Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Twee zangeressen zoeken bandleden: gitarist, bassist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 429x bekeken

Twee zangeressen zoeken bandleden: gitarist, bassist.Wij zijn twee zangeressen die een band willen opstarten om bestaande nummers in een eigen sound te vertolken. Daarbij staan we nog aan het begin. We denken aan melodieus, poppy soms een beetje jazz, soms een beetje country, wat ruiger mag ook. We houden van meerstemmige zang. Beiden zingen we al tien jaar (lead en backings) in de Top2000 band in Nijmegen. Angelique heeft nog meer bandervaring. Ik … meer »

Muzikantenbank user Els VerweijEls Verweij

Zanger zoekt (prog) metal / Hardrock band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 239x bekeken

Hallo allen! Mijn naam is Marco, 27 jaar en ik ben op zoek naar een nieuwe band als lead zanger. Mijn interesses liggen vooral in de richting van Muse, haken, iron Maiden, e.d. Mijn voorkeur gaat uit naar eigen werk maar covers zijn ook geen probleem. Ik heb al enige ervaring met optredens als bassist maar helaas nog geen ervaring op kunnen doen als zanger. Een voorbeeld van mijn kunnen is dit … meer »

Marco van Sterkenburg

Ervaren zangeres zoekt muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 603x bekeken

Het is tijd voor iets nieuws... ken je dat? Dus ben ik op zoek naar een nieuwe band of formatie. Alle ideeën zijn daarbij welkom! Wie ben ik: Een ervaren, vlotte en vrolijke zangeres met een brede muzikale interesse. Ik zing diverse stijlen, ben snel slagvaardig, studeer thuis zelf vlot in zodat er tijdens de repetities heerlijk samen gespeeld kan worden. Wat kan ik: Tja… ik zing mijn … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SSylvia S

Roestige zanger uit Zutphen wil weer in een band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 500x bekeken

Hoi, Ik ben een oude zanger, niet qua geest maar 50+ en lang geleden gestopt met optreden. Telkens als ik een live optreden bezoek wil ik daar nog liever zelf staan, maar heb dat in deze eeuw nauwelijks gedaan. Toch wil ik weer graag muziek maken en liefst eigen nummers. Ik heb gezongen in een hardrockband en in een Nederlandstalige rockband beiden met eigen materiaal, waar ik meestal zorgde voor … meer »

Muzikantenbank user Ronald ShakuruRonald Shakuru