Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zoek je een frontman

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 203x bekeken

Beste muzikant(en), Zoeken jullie een frontman dan wil ik graag mee jammen zodat we het publiek kunnen laten bouncen en springen. Ik ben dol op metal, dus heb je al een complete band maar nog geen rapper of vocalist. Voel je dan geroepen om te reageren op deze advertentie. Ik ben een opkomende rapper, waarbij ik metal en het rapper wil mixen met metal muziek. Durven jullie het aan laten we … meer »

Curt

Ervaren zangeres op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 289x bekeken

Hoi, ik ben op zoek naar 1 of meer ervaren 60+ muzikanten, bv gitarist/zanger eventueel aangevuld door toetsenist, omgeving Lochem, om iets nieuws op te starten of om een bestaande formatie aan te vullen. Ik zing voornamelijk lichte popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en loyaliteit met elkaar. Optreden doe ik graag. Heb … meer »

vocalist

Muzikanten/bandje gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 214x bekeken

Wij (17 jaar) zouden het heel leuk vinden om in een bandje te zingen. We hebben een paar jaar zangles gehad, maar nog geen bandervaring. Ons genre is pop (inspiratie/smaak is; Froukje/Billie Eilish/Tom Odell/Wasia Project/S10) maar staan evt ook open voor andere stijlen. We kunnen aansluiten bij een bandje of iets nieuws startten. In het begin covers, later lijkt t ons ook leuk om zelf nummers te maken. … meer »

anna

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdracht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 493x bekeken

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdrachtHoihoi! Ik ben Suze, 19 jaar oud en studeer en woon in hartje Nijmegen. Ik ben al mijn hele leven bezig met zingen (in bandjes, zangles, optredens, een koor, musicalproducties...) en wil hier heel graag mee bezig blijven. Ik zing aankomende donderdag in het koor van De Passion op TV, wat mega leuk is en een heel leuk project was van de afgelopen maanden. Ik wil dolgraag als dat klaar is weer een ander … meer »

Muzikantenbank user Suze van HerkSuze van Herk

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 304x bekeken

Zangeres zoekt band of comboHoi Ik ben een spontane en goedlachse zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging in een beginnende of al bestaande band. Omgeving Malden. Ik heb jarenlang in een band gezongen in duits/Oostenrijks Oberkrainer genre. TIJD VOOR IETS ANDERS! Ik wil graag de jazz ,easy listening kant op.Bijv. Diana Krall Maar ook bigband spreekt mij aan. Dus op zoek!!!!!!

Muzikantenbank user Ingrid JanssenIngrid Janssen