Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Vlissingen (Zeeland) | 295x bekeken

Zangeres zoekt gitaristIk ben opzoek naar een gitarist om van de zomer weer eens te beginnen met het spelen van wat covers en/of eigen liedjes. Zingen doe ik het liefst. Daarin voel ik me vrij. Daarnaast songwriting, composing en 'n beetje producing (kan goed overweg met DAW software). Om te kunnen componeren heb ik twee jaar pianoles gevolg, één jaar gitaarles, een vooropleiding Songwriting en een cursus Creative Producing. Genre: - … meer »

Muzikantenbank user Zoë InderwischZoë Inderwisch

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 202x bekeken

Zangeres zoekt bandHoihoi, Ik ben Bibi, 19 jaar oud, en ik ben op zoek naar een bandje waarin ik kan zingen. Ik houd van optreden en heb daar ook ervaring mee. Ik zing nu 8 jaar waarvan ik 3 jaar zangles heb gehad. Ik speel van alles, van alternatieve muziek tot rock. Zie deze link voor een zangfilmpje van 2 jaar geleden: https://youtu.be/z6ioKAeRN5Y Instragram: https://www.instagram.com/bibimakescovers/?hl=en

Bibi

Talentvolle mannelijke gitarist gezocht die bij voorkeur ook kan zingen (Leeftijdscategorie 25-35)

Zanger / Zangeres zoekt band in Almere (Flevoland) | 120x bekeken

Beste mensen, Ik ben op zoek naar een mannelijke talentvolle gitarist (leeftijd tussen 25-35) die bij voorkeur ook goed kan zingen. Ik zou graag klein willen beginnen en samen een eigen YouTube kanaal willen starten om zo covers te maken. Ik geef mijn Instagram zodat je een beeld van mij kunt krijgen en dat is; lindsayalyss. Je kunt mij een DM sturen als je geïnteresseerd bent of vragen hebt etc … meer »

Muzikantenbank user LindsayLindsay

Band oprichten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 195x bekeken

Hallo, mijn naam is Lillith, ik ben 19 jaar. En wil een band oprichten. Ik ben een Zangeres en ben opzoek naar muzikanten(bassist en Drummer) die met mij en de gitarist(er is all een gitarist in de band hij is 23) een band willen vormen. Een orginele muziek(zelf gemaakte liedjes) maken dat pop-punk is, als je wil kunnen we samen ook Lyrics schrijfen het hoeft niet. Als het je leuk lijkt om dat samen … meer »

Lillith

Zangeres (14) zoekt classic rock band! (Gelderland)

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 151x bekeken

Zangeres (14) zoekt classic rock band! (Gelderland)Hoi! Ik ben Emma, 14 jaar, en ik zoek een classic rock band. Ik heb veel zangervaring omdat ik vanaf mijn 6de zangles heb in een koor. Nu zou je denken dat ik alleen klassiek kan zingen maar daar zit je fout! Haha. Hoe dan ook, ik zoek dus een classic rock band. Ik heb al veel advertenties doorzocht maar er zijn weinig bands in mijn leeftijdscategorie, in principe zoek ik dus naar een bestaande band … meer »

Muzikantenbank user EmmaEmma

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 357x bekeken

Zangeres zoekt bandHi all, Ik ben Greetje, 34 jaar, uit Amersfoort en durf nu eindelijk de stap te zetten om mij te laten horen. Zingen is mijn hobby en passie, en ik zou het super vinden om een band te vinden om covers mee te kunnen spelen. Zou het leuk vinden om hiermee het podium op te gaan en op feesten en partijen te spelen. Ik heb een behoorlijk brede muzieksmaak, van pop, rock, jazz tot dance en heb een … meer »

Muzikantenbank user Greetje ZijlstraGreetje Zijlstra