Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues-bassist gezocht (herhaalde oproep)

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Gezocht ervaren bassist voor prima draaiende (Chicago) Bluesband. We hebben op de vorige oproep veel reacties gehad, maar og niet de juiste man/vrouw gevonden. Wij zoeken een enthousiaste man/vrouw die graag wil optreden en ons repertoire snel onder de knie kan krijgen. Goed gevulde agenda met ca. 35/40 optredens per jaar door heel Nederland en soms daarbuiten. Eigen vervoer en apparatuur spreekt … meer »

Peter Kok

Pop/rock coverband zoekt Bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 499x bekeken

Pop/rock coverband zoekt BassistHi Ellements Coverband zoekt een bassist. We spelen onze favoriete hits uit de top1000 met voorkeur voor pop/rock/blues. We zoeken een muzikant die met veel lol en gedrevenheid onze band weer compleet maakt. Zin om wekelijks te repeteren in regio Nissewaard en ca. 15 optredens per jaar te doen? Vind jij een goede klik net zo belangrijk als rete strak spelen? Zet jij je ook actief in om gigs … meer »

Michel Goené

Party coverband Mag Het Wat Zachter zoekt nieuwe bassist(e)!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Wie zijn wij Wij zijn Mag Het Wat Zachter, een energieke 9-mans party coverband uit Rotterdam. We vinden het te gek om samen muziek te maken en zijn dan ook geregeld te vinden op feesten door heel Nederland (en soms zelfs daarbuiten). Hoogtepunten tot nu toe zijn o.a. live-optredens bij Radio 538, NPO3 en een show in een afgeladen TivoliVredenburg. We spelen een divers repertoire, hoofdzakelijk bestaande … meer »

Mag Het Wat Zachter

Bassist en Drummer gezocht voor Metal Band

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Wij (gitarist en zanger) zijn opzoek naar een bassist en drummer voor een nieuw op te richten/starten Metal Band. Welke richting wij opgaan is grotendeels afhankelijk van de combinatie van factoren. Verschillende muzikale achtergronden voor de nodige creatieve input zijn meer dan welkom. Maar één ding is een feit het moet Hard & Heavy gaan worden. Gezelligheid, plezier en teamwork staan voorop. … meer »

MarkRam

Toffe bassist gezocht!

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Toffe bassist gezocht!Hey! Ben jij die supertoffe gast/chick die ook nog eens bas kan spelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wie zijn wij? Wij zijn The Engineers, een vijfkoppige rock-cover formatie die zich wil gaan focussen op het schrijven van eigen nummers. In de huidige bezetting zijn we bijna 3 jaar bij elkaar. Onze bassist gaat helaas emigreren, daarom zijn wij op zoek naar een opvolger voor hem. Wat zoeken … meer »

Gerwin Rutgers

El Dorado zoekt bassist / gitarist / toetsenist voor live formatie

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 330x bekeken

El Dorado speelt Nederlandstalige hits in een tropisch ritmische jas. Met 2 zangers en 2 muzikanten; een percussionist en accordeonist (in-ear en met backingtracks). Zie de website of youtube voor meer info en muziek. We gaan ombouwen tot een volledige live band met de nadruk op Reggae (en Ska/Rocksteady). En gaan we naast covers ook meer eigen nummers doen. We zoeken in eerste instantie een bassist, … meer »

Robert Kluivers