Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist / akoestisch gitarist zoekt band

Bassist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 89x bekeken

Ik zoek een pop / rock / blues / americana band waarin ik basgitaar kan spelen. Gevorderd niveau. Bij voorkeur een lopende band, gevorderd niveau en de ambitie om op te treden. Grofweg van Roermond tm Maastricht. Hebben jullie opnames, dan hoor ik die graag. Andere voorstellen welkom. Verder wil ik ook wel gitaar spelen in een lopende semi-unplugged bandje. Ik doe ook zang maar ik hoef niet de lead … meer »

Muzikantenbank user Paul PM SmeetsPaul PM Smeets

Bassist zoekt

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 88x bekeken

Bassist zoekt band in gevorderde status, met o.a. optredens in verschiet. Waar ik lekker me draai in kan vinden en de band naar een hoger niveau kan brengen. Waar we gezamenlijk super vette nieuwe muziek kunnen gaan maken. Omgeving Amsterdam zou erg fijn zijn, maar ik heb vervoer dus stel gewoon de vraag. En qua muziek, Tja… Luister graag naar punk/ska maar kan ook soul en funk alla Prince.

Marc

Bassist, tekstschrijver en zanger zoekt band in omgeving Groningen

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 110x bekeken

Hallo, mijn naam is Tren. Ik speel vanaf mijn twaalfde basgitaar en ben op de basisschool begonnen met zingen. Ik ben nu twintig en ben op zoek naar een band waarbij ik basgitaar kan spelen en/of kan zingen. Ik schrijf zelf teksten maar vind het ook leuk om samen te schrijven. Ik speel muziek uit verschillende metalgenres van bands zoals Sabaton , PowerWolf, Amaranthe, Arch Enemy en Unleash the Archers. … meer »

Tren Middelkamp

Bassist zoekt band omg. Breda

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Hoi! Ik ben een startende bassist met circa 1,5 jaar ervaring. Ik heb wel wat meer ervaring op gitaar, waardoor ik het bassen toch wel snel oppak. Ik zoek mede starters die graag samen muziek willen maken. Genre: classic rock of vergelijkbaar. Uiteindelijk is het puur hobbymatig, dus als jullie er met diezelfde gedachte er instaan, dan speel ik graag eens een keer mee! Ik ben zelf 30 jaar.

Thijs

Bassist met stem zoekt band

Bassist zoekt band in Enschede (Overijssel) | 155x bekeken

Hallo muziekvrienden Na een periode van ruim 30 jaren rust wil ik de draad weer oppakken, en heb weer zin om nog wat jaartjes hobbymatig te spelen. Heb in de 70er en 80er jaren veel opgetreden en ervaring op gedaan in verschillende bands in diverse stijlen. Het bandje wat ik net voor Corona wilde opstarten heeft het niet overleefd. Wat voor band ik zoek is kan vrij breed zijn, hoofdzaak plezier in … meer »

Muzikantenbank user Jan de BruijnJan de Bruijn