Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vocalist zoekt band met leeftijdsgenoten (18)

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hoi hoi! Ik ben op zoek naar een band in Den Bosch of in de omgeving die (nog) een vocalist kan gebruiken. Het liefst met mensen rond de 18 jaar in de alt scene, ik ben zelf afab non-binair dus dat is makkelijker connecten :) Het maakt me niet uit welk genre jullie maken, ik hou gewoon heel erg van zingen en heb een redelijk flexibele stem! Als jullie interesse hebben, laat dan maar een reactie achter

Sid

Clear Horizon zoekt 2e zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 144x bekeken

Clear Horizon zoekt een vervangster voor onze 2e zangeres. Wij repeteren eens per twee weken op donderdagavond, meestal in Koog aan de Zaan. Wij treden geregeld op, afgelopen jaar 11 keer. Zie onze website en youtube kanaal. Natuurlijk zijn we op zoek naar jouw mooie stem die de perfecte kleur in samenzang brengt, maar voor ons staat het plezier in samen muziek maken voorop, dus als je past in de groep … meer »

Muzikantenbank user Dick ScholtenDick Scholten

Zangeres opzoek naar gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 173x bekeken

Hi! Ik ben opzoek naar een gitarist (acoustisch) om samen muziek mee te maken, opnemen en eventueel op te treden. Ik heb ervaring en zit in een band, maar wil er graag wat naast doen in de stijl van Amy Winehouse, Norah Jones, Janis Joplin etc. We kunnen samen kijken wat werkt! Heb je interesse? Hoor ik graag van je!

Muzikantenbank user Simone Van Der VeenSimone Van Der Veen

Chansonniere gypsy jazz latin

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 79x bekeken

Gezocht een groep gezellige en vooral swingende muzikanten die franse chansons gypsyjazz en latin spelen. Mijn frans is vlekkeloos ,zing en speel het liefst alles uit het hoofd, veel optreed ervaring. Kan evt de kleine percussie en accordeonpartij toevoegen. Hoor graag van jullie !

Karoline

Zangeres zoekt (cover)band (A'dam omstrkene, pop/soul) of gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 175x bekeken

Zangeres zoekt (cover)band (A'dam omstrkene, pop/soul) of gitaristHi band, zijn jullie nog op zoek naar een zangeres/performster met krachtige pop & soul stem? Ik ben Luna, 26 jaar oud en werk al een aantal jaar bij Pasta e Basta als zingende bediende. Daarnaast treed ik ong. 2x in de maand op, maar ik zou het gaaf vinden om dit vaker te mogen doen, het liefst samen met andere muzikanten! Ik zing voornamelijk pop & soul: covers van Aretha Franklin, Joss Stone, … meer »

Muzikantenbank user Luna de VeerLuna de Veer

Multi-instrumentalist en producer zoekt nieuwe projecten

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 322x bekeken

Multi-instrumentalist en producer zoekt nieuwe projectenBeste muzikale collegaatjes, Mijn naam is Kiki (22) en na 5 jaar Berlijn ben ik terug verhuisd naar Nederland. Gezien ik best een tijd ben weggeweest heb ik geen idee wat er zoal muzikaal gebeurt in de omgeving of überhaupt waar ik moet beginnen, dus plaats ik hier maar een oproepje. Ik ben afgestudeerd in Songwriting, werk als mixing engineer en speel zelf van alles. Zo heb ik een solo indie folk … meer »

Muzikantenbank user Kiki PineapplesKiki Pineapples

Zanger zoekt popmuziek band/ ervaren muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 147x bekeken

Hey, Ik zing graag en speel ca. 10 jaar gitaar en ben een klein beetje bekend met piano, mondharmonica en het maken van opnames. Ik ben fan van muziek in de stijl van John Mayer, Taylor Swift en veel andere pop/ folklore artiesten. Ik kan goed teksten onthouden. Ik ben eigenlijk op zoek naar medemuzikanten met live ervaring, omdat ik deze zelf nog weinig heb. Ik heb een SoundCloud profiel met een paar … meer »

Muzikantenbank user WesselWessel

Zangeres zoekt Band (hoeft niet persé professioneel)

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 193x bekeken

Voormalig beroepszangeres uit de Achterhoek, wil graag weer samen muziek maken. Professioneel of hobbymatig. Omgeving Doetinchem. Ik ben 49 jaar oud. Dit vind ik wel belangrijk om te vermelden. Probeer mijn zang gewoon een keer uit, dan hoor je vanzelf hoe ik zing. Muziekstijlen: pop, rap, trance, synthesizer, house, (Indie)rock, soul, gospell, symfonische rock, symphonische metal. Maar géén Bluess, … meer »

Muzikantenbank user GJF BruilGJF Bruil

Ervaren zanger zoekt ambitieuze (cover feest)band regio Nijmegen Apeldoorn

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 124x bekeken

Ik zoek een ambitieuze cover (feest) band die ik zou kunnen versterken als leadzanger. Prima om eigen nummers te spelen maar dan wel mondjesmaat. Ik ben een zanger die op het podium het verschil kan maken en vind het leuk om een "tent" op zijn kop te zetten. Repertoire: breed, funk/soulrock. Van Robbie Williams, TOTO, The Four Seasons, John Newman naar Justin Timberlake, Simply Red, Niel Diamond, Rene … meer »

Emelodietje