Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: gitarist voor Americana band

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 131x bekeken

Wij zoeken met gepaste spoed een gitarist voor een Americana band. Wij bestaan in de huidige setting een jaar of 6 en treden zeer regelmatig op. Wij zoeken iemand die feeling heeft met Americana en als leadgitarist kan functioneren. Zowel akoestisch als elektrisch. Bespeel je nog andere instrumenten, dan is dat een pre. Een goede eerste of tweede stem vinden we wel belangrijk. Wij varieren in leeftijd … meer »

Eric

Ben je gitarist en ook nog eens goed bij stem?

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 190x bekeken

Laat dan even wat van je horen! Wie zijn wij: Wij zijn een allround partyband uit Gelderland, bestaande uit ervaren en gedreven muzikanten die met enorm veel passie en plezier elk feest tot een succes willen maken. Wat doen wij: Met onze band spelen we op bruiloften, feesten en partijen. Het repertoire is dan ook breed: covers van de jaren ‘60 tot heden, Engelstalig, Nederlandstalig en Duitstalig, … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SpekSylvia Spek

Allround band zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 210x bekeken

Allround band voor Indische avonden, zoekt solo gitarist Wij zijn UPDATE, een gloednieuwe allround band, bestaande uit een toetsenist, slaggitarist, bassist en een drummer (allemaal met zang en/of koorstem). Maar we zijn nog niet compleet en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (Indische) sologitarist die deze belangrijke plek in de band kan invullen! Als je ook kunt zingen, is dat een pre … meer »

M van den Heuvel