Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band of duo!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 147x bekeken

Hoi allemaal! Eerst zal ik mezelf even kort voorstellen! Ik ben Yara, 24 en werk als verpleegkundige. Naast mijn werk vind ik het ontzettend leuk om met zingen bezig te zijn. Vroeger heb ik op het nationaal koor van Nederland gezeten en sinds kort ben ik weer begonnen met wat zanglessen. Mij lijkt het ontzettend leuk om te gaan zingen in een bandje en samen iets moois op te bouwen! Ben jij een … meer »

Yara

Gezellige en ervaren zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Gezellige en ervaren zangeres zoekt bandHoi, Ik ben een enthousiaste zangeres, 50+, met veel ervaring in diverse bandjes. Ik woon in Voorburg, maar heb stevige roots in Den Haag. Mijn grootste 'handicap' is dat ik bijna alle muziekstijlen leuk vind. Dat blijkt uit de variatie van bands waarin ik actief ben (geweest) Het gaat van pop/rock, naar smartlappen en nu soul en blues. Muziek maken is één van de leukste dingen om te doen. Corona … meer »

Muzikantenbank user MonicaMonica

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 190x bekeken

Hoi allemaal, Mijn naam is Dieuwke, ik ben 20 jaar en ik maak al zo lang als ik me kan herinneren muziek. Zingen is voornamelijk mijn passie, maar ik heb ook mezelf gitaar en een beetje piano leren spelen. Ik woon vlakbij Utrecht, en zou het heel erg leuk vinden om een bandje te beginnen met een aantal mensen. Ben jij muzikant en lijkt je dit leuk? Stuur mij vooral een berichtje. Mijn muzieksmaak … meer »

Muzikantenbank user DieuwkeDieuwke

Singer&Songwriter-Looking for musicians

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 130x bekeken

Singer&Songwriter-Looking for musiciansSinger & Songwriter, playing guitar looking for musicians, band to do good music. Own songs and covers. Before I was doing a Smokie tribute and Nirvana Unplugged Tribute. Embracing many styles as blues , rock , pop. I play with the guitar tunned in D. Some times I use 432Hz tunning. Singing english, spanish, italian. All the covers from my repertoire are world wide hits. It would be good a female … meer »

Muzikantenbank user GriffGriff

Zangeres en Gitariste zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 257x bekeken

Zangeres en Gitariste zoekt bandHoi, Ik ben Elisa, 25 jaar en woon in Zeist. Ik ben op zoek naar een band, of iemand die een bandje wil beginnen :-) Ik speel gitaar en zing al vanaf mijn jeugd. Het lijkt mij super leuk om met een aantal mensen te jammen en wellicht samen ergens op te treden. Ik vind heel veel verschillende muziek leuk, dus ik denk dat we daar wel uitkomen. Het allerbelangrijkste is denk ik dat we het gezellig met … meer »

Muzikantenbank user Elisa BontElisa Bont

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 187x bekeken

Zanger zoekt bandZanger zoekt band om terug te herbeginnen zingen na 10 jaar. Soul/jazz/rnb/pop/acoustic is mijn genre. Wie zoekt een zanger? Ik 38 en wonende in Gent centrum. Dit is een opname van 10 jaar geleden: https://youtu.be/fEHD1bT1hPM Let me know. Greets David

Muzikantenbank user David DedeeneDavid Dedeene

Zangeres zoekt Rock/Metal muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 363x bekeken

Zangeres zoekt Rock/Metal muzikantenHallo daar, We mogen bijna weer het podium op en muziek gaan maken. Ik zou dat heel graag doen, hopelijk met jou/jullie! Ik zing zelf binnen het symphonische metal genre, maar er is best wat mogelijk, zelfs voor grunting ben ik te porren! Kijk even naar mijn youtube kanaal om even mijn stem te horen, zie de link hieronder! Laat je een berichtje achter? Top! Groetjes, Barbara

Muzikantenbank user BarbaraBarbara