Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt ervaren gitarist Gelderland Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 260x bekeken

Wij, ervaren drummer, basgitarist,zangeres en toetsenist zijn naarstig opzoek naar een ervaren gitarist om onze Band weer compleet te maken. Wij zijn 55+ met de nodige podium ervaring en een breed repertoire met nummers uit 60,70,80,90 en latere jaren. Classic Rock, Blues en een beetje Country. Kortom van Elvis, Eagles, Searchers, Amy McDonald, Stones tot Nena en Anouk, dus voor het publiek dansbare … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle

Gezocht: Gitarist(e) en Zanger(es) Americanaband Veluwe

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 453x bekeken

Gezocht: Gitarist(e) en Zanger(es) Americanaband VeluweZangeres en zanger/gitarist uit Ermelo zoeken aanvullend een zanger of zangeres (voor zowel lead als backing harmonieën) en een gitarist(e) (slag en solo). Plan is om met zijn 4en te starten, maar ook om daarmee aan de basis te staan van een grotere band. We hechten meer aan teamwork en discipline, dan aan virtuositeit en ego’s. Wij hebben een serieuze instelling en ruime ervaring, van festival … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Gitarist(e) + zanger/zangeres gezocht voor (akoestische) coverband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 556x bekeken

Hoi muzikanten, Wij zijn Chris van de Bunte (piano + Hammond) en Alain Mulder (drums/bass) uit Apeldoorn. Wij zijn van plan een nieuwe coverband op te richten in een kleine (akoestische) setting. We willen in een kleine bezetting allerlei verschillende feesten en partijen afgaan met een verrassend repertoire! Zelf hebben wij veel ervaring in verschillende blues-, cover- en feestbands. Voor deze … meer »

Chris van de Bunte

Blink-182 cover/tribute drummer en/of gitarist gezocht

Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 365x bekeken

Als 19 jarige bassist (speel nu basgitaar voor krap een jaar) ben ik zoekende naar een gitarist en/of drummer die graag een blink-182 cover band willen beginnen. Een totale expert met het instrument hoef je niet te zijn, als men maar bereidt is om stukken in te studeren en kennis bij te spijkeren. Andere muzieksmaken zijn natuurlijk ook welkom voor de afwisseling. Alkaline Trio, Angels and … meer »

AAA

Allround band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 498x bekeken

Hallo jij daar die wij zoeken. Wij zijn een band die country, pop, soul, beetje bluesy nummers spelen. We zijn in het bezit van een eigen geluidsinstallatie, licht en een oefenruimte in Apeldoorn. De band bezetting is een zangeres, slaggitarist/zanger, bassist, drummer, toetsenist met allemaal ervaring. Er zijn ook geluidsmensen aanwezig. Ons doel is dat we met vooral veel plezier (wel serieus) … meer »

Muzikantenbank user Rob BreemanRob Breeman

Bigband zoekt nieuwe leden

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 770x bekeken

Bigband zoekt nieuwe ledenDe Apeldoornse Early Birds Big Band, kortweg EBBB, is na een voortbarende start in 2022 helaas door omstandigheden een aantal leden kwijtgeraakt. Het bestuur van muziekvereniging Prins Bernhard en dirigent/bandleider Henk van den Berg zijn daarom naarstig op zoek naar trombonisten en saxofonisten. De trompetsectie is goed gevuld, maar ook trompettisten zijn van harte welkom. Voor de ritmesectie wordt … meer »

Muzikantenbank user Dirma TamboerDirma Tamboer

Gezocht: swingende gitarist voor bigband

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 517x bekeken

Gezocht: swingende gitarist voor bigbandSwing is our thing! De All Times bigband is een bigband die houdt van swingende bigbandmuziek en deze muziek graag op het podium brengt. 17 toegewijde musici/muziekvrienden die elke woensdagavond repeteren in een prettige sfeer met gezonde ambitie. Wegens vertrek onze zeer gewaardeerde gitarist zijn we op zoek naar een vervangende gitarist die onze uitstekende ritmesectie komt versterken. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Jazzy Treat zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 485x bekeken

We zijn een poosje terug begonnen met "Jazzy Treat", een combo met zangeres, toetsenist, bassist en drummer. We hebben er graag een ervaren gitarist(e) bij. We spelen een divers, jazzy repertoire, met zowel klassiekers als moderne nummers, waarbij we nummers vaak een eigen, creatieve draai geven. We zitten aan de relaxte kant van het jazz spectrum: meer easy listening dan funk. We zijn allemaal … meer »

Rob