Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CLAF zoek een bassist(e)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 240x bekeken

CLAF zoek een bassist(e)Wegens vertrek van onze huidige bassiste zoeken wij een nieuw bandlid voor Crazy Like A Fox. Eigen composities hebben we, rock, blues, pop. We hebben een setlist om te gaan optreden vanaf september. We zoeken een onervaren bassist(e) die enthousiast is en veel wil leren. Ervaren bassisten hoeven niet te reageren, te veel gezeur. Zoek Crazy Like A Fox op Soundcloud of Spotify en beluister onze tracks. … meer »

Dirk Alberti

Ervaren latin- salsa bassist voor Haagse salsaband

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 479x bekeken

Wij zijn La Parranda uit Den Haag. Wij zijn op zoek naar een goede bassist. We treden regelmatig op. In juni hebben we gespeeld op de Dias Latinos in Amersfoort. We repeteren iedere maandag in Den Haag, vaak onder leiding van percussionist Michelangelo Catal. Er is ook ruimte om je verder te ontwikkelen in deze muziek. Dus kun je al goed spelen, en wil je je ook verder ontwikkelen op gebied van salsa? … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Hardrockmuzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Hallo, ik ben een 28-jarige gitarist uit Delft, heb een setlist met 12 hardrocknummers geschreven en zou er graag met een band mee willen gaan optreden. Ik heb al een zanger en een bassist/gitarist, en zoek nu alleen nog een drummer, en een bassist of gitarist. M'n invloeden zijn bands als Guns N' Roses, Led Zeppelin, Thin Lizzy, etc. Hier even 3 van de nummers als voorbeeld. https://soundcloud.com/user-779244927 … meer »

Wreckless

Eastend 16 zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 2220x bekeken

Eastend 16 zoekt bassistEastend Sixteen bestaat uit zestien muzikanten en drie zangeressen. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Wij spelen veel eigen arrangementen van bekende moderne nummers van o.a. Christina Aguilera, Waylon, Michael Buble, etc.. Helaas heeft onze bassist, wegens drukke … meer »

Axel Cornet

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 377x bekeken

Een klein jaar zijn wij als band bij elkaar en nu zijn wij op zoek naar een bassist. Wij zijn op zoek naar iemand die met plezier muziek maakt, die graag een variëteit aan nummers speelt. Nummers die wij én het publiek goed vinden. Als je het dan ook nog leuk vindt om zo'n vier tot vijf keer per jaar op te treden, zou ik gewoon reageren. Onze leeftijden variëren van 35 jaar tot 60 jaar. Wij … meer »

Paula

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 283x bekeken

Exit7 op zoek naar een nieuwe bassist Ons doel is om gezellig samen muziek te maken en met enige regelmaat op te treden, maar we zijn wel op zoek naar mensen die een goede muzikale bijdrage leveren. Wij zijn een pop coverband en spelen in een wijde range van 80’s disco nummers via o.a. Anouk en Adele tot Justin Timberlake, Bruno Mars e.d. We oefenen 1 maal per 2 weken in Zoetermeer.

Muzikantenbank user Andre van OudenallenAndre van Oudenallen

Band zoekt contrabasist/basist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 211x bekeken

Band de gotrain bigboys is op zoek naar een contrabasit/basist band bestaat uit zanger/slaggitarist/solo gitarist en drummer wij spelen rock&roll country rock en.billy .er wordt om de week geoefend in zoetermeer in huis dus geen kosten aan verbonden.mocht u interesse hebben kunt u een email.sturen b.v.d

Fred