Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gedreven gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 136x bekeken

Beste gitarist We zijn opzoek naar een slag/lead gitarist die kan ons komen versterken. Style is tot nu toe reggaeish pop rock en pop rock(Spaanse tallige eigen nummers, misschien ook wat eigen nummers in het Engels). We repeteren in Nijmegen op zaterdag tussen 12 en 16:00. Heb je interesse? Stuur dan aub ons een bericht terug via deze site of naar het volgende nummer: 0031622454167 Cheers Ed

Bandildos

Gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 229x bekeken

De band Stiles (stevige pop-rockband) zoekt met spoed een ervaren gitarist. We zijn ervaren muzikanten en spelen een mix van pop, funk en symfonische rock met aandacht voor meerstemmige zang. We spelen in principe eigen werk (Engelstalig) en een occasional cover. Invloeden zijn Mother's Finest, Steely Dan, Marillion. We zoeken iemand die het bestaande werk snel eigen kan maken en die een eigen invulling … meer »

Martien Opdam

Mobiel muzikaal trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 318x bekeken

Ik ben gitarist met veel ervaring ( country, ned.talig, rock and roll etc.} Ik wil een mobiel trio akoestisch opstarten. Repertoire: bekende nummers die meegezongen kunnen worden. Het is de bedoeling dat we op verschillende plekjes kunnen spelen. Buiten (terrasjes) binnen (huiskamer, restaurantjes etc.) Als je belangstelling hebt zou het fijn zijn als je niet te ver van Nijmegen woont i.v.m.repetities. Het … meer »

cor de vos

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 275x bekeken

Wij,duo, man 52,vrouw 50 zijn op zoek naar een gitarist/zanger m/v,1e/2e/3e stem)om samen met ons op te treden op bruiloften/partijen en ons te versterken. Wij spelen al ±15 jaar samen en hebben ondertussen al een aardige klantenkring opgebouwd. Ons doel is om ongeveer 2 keer per maand op te treden Wij zijn in bezit van een eigen installatie (geluid en licht) Ben jij die enthousiaste gitarist/zanger … meer »

leijten

Elvis project

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 321x bekeken

Beste muzikanten, ooit al eens in een Elvis band willen spelen? Dan is dit nu je kans. Wij gaan een Elvis project opzetten, maar willen absoluut geen Elvis imitator band worden. Elvis heeft uiteraard veel verschillende stijlen gezongen zoals Rock&Roll, Gospel, Country, blues. Wij gaan voor diversiteit en geven een eigen draai aan nummers. Doelstelling is optreden op feesten, festivals en theater. De … meer »

Elvisproject

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Gitarist en Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 248x bekeken

Ik ben op zoek naar een gitarist die ook ervaring heeft met zingen. Kan uitgebreid worden met b.v. toetsenist tot trio. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als … meer »

vocalist