Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Hi, Ik ben Marieke (22) en ik ben op zoek naar een leuke band om aan mee te doen als vocalist. De genres die mij het beste liggen zijn pop/rock/r&b maar ik sta open voor andere stijlen. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en sta niks liever dan op het podium. Ik ben opzoek naar een band in de omgeving Tilburg/Breda. Zijn jullie op zoek naar een diverse, ervaren en gezellige zangeres? … meer »

Muzikantenbank user Marieke JansenMarieke Jansen

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Hi, Ik ben Marieke (22) en ik ben op zoek naar een leuke band om aan mee te doen als vocalist. De genres die mij het beste liggen zijn pop/rock/r&b maar ik sta open voor andere stijlen. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en sta niks liever dan op het podium. Ik ben opzoek naar een band in de omgeving Tilburg/Breda. Zijn jullie op zoek naar een diverse, ervaren en gezellige zangeres? … meer »

Muzikantenbank user Marieke JansenMarieke Jansen

Wie wil!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 125x bekeken

Wie wil!Beste muzikanten. Over 1 1/2 jaar ga ik in Nijmegen wonen. Ik ben een zanger met wat ervaring en vooral als backing vocalist. Nu ik toch naar Nijmegen ga verhuizen wil ik een bandje oprichten of zou ik willen zingen in een bestaande band. Ik wil vooral graag goeie/mooie muziek maken. De stijl muziek die ik zelf heb gedaan is Pop/Funk/Soul/R&B/Gospel. Ooit heb ik 3 jaar jazz gestudeerd, ook deze muziek … meer »

Erwin van Motman

Zangeres zoekt pianist/ gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 131x bekeken

Ik ben Danielle (38 jaar). Ik zoek een goede pianist of gitarist die geïnteresseerd is in het samen maken van muziek. Mag van balled tot rock en veel daaromheen. Af en toe optreden zou meegenomen zijn. Zelf heb ik zang jazz gestudeerd aan het conservatorium. Afgelopen jaren heeft zingen een beetje stil gelegen. Dit lijkt me een leuke kans om het weer op te pakken. Heb je interesse mag je me mailen … meer »

Muzikantenbank user Meet DanielleMeet Danielle

Singe/songwriter zoekt muzikanten voor volledige band (MAASTRICHT)

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 78x bekeken

Hey allemaal! Mijn naam is Tyrone Oscar (29) en ben een singer/songwriter met de genres Americana, Pop, Indie. Nu heb ik onlangs een nieuwe single uitgebracht, genaamd Watch Me Fly. Ik ben momenteel flink bezig met het promoten van de song en zoek nu muzikanten om een band samen te stellen zodat wij binnenkort lekker kunnen gaan spelen. Ik speel zelf gitaar en eventueel piano, maar ben voornamelijk … meer »

Muzikantenbank user Tyrone OscarTyrone Oscar

Zangeres zoekt muzikanten/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 300x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten/bandHoi, mijn naam is Marijn, ik ben 24 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik zing supergraag en heb redelijk ervaring. Ik ben er al een tijdje niet actief mee bezig geweest en merk dat ik het zingen ontzettend mis. Het lijkt mij leuk om samen met een muzikant of meerdere, covers te repeteren en eventueel samen ook liedjes te schrijven. Ik ben beslist niet podiumschuw en heb de ambitie om samen met muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Marijn TeunissenMarijn Teunissen

Zangeres zoekt symphonische rock/metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Zangeres zoekt symphonische rock/metal bandHallo daar, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar een coole band om lekker mee te rocken. Ik heb al te lang niet meer op een podium gestaan en ik kan niet wachten om er weer op te klimmen! Hopelijk kunnen we elkaar helpen muziek te maken! Je kan me vinden op youtube via de link hieronder of zoeken op Barbara Music Channel! Hit me up! Groetjes Barbara

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Zangeres zoekt band - Amsterdam 16-18

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

Zangeres zoekt band - Amsterdam 16-18Hi iedereen, ik ben Anna ik ben 17 en ik zoek een band. Ik speel zelf piano en drum, maar mijn voorkeur ligt bij zingen. Alles is eigenlijk wel welkom, maar vooral de meer rock band bezetting instrumenten. Een blazer is ook leuk! Anyways, de stijl/smaak waar ik een beetje voor ga is in de richting van bruce sprinsgteen/cure/rolling stones, maar om eerlijk te zijn, is alles wel welkom! Ik sta open … meer »

Anna