Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround coverband zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 240x bekeken

Ben jij een ervaren, spontane, gezellige, vlotte, betrouwbare Gitarist met ervaring in het coverband circuit. Heb je zin om aan de slag te gaan in een moderne allround coverband en ben je een echt podiumbeest. Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een gitarist die een aanvulling is op onze groep en die bereid is om met ons samen een geweldige show neer te zetten. Nog steeds geïnteresseerd? Reageer … meer »

Lotte Turlings

Allround dansorkest zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 227x bekeken

Allround dans orkest zoekt een goede, strakke, solide gitarist! De band is pas opgericht en bestaat uit zeer ervaren goede muzikanten. Huidige bezetting is als volgt: toetsenist, slaggitarist, bassist en drummer die allen beschikken over solo en/of koorzang. We zijn nog niet compleet en daarom zijn we met spoed op zoek naar een goede sologitarist met zangkwaliteiten die heel graag deze belangrijke … meer »

M van den Heuvel

Akoestisch duo zoekt slaggitarist!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 292x bekeken

Akoestisch duo zoekt slaggitarist!Akoestisch duo (zang/ gitaar/ percussie) zoekt enthousiaste , bescheiden slaggitarist om er muzikaal nog meer uit te halen, dan er al in zit! We zoeken iemand die het leuk vind vooral slaggitaar te spelen. Als je daarnaast ook nog koorpartijtjes kan zingen is dat zeker een pre! Wij maken vooral muziek omdat we het leuk vinden en het onze hobby is, dus niet voor de broodwinning. We oefenen wekelijks … meer »

atenbrinke

Gitarist (21) en drummer (20) zoeken (hard)rock/metal bandleden

Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 197x bekeken

Wij zijn twee muzikanten met een brede muzieksmaak. We willen gaan beginnen met serieus muziek maken met een band. We bespelen allebei al meer dan 10 jaar ons instrument en daardoor schrikken we niet van de lastigere nummers. Onze muzieksmaak gaat van de rock (Foo Fighters, AC/DC, Greta van Fleet), hardrock (Metallica, Rammstein) tot verschillende soorten metal (After the Burial, Parkway Drive, Chelsea … meer »

Luuk Huisman

Diverse muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 585x bekeken

Beste muzikanten. Ik ben zelf als drummer al bijna 40 jaar actief. Ik heb in aardig wat bands gespeeld in diverse genres. Geld heb ik nooit verdient met muziek. In Nederland is dat gewoon ontzettend moeilijk. Ik heb er dus altijd gewoon een baan bij gehad, maar deze baan belemmerde mij in hetgeen wat ik eigenlijk wilde, en nog steeds wil, muziek maken dus. Ik ben onlangs ergens tegen aan gelopen, … meer »

Ron van Kouteren