Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Band zoekt diverse muzikanten

Band zoekt diverse muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland)

Zojuist heb ik mijn album afgemaakt, en daarmee een platencontract bij een kleine platenmaatschappij weten te bemachtigen. Vanaf nu is het zaak meer op te gaan treden. Ik heb mijn cd echter zelf/met vrienden ingespeeld die echter te ver weg wonen om een band mee te vormen. Mijn intentie: optreden met de bestaande nummers (een paar te beluisteren via https://soundcloud.com/im-not-mukowski/sets/into-the-cosmos-demo ), en samen werken aan nieuwe nummers, om in de loop vh jaar een nieuw album op te nemen. Ik speel zelf gitaar en zing, en heb veel ideeën, maar lijkt me juist leuk om samen tot nieuwe ideeën, nieuw geluid, te komen. Mijn inspiratie voor nieuwe muziek zoek ik bij bijv. gorillaz, deerhunter, wilco, deus, beatles, velvet underground, nicolas jaar, ariel pink, etc etc. Relaxte nummers, met een groove..
En ik ben op zoek naar muzikanten (toetsen (piano/synth), gitaar, bas, drum, plus liefst ook nog bereid tot zang, maar hoeft niet) om samen mee te spelen en nummers te gaan maken. En de (evt.) opbrengsten van optredens gewoon te delen uiteraard.
Ik woon in Den Haag, dus repeteren idealiter in omgeving R'dam/Den Haag/Leiden. Leeftijd maakt me niet zo veel uit, ik ben zelf 34. Ervaring hoeft niet per se, wel is het fijn als je op z'n minst gewoon goed kan spelen en wat eigen ideeën hebt over hoe je partijen in te vullen.

Voel je je hierdoor aangesproken / heb je vragen: stuur een bericht! Groet, Jochem

Website: soundcloud.com/im-not-mukowski/sets/into-the-cosmos-demo

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.