Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 102x bekeken

Beginnend zangeres zoekt bandAffiniteit met muziek en het borrelt om dit in bandvorm neer te zetten. Interesse voor jazz, blues, rock, folk, country. Hou van bijv Nouvelle Vague, The Clash en Willie Nelson. Geen ervaring in bands. Wel ervaring met hobbymatig zingen,in koren en toneelprojecten. Heb een redelijk hoge en heldere stem. Omgeving Arnhem.

Muzikantenbank user Arjanne WesterinkArjanne Westerink

Muzikanten gezocht voor nieuwe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 139x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar muzikanten (drummer, bassist(e), gitarist(e)) om een bandje mee te beginnen! Ik zing en schrijf eigen nummers, die ik graag in een band setting wil uitwerken. Als je ook schrijft zou dat helemaal top zijn, dan kunnen we lekker sparren over nummers! Genre is vrij breed (ik pin me liever niet ergens op vast, mag een mix van alles zijn), maar ik wil een beetje richting rock&roll, … meer »

Muzikantenbank user Anne PetersAnne Peters

Zanger (26) zoekt bandleden/een band om eigen muziek te gaan maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 118x bekeken

Zanger (26) zoekt bandleden/een band om eigen muziek te gaan makenHallo, Ik ben Tim - sorry voor de grote foto - en ik ben 26. Wat ben ik nog meer? Op zoek; Ik zou namelijk graag in een band willen zingen die eigen muziek maakt/eigen muziek wil gaan maken. Ik hou helaas van muziek als The Velvet Underground, Captain Beefheart, The Doors en Pavement (vandaar dat ik het moeilijk vind om iemand te vinden), maar gelukkig ook en evenveel van The Beatles, The Byrds, … meer »

Tim van der Mond

Vocaliste zoekt gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 140x bekeken

Vocaliste zoekt gitaristHallo allemaal! Ik ben Amber, 25 jaar en op zoek naar een akoestische gitarist die met mij een muzikaal duo zou willen vormen. Al jaren zing ik verschillende genres in verschillende settings, en het lijkt mij super tof om een gelijkgestemde veelzijdige gitarist te vinden om mee samen te werken. Ben/ken jij iemand die: - semi-akoestische gitaar speelt en in bezit heeft - verschillende muziekstijlen … meer »

Muzikantenbank user Amber van der LindeAmber van der Linde

Zanger zoekt (rock) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 184x bekeken

Zanger zoekt (rock) bandIk ben op zoek naar een rockband (coverband). Als leadzanger heb ik in een paar rock bandjes gezeten, en in tal van Night of the Proms en gelegenheidsbands gezongen. Tot voor kort was ik ook de leadzanger van een 60s 70s rockband maar ben daar door omstandigheden gestopt. Daarom heb ik nu tijd over en ben op zoek naar een nieuwe band die ook een aantal keer per jaar op wil treden. Volgens mij heb ik … meer »

Hans

Band starten

Zanger / Zangeres zoekt band in (Gelderland) | 247x bekeken

Hallo daar! Ik ben een meisje van 18 jaar en ik hou ontzettend veel van muziek. Zowel luisteren als maken natuurlijk. Mij lijkt het fantastisch om een bandje te starten en echt goede muziek te gaan maken en coveren. Bands en zangers die mij inspireren zijn onder andere Queen, Tom Odell en Elton John. Heb jij een beetje dezelfde muziek smaak en lijkt het je ook gaaf om met jouw instrument in een bandje … meer »

Muzikantenbank user Sarah WestphalSarah Westphal

Zanger zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 213x bekeken

Beste muzikanten! Ik ben een ervaren zanger en op zoek naar een ervaren gitarist of toetsenist. Mijn idee is om samen eigen nummers te gaan schrijven en om eigen versies te maken van bestaande nummers. Het belangrijkste is dat we er plezier in hebben! Muziekstijl: Mooie melodische nummers. Kan zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Heel breed dus.

Muzikantenbank user Artur EngelhardArtur Engelhard

Zanger zoekt funk, pop, soul band in regio Apeldoorn/Arnhem/Zutphen/Deventer

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 197x bekeken

Mijn naam is Roald de Gans (1976). Ik zoek ervaren muzikanten om muziek mee te maken en af en toe op te treden. Ik heb ervaring en heb een brede interesse. Mijn voorkeur gaat uit naar nrs van o.a. Bruno Mars, Jason Mraz, John Mayer, Waylon en Alain Clark maar hou bijv. ook van Lenny Kravitz, Prince, Black Crowes e.d. Bij interesse graag dit nr. appen of bellen: 0610967986

Roald De gans