Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amateur zanger zoekt coverbandje

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 157x bekeken

Hoi, Het lijkt mij erg leuk om een coverbandje te beginnen samen met andere enthousiaste muzikanten. Ik speel een beetje gitaar en vind vooral zingen leuk. De richting waarin ik denk is vooral jaren 70 en '80, Johnny Cash en Elvis ook tof. Let me know! Leeftijd zo'n beetje tussen de 20 en de 40, ik ben zelf 26. Drummers, gitaristen, bassisten, pianisten etc. laat van je horen en wellicht kunnen … meer »

Muzikantenbank user Bram BaasBram Baas

Een Kapitalistische Zangeres😋

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 328x bekeken

Hallo . Ik ben Neslihan Karacali. Ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Ede, maar toen ben ik naar Turkije verhuisd en nu ben ik net teruggekomen. Ik heb een passie voor muziek sinds ik een kind was en nu heb ik besloten om deze passie serieus te nemen en me erop te concentreren. Ik spreek vloeiend Engels en Turks. Ook al is mijn Nederlands beperkt, ik ben er mee bezig. Ik heb ook een gemiddeld … meer »

Muzikantenbank user Neslihan KaracaliNeslihan Karacali

Zangeres zoekt band (omgeving Tiel)

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 228x bekeken

Hoi allemaal! Ik ben op zoek naar een leuke band / muzikanten (leeftijd tussen de 20-30) uit de omgeving Tiel (Gelderland). Ik zing al heel lang en zou nu graag wat meer daarmee gaan doen. Ik ben 24 en net weer begonnen met zanglessen. Ik zoek een pop, pop/rock band of muzikanten die het leuk lijken om uiteindelijk zelf een bandje te vormen (denk aan gitarist, basgitarist, pianist, drummer, zanger). … meer »

Muzikantenbank user BibianaBibiana

Allround zanger (46) zoekt Semi-Pro

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 367x bekeken

Ik ben een ervaren hobbyist, maar ik zou me graag willen ontplooien tot semi-pro. Ik bedoel daarmee te zeggen, gewoon met regelmaat optreden en niet altijd maar in een oefenruimte blijven plakken. Maar ook als band, als een stoomwals op het podium staan en de zaal compleet plat spelen. Genres: Pop, Soul, Ballads, Classic rock, Funk, voel ik me goed in thuis, Maar, Nederpop, Latin, Country en … meer »

*Shade*

Welke gitarist/pianist gaat met mij het creatieve muzikale proces aan?

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 438x bekeken

Welke gitarist/pianist gaat met mij het creatieve muzikale proces aan?Na een aantal jaren zang coaching, nu toe aan een volgende stap. Ik (36j) heb enorm veel zin in om in een huiskamer setting/intieme sfeer, voornamelijk akoestische, muziek te spelen. Mijn voorkeur gaat uit naar Nederlands, in de stijl van Eefje de Visser, S10, gouwe ouwe in een nieuw akoestisch jasje, etc., maar sta ook open voor andere genres. Ik zoek een ervaren gitarist en/of pianist (30+) met … meer »

Muzikantenbank user Inge BeverlooInge Beverloo

Singer-songwriter zoekt leuke gitarist/toetsenist/bassist/alles

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 315x bekeken

Hoi! Ik schrijf muziek, zowel Nederlands als Engelstalig, die het tot op heden in de kroeg behoorlijk goed doet. Mijn achterban vraagt om spotify hits, maar mijn gitaarspel is te omschrijven als tamelijk matig en ik zet graag kwaliteit neer. Daarom ben ik op zoek naar muzikanten die het tof vinden om samen te werken aan kloppende arrangementen, zowel voor in de kroeg (of welk podium dan ook) als hopelijk … meer »

Muzikantenbank user Liz B.Liz B.

Zangeres zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 678x bekeken

Zangeres zoekt coverbandHallo muzikanten! Ik ben Anne en ik zing ontzettend graag. Ik ben op zoek naar muzikanten (bijv. Pianist, gitarist, drummer, bassist, violist) die met mij een band zouden willen vormen of een band waar ik me bij kan aansluiten met als doel zoveel mogelijk op te treden, in eerste instantie met covernummers in veel verschillende genres (bijv pop, rock, R&B, funk). Mocht het je leuk lijken eens … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Audition Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 318x bekeken

Hello! My name is Jaroslavs and I am coming from Latvia. I am 22 years old and at the moment I am looking for a band, who will help me with my future auditions to get into the university. I am a singer and will audition myself to be jazz and pop vocalist. Of course with auditions anything will not stop, but I think it will be a good spent time together. I live in Nijmegen, but I have a work in Arnhem, … meer »

Muzikantenbank user JaroslavsJaroslavs