Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres (14) zoekt classic rock band! (Gelderland)

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 126x bekeken

Zangeres (14) zoekt classic rock band! (Gelderland)Hoi! Ik ben Emma, 14 jaar, en ik zoek een classic rock band. Ik heb veel zangervaring omdat ik vanaf mijn 6de zangles heb in een koor. Nu zou je denken dat ik alleen klassiek kan zingen maar daar zit je fout! Haha. Hoe dan ook, ik zoek dus een classic rock band. Ik heb al veel advertenties doorzocht maar er zijn weinig bands in mijn leeftijdscategorie, in principe zoek ik dus naar een bestaande band … meer »

Muzikantenbank user EmmaEmma

Zangeres zoekt band/ DJ

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 261x bekeken

Hi you all, ik ben Niki, 23 jaar met een enorme passie voor zang. Ik ben op zoek naar een leuke, enthousiaste band/ DJ om ervaring op te doen en de liefde voor muziek mee te delen. Zelf heb ik nooit eerder in een band gezeten of met een DJ gewerkt, maar hé eens moet de eerste keer zijn en vandaar ook deze advertentie. Ik hou van verschillende muziekstijlen, maar zing vooral pop/rock muziek. Mochten … meer »

Muzikantenbank user Niki PauwNiki Pauw

Zangeres & songwriter op zoek naar Indie/Folk formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 754x bekeken

Zangeres & songwriter op zoek naar Indie/Folk formatieHoi! Ik ben Lobke. Al jaren zing ik in een overwegend rock/funk coverband en ben op zoek naar een rustige tegenhanger in de (alternatieve) indie-folk richting. Ik ben vooral geïnteresseerd in muziek rondom Daughter, Ben Howard, Agnes Obel, noem maar op.. Covers zijn leuk, maar zou het liefst meer eigen werk willen maken. Ik speel zelf hooguit een paar akkoordjes op piano en zoek muzikanten die met … meer »

Muzikantenbank user Lobke EssinkLobke Essink