Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 70x bekeken

Zangeres zoekt gitarist.Beste lezer, Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar oud. Ik zing al een hele tijd en treedt ook regelmatig op, dit soms met een gitarist, soms met een karaoke versie van YouTube geplukt ;). Ik wil graag wat meer gaan doen met muziek, maar loop vast omdat ik geen instrument kan bespelen. Het lijkt mij heel tof om covers op te nemen (ik heb eventueel opname apparatuur), eigen nummers te schrijven en op … meer »

Muzikantenbank user Lotte SturkLotte Sturk

The Cure

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Simple and plain: I desire to create a Cure coverband with also own songs and compositions. I need a drummer, bassist, guitarist and key man. Put together a catching repertoire and hit the stage as soon as possible! Fun, passion and fire!

Muzikantenbank user Aldo BagchusAldo Bagchus

Zangeressen zoeken allround band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Zangeressen zoeken allround bandWij zijn 2 zussen en samen op zoek naar een band. Enige ervaring aanwezig, podium ervaring nog niet zoveel! De voorkeur gaat uit naar een allround band, aangezien onze muzieksmaak erg breed is. Met veel lol muziek maken is wat wij voor ogen hebben. Onze leeftijd is rond de 40, maar dat is niet te zien of te merken;-p Groetjes, Saskia en Esther

Saskia van der Vooren

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 99x bekeken

Zanger zoekt bandhallo ik ben Christian en ben weer toe aan een leuke uitdaging Het bloed kruipt weer ik ben 44 maar dat mag de pret niet drukken ik kom uit almelo dus iets in de buurt zou fijn zijn ik zoek iets heavy trash of iets dergelijks

Muzikantenbank user Christian En Bieb LambertsChristian En Bieb Lamberts

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 99x bekeken

Hallo ik ben Jari Hamming ik ben 16 jaar oud en ik zoek een band. Ik zoek mensen met de zelfde muziek style van de jaren 50s and 60s zoals rock n roll, blues, rockabilly, rhythm and blues en country. Zoals muziek van Johnny cash, Elvis presley, Carl Perkins en jerry lee lewis. Heb jij een band met die muziek style lijkt het mij leuk om een keer te langs te komen en te komen spelen. Ik woon in de buurt … meer »

Jari Hamming

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 85x bekeken

Ik zoek een toetsenist(e) en/of gitarist(e) die ook wat ervaring heeft met zingen. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als je belangstelling hebt … meer »

vocalist

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 118x bekeken

Beginnende zanger 40+ zoekt andere muzikanten om samen verder te komen. Bestaande band die zanger zoekt kan natuurlijk ook. Genre Pop/Rock en aanverwante, brede smaak. Omg. Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Den Haag, Utrecht, Rotterdam.

Dylan

Zanger & Pianist zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 189x bekeken

Zanger & Pianist zoekt een bandNa jaren mijn buren te hebben geïrriteerd met mijn muziek ben ik nu op zoek naar een band om samen muziek mee te maken. Ik zing en ik begeleid mezelf met piano en soms met gitaar. Met optreden heb ik ervaring. Ik heb jaren zangles en pianoles gehad en ik heb mezelf gitaar geleerd. Ik ben erg flexibel, creatief en ik heb veel muziekkennis. Kwa muziekstijlen speel ik voornamelijk pop/rock, maar … meer »

Muzikantenbank user Niek KlaverNiek Klaver