Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Band zoekt ervaren gitarist Gelderland Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland)

Wij, ervaren drummer, basgitarist,zangeres en toetsenist zijn naarstig opzoek naar een ervaren gitarist om onze Band weer compleet te maken. Wij zijn 55+ met de nodige podium ervaring en een breed repertoire met nummers uit 60,70,80,90 en latere jaren. Classic Rock, Blues en een beetje Country.
Kortom van Elvis, Eagles, Searchers, Amy McDonald, Stones tot Nena en Anouk, dus voor het publiek dansbare en voor de meezingers herkenbare muziek. Jouw inbreng is voor ons vanzelfsprekend belangrijk en jouw leeftijd is niet van belang als het repertoire je aanstaat. Het gaat tenslotte om de klik en het gezamenlijk muziek maken.
Gezelligheid en een goede sfeer staan voorop maar echt serieus repeteren vinden wij zeker een belangrijke factor. Repeteren doen wij op de donderdagavond in een goed geoutilleerde studio en gaan er dan vanuit dat je te repeteren nummers thuis al goed doorgenomen hebt. Een Setlist met de juiste toonhoogtes is ter beschikking als het bovenstaande je aanspreekt en je wil komen kennismaken.
We zien met belangstelling je reactie tegemoet.
Voor direkt kontakt bel: 0653643103

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.