Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres sopraan zoekt zangers voor meerstemmig zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 60x bekeken

Ik (Karin, 45 jaar) zoek een aantal zangers die het leuk vinden om met mij een meerstemmig (waarschijnlijk) kwartet te vormen. Graag in de buurt van Leiden. Ik woon zelf in Alphen aan den Rijn. Ik heb een sopraanstem. Het is mooi om dit te combineren met Mezzo sopraan, alt en/of Tenor. We gaan dit A capella zingen. Het repertoire kunnen we zelf nog bepalen. Als je dit aanspreekt om dit te vormen … meer »

Muzikantenbank user Karin van der zandenKarin van der zanden

Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 135x bekeken

ZangeresHey, Ik ben Joani ik ben 34 jaar jong en woon in Venlo ,Ik ben op zoek naar 'n toffe band waarmee ik hopelijk eens zou kunnen optreden! ik heb sindskort mijn Eerste eigen geschreven nummer en ben bezig met meer. Ik zing graag in de style van pop muziek en wie weet nog andere stylen maar ik moet ergens een begin maken. Gr Joani !joanniklaassen@*****.com

Muzikantenbank user JoaniJoani

Zangeres Zoekt Metalband

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Zangeres Zoekt MetalbandBeste jullie! Hopelijk maken jullie hele vette metal muziek, misschien zelfs tof eigen materiaal! Maar lekker coveren kan natuurlijk ook heel erg leuk zijn! Ik ben Barbara, 36, Mezzo-sopraan met een voorliefde voor symphonische metal en ik zoek naar mensen om mee van het podium af te knallen! Hopelijk zoeken jullie iemand zoals mij en kunnen we samem hele toffe muziek maken om mensen te raken en … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Zanger (24) zoekt pop/soft rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Ik ben opzoek naar een band (liefst omgeving Eindhoven) om samen muziek mee te maken. Ik ben zelf een zanger van 24 en houd van pop/soft rock. Het lijkt me leuk om nummers te coveren maar ook om eventueel samen nieuwe nummers te schrijven. Het leukst zou zijn als we uiteindelijk ook zouden optreden. Heeft jullie band nog een enthousiaste zanger nodig, stuur me dan vooral een berichtje zodat we contact … meer »

Bart99

Sing and songwriter zoekt producer/ samenwerking

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 128x bekeken

Hi lieve mensen, Ik ben een beginnend sing en songwriter uit Utrecht. Ik schrijf voornamelijk dromerige liedjes in een indie folk/ jazzy/ pop style. (ik weet nog niet zo goed waar ik onder val) maar grote inspiraties van mij zijn Billie Marten, Norah Jones, Eloise, MARO, Nick Mulvey... Ik zou graag samenwerken met iemand die thuis is in deze stylen. Ik schrijf de liedjes zelf maar zou het wel … meer »

Muzikantenbank user MM