Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vrouwelijke muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 247x bekeken

Ik zoek vrouwen ( gitariste, bassiste, drumster ;)) die met mij een theatrale band willen vormen. Waar plezier en kwaliteit samen gaan. En waar performing net zo belangrijk is als de muziek zelf en het geheel leuk is om naar te kijken en te luisteren. Leeftijd vanaf ongeveer 40 jaar. Wel ervaring met optreden en liefst beetje theater. Koortjes kunnen zingen. Repertoire: zowel swingend als ook wat … meer »

E.

WillemZingt

Zanger / Zangeres zoekt band in Drachten (Friesland) | 237x bekeken

WillemZingtIK BEN EEN ERVAREN ZANGER TREED AF EN TOE OP ALS ELVIS (ELVIS ACT DUURT 30 MINUTEN REST IS GOUD VAN OUD (CCR-ROLING-STONES-ELVIS-ROY-ORBERSON-SHOKKING-BLUE-HAZES-SOUL-BLUSES) EN NEDERLANDS-TALIG) BEN AL FAN VAN HEM VANAF 1965 ik IK KOM OOK ECHT OP ALS ELVIS SPEEL OOK LIVE GITAAR VEEL ERVARING MET ORKESTBANDEN EN VEEL LIVE ZINGEN ECHT VAN ALLES OOK EIGEN NUMMER,S STAAN OP YOU TUBE WILLEMZINGT MIJN … meer »

Muzikantenbank user WillemZingtWillemZingt

Zangeres zoekt energieke (cover)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 171x bekeken

Zangeres (23 jaar uit Haarlem) zoekt leuke (cover)band met genre pop / soul. Het liefste zoek ik een band met leeftijdsgenoten, die graag met veel energie willen optreden op feestjes / festivals. Ik heb geen voorkeur voor een bestaande band of een nieuwe band. Het lijkt me erg leuk om regelmatig te kunnen repeteren en een aantal keer per jaar op te kunnen treden. Spreekt je dit aan? Neem … meer »

Muzikantenbank user Loes PotgieterLoes Potgieter

Ervaren leadzanger/frontman zoekt "gouwe-ouwe" coverband 60/70/80’s

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 130x bekeken

Ervaren leadzanger/frontman (50+) uit de IJmond zoekt goede regionale "gouwe-ouwe" coverband met optredens (geen beginners). Muziek: 60/70/80’s (CCR, Dire Straits, Rolling Stones, Kinks, Brian Ferry, Bluesbrothers, Van Morrison/Them, Golden Earring, Herman Brood, Normaal, Sandy Coast, Spencer Davis, Queen, Bruce Springsteen, etc.). Speelt tevens saxofoon (alt en tenor) en mondharp.

Ferdi Ponstein

Geen

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 146x bekeken

Geen1. Voor het nieuw geschreven kerstsprookje 'Tobias & z'n kameel' (daarin gaat het om de boodschap van de 3-Koningen, cq 'de kunst van krijgen en geven') wordt speciale muziek gecomponeerd.Zowel sfeermuziek als ondersteuning van het verhaal, als begeleiding van zanggedeelten door verteller en publiek. Het verhaal wordt in december op een groot aantal scholen, buurthuizen uitgevoerd.De te componeren … meer »

Peter Lems