Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht nieuwe band omgeving Den Haag

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Drummer en zanger/gitarist met eigen materiaal zoeken dringend bassist(e) met ambitie om nieuwe band te vormen en muziek uit te brengen op korte termijn. Zelf zijn we tussen de 25 en 30 en hebben we hiervoor geruime tijd in andere projecten gespeeld en willen ons nu graag toewijden aan één hoofdproject. We hebben we al wat demo's klaarliggen als startpunt, maar het idee is vooral om met de band … meer »

Léon Huisman

All-Round Coverband: De Klittenband, zoekt nieuwe bassist!

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 406x bekeken

All-Round Coverband: De Klittenband, zoekt nieuwe bassist!Beste muzikanten, De Klittenband, all-round coverband uit Delft, is op zoek naar een nieuwe bassist. Na 4 jaar lang alle feestjes op z'n kop te hebben gezet, heeft onze huidige bassist besloten zich te richten op z'n afstuderen. Met de overige bandleden zijn we het er unaniem over eens dat wij nog lang niet klaar zijn met het maken van feestjes en zijn gelijk onze zoektocht begonnen naar een nieuwe … meer »

Muzikantenbank user Martijn StevensMartijn Stevens

Zanger bouwt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 386x bekeken

Zanger bouwt bandIk ben Andor (zanger en toetsenist) en wil een band opbouwen waarmee ik leuk muziek kan maken in de omgeving van Delft waar ik op het moment studeer. Wanneer we een leuke setlist bij elkaar hebben, gaan we daar ook mee optreden. Ik ben op zoek naar een gitarist, een bassist en een drummer. Muziek die mij aanspreekt ligt ergens in de buurt van artiesten als Michael Jackson, James Morrison, Gavin DeGraw, … meer »

Muzikantenbank user Andor MichelsAndor Michels

Hardrockmuzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Hallo, ik ben een 28-jarige gitarist uit Delft die bezig is met het schrijven van eigen hardrocknummers. Ik zoek muzikanten die hier aan mee willen werken om te werken tot een setlist, die we dan als band kunnen gaan spelen. Ik vind mezelf beter in het schrijven van gitaarriffs en -solo's dan teksten, dus vindt graag iemand die goed is in dat laatste. 3 demo's van m'n eigen nummers kun je hier horen: … meer »

Wreckless

Contrabassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Ervaren contrabassist zoekt serieuze ervaren muzikanten om zeer efficiënt een repertoire op te bouwen met als doelstelling op te treden. Muziekgenres vooral jazz/lichte muziek en akoestisch omgebouwde/eigen nummers in de pop/(neo)soul en funk sfeer.

J Hardy

Metalband Attitude MF zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Attitude MF zoekt een bassist vanwege een doorstart van de band. Ben jij dat basbeest met een flinke dosis humor? Luister je ook naar alles waar metaal in zit, van rock tot blastbeats? Heb je een niets moet alles mag mentaliteit? Dan zijn wij opzoek naar jou. Alle drie hebben we al ruim wat jaren band ervaring en op diverse podia gestaan. Spelen eigen nummers en willen samen met jou werken aan nieuw … meer »

Muzikantenbank user Oscar KortekaasOscar Kortekaas