Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht)

Hoi allemaal,
Mijn naam is Pandora, ik woon in Amersfoort en ik ben 17 jaar oud.
Vanaf mijn elfde heb ik op de muziekschool contrabasles gehad maar ben hier een paar jaar geleden mee gestopt, omdat het niet helemaal was wat ik zocht. Maar na een paar jaar heb ik een basgitaar gekocht, omdat dat meer aansluit bij mijn muzieksmaak. Ik heb geen les op het moment, maar probeer mezelf dingen aan te leren via het internet. D.w.z. tabs lezen en meespelen met Youtube-filmpjes.
Ik sta eigenlijk nog helemaal aan het begin, maar het is mijn grootste droom om een bandje te starten en samen met andere 'beginners' te groeien naar een persoonlijke sound. In de eerste plaats covers spelen, maar wellicht later eigen nummers.
Mijn voorkeur ligt bij alternatieve rockmuziek. Bands die mij aanspreken zijn o.a.: Tonight Alive, PVRIS, Avenged Sevenfold, Evanescence, Metallica, Three Doors Down, Linkin Park, BMTH, Sleeping with Sirens ect.
Ik ben dus op zoek naar een drummer, gitarist en een zanger(es). Of misschien zou ik ergens bij kunnen aansluiten. Ik moet nog veel leren maar ben bereid er hard voor te werken.
Ik hoop op reacties!
Met vriendelijke groet,
Pandora

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.