Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Busy Billie and the Clubmasters is op zoek naar een ervaren gitarist die de formatie weer compleet maakt!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 300x bekeken

Busy Billie and the Clubmasters is op zoek naar een ervaren gitarist die de formatie weer compleet maakt!BB&tCM bestaat nu ongeveer 2 jaar en bestaat uit een drummer, bassist, toetsenist en een zangeres (50-plussers) en wij oefenen in Harderwijk (minimaal 2 x per maand; streven naar wekelijks op de maandagavond). We spelen bekende en minder bekende covers in diverse stijlen van jazz tot sing-along pop en proberen (wanneer een nummer zich daarvoor leent) de nummers altijd net even iets anders te spelen … meer »

Andrew Stuijfzand

No One Knows zoekt één of twee gitarist(en)!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 215x bekeken

No One Knows zoekt één of twee gitarist(en)!Wegens het stoppen van onze beide gitaristen, zijn wij dringend op zoek naar minimaal één gitarist. No One Knows is een leuke, enthousiaste pop-rock coverband op de Veluwe met hele uiteenlopende muziek. Van Niall Horan tot Muse en van Doe Maar tot Ghost, onze setlist is verrassend en divers. Het is dus belangrijk dat je breed onderlegd bent en het leuk vindt om verschillende stijlen te spelen. Weten … meer »

Muzikantenbank user Nathalie van ManenNathalie van Manen

Coverband zoekt een lead/solo gitarist(e)

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 222x bekeken

Dans en coverband de Gouwe Ouwe Dansband is op zoek naar een lead/solo gitarist(e). De band bestaat uit 6 personen, drums, bas,gitaar, keys en 2x lead vocaal. Onze huidige gitarist is in goed overleg vertrokken. Onze sets bestaan uit pop, rock, soul, new wave en ook disco, alles overbekend en dansbaar. Denk aan een reis door de jaren 70,80 en 90 van Fleetwood Mac tot ABBA, van Roy Orbison tot Donna … meer »

Muzikantenbank user De Gouwe Ouwe Dans BandDe Gouwe Ouwe Dans Band