Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Screamer/clean vocalist zoekt metalcore, djent, hardcore band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Screamer/clean vocalist zoekt metalcore, djent, hardcore bandOver de jaren heen heb ik ervaring opgedaan bij meerdere bands wat vooral punk en poppunk bands waren maar ik wil weer terug naar mijn metal roots en heftige muziek maken. Speel zelf gitaar, drums, bass en piano maar zingen en screamen is echt mijn favoriete ding om te doen. Ben zelf 22 en ik vind het tijd om de harde muziek scene terug te brengen naar Nederland.

Muzikantenbank user Rico van AlphenRico van Alphen

Energieke musici gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 236x bekeken

Energieke musici gezochtHeel graag kom ik, Ton, rockkoorzanger, 60 jaar, woonachtig in Veenendaal, in contact met een drummer/percussionist, bassist, gitarist, toetsenist, en andere musici, om samen een coverband te beginnen. Setlist aangepast op mijn stembereik en stemkleur (van stemmige bas tot lage tenor, warme stemkleur), voorbeelden Radiohead, Pearl Jam, Procol Harum, Pink Floyd, R. E. M., Cat Stevens, Dire Straits, … meer »

Muzikantenbank user Ton Van de LustgraafTon Van de Lustgraaf

Zangeres zoekt band/gitarist/pianist/producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 210x bekeken

ik ben in de regio Amsterdam op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen muziek te maken, of covers te spelen. ik zing zelf al mijn hele leven en zing het liefst soul, jazz en funk; poppy nummers en RnB vind ik stiekem ook leuk om te doen. ideaal zou zijn als ik iemand kan vinden die dezelfde genres leuk vindt en ook ongeveer in dezelfde leeftijdscategorie valt (ik ben zelf 26) In het … meer »

Josephine

Red hot chilli pappers

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Hi my name is Ziggo i live in Rotterdam i am a singer and i am looking for a tribute band or other people who are interested in mackeing song only from Red hot chilli papeers i was preforming on live stages in Amsterdam you can chek on my youtube channel by writing ZIGGO MIGO and i have expirience please if you are interested do contackt me via facebook:Zeljko Stankovic,on instagram:ziggo019 and via … meer »

Muzikantenbank user Zeljko StankovicZeljko Stankovic

Ik zoek een muziekmaatje , Ik ben 18 jaar.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 192x bekeken

Ik zoek een muziekmaatje , Ik ben 18 jaar.Hoi ik zoek een muziekmaatje die samen met mij groot wil worden, ik ben 18 jaar en ik kan in mijn ogen goed zingen ;P haha , het liefst een muziekmaatje maar een band is ook goed. Die muziekmaatje of band moet lgbtq+ friendly zijn ) . wat zoek ik nog meer in een muziekmaatje? het mag een meisje/ jongen zijn, en liefst rond mijn leeftijd, verder mag die gene 100% zichzelf zijn , het zelfde geldt voor … meer »

Muzikantenbank user Rik KnapperRik Knapper

Zanger zoekt gezellige rockband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 202x bekeken

Zanger zoekt gezellige rockband!Hallo allemaal, Mijn naam is Niels de Jong en ik woon in Maastricht. Ik ben hier op zoek naar een band die een zanger zoekt. Ik ben vooral thuis in de Rock genre (Foo fighters, Queens of the stone age, The Police) maar ik wil mijn stijl ook verbreden naar punk of bijvoorbeeld. Ook ben ik zelf drummer en beginnend gitarist. Maar mijn voornaamste en beste rol is dat van zanger. Ik ben op zoek … meer »

Muzikantenbank user Niels de JongNiels de Jong