Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht gitaristen met stevige funkfeel

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 308x bekeken

Wij (keyboarder, drummer en bassist) hebben de hoofden weer bij elkaar gestoken nadat onze vorige funk-/bluesrockband, meer dan een jaar geleden, een stille dood is gestorven. Want het bloed kruipt.. De bedoeling is een nieuwe, multiculturele band op te starten waarbij de groove nog meer centraal staat: - Een mix van funky bluesrock, stevige soul en r&b, vette funk (ook oldskool) en zelfs een snuif … meer »

Muzikantenbank user Atus Tanahpagi PereiraAtus Tanahpagi Pereira

Gezocht Sologitarist voor 60’s / 70’s Band en een Zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 459x bekeken

Gezocht Sologitarist voor 60’s / 70’s Band en een ZangerApeldoornse 60’s Band is op zoek naar een Sologitarist. Wij spelen een breed repertoire met 60’s en 70’s nummers en een aantal bekende nummers uit een latere periode. De Band bestaat uit zangeres, toetsenist , basgitarist, slaggitarist en drummer. Gemiddelde leeftijd is 58 jaar. Ben je ouder of jonger geen bezwaar als je het leuk vindt om het 60/70 jaren repertoire te spelen, dus leeftijd is … meer »

Muzikantenbank user Henk van GreuningenHenk van Greuningen

Latinband zoekt pianist en gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 202x bekeken

Espinas Latinas is een latinband op de grenzen traditionele Cubaanse muziek, salsa, latinjazz en pop. Met nu drie percussionisten, vier blazers en bas. Er wordt hier en daar ook gezongen. Wegens vertrek zijn we op zoek naar een pianist en een gitarist. Wie heeft er feeling met deze muziek en wil het bij ons proberen? We repeteren op dinsdagavond in Wilp.

Jan Veldhoen