Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Boogie Nights , Soul, disco, funk, pop

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 361x bekeken

Boogie Nights , Soul, disco, funk, popWij zoeken het nieuwe kloppende hart van Boogie Nights ! Ons hart klopt nog steeds voor Boogie Nights En daarom zoekt de zang sectie Rick, Juliette en Anya Een ervaren : Drummer/ Toetsenist/ Gitarist en Bassist... Leeftijdsindicatie 30 jaar en ouder Repeteren woensdag /donderdag... regio Arnhem, Nijmegen Utrecht, Den Bosch, Tiel. Liefhebbers van Soul, Pop, Funk, Disco LAAT WAT VAN JE HOREN … meer »

Anja van Dinteren

Bigband Mainstream Connection zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Tiel (Gelderland) | 138x bekeken

Gitarist gezocht in omgeving Druten (Gelderland) Wij zoeken voor onze Bigband: Mainstream Connection, op zeer korte termijn een gitarist die ons kan komen versterken. We spelen "echte" bigbandmuziek, maar ook oude en nieuwe popnummers, maar kunnen net zo goed een hele feestavond met dansbare muziek vullen. Ben je nieuwsgierig en kun je goed overweg met notenschrift/akkoordenschema's, kijk eens op … meer »

Jules Koperberg

Zoekt band

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 133x bekeken

hallo ik ben jordin ik speel inmiddels 8 jaar gitaar en ben op zoek naar een metal band met eigen werk zelf houw ik van nightwish iron maiden sabaton witin temptation zelf ben ik slag gitarist erg ervaren en to aan een uitdaging

Muzikantenbank user Jordin BolhoeveJordin Bolhoeve

JB Ensemble zoekt akoestisch gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 175x bekeken

Het JBE zoekt een strakke, tempo vaste, akoestische pure ritme gitarist(e). Wij spelen een veelzijdig repertoire bestaande uit jazz manouche, jazz standards, valse musette en Latin. Momenteel bestaat de band uit een zanger/sologitarist (leider), contrabassist en violist. Wij repeteren wekelijks thuis op vrijdagochtend in Nijmegen of Mook. Wij zijn zestigplussers. Wij willen zo'n 10 x per … meer »

San Salou

Gezocht voor Rock coverband: gitarist (m/v) MET 2e stem

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 244x bekeken

Wij zoeken een gezellige teamplayer. Iemand die de fundering van de band versterkt en het leuk vindt om backing vocals te zingen. Onze band Straylight speelt rock muziek die we zelf leuk vinden en waar we in geloven. We werken naar 1 max 2 hand(en) vol optredens p/j waarin we ons publiek willen aansteken met ons enthousiasme. Wij spelen enkele classics maar juist ook nummers die je minder vaak op … meer »

Jasper

Balkanmuziek, dynamisch en enerverend

Accordeonist, Blazer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 214x bekeken

Wij spelen folklore dansmuziek uit de Balkan (Bulgarije, Macedonie, Servie, Roemenie ...) en we zijn op zoek naar enthousiaste medespelers. De muziek is fascinerend, dynamisch en erg enerverend. zowel regelmatige als onregelmatige maatsoorten zullen onder handen genomen worden. Repetitie in Nijmegen nabij station op donderdag. Ben je net nieuwkomer in de stad of omgeving en speel je een mooi instrument, … meer »

Lou

Allround coverband zoek leadgitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 299x bekeken

Vanwege het vertrek van onze leadgitarist zoeken wij een gitarist met enige band- en podiumervaring die zich snel ons repertoire, inclusief het benodigde solowerk eigen kan maken. Wij zijn een allround-coverband die graag een breed repertoire wil opbouwen van bekende en soms verrassende rock en popliedjes met als doel zoveel mogelijk op te treden. Wij spelen voor onze hobby dus zoeken geen broodspeler. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ricardo EeuwesRicardo Eeuwes

Gitarist gezocht voor coverband

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 364x bekeken

Ben jij de ervaren gitarist die ervan houdt om een breed repertoire te spelen in een bestaande coverband? Dan is WHOOSH! op zoek naar jou! Wij zijn ruim ervaren (hobby)muzikanten met een brede smaak die graag optreden. Op maandagavond oefenen wij in Apeldoorn. Ons ruime repertoire bestaat uit hits van alle tijden en verschillende stijlen. Kijk maar eens op onze website voor een overzicht. Ook willen … meer »

Muzikantenbank user Edwin WolteringEdwin Woltering

Demoralizer zoekt (death) metal gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 145x bekeken

Demoralizer zoekt een 2e gitarist. We oefenen 1x per 2 weken op zaterdagmiddag van 12:00 - 16:00 uur in Harderwijk waar we een oefenruimte met alle benodigde faciliteiten beschikbaar hebben. Momenteel bestaat de band uit de volgende formatie: zanger, gitarist, drummer en bassist. We zoeken een gevorderde gitarist voor de invulling van de tweede gitaarpartijen. Onze stijl: we spelen een mix death … meer »

Muzikantenbank user Yuri de WolfYuri de Wolf