Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz-zangeres zoekt muzikant(en)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 131x bekeken

Muzikant(en) gezocht om samen een mooi jazzrepertoire op te bouwen (toetsenist/gitarist/bassist). Leuke, gezellige sfeer vind ik heel belangrijk, maar serieus bouwen aan een mooi repertoire net zo goed. Ik denk aan eens per 2 weken oefenen, maar natuurlijk alles in overleg. In ons straatpand met grote barruimte start ik vanaf september een café chantant met een podium voor muzikanten. Mooie gelegenheid … meer »

Dolly Verheul

Zangeres zoekt band Amsterdam (Lo-fi)Rock/Psychedelic/ progr/ punk/ surf.

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 213x bekeken

Zangeres zoekt band Amsterdam (Lo-fi)Rock/Psychedelic/ progr/ punk/ surf.Hai :) Ben nieuw op deze site en eigenlijk op zoek naar een band, of mensen die ook een band zoeken, die ook nog niet super ervaren zijn in optredens e.d., maar samen een stijl opbouwen, jammen en misschien vanuit daar kijken naar uitbreiding. Ik heb een foto op mn profiel, ik ben 29 jaar en woon in Amsterdam Noord. Op het NDSM terrein hier zijn wat mogelijkheden tot plekken waar we evt zouden kunnen … meer »

Muzikantenbank user amberamber

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Zangeres zoekt band!Hi, ik ben Wing Yi en ik kom uit Schiedam. Ik ben 18 jaar (over 4 dagen jarig!) en doe de opleiding Maatschappelijk Zorg in Rotterdam. Ik zou het heel leuk vinden om te zingen met een band maar ik heb daar nog geen ervaring mee. Ik heb 1x opgetreden in Rotown Rotterdam dus een klein beetje podium ervaring? Maar ik zou het heel leuk vinden om dat weer een keer te doen! Ik zing vaak in de genre indie-pop … meer »

Muzikantenbank user Wing Yi PoonWing Yi Poon

Gitarist/Zanger zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 141x bekeken

Man 20 Overijssel, zoekt Basgitarist en drummer. Schrijf zelf nummers, Speel akoestisch/zing. zoek mensen die houden van Punkrock muziek/alternative. (the doors, Nirvana, Pixies, david bowie, Led zeppelin etc..) Wil graag een album opnemen. Zoek mensen die een passie hebben voor muziek, eigen nummers willen schrijven, en mee kunnen werken aan het album/wil optreden. Zoek mensen die dagelijks veel … meer »

cds

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 195x bekeken

Hoi,mijn naam is Bob Janssen, woonachtig in Leiden. Momenteel speel ik in een cover(rock)band met veel plezier. Echter, door diverse omstandigheden spelen we niet regelmatig. En dan bedoel ik bv. 1x per week oefenen. Ik wil dat dus wel graag en zoek een bandje die enthousiast muziek wil maken en hierin plezier heeft. Uiteraard moet het klikken tussen de bandleden maar dat is logisch, toch? Oja, … meer »

Bob Janssen