Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 140x bekeken

Heey muzikanten! Ik ben een beginnend zanger van 30 jaar uit Amersfoort en ik zoek muzikanten om mee te jammen en ervaring mee op te doen. Vooral covers genre R&B/soul. Heb je interesse? App me vooral op 0681115691 Instagram: justinheaven_music Greets, Justin

Muzikantenbank user Justin Van 't LaarJustin Van 't Laar

Professionele feestband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Professionele feestband gezochtHi! Mijn naam is Sannah Smits. Ik ben 25 jaar en afkomstig uit Zoetermeer. Ik heb de afgelopen 5 jaar bij de band "Joost Mag Het Weten" gezeten, maar op dit moment is de toekomst van de band erg onzeker en ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom ook op zoek naar een professionele band. Ik ben er gek op om overal echt een feest van te maken. De tent op z'n kop te zetten. Ik ben afgestudeerd … meer »

Muzikantenbank user Sannah SmitsSannah Smits

Ontmoeten/jamsessies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 191x bekeken

Beste muzieklovers, Ik ben op zoek naar andere enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om een beetje te jammen. Ik zing graag en vind het leuk om dit samen met anderen te doen. In eerste instantie gewoon een beetje jammen. Als uitlaatklep en wie weet wat er voor moois kan ontstaan. No strings attached. Enthousiast? Neem contact met mij op om te kijken naar mogelijkheden. Mocht je nou een … meer »

Muzikantenbank user MarMar

Rock band gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Sneek (Friesland) | 1333x bekeken

Rock band gezocht!Hallo! ik ben Ypie-Nynke Martens, 25 jaar en ik woon in de buurt van Sneek. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke rock cover band. Ik zing onder andere nummers van Anouk en jaren 70/80 rock. Ik heb al enige band en podiumervaring, ook heb ik een tijdje zangles gehad en speel ik gitaar. (Zie YouTube link: 5:00 min)

Muzikantenbank user Ypie-Nynke MartensYpie-Nynke Martens

Gezocht band die kan opnemen?

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 180x bekeken

Ik ben op zoek Naar een band die zelf kan opnemen ik wil een aantal orkestbanden na laten maken maar dan met live instrumenten Dus drums piano gitaar bass En blazers enzovoort enzovoort ik dit kan gebruiken als orkestband bij mijn tape act show beetje disco en meer stylen, waarbij ook de live drums belangrijk.zijn zodat je echt die live vibe hoort! Vocalen opnemen is dus niet nodig gaat alleen om … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Zanger zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Zanger zoekt coverbandIk ben een 47 jarige man die graag weer voor publiek wil opgetreden. Ik heb vroeger al vaker op een podium gestaan, waar ik me altijd thuis heb gevoeld en ik publiek wist te entertainen. Zingen is wat mij energie geeft en me blij maakt. Ik ben met veel nummers bekend uit de jaren 80, 90 en 00's. Een artiest die met zijn tijd meegaat dus. Grote voorbeelden zijn oa Madonna, George Michael, Lady Gaga … meer »

Muzikantenbank user Martin De Kooter-van DamMartin De Kooter-van Dam