Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist/Pianist/Zangeres zoekt band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 80x bekeken

Hallo, Ik ben een 18-jarige muzikant in regio Amsterdam die op zoek is naar een (cover)band. Ik kan vrij veel verschillende instrumenten bespelen, maar op dit moment ligt mijn passie vooral bij basgitaar en piano met zang. Ik vind heel veel verschillende soorten muziek leuk, maar mijn favoriete genre is zeker alles wat rock is. Symphonic en progressive metal vind ik ook gaaf. Inspiratie in specifieke … meer »

Muzikantenbank user Famke WilhelmFamke Wilhelm

Bassist regio Den Haag/Zuid Holland

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Hallo! Ik ben een bassist (35) met 15 jaar bandervaring, eigen materiaal en vervoer, en op zoek naar een nieuwe band. Muziek maken is een hobby, maar ik ben wel serieus in wat ik doe; Mijn doel met een band is om geregeld op te treden en op te nemen. Mijn voorkeur gaat uit naar indie(pop/)rock/hiphop/triphop/postrock/postmetal (denk hierbij aan bands als The War on Drugs, The National, Broken Social … meer »

jimmy

Ervaren Bassist zoekt Band

Bassist zoekt band in Antwerpen (België) | 132x bekeken

Ik doorwinterde (prille 60+ bassist) zoek een soulvolle Oldie' of Rock & Roll , Disco . . . ( project/Band ) met toffe en creatieve muzikanten . Liefst een bestaande waar ik mooi kan inschuiven en graag met toetsen . ( Regio Kempen randje Limburg )

Bass Man

Bassist bied zich aan

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 162x bekeken

Beste Mede Muzikant, Ik ben Jeffrey 23 Jaar jong en (Contra) Bassist. Ik zelf speel al 7 Jaar bass, waar van 5 Jaar inval werk bij bandjes. Wat zoek ik: Een band die een (Contra) Bassist zoekt. Ik hoef er niet voor betaalt te krijgen. Ik wil wel serieus aan de slag met muziek maken. En zoek een band die optredens doet. Ik wil ook me ei kwijt kunnen in de muziek stijl maakt me niet uit Wat … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Bass player looking for a band active in gigs

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 113x bekeken

Bass player looking for a band active in gigsI have been playing bass for several years (mostly rock and pop). I am now looking for a band interested in playing gigs on a regular basis. The following are excerpts from music that I played: https://www.dropbox.com/s/5vbkub1hg3pnu9q/Duke%20Scarlet%2021st%20Century%20Schizoid%20Man.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ut4htmf7m55dgab/Duke%20Scarlet%2C%20Libertango%20%28estratto%29.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/43j5stgl27aak2v/Duke%20Scarlet%20-%20Red%20%28King%20Crimson%29.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/29yg94r8xuohzug/FoF%28excerpt%29.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/94a1hi8kamqxk1r/Laura%20non%20c%27e%27.mp3?dl=0 https://www.dropbox.com/s/2h65eetxrfwyhn9/yknuF%20%28Carpe%20Diem%29.mp3?dl=0 Interested … meer »

Muzikantenbank user Enzo De FlorioEnzo De Florio

Ervaren bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 166x bekeken

ervaren bassist zoekt coverband voor de fun, optreden mag maar is geen doel. 5-stringer, complete gear ook festivalstack, doe ook backing vocals en speel trouwens ook nog op mn Fender Strat Stijl: New Wave, Disco, Funkrock, 4-on-the-floor, maar niet standaard repertoire. Ik zoek aansluiting bij oudere muzikanten in NH

Hans van Bree

Enthousiaste Bassist zoekt prog-rockband

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 130x bekeken

Hoi! Ik ben Ronald. Ik woon in Nieuw-Vennep (op de grens van Noord- en Zuid Holland) en ik zoek aansluiting bij een (enthousiaste) band in mijn omgeving. Keywords voor mij zijn: Plezier, Respect, Toewijding en Optreden! Mijn hart ligt bij de prog-rock (vooral oude nummers van Marillion) maar ik ga ook moderner werk niet uit de weg. Voor mij is het belangrijk om op een ontspannen, leuke maar ook … meer »

Ronald

Bassist zoekt Band

Bassist zoekt band in Antwerpen (België) | 95x bekeken

Ik doorwinterde (prille 60+ bassist) zoek een soulvolle Oldie' of Rock & Roll ( project/Band ) met toffe en creatieve muzikanten . Liefst een bestaande waar ik mooi kan inschuiven en graag met toetsen . ( Regio Kempen randje Limburg )

Bass Man