Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en Drummer gezocht voor Metal Band

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Wij (gitarist en zanger) zijn opzoek naar een bassist en drummer voor een nieuw op te richten/starten Metal Band. Welke richting wij opgaan is grotendeels afhankelijk van de combinatie van factoren. Verschillende muzikale achtergronden voor de nodige creatieve input zijn meer dan welkom. Maar één ding is een feit het moet Hard & Heavy gaan worden. Gezelligheid, plezier en teamwork staan voorop. … meer »

MarkRam

Toffe bassist gezocht!

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 256x bekeken

Toffe bassist gezocht!Hey! Ben jij die supertoffe gast/chick die ook nog eens bas kan spelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wie zijn wij? Wij zijn The Engineers, een vijfkoppige rock-cover formatie die zich wil gaan focussen op het schrijven van eigen nummers. In de huidige bezetting zijn we bijna 3 jaar bij elkaar. Onze bassist gaat helaas emigreren, daarom zijn wij op zoek naar een opvolger voor hem. Wat zoeken … meer »

Gerwin Rutgers

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 503x bekeken

Bassist gezochtWil jij onze band thewishexperience komen versterken. We zijn een haagse band en op zoek naar een groovende, rockende bassist. we repeteren in een vaste ruimte met berging op vrijdagavond in Popradar Den Haag. We zoeken iemand met ervaring en commitment. We spelen stevige melodieuze rock. Het repertoire bestaat volledig uit eigen werk. Om een indruk te krijgen is er wat beeld en geluid beschikbaar … meer »

Muzikantenbank user Hans van PoperingHans van Popering