Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten voor seniorenkoor

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Seniorenkoor Ultimo zoekt vast muzikanten. Voor onze wekelijkse repetitie op dinsdagochtend in Zoetermeer zoeken we muzikanten (die muziekmaken als hobby hebben) die ons ouderenkoor willen begeleiden. Ons koor is in oktober 2023 gestart, bestaat nu uit ca. 18 leden en we zijn nog aan het groeien. Ons repertoire is voornamelijk Nederlandstalige pop- en rockmuziek. Geïnteresseerd? Neem contact op … meer »

Timo Pronk

Bassist gezocht voor beginnende jazz band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

Hallo! Ik ben een jazz band begonnen en ik ben nog op zoek naar een saxofonist en een bassist. We hebben al een pianist en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Ervaren bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 147x bekeken

Hoi! Ben jij die ervaren bassist die lekker kan grooven? Wij 6 koppige coverband met leuke optredens zoeken jou! Ons repertoire;soul,oldskool,funk, disco en latin Repeteren op vrijdagavond. Wij zoeken iemand met commitment en passie voor de muziek Geen broodspelers. 1e audities zijn op 14 juni.

Coverband

Startende Deathmetal band zoekt...

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Band in oprichting zoekt nog bassist en 2de gitaarist. We spelen Death met stijl in ontwikkeling. momenteel aanwezig zanger, drummer en gitarist. leefdtij rond 40. Oefenen in Rhoon (omgeving rotterdam). zelf hebben we podium ervaring maar dit is geen pre. Doel lol hebben en kijken waar we uitkomen. bij intresse bel/app Richard. 0655345130

Richard van der Bok

Bassist gezocht voor Nederlandstalige Coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 185x bekeken

Zang,drums,gitaar en keys zijn op zoek naar een goeie bassist(liefst ook backing vocals) om de band te completeren en een toffe Nederlandstalige set neer te zetten... We doen thuis ons huiswerk zodat we in de oefenruimte 2a3 wekelijks snel repertoire op kunnen bouwen om op korte termijn podiumklaar te kunnen zijn... Groeten, Mike

Mike

Bassist en drummer gezocht.

Bassist en Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 201x bekeken

Rockabilly/rock/alternative. Het gaat vooral om het maken van eigen songs. Maar af en toe een cover is zeker geen probleem. Ben zelf een 19 jarige gitarist/zanger uit de omgeving van dordrecht. Voel je vrij om een bericht te sturen als je interesse hebt. Je kan mij bereiken op insta: bentim1303 of via 0615293156

Benjamin Timmer

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 556x bekeken

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!Muziek vanuit het hart, gevormd door jarenlange ervaring in blues/rock en metal bands. Na een diepgaande helende reis, ontdekte ik de kracht van medicine Music. Met trainingen in sound healing in Mexico en vele ceremonies, voel ik opnieuw de energie en passie om muziek te maken. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die vanuit dezelfde liefde en intentie willen creëren. Denk aan inspirerende artiesten … meer »

Tracy

Metallica tribute zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 245x bekeken

Hallo muzikanten, Wij zijn Patrick (ritmegitaar en zang) en Alex (leadgitaar), en we zijn op zoek naar een bassist en drummer om onze Metallica tribute band compleet te maken. Momenteel repeteren we in Den Haag en zijn we op zoek naar enthousiaste muzikanten vanaf 20 jaar die gepassioneerd zijn door Metallica en samen met ons willen spelen. Wij spelen allebij al een jaar of 5 tot 7. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Alex AnderAlex Ander