Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestisch duo zoekt slaggitarist!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 154x bekeken

Akoestisch duo zoekt slaggitarist!Akoestisch duo (zang/ gitaar/ percussie) zoekt enthousiaste , bescheiden slaggitarist om er muzikaal nog meer uit te halen, dan er al in zit! We zoeken iemand die het leuk vind vooral slaggitaar te spelen. Als je daarnaast ook nog koorpartijtjes kan zingen is dat zeker een pre! Wij maken vooral muziek omdat we het leuk vinden en het onze hobby is, dus niet voor de broodwinning. We oefenen wekelijks … meer »

atenbrinke

Gitarist (21) en drummer (20) zoeken (hard)rock/metal bandleden

Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 118x bekeken

Wij zijn twee muzikanten met een brede muzieksmaak. We willen gaan beginnen met serieus muziek maken met een band. We bespelen allebei al meer dan 10 jaar ons instrument en daardoor schrikken we niet van de lastigere nummers. Onze muzieksmaak gaat van de rock (Foo Fighters, AC/DC, Greta van Fleet), hardrock (Metallica, Rammstein) tot verschillende soorten metal (After the Burial, Parkway Drive, Chelsea … meer »

Luuk Huisman

No XQ's zoekt een gitarist!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 161x bekeken

Beste gitarist(e), No XQ's wil zich graag versterken met een gitarist erbij. We zijn een coverband die wekelijks repeteert in Wilp (tussen Deventer en Apeldoorn. We bestaan uit vier ervaren muzikanten, zangeres, drummer, bassist en gitarist. Het eerste optreden zit er op. We spelen nummers van onder andere Anouk, Joe Cocker, De Dijk, Sia, Melissa Etheridge, Pink, James Brown, Lenny Kravitz en Stevie … meer »

Muzikantenbank user Johan van der EndeJohan van der Ende

Diverse muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 454x bekeken

Beste muzikanten. Ik ben zelf als drummer al bijna 40 jaar actief. Ik heb in aardig wat bands gespeeld in diverse genres. Geld heb ik nooit verdient met muziek. In Nederland is dat gewoon ontzettend moeilijk. Ik heb er dus altijd gewoon een baan bij gehad, maar deze baan belemmerde mij in hetgeen wat ik eigenlijk wilde, en nog steeds wil, muziek maken dus. Ik ben onlangs ergens tegen aan gelopen, … meer »

Ron van Kouteren