Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Poprockband Handsome Molly zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 238x bekeken

Poprockband Handsome Molly zoekt leadgitaristBen jij die melodieuze gitarist met rock n roll in je aderen? En kun jij je vinden in de volgende kenmerken: -Je speelt melodielijnen a la Slash, hebt de strakke slag van Malcom Young en de groove van Keith Richards. Daarnaast weet je raad met de akoestische gitaar. -Voornamelijk eigen nummers spelen. -Je kunt je conformeren aan de ingeslagen weg van Handsome Molly (looks, stijl enz). -Commitment … meer »

Muzikantenbank user Ton TerinkTon Terink

Allround coverband zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 376x bekeken

Ben jij een ervaren, spontane, gezellige, vlotte, betrouwbare Gitarist met ervaring in het coverband circuit. Heb je zin om aan de slag te gaan in een moderne allround coverband en ben je een echt podiumbeest. Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een gitarist die een aanvulling is op onze groep en die bereid is om met ons samen een geweldige show neer te zetten. Nog steeds geïnteresseerd? Reageer … meer »

Lotte Turlings

Gitarist (21) en drummer (20) zoeken (hard)rock/metal bandleden

Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 274x bekeken

Wij zijn twee muzikanten met een brede muzieksmaak. We willen gaan beginnen met serieus muziek maken met een band. We bespelen allebei al meer dan 10 jaar ons instrument en daardoor schrikken we niet van de lastigere nummers. Onze muzieksmaak gaat van de rock (Foo Fighters, AC/DC, Greta van Fleet), hardrock (Metallica, Rammstein) tot verschillende soorten metal (After the Burial, Parkway Drive, Chelsea … meer »

Luuk Huisman