Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Hallo, mijn naam is Elizabeta, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik wil graag bij een band aansluiten of een band vormen. Ik houd van rock, punk en metal muziek. Op middelbare school heb ik een paar jaar in een cover-band gezongen en gitaar gespeeld. Hiernaast heb ik redelijk wat zanglessen gehad en zong ik ook in een koor. Ik heb ook 6 jaar pianoles en muziek theorie gevolg aan … meer »

Muzikantenbank user Elizabeta KoritnikElizabeta Koritnik

Countrypop ladies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Hi Ik zou graag willen zingen met nog 2 zangeressen die ook houden van country - gospel, blues, jazz en pop denk een beetje aan Norah Jones, Church sisters Bedoeling is dat we alledrie verschillende stemmen kunnen zingen en solo zingen. We ondersteunen elkaars sololied. Voorlopig regelmatig repeteren en wie weet in de toekomst met een of meerdere muzikanten of met tracks. Maar eerst kijken of het … meer »

Elizabeth Landegent

Zangeres zoekt gitarist(e) om samen muziek te maken 🖤

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 253x bekeken

Zangeres zoekt gitarist(e) om samen muziek te maken 🖤Hi! Mijn naam is Sam (30) en ik ben op zoek naar iemand die net als ik blij wordt van (het maken van) muziek! Ik zing al een tijdje, heb in verschillende (pop/rock) bandjes gespeeld en volg al een aantal jaar zangles. Ik vind muziek maken tof en vind het leuk om nieuwe dingen te leren en mezelf te verbeteren. Mede daarom, én ook omdat ik er positieve energie van krijg, wil ik er graag meer tijd … meer »

Muzikantenbank user Samantha BonouvrieSamantha Bonouvrie

Zangeres zoekt pianist of gitarist voor leuke opdrachten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 242x bekeken

Hoi, ik ben opzoek naar een gitarist of toetsenist/pianist (25 / 45 jr) die het leuk vind om samen opdrachten aan te nemen (ik heb op dit moment al wat opdrachten staan) en om samen leuke covers op te nemen. Eigentijdse muziek maar ook de echte klassiekers vind ik geweldig! Uiteraard alles gestoken in een geheel eigen akoestisch jasje. Ben jij diegene die samen met mij als duo wil optreden? Stuur … meer »

Muzikantenbank user MaureenMaureen

Zangeres zoekt muzikant(en) om duo/bandje mee te vormen

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 277x bekeken

Zangeres zoekt muzikant(en) om duo/bandje mee te vormenHoi! Ik ben een 21 jarige zangeres, op zoek naar een (of eventueel meerdere muzikanten) om samen mee te spelen. Mijn genre ligt een beetje richting singer-songwriter/pop/rock/country. Ik speel zelf wel basis gitaar, maar in principe gaat mijn voorkeur uit naar dat ik zelf geen instrument hoef te spelen. Ik sta open voor zowel covers als eigen werk. Momenteel heb ik een paar eigen nummers, en het … meer »

Muzikantenbank user Anneke de VriesAnneke de Vries

Suzanne uit Woudenberg omgeving Amersfoort, Leusden, Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 153x bekeken

Hi! ik ben Suzanne, 49 jaar. Ik woon in Woudenberg, provincie Utrecht. Ik zing geheel voor de fun en de hobby. Mijn muziekstijlen varieert enorm, ik houd van jazz tot rock, van klassiek tot hiphop, maakt me niet uit als er maar een te gekke sound wordt gecreëerd. Wil jij nou ook eens echt een vrijblijvende band oprichten, heb je dit altijd gewilt, maar weet niet hoe, ik hoop van je te horen! Mijn … meer »

Muzikantenbank user Suzanne SponhoffSuzanne Sponhoff

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in West-Vlaanderen (België) | 207x bekeken

Ik hou van zingen. Dagelijks ben ik ermee bezig. Mensen laten me weten dat ik een mooie stem heb, al ben ik redelijk kritisch voor mezelf. Ik zoek dus een bandje waar mijn stem zo goed mogelijk bij past en waar ik me kan amuseren. Regio West - Vlaanderen ( Tielt - Meulebeke - Waregem... ). Ik ben 33 jaar.

Muzikantenbank user Angelique Van De MaeleAngelique Van De Maele