Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres en gitarist(e) gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 74x bekeken

Gospelband In Spirit United (ISU) en allround coverband Inspire zoeken een enthousiaste zangeres en gitarist(e). Wij repeteren zaterdags in Eerbeek van 10.00 – 14.00 uur. Voor onze bands met dezelfde christelijke muzikanten zoeken wij ter uitbreiding een enthousiaste zangeres die een christelijke achtergrond heeft, zowel 1e als 2e stem kan zingen en flexibel is. Tevens zoeken wij voor onze bands … meer »

Drumjack

End of Ignorance zoekt leadgitarist!

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 276x bekeken

Beste gitaristen, End of Ignorance bestaat momenteel uit een gitarist/zanger, bassist en drummer (27, 25 en 23 jaar oud) en we zoeken versterking! Heb jij affiniteit met soleren en hou je van grunge en rock uit de jaren '90? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! De focus ligt op eigen materiaal, maar we doen ook wat covers. We willen rond september podiumklaar zijn en voor het seizoen van … meer »

Stefan van Ommeren

Plan B zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 360x bekeken

We willen graag aansluiting zoeken met een aantal muzikanten zodat we de muziek kunnen gaan maken die we allemaal leuk vinden. De smaak zit in de soul en funk hoek. Dat is heel breed dus daar zit ruimte voor overleg in. Wij hebben een eigen repetitieruimte in Arnhem. We zijn 40+, bassist, saxofonist en drummer. In de repetitieruimte is alles aanwezig voor oefenen, opnemen en optreden. We hebben … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Gitarist/e gevraagd.

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 172x bekeken

Voor onze Akoestische country/blues Band, zoeken we nog een gevorderde Gitarist/e. Wij spelen o.a; Clapton, J Cash Stones, Matt Anderssen, J Hendrix etc. Repeteren een maal in de twee wk. enkele optredens per jaar!!

Muzikantenbank user Theo HendriksTheo Hendriks

Gezocht, Rock&Roll Solo Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 255x bekeken

Beste Gitaristen, The Jukebox Favourite is opzoek naar een gezellige, toffe sologitarist/zanger. Wij spelen geen Rockabilly muziek, dat gaat naar 30 min. helemaal vervelen. Wij spelen bekende hits uit de jaren 50,60 en 70 en geven een eigen draai aan de nummers. Zelf zijn wij ervaren muzikanten en zoeken dus een sologitarist die zijn instrument meester is. Zeker geen beginneling of onervaren. Wij … meer »

Sander stoel