Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger / Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Hallo mijn naam is Wil 53 jaar en ik ben een coverzanger en zing al heel wat jaren verschillende genres jaren 60 tot hedendaagse muziek voor jong en oud op feesten/partijen en evenementen. Genres van Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Turks, talig en van Country, Rock & Roll, Reggae, Pop muziek. Ben niet professioneel maar heb het hart voor de muziek zeker op de goede plaats zitten al heel wat jaren. … meer »

Muzikantenbank user Wil En Lion The-voicesWil En Lion The-voices

Soul/RnB/Gospel Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Soul/RnB/Gospel ZangeresGoedemiddag! Mijn partner Merredith van der Pool uit Almere zingt vanaf dat haar 10e jaar, daarna enkele jaren in de kerk. Ook vanuit daar heeft ze veel Gospeloptredens gegeven op diverse podia. Sinds ongeveer een jaar of 5 zingt ze ook RnB en andere muziekstijlen. Ook is ze sinds haar 11e bezig als songwriter, waaronder vooral Nederlandstalige muziek. Ze is ook erg weg van Soulmuziek en ik denk … meer »

Muzikantenbank user MerredithMerredith

Zangeres zoekt gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 164x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/pianistHi, Ik ben Madelief, zangeres. Opzoek naar een gitarist of pianist om mee op te treden. Ik schrijf zelf muziek maar zing ook covers. Best wat ervaring en wil dit dolgraag delen met een muzikant. Hieronder wat linkjes naar opnames: https://www.youtube.com/watch?v=THfElTMZtEE https://www.facebook.com/madelief.twilt/videos/pcb.1673836486055904/1673835862722633/?type=3&theater Heb je interesse? Mail … meer »

Madelief Twilt

Soul/Blues/Gospel/Funk zangeres zoekt band/gitarist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 344x bekeken

Soul/Blues/Gospel/Funk zangeres zoekt band/gitarist.Een hele goede middag! Ik ben Norah, 25 lentes jong en studente Zang. Ik houd ontzettend van bovenstaande genres en zoek dan ook een band of een gitarist om samen nummers te schrijven, covers te spelen en regelmatig (zo veel mogelijk) op te treden wanneer de tijd rijp is! Je kunt me vinden op Youtube onder de naam Norah Liedje. Of je kunt even klikken: https://www.youtube.com/watch?v=STPC63NPm6k … meer »

Muzikantenbank user Noralinde VlinderNoralinde Vlinder

Zangeres zoekt jazzpianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 88x bekeken

Zangeres zoekt jazzpianistIk ben Merijn, 30 jaar, woonachtig in Haarlem en op zoek naar een pianist die bekend is in de jazzstandards om af en toe mee te spelen en kleine optredens te doen! Al zolang ik me kan herinneren heb ik een liefde voor de jazz en ik droom ervan op te treden met een trouwe pianist waarmee ik plezier heb en een fijn, jazzy (en funky en soulvol) repertoire op kan bouwen. Ik ben niet professioneel geschoold … meer »

Muzikantenbank user Merijn van BeusekomMerijn van Beusekom

Zanger zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 95x bekeken

Beste muzikanten! Ik ben een ervaren zanger en op zoek naar een ervaren gitarist of toetsenist. Mijn idee is om samen eigen nummers te gaan schrijven en om eigen versies te maken van bestaande nummers. Het belangrijkste is dat we er plezier in hebben! Muziekstijl: Mooie melodische nummers. Kan zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Heel breed dus.

Muzikantenbank user Artur EngelhardArtur Engelhard