Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band in Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 95x bekeken

Zangeres zoekt band in AmsterdamHallo! Ik ben een 38-jarige zangeres in Amsterdam en zoek een band. Ik zing het liefst soul, pop, funk, jazz, disco/Motown en Bossa Nova, maar sta open voor van alles. Ik heb meerdere jaren ervaring als lead zangeres van een cover band in San Francisco en ben 3 jaar geleden terug gekeerd naar Amsterdam. Nu COVID voorbij is, heb ik zin in mensen en muziek!

Muzikantenbank user Charlotte BrugmanCharlotte Brugman

Zangeres zoekt Symphonic Metal/ Female Fronted Metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 94x bekeken

Zangeres zoekt Symphonic Metal/ Female Fronted Metal bandBeste band of muzikant, Hopelijk zijn jullie op zoek naar een zangeres! Ik, Barbara, ben op zoek naar jullie! Ik zoek een band en een band met leuke mensen, om op podia te staan en vette muziek te maken. Covers, geen probleem, eigen muziek, heel graag! Laat een berichtje achter! Kijk gerust op mijn youtube pagina via de volgende link: https://youtu.be/fSDU-NAl8ys Groetjes en hopelijk tot snel, Barbara

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Zanger zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Ik ben Michiel, 30 jaar en zoek naar een leuke muzikale uitdaging in Amsterdam, of daar in de buurt. Ik zing erg graag Pop, heb een tenorstem en zou het leuk vinden om meer met zang te gaan doen. Ik ben Queer, mijn zangidolen zijn vaker vrouwelijk dan mannelijk, maar nummers die door vrouwen worden gezongen zijn lastig om als man op originele toonhoogte te zingen;). Op dit moment denk ik aan studiowerk/ … meer »

Muzikantenbank user MichielMichiel

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 126x bekeken

Zangeres zoekt een band/muzikant om mainstream/easylistening of zelf muziek te maken. Mijn muziekgenre: - John Mayer- Free fallin - Miley Cyrus - nothing breaks like a - Paul Weller - wild hart - emily Sandra - clown - Ellie Goulding - your song - Queen - you don't fool me - Londen Grammar - nightcall - Sarah Bettens - chasing cars

Lina

Zanger zoekt coverband(je)

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Zanger (50) zonder bandervaring, niveau beginner, zoekt mensen om gezellig muziek mee te maken. Covers spelen, kilometers maken, beter worden. Optreden op zijn tijd is leuk als doel, maar niet direct een verplichting. Met beginner bedoel ik dat de verwachtingen wederzijds niet moeten zijn dat nummers in 1x goed gaan, of dat elk nummer ook lukt. Wel thuis oefenen, samen repeteren, elkaar helpen om … meer »

Dylan

Alice In Chains (sound) - who is interested to come together to play some songs (me=singer)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Hi, Leuk dat je op mijn advertentie hebt doorgeklikt en hoop dat we iets in gemeen hebben namelijk Alice In Chains en bands die er qua sound bij aansluiten like Pearl Jam, Sound Garden, Nirvana om maar wat te noemen. Mijn interesse en muziek smaak is vrij breed, maar voor nu is de focus AIC… maar sta ook open voor ... Ik zing sinds 2008 en heb wekelijkse les van vocal coach Marian Pijnaker … meer »

Muzikantenbank user Albert Jan AnneveldAlbert Jan Anneveld

Jazz/pop/latin zangeres met 16 jaar ervaring zoekt jazz-combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 184x bekeken

Jazz/pop/latin zangeres met 16 jaar ervaring zoekt jazz-comboIk zing graag jazz-muziek, improviseer graag en zing ook Spaanstalige, en Braziliaanse (Latin) en Portugese (fado) stukken. Ben ook goed thuis in popliedjes en evt ook funk maar zoek mensen die vooral goed en graag jazz-muziek en folk spelen in meerdere stijlen. Ik houd van afwisseling, en vind het leuk om op te treden, maar het muziekmaken op zich is voor mij al een cadeautje. Voor (live!) voorbeelden … meer »

Muzikantenbank user Madelon RavenhorstMadelon Ravenhorst