Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band starten

Zanger / Zangeres zoekt band in (Gelderland) | 171x bekeken

Hallo daar! Ik ben een meisje van 18 jaar en ik hou ontzettend veel van muziek. Zowel luisteren als maken natuurlijk. Mij lijkt het fantastisch om een bandje te starten en echt goede muziek te gaan maken en coveren. Bands en zangers die mij inspireren zijn onder andere Queen, Tom Odell en Elton John. Heb jij een beetje dezelfde muziek smaak en lijkt het je ook gaaf om met jouw instrument in een bandje … meer »

Muzikantenbank user Sarah WestphalSarah Westphal

Country/Rock Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 129x bekeken

Country/Rock Band gezochtIk ben een 23-jarige zanger/slaggitarist op zoek naar een Country/Country-Rock band om actief mee op te treden! Het zou gaan om zowel originele nummers als "Countryfied" covers! Bekijk bijvoorbeeld "Edge Of Glory" in de onderstaande link als een voorbeeld van zo'n cover! https://www.youtube.com/watch?v=xfN3fOpsn98 Zoeken jullie een nieuwe zanger of ben je een artiest die mijn concept interessant … meer »

Connor Patrick

Band gezocht die zangeres nodig heeft

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 218x bekeken

Heey ik ben Elzemarijn, 19 jaar jong en op zoek naar een leuk bandje dat nog een zangeres nodig heeft. Ik schrijf af en toe eigen nummers en zing vooral pop maar houd ook wel van rock en jazz. Verder speel ik ook akoestische gitaar maar dit doe ik niet op heel hoog niveau. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een berichtje!

Muzikantenbank user Elzemarijn HoltlandElzemarijn Holtland

Singer-songwriter zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 191x bekeken

Singer-songwriter zoekt bandHallo mede muzikanten! Ik ben een gitarist, zanger en singer-songwriter die al een tijd z'n eigen nummers schrijft en heb nu op zich al voor een album aan nummers (https://soundcloud.com/user-279569210/sets/the-search). Ik zou het erg leuk vinden om met een creatieve en enthousiaste drummer en bassist (en eventueel nog meer muzikanten) deze nummers uit te werken en samen te jammen en nog meer nummers … meer »

Muzikantenbank user Nathan DanielsNathan Daniels

Zanger zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 156x bekeken

Beste muzikanten! Ik ben een ervaren zanger en op zoek naar een ervaren gitarist of toetsenist. Mijn idee is om samen eigen nummers te gaan schrijven en om eigen versies te maken van bestaande nummers. Het belangrijkste is dat we er plezier in hebben! Muziekstijl: Mooie melodische nummers. Kan zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Heel breed dus.

Muzikantenbank user Artur EngelhardArtur Engelhard

Zanger zoekt funk, pop, soul band in regio Apeldoorn/Arnhem/Zutphen/Deventer

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 157x bekeken

Mijn naam is Roald de Gans (1976). Ik zoek ervaren muzikanten om muziek mee te maken en af en toe op te treden. Ik heb ervaring en heb een brede interesse. Mijn voorkeur gaat uit naar nrs van o.a. Bruno Mars, Jason Mraz, John Mayer, Waylon en Alain Clark maar hou bijv. ook van Lenny Kravitz, Prince, Black Crowes e.d. Bij interesse graag dit nr. appen of bellen: 0610967986

Roald De gans