Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Moderne reggaeband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 82x bekeken

Hoi! Wij zijn een moderne reggaeband op zoek naar een solo-gitarist of toetsenist die onze groep compleet kan maken. De bezetting is nu slaggitaar, zang, drums, percussie en bass. We spelen een mix van covers en eigen nummers en we repeteren 1x per twee weken in de buurt van Nijmegen. De stijl die we spelen is catchy, uptempo en dansbaar. Zin om een keertje mee te spelen? Groet, Erik T 06-14481326

erik gerbrands

Band zoekt ervaren gitarist Gelderland Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 261x bekeken

Wij, ervaren drummer, basgitarist,zangeres en toetsenist zijn naarstig opzoek naar een ervaren gitarist om onze Band weer compleet te maken. Wij zijn 55+ met de nodige podium ervaring en een breed repertoire met nummers uit 60,70,80,90 en latere jaren. Classic Rock, Blues en een beetje Country. Kortom van Elvis, Eagles, Searchers, Amy McDonald, Stones tot Nena en Anouk, dus voor het publiek dansbare … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle

Op zoek naar een (eventueel betaalde) Drummer en pianist/gitarist!

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 487x bekeken

Op zoek naar een (eventueel betaalde) Drummer en pianist/gitarist!Hallo! Ik ben Anne (19 jaar) en ik wil in april auditie doen voor het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) met als hoofdvak zang. Voor de auditie en het voorselectie filmpje heb ik twee instrumentalisten (drum en pianist/gitarist) nodig die met mij vijf nummers in willen studeren en mij kunnen begeleiden op de desbetreffende dag, hoogstwaarschijnlijk in het genre pop. Vergoeding kan in overleg Ik … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Notes to Nowhere zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 221x bekeken

Notes to Nowhere zoekt gitarist_____________________ GITARIST GEZOCHT! _____________________ Om lead of slag te spelen afhankelijk van het nummer/stuk. Backing vocals is een pre. We zoeken iemand (tussen de 20 en 45) met creativiteit, motivatie en band/studio/podium ervaring. Op dit moment bestaan we uit Naomi (vocals, lyrics, ukulele), Shaun (bas, backing) en Nick (drums). We spelen alleen eigen werk, van ska achtig tot rock … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 318x bekeken

Wij (gitarist, bassist & zangeres) (drummer op inval basis) zijn op zoek naar een leadgitarist. Genre pop/rock, we repeteren eens per 2 weken op dinsdagavond in de Jacobiberg. Wij zijn allemaal ervaren muzikanten die een nieuwe band aan het op zetten zijn, er is dus nog geen vaste setlist. nrs die er voor nu opstaan zijn Creep, Hard to Handle, Not an addict, Zombie, Caliornication, Are you gonna … meer »

Muzikantenbank user Bobby BartenBobby Barten

Muzikanten gezocht voor opzetten (Melodic/Progressive) Death Metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 304x bekeken

Hallooo iedereen, Ik ben een gitarist uit Arnhem die graag een Death Metal band zou willen oprichten, beetje combi van melodic & progressive. Ben zelf al druk bezig met het schrijven van eigen nummers en demos opnemen. En ik ben erg geinspireerd door bands zoals Dark Tranquility, In Flames, At The Gates, Amon Amarth, Gojira, Meshuggah, Alcest, Oribt Culture, just to name a few. Hier een demo … meer »

Muzikantenbank user Boudewijn NoordhuisBoudewijn Noordhuis

Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 198x bekeken

The New arrivals zoekt een gitarist. Repeteren op dinsdag avond in Nijmegen. Genre is blues met uitstapjes naar soul en jazz. We spelen covers en gaan eigen muziek spelen. Leeftijd onbelangrijk

Muzikantenbank user Christa van SuilenChrista van Suilen