Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 184x bekeken

Actieve allround zanger, entertainer met een spontane en verzorgde uitstraling maakt van elk nummer een feest. Ik kom graag in contact met een enthousiaste groep die geregeld repeteert en optreedt in de regio gelderland/overijsssel. Ik heb ervaring als solo-entertainer en als zanger in bandjes. Daarnaast ben ik technisch onderlegd en run ik een bedrijfje in licht en geluid. Ik zing in het basis … meer »

Lars

Screamer zoekt Metalcore of Hardcore band

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 120x bekeken

Ik ben op zoek naar een metalcore of hardcore band om in te screamen. Ik heb al podiumervaring als drummer zijnde, en ben erg gemotiveerd om weer op het podium te staan. Ik heb een erg brede smaak, breng m'n eigen input, en kan eventueel ook teksten schrijven. Gewend om muziek van bijv. Parkway Drive, As I Lay Dying, Wage War, Stick To Your Guns en Breakdown of Sanity te screamen

Muzikantenbank user Valentijn VeldhoenValentijn Veldhoen

Zanger zoekt naar.......

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 158x bekeken

Ook hier wil ik toch eens een poging wagen. Het moet toch mogelijk zijn om aansluiting te vinden bij een bestaande band of mensen die iets dergelijks als dat ik graag wil ook wel zien zitten? Wat zoek ik nu zelf? Zelf voel ik me het prettigst in het Duits of Nederlands . In het Duits denk ik dan vooral aan de Schlagers zoals daar bijvoorbeeld zijn: Du , Schön ist es … meer »

Eric Seerden

Zanger zoekt (rock) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 181x bekeken

Ik ben op zoek naar een coverband en dan het liefst een classicrock band. Heb ruime band en podium ervaring en heb als zanger in diverse bands met verschillende muziekstijlen gezongen, kan van alles wel zingen maar een classic rockband of stevig Rock / pop repertoire heeft mijn voorkeur. Tot voor kort was ik ook de leadzanger van een 60s 70s rockband maar deze band is helaas gestopt. Volgens mij heb … meer »

Muzikantenbank user HansHans

Zanger zoekt indie band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 160x bekeken

Zanger zoekt indie bandMijn naam is Jules, ik ben 25 jaar en ben op zoek naar een nieuwe band in omgeving Nijmegen. Vier jaar lang heb ik in garage rock band Mexican Surf gespeeld. Ik ben echter een beetje klaar met garage rock en ben daarom naast mijn solo project op zoek naar een indie (pop) band die ik als zanger kan versterken. Indie zie ik als iets heel breeds, ik zoek daarom openminded mensen die graag willen experimenteren … meer »

Muzikantenbank user Jules TrumJules Trum

Zanger zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 313x bekeken

Beste muzikanten! Ik ben een ervaren zanger en op zoek naar een ervaren gitarist of toetsenist. Mijn idee is om samen eigen nummers te gaan schrijven en om eigen versies te maken van bestaande nummers. Het belangrijkste is dat we er plezier in hebben! Muziekstijl: Mooie melodische nummers. Kan zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Heel breed dus.

Muzikantenbank user Artur EngelhardArtur Engelhard

Zanger zoekt funk, pop, soul of rock band in regio Apeldoorn/Arnhem/Zutphen/Deventer

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 361x bekeken

Zanger zoekt funk, pop, soul of rock band in regio Apeldoorn/Arnhem/Zutphen/DeventerMijn naam is Roald de Gans (1976). Ik zoek ervaren muzikanten om muziek mee te maken en af en toe op te treden. Ik heb ervaring en heb een brede interesse. Mijn voorkeur gaat uit naar nrs van o.a. Bruno Mars, Jason Mraz, John Mayer, Waylon en Alain Clark maar hou bijv. ook van de Stones, Herman Brood, Lenny Kravitz, Prince, Black Crowes e.d. Bij interesse graag dit nr. appen of bellen: 0610967986

Muzikantenbank user Roald De gansRoald De gans