Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt indie band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Bassist zoekt indie bandHeej, ik ben bassist en zoek een band met eigen werk. Ik heb al wel wat bandjes gehad en hou van muziek zoals daughter, churches, etc, maar ook singer/song writers zoals isakov. Ik kom uit den bosch en ben 39. Ik schrijf zelf ook nummers, speel wat gitaar en synth. Let me know als het je aanspreekt.

Peter van Oudheusden

Ervaren bassist zoekt goedlopende coverband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Ervaren bassist zoekt goedlopende coverbandHallo, Mijn naam is Mark en wil graag weer het podium op en de oefenruimte in. Ik heb veel ervaring natuurlijk met bassen maar ook met backing en lead zingen.Met mijn vorige band veel door het hele land gespeeld via bandzoeker. Van klein tot groot zo'n 25 keer per jaar. Ik ben in bezit van een installatie, in ear en alles wat ik nodig zou moeten hebben. Natuurlijk eigen vervoer. Mijn hart ligt een … meer »

Muzikantenbank user Mark ZwartMark Zwart

Bassist zoekt band in Utrecht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 74x bekeken

Hey jij/jullie, Het lijkt me wel leuk om naast mijn huidige band, waar ik gitaar speel, ook in een ander bandje te bassen (in Utrecht). Ik ben 21 jaar en speel zelf al zo'n 8 jaar gitaar. Qua genre zit ik ergens rondom rock. Ik heb geen behoefte aan een cover band, dus hoop op bands met eigen werk. gr Yso

Muzikantenbank user Yso Van der MeerYso Van der Meer

Bassist/vocalist zoekt bandleden

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 171x bekeken

beste muzikanten, sinds kort ben ik beschikbaar voor een nieuwe band, de sfeer van de muziek ligt tussen Eagles, CSN, Emmylou, Bonnie Riatt, Vince Gill, Mary Chapin Carpenter, Beth Nielsen Chapman. Heb geruime tijd in een country-rock band gespeeld, maar nu op zoek naar nieuwe collega's. Zoek meerstemmige zang man/vrouw, geen egotrippers en gezelligheid voor lange duur.

Bert Batenburg

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 115x bekeken

Ik speel nu bijna een jaar bas en wil graag aan een band beginnen. ik heb nu nog minimale ervaring met samenspelen en dus wil ik ervaring opbouwen. Ik ben 21 jaar heb een 5-snarigebas en speel met mn vingers. Ik speel op gevoel en gehoor kan geen noten (meer) lezen en heb op het moment geen behoefte om dit (weer) te leren. bands die ik leuk vind: The aristocrats, Blur, Nirvana, The claypool Lennnon … meer »

Auke Heijink

Bassist

Bassist zoekt band in Delfzijl (Groningen) | 171x bekeken

BassistHallo Op deze site staat nog een advertentie van mij maar op 1 of andere wijze kom ik er niet meer op en krijg ik ook geen mail binnen. Mijn excuses aan de mensen die gereageerd hebben en geen contact met mij konden krijgen. Mijn advertentie luidt: Wegens beëindiging band ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik zoek een band in Appingedam -Groningen e.o.(leeftijd onbelangrijk )waar plezier … meer »

Muzikantenbank user Koert LingbeekKoert Lingbeek

Bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Hallo, Al enige tijd speel ik nu in de gospelscene en wil graag ook andere muziek spelen. Daarom zoek ik een coverband die een bassist zoekt en niet enorm hoge eisen heeft. Naast het maken van muziek vind ik het erg belangrijk dat er een klik is en dat je als band optrekt met elkaar (dus niet spelen en naar huis, maar gewoon gezellig rondhangen en een biertje doen ofzo...). Zelf woon ik in de buurt … meer »

Jacco Haasnoot