Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Assen (Drenthe) | 101x bekeken

Hallo! Mijn naam is Rika en ben 51 jaar en beginnende zangeres. Ik hou van alle soorten muziek, maar ben nu vooral op zoek naar een jazzy band die nummers met mij wil spelen zoals bijvoorbeeld; : Fly me to the moon ,Moonriver, en My way van Frank Sinatra, Dream a little..., Don't know why van Norah Jones...

Rika minderman

Beginnende zangeres zoekt cover-/feestband

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Om performervaring op te doen, zoek ik een band in omgeving Breda die op zoek is naar een tweede zangeres. Van zingen houd ik, maar in the picture staan is nog even wennen. Graag leer ik dit van goed voorbeeld! Omdat ik houd van feesten, lijkt het me het leukst om het op deze manier te leren. Mijn muzieksmaak is breed en het lijkt me leuk als het repertoire lekker gevarieerd is. Leeftijdscategorie … meer »

Simone

Zangeres/ Songwriter zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 94x bekeken

Lieve muzikanten!! Op onderstaande advertentie heb ik al 2 leuke reacties gehad van een drummer en een gitarist! Wij zijn dus nog op zoek naar kyes/electronics, bass en eventueel nog een gitarist!! Ik hoor graag van jullieeee:) Haaaai! Ik ben Romie, 24 jaar en woon in Breda. Ik zing en schrijf zelf, en ik ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om een band te starten die … meer »

Muzikantenbank user Romie HermansRomie Hermans

Zangeres (met ervaring) op zoek naar jonge band in omgeving Eindhoven!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Hoi allemaal! Gezien mijn liefde voor muziek en zang ben ik op zoek naar mensen die dezelfde passie hebben en het leuk zouden vinden om met mij een groep te vormen. Wellicht kunnen we elkaar helpen groter te worden en van een hobby wat meer te maken! Mijn genre is erg uiteenlopend en varieert van Pop/Rock tot Jazz / Soul / Blues. Ik vind het leuk om covers te maken en deze dan een unieke … meer »

Angela

Sam Otten opleiding zang.

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Sam Otten opleiding zang.Hallo, Ik ben Sam Otten, 16 jaar en kom uit Waalwijk. Dit jaar doe ik de nieuwe opleiding (zang) op het roc tilburg. Voor mijn school moet ik stage lopen maar ook moet ik projecturen maken.. Ik zou mogen optreden of lijntjes mogen inzingen bij iemand die dat goed kan gebruiken.. Als iemand een zangeres nodig heeft voor dit soort opdrachten dan hoor ik het heel graag!

Muzikantenbank user Sam OttenSam Otten

Jonge muziekanten gezocht 15-24

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Jonge muziekanten gezocht 15-24Ik ben zelf 17 en heb altijd al een keer een band wilen beginnen. Of het nou is om geld mee te verdienen of voor plezier. Muziek is een hele grote passie van mij en zou het heel graag met mensen willen delen. Ik schrijf zelf ook muziek en wil het graag een keer verder uitwerken dan alleen de lyrics. Ik sta open voor een grote range verschillende genres. Zelf luister ik vooral veel naar net wat … meer »

Sterre

Zangeres zoekt coverband (omgeving Den Bosch)

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Zangeres zoekt coverband (omgeving Den Bosch)Hoi allemaal! Mijn naam is Marielle en ik ben 24 jaar oud en kom uit Den Bosch. Ik heb een tijdje terug van toen ik 16-20 was in een poprock band gezeten (ook wat opgetreden op podia) en ik moet zeggen dat ik dit toch wel mis. Na mijn studie en wereldreis te hebben gedaan ben ik klaar voor een nieuwe bezigheid, en wellicht mijn passie weer groter maken door zelfs voor mensen op te treden! Aantal nummers … meer »

Marielle