Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Laid-back bandje beginnen in Boxtel of omgeving?

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 125x bekeken

De afgelopen jaren heb ik vooral luiers verschoond en stond de muziek op een laag pitje. Supermooi maar nu wil ik weer spelen! Vanavond zag ik in DWDD Barry Hay en JB Meijer praten over hun nieuwe plaat met covers. Ik zag ze spelen en dacht... Tof! Zin in! Voorheen heb ik in een aantal bandjes gespeeld als zanger met soms een gitaar in mn handen. Ook heb ik een EP met eigen muziek gemaakt. Geen bruiloften … meer »

Jordi

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 253x bekeken

Zangeres zoekt band!Hallo =)! Mijn naam is Donna, ik ben 21 jaar jong en zing al zo'n beetje sinds ik kan praten.. Daarbij heb ik ook al vanaf dat moment zanglessen gehad. Ik heb altijd voor mezelf gezongen, vaak door het maken van covers. Ik kan mezelf soms begeleiden op de piano en ook ben ik bezig met gitaar. Nu wil ik heel graag ervaring opdoen door te zingen met een band. Het lijkt me ontzettend leuk om een … meer »

Donna

Zangeres zoekt (rock of jazzy achtige) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 104x bekeken

Ik ben een 21 jarige zangeres woonzaam in Lelystad. Ik zit al een tijdje in een soul/funk coverband gevestigd rondom Amsterdam, maar wil er nu eigenlijk nog een bandje bij hebben met een ander genre. Het liefst ergens in Flevoland, en anders Amsterdam. Het lijkt me tof om een band te vormen met andere muzikanten die allround zijn, en een creatieve mindset hebben om vervolgens covers en misschien … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Zangeres zoekt muzikanten/band die muziek willen maken in stijl van Nightwish

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 99x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten/band die muziek willen maken in stijl van NightwishHallo allemaal, Ik ben Barbara, zangeres en ik wil niks liever dan symphonische metal muziek maken in de stijl van Nighywish/Tarja. Wil jij of willen jullie dat nou ook, stuur dan even een berichtje. Liefst omgeving Breda. Voor een idee van mijn stem kijk je op Youtube via: https://www.youtube.com/c/BarbaraMusicChannel Hopelijk tot horens! Barbara

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Multifunctionele (energieke) zanger zoekt band!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Multifunctionele (energieke) zanger zoekt band!!!Haaa allemaal! Ik ben drastisch op zoek naar een nieuwe band in amsterdam en omgeving. Ik zing sinds mijn 15e in verschillende bands met verschillende genres. band 1 Cold Church: RHCP Rage against the Machine Nirvana Papa roach Green day Guano apes band 2 Carpe Diem: Doe Maar Gentleman Soldiers of Jah Army Bill Withers Bob Marley Eric Clapton Dire Straits Jason Mraz U2 Band 3 Frui … meer »

Muzikantenbank user Djezz KramerDjezz Kramer

Metalzangeres zoekt band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Metalzangeres zoekt band :)Hoi! Ik ben Tessa, 24 jaar oud en ik ben op zoek naar een band in de regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Breda. Denk hierbij aan Iron Maiden, Avenged Sevenfold, Nightwish, Delain, Pain of Salvation, After Forever, de rest is zelf in te vullen en alle input is welkom :) Ik zing zelf al zolang ik me kan herinneren, zowel onder de douche als professioneler, van heavy metal tot pop- en rock, … meer »

Muzikantenbank user TessaTessa

Voormalig semi/pro R&B zanger zoekt band of muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 248x bekeken

Ik ben een R&B zanger die in de begin jaren 2000 samen met mijn band als leadzanger door heel de Benelux heeft opgetreden. Onze CD werd verkocht in o.a. de Free Record shop en wij werden enige tijd gedraaid op de radio en waren zo nu en dan te zien op TV. De band is al lange tijd uit elkaar maar ik houd mij nog steeds bezig met het maken van muziek en het maken van goeie tracks. Naast dat ik zanger … meer »

Jodeci

Zangeres zoekt band/groep/producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 255x bekeken

Zangeres zoekt band/groep/producerMijn naam is Nina Hoefman, ik ben 16 jaar oud en zoek een band/groep of een producer waar ik kan laten zien wat ik heb via zang. Als ik eenmaal aan het zingen ben stop ik het liefst niet meer. Ik gooi er gevoel bij en doe het natuurlijk voor mijn plezier! Ik hoop wel dat ik er misschien wat geld mee kan verdienen door op te treden of dergelijke. Veel ervaring met een podium heb ik niet maar ik ben … meer »

Nina Hoefman