Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben op zoek naar een leuke band waar ik heerlijk mijn ei kwijt kan in de zang. Zingen doe ik al zolang ik mij kan herinneren. Ik heb in een aantal bandjes gezeten en inmiddels een klein beetje ervaring met optreden. Mijn muziek smaak is vrij breed en kernwoord is voor mij echt plezier. Ik hoor graag van jullie!! Groet, Saskia

Saskia van der Vooren

Ervaren leadzanger/frontman zoekt “gouwe-ouwe” band (60/70/80’s)

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 113x bekeken

Ik ben een ervaren leadzanger/ frontman uit de IJmond ‘met een strot’ en zoek in Noord-Holland een regionale “gouwe-ouwe” band (60/70/80’s) met goed op elkaar ingespeelde muzikanten (geen beginners) die gaan voor optredens. Onafscheidelijk op het podium zijn mijn saxofoons (tenor en alt) en bluesharps. Genres: Rock, Rock ’n Roll, Pop, Blues, Ballads Invloeden: o.a. Rolling Stones, … meer »

Ferdi Ponstein

Energieke zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

Energieke zangeres zoekt bandHi bandleden die met plezier muziek maken, Qua muziek zing ik graag een mix tussen pop, rock en dance covers. Denk 'Valerie-Summertime-Sweet child of mine-Proud Mary'. Ben energiek en gek op dansen! Geen zangopleiding (alleen diverse zanglessen) wel van alles gedaan: rockband, popband, maar begon ooit met spirituals en jazz. Zijn jullie niet al te serieus en hebben jullie zin om te kijken of we samen … meer »

Vanessa

Jazz-zangeres zoekt jazzpianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 126x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar een pianist in de omgeving Nijmegen die het leuk vindt om jazznummers in te studeren en uiteraard ook te gaan spelen voor publiek. Wellicht kunnen we later ook met andere muzikanten gaan uitbreiden. Ik ben beginnend zangeres. Ik hoor graag van je als je interesse hebt! Groetjes, Norah

Norah Franssen

Zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 142x bekeken

Ben een beginnende zanger met klein beetje ervaring. Zou graag meer ervaring willen opdoen. Zoek een band ,omgeving arnhem /nijmegen, die mij de kans geven om gewoon leuk mee te zingen .

Bas hermeling

Zanger 28 jaar.

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Zanger 28 jaar.Hoi, Mijn naam is John Hendriks en ik zing al sinds ik me kan herinneren, veel zangles gehad en zing vrij veel in mijn vrije tijd. Ik heb welleens in kroegjes en hotels opgetreden maar verder niet veel. Ik ben op zoek om een bandje te vormen of iets in die trant. Ik heb een groot bereik en kan veel nummers zingen. Persoonlijk vind ik momenteel Boyce Avenue erg leuk omdat hij liedjes covered van grote … meer »

Johnny Hendriks

Ervaren zangeres zoekt BAND

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 224x bekeken

Ervaren zangeres zoekt BANDHi, ik ben een ervaren prof zangeres, ik zoek een goede BAND, covers maar ik heb ook eigen werk of ik zing eigen werk van jullie. Ik schrijf teksten, speel een beetje synthesizer maar dat stelt niet zo veel voor. Zingen kan ik wel. Ik heb conservatorium zang, klassiek zang en lichte muziek. Ik zing Janis Joplin, Queen, Elton John, Beatles, Dylan, Sting, U2, Foreigner, George Benson en meer, ik zing … meer »

Astrid van Helden