Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Startende Chic Coverband zoekt Bassist en Drummer

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Rhythm Gitarist wil een "Chic" coverband oprichten en is hiervoor op zoek naar een funk Bassist en Drummer. Ik ben een gevorderde amateur gitarist met veel ambitie. Ik oefen dagelijks en heb wekelijks les. Mijn absolute gitaarheld is Nile Rodgers en wil een band oprichten in de geest van zijn Funk/Disco repertoire (en dat van de Chic Bassist Bernard Edwards). Denk hierbij aan muziek van Chic: … meer »

Michel van Nieuwland

Eastend 16 zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1647x bekeken

Eastend 16 zoekt bassistEastend Sixteen bestaat uit zestien muzikanten en twee zangeressen. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Wij spelen veel eigen arrangementen van bekende moderne nummers van o.a. Christina Aguilera, Waylon, Michael Buble, etc.. Helaas heeft onze bassist, wegens drukke … meer »

Axel Cornet

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Een klein jaar zijn wij als band bij elkaar en nu zijn wij op zoek naar een bassist. Wij zijn op zoek naar iemand die met plezier muziek maakt, die graag een variëteit aan nummers speelt. Nummers die wij én het publiek goed vinden. Als je het dan ook nog leuk vindt om zo'n vier tot vijf keer per jaar op te treden, zou ik gewoon reageren. Onze leeftijden variëren van 35 jaar tot 60 jaar. Wij … meer »

Paula

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Exit7 op zoek naar een nieuwe bassist Ons doel is om gezellig samen muziek te maken en met enige regelmaat op te treden, maar we zijn wel op zoek naar mensen die een goede muzikale bijdrage leveren. Wij zijn een pop coverband en spelen in een wijde range van 80’s disco nummers via o.a. Anouk en Adele tot Justin Timberlake, Bruno Mars e.d. We oefenen 1 maal per 2 weken in Zoetermeer.

Muzikantenbank user Andre van OudenallenAndre van Oudenallen

Band zoekt contrabasist/basist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Band de gotrain bigboys is op zoek naar een contrabasit/basist band bestaat uit zanger/slaggitarist/solo gitarist en drummer wij spelen rock&roll country rock en.billy .er wordt om de week geoefend in zoetermeer in huis dus geen kosten aan verbonden.mocht u interesse hebben kunt u een email.sturen b.v.d

Fred

Bassist/Sousafonist voor Drumfanfare

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Bassist/Sousafonist voor Drumfanfareeind van het seizoen gaan we een nieuwe show beginnen en tevens nieuwe uniformen. Onze bassist maakt plaats voor een verse. ben jij dat? Wij spelen op diverse Taptoes en Streetparades in binnen -en buitenland. Neem contact met ons op via Facebook of de site. Of laat een bericht achter via tj.koppe@******.nl (Casema) wil je op onze open repetitie komen proeven? mag ook via tj.koppe@******.nl (Casema)andere … meer »

Theo Koppe

Hardrockmuzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 224x bekeken

Hallo, ik ben een 28-jarige gitarist uit Delft die bezig is met het schrijven van eigen hardrocknummers. Ik zoek muzikanten die hier aan mee willen werken om te werken tot een setlist, die we dan als band kunnen gaan spelen. Ik vind mezelf beter in het schrijven van gitaarriffs en -solo's dan teksten, dus vindt graag iemand die goed is in dat laatste. 3 demo's van m'n eigen nummers kun je hier horen: … meer »

Wreckless

Bassist(e) gezocht nieuwe band omgeving Den Haag

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 316x bekeken

Drummer en zanger/gitarist met eigen materiaal zoeken dringend bassist(e) met ambitie om nieuwe band te vormen en muziek uit te brengen op korte termijn. Zelf zijn we tussen de 25 en 30 en hebben we hiervoor geruime tijd in andere projecten gespeeld en willen ons nu graag toewijden aan één hoofdproject. We hebben we al wat demo's klaarliggen als startpunt, maar het idee is vooral om met de band … meer »

Léon Huisman