot stembereik, stemsoort alt2, alt1 en mezzosopraan. Leeftijd 53 jaar. Woonachtig in Winterswijk. Ik reis met het ov, of moet kunnen … meer »

Muzikantenbank user S.S.