Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Solo gitarist gezocht voor coverband

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 145x bekeken

Hold Your Horses is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist! Wij zijn een goed ingespeelde coverband met een gevarieerd repertoire van country, pop, blues en rock (n roll). Denk aan Clapton, Eagles, CCR, Herman Brood, the Romantics en Stray Cats. We treden regelmatig op, mn in kroeg settings maar ook bruiloften etc. Onze huidige solo gitarist gaat ons verlaten en dus zijn we op zoek naar een plaatsvervanger. We … meer »

Bart

Semi professionele zangeres zoekt pianist/ gitarist om mee op te treden

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 163x bekeken

Hallo muzikant, Ik ben op zoek naar iemand die thuis is in de Jazz en Cubaanse muziek om samen veel op te treden. Rustige jazzy muziek met een toefje rustige latin. Een tres speler is buitengewoon welkom.;-) Stuur me een mailtje als je geïnteresseerd bent met daarin je ervaring en je telefoonnummer dan praten we er verder over. Omgeving Arnhem- Nijmegen

Marijke Bruin

Jazzy Treat zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 358x bekeken

Jazzy Treat zoekt gitaristWij (zangeres, bassist, pianist) spelen easy listening jazz. Op onze site kun je ons repertoire horen en zien. We zijn alle drie 65+, maar laat dat je zeker niet weerhouden als je jonger bent. We zijn nog net zo enthousiast, vrolijk en muzikaal als ooit, en we mikken op regelmatig optreden. We zoeken vooral een slaggitarist. Andere vaardigheden zoals soleren, zingen, een ander instrument bespelen, … meer »

Rob

Enjoy the silence zoekt versterking

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 341x bekeken

Enjoy the silence zoekt versterkingEnjoy the silence zoekt versterking (m/v/…) Vier muzikanten uit omgeving Nijmegen (tussen de 50 en 60 jaar) zijn een band bestaande uit drums, bas, zang en gitaar. We kijken uit naar extra bezetting in de vorm van toetsen, extra zang, en (lead)gitaar. Enjoy the silence speelt covers maar is geen TOP-40 bandje en ook geen Depeche Mode kopie. Wel spelen we nummers waar we zelf enthousiast van … meer »

Arnoud Rozestraten

Gitarist gezocht voor MF tribute

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 312x bekeken

Onlangs zijn wij (zangeres, bassis,gitarist en drummer) begonnen om de basis neer te zetten voor een stevige tribute funkrock band. Wij zoeken nu nog één gitarist die de band compleet maakt. Daarbij zou het fijn zijn als je de zang kunt aanvullen met een 2e of 3e stem. Ons plan is om een tribute neer te zetten met nummers van Mothers Finest. We hebben als basisbezetting ruime ervaring in diverse … meer »

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 132x bekeken

Mandoline spelers Gitarist en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Het orkest bestaat uit 12 muzikanten. 1e 2e mandoline Mandela , 2 gitaren dwars fluit en contrabas. We spelen … meer »

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Post- punk band in regio Arnhem/Nijmegen zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 237x bekeken

Beste allemaal, Wij zijn POMME-GRENADE, een post-punk band bestaande uit een zangeres (V, 21), gitariste (V, 19), bassiste (V, 24) en een drummer (M, 24). Helaas stopt onze tweede gitarist ermee en zoeken we daarom een nieuwe. We zijn een band die eigen muziek schrijft en daarmee zou willen optreden. We hebben al een paar nummers geschreven en hebben een optreden staan, maar we zijn nog een vrij … meer »

Jasmijn

Beginnende Band regio Nijmegen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 399x bekeken

Hi, Ik wil graag een band oprichten om het muziek maken toch een doel te geven. Zelf speel ik gitaar en ben op zoek naar een bassist, misschien een tweede gitarist, drummer en pianist.Zelf zou ik ook wel willen (leren) zingen. Ik ben zelf 24 maar leeftijd maakt me niet heel veel uit ongeveer tussen de 18-34 Ik dacht zelf aan 1x in de 2 weken te repeteren. Niet echt een voorkeur voor muziek … meer »

Bram J

Beginnende heavy metal band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 253x bekeken

Wij als Drummer/Gitarist en Zanger/Bassist zoeken een gitarist om eigen muziek te maken en spelen in de richting van 80's heavy metal / thrash, denk aan de richting van: Megadeth, Metal Church, Annihilator Wij hebben een eigen oefenruimte in Zelhem zijn beide begin 30 beide met veel passie voor muziek en zetten graag een open sfeer neer waarbij alles besproken kan worden en geen idee te gek is ben … meer »

Arvid Lourens