Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 657x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/bandHey Hallo, mijn naam is Romy 18 jaar en kom uit Arnhem ik ben opzoek naar een gitarist om uiteindelijk samen op boekingen te spelen van kleine cafes tot hopelijk iets grotere zalen ik luister/zing zelf veel muziek uit de 60/70 en 80e jaren grote voorbeelden van me zijn Amy Winehouse Etta James en ga zo het soul rijtje maar af ik zing voornamelijk soul blues/funk en soms een beetje jazzy invloeden ik … meer »

Muzikantenbank user Romy IJzendoornRomy IJzendoorn

Gitarist akoestisch en elektrisch gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 130x bekeken

Hoi, mijn naam is Isa en ik ben op zoek naar een gitarist die zowel akoestisch als elektrisch ervaren kan spelen. ik studeer in Arnhem op de muzikanten opleiding. ik zou graag eigen nummers als covers willen spelen. ik ben geïnspireerd door de geluiden van Yebba en Aurora. ik luister zelf veel naar Indie pop en rock, tripphop en jazz en soul. luister even op spotify naar Aurora en Yebba dan heb je … meer »

isa

Zanger met een zuivere stem zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 201x bekeken

Zanger met een zuivere stem zoekt bandZanger (36) met een zuivere stem zoekt een serieuze band om optredens te kunnen verzorgen op bruiloften, feestjes, en partijen. Hiervoor heb ik verschillende bandjes gezongen met het genre pop/rock. Interesse? Laat gerust een bericht achter dan spreken we elkaar snel. Met vriendelijke groet, Daniël

Muzikantenbank user Daniel van den EngelDaniel van den Engel

Gezellig samen muziek maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 212x bekeken

Hoi hoi, Ik ben Nina, ik ben 21 jaar oud en woon in Tiel. Ik vind het ontzettend leuk om te zingen en het lijkt me leuk om samen met anderen (die wellicht instrumenten kunnen bespelen?) deze passie te delen. Ik heb zelf nooit zangles gehad en ben op zoek naar andere beginners om samen gezellig samen muziek te maken!

Nina

Zangeres zoekt Muzikant (Toetsenist/Pianist/Gitarist)

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 270x bekeken

Ik ben op zoek naar een ervaren muzikant (toetsenist/pianist/gitarist) die samen met mij een duo/trio wil vormen en mij muzikaal wil begeleiden.Handig als je ook eventueel kan zingen.(2e stem of bij een duet) Ik wil graag samen repertoire uitzoeken in de richting van mooie ballads van popnummers. Covers Nederlandstalig en Engels ( luisterliedjes/evt soft Jazz Ik ben een ervaren zangeres in een Damestrio … meer »

Muzikantenbank user Yvonne DalYvonne Dal

Bandleden gezocht!! (12 t/m 16 jaar)

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 148x bekeken

Hoi! Ik ben Marie-Louise, ben 14 jaar en zoek al een tijdje naar wat mensen om een bandje mee te starten. Ik zing al zo’n 5/6 jaar en ben een beginnende keyboard speelster. Zelf kom ik uit een dorpje in de buurt van Nijmegen, ik zoek dan ook mensen uit omgeving Nijmegen. Ik zoek mensen vanaf ongeveer 12 tot 16 jaar. Iemand interesse? Groetjes!!

Muzikantenbank user Marie-LouiseMarie-Louise

Band gezocht!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 344x bekeken

Hai, Ik ben 19 jaar oud. Ik zing en speel zelf gitaar, piano en ukelele. Ik maak al een paar jaar muziek en schrijf vooral akoestische nummers met de gitaar. Ik ben opzoek naar een band/muzikanten waarmee ik samen muziek kan maken en vooral lekker veel bezig kan zijn met muziek. Ook lijkt het me ontzettend leuk om samen nummers te schrijven. Zelf luister ik naar allerlei verschillende genres. … meer »

Mariana

Zangeres zoekt band of duo!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 367x bekeken

Hoi allemaal! Eerst zal ik mezelf even kort voorstellen! Ik ben Yara, 24 en werk als verpleegkundige. Naast mijn werk vind ik het ontzettend leuk om met zingen bezig te zijn. Vroeger heb ik op het nationaal koor van Nederland gezeten en sinds kort ben ik weer begonnen met wat zanglessen. Mij lijkt het ontzettend leuk om te gaan zingen in een bandje en samen iets moois op te bouwen! Ben jij een … meer »

Yara

Zangeres zoekt muzikanten/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 419x bekeken

Hey, ik ben Sophia en ik ben op zoek naar een bandje/muzikanten in Nijmegen om mee te spelen als zangeres. Ik ben 20 jaar en woon in Nijmegen. Ik heb al enige ervaring met het spelen in bands. Een kleine impressie van mijn muzieksmaak is: Fleetwood Mac, Eddie Vedder, U2, Ryan Adams, Ben Howard, Oasis, Ed Sheeran… Maar ik vind veel muzieksoorten leuk, dus ik sta open voor alles. Lijkt het je leuk? … meer »

Muzikantenbank user Sophia VisserSophia Visser