Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg (België) | 164x bekeken

Hallo, ik ben een 36j zangeres op zoek naar een band... Ik zing reeds bijna een jaar in een band Ik ben zeer gemotiveerd en hoop dan ook om zo snel mogelijk te kunnen optreden. Mijn voorkeur gaat uit naar Rock, Pop en Blues...Regio Limburg. Ik hoor het wel ;) Thx Grtz

Maria

Ervaren zanger op zoek!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hoi ik ben Jeroen. Zit al vanaf mijn 15de in bandjes. En heb inmiddels erg veel ervaring. Zowel op het podium als in de studio. Ik woon sinds kort in Den Bosch en wil weer aan de slag!!!! Jammergenoeg zijn de coverbands en de tributebands het enige wat hier in Den Bosch te vinden is... zijn er nog mensen die zelf muziek willen schrijven en spelen? Ik zoek muzikanten om een band mee op te richten, … meer »

Muzikantenbank user Jeroen van der HaringJeroen van der Haring

(Indie) Pop achtige band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 114x bekeken

(Indie) Pop achtige band gezochtHallo, Ik ben Janet en ik ben 17 jaar uit Venlo. Momenteel ben ik bezig met zangles, alleen nu ben ik opzoek naar een echt bandje om mij hiermee te ontwikkelen en ervaringen op te doen. Ik zing al sinds ik überhaupt mijn mond open kon doen en ik hoop dat mijn passie ergens kan uitoefenen. Ik maak al video's op youtube, en sommige zijn al vrij veel bekeken, maar dit is niet genoeg. Ik ben ook … meer »

Janet

Zanger zoekt punk rock band in trand van The Bombpops, FIDLAR!

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Heeey mijn naam is Wouter Stam, uit zwijndrecht en al 27 jaar en zoekende naar een nieuw of bestaand project! Ik ben enorm fan van the bompops, bad religion, FIDLAR, Bleeding Knees Club, MUTE, Belvedere kortom: Snelle melodieuze punk rock over van alles en nog wat. Ik zoek mensen die kunnen spelen en uitgedaagd zijn door het feit, dat we eventueel gelijk nummers kunnen beginnen te maken. Ik … meer »

Muzikantenbank user Wouter StamWouter Stam

Beginnende zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 177x bekeken

Beginnende zangeres zoekt band!Hoi iedereen! Omdat ik al een tijdje zing en ik het leuk zou vinden dit samen te doen in een band; deze oproep. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Deventer. Ik zou het hiervoor niet erg vinden om te reizen. Ik zing voornamelijk graag country/ballads/rock/pop. Het lijkt me erg leuk en gezellig om in contact te komen met meerdere mensen waarvan dit ook een passie is! Het gaat voornamelijk om de gezelligheid! Groetjes, … meer »

Djamara