Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist (zanger) zoekt band, coverband of leden om te starten

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 89x bekeken

Beste muzikanten ik zoek een leuke band in omgeving Utrecht als het kan met muzikanten rond mijn leeftijd. Zelf ben ik 33 en woonachtig in Utrecht centrum. Heb ruim 19 jaar ervaring en ook op podium. Met mijn laatste band speelden wij gemiddeld 26 optredens in een half jaar in zalen en festivals. Heb je interesse stuur mij dan een mail naar: pascal.j.nak@ gmail.com Met informatie over jullie band/leden … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Bassist zoekt poprock/poppunk band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 122x bekeken

Hallo, Ik ben op zoek naar een bandje (cover of eigen werk) in Amsterdam of omgeving. Ik ben 22 en speel nu 4 jaar bas, maar heb 15 jaar ervaring op gitaar en speel daarnaast ook wat drums en piano. Ik heb veel ervaring met bands en met optreden (zowel bas als gitaar) en heb mijn eigen gear. Ik ben op zoek naar een poprock of poppunk/punkrock band (bv. Foo Fighters, Nirvana, Green Day, RHCP, Pink). … meer »

Karin

Bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Emmen (Drenthe) | 82x bekeken

Bassist zoekt coverbandBassist met groove en ervaring zoekt coverband met muzikanten die gemotiveerd, serieus en met plezier muziek maken. Ik ben 50+ maar jong van hart en ga er 100% voor! Ik heb een brede muzieksmaak (rock, soul funk en pop, van ABBA tot ZZTop). Oefenlocatie max. 1 uur van Emmen. Ik kan snel instuderen en ben direct beschikbaar, dus neem contact met me op!!

René Groenendijk

Ervaren bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 68x bekeken

Bassist zoekt band voor gezelligheid en misschien af en toe optreden, maar dit is geen must voor mij. Ben 50+, maar kan best grooven. Standplaats Alkmaar Stijl: Soul, R&B, Funk, Disco. Breng mee: Goede gear, 5-string, synthbass, backing vocals, goede oren en gezelligheid.

Hans van Bree

Enthousiaste bassist zoekt energieke band

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Hallo, Ik ben een bassist die graag aan eigen nummers werkt. Pop/Rock/Folk/ Songwriter. Ik speel ook andere instrumenten, maar in een band speel ik het liefst basgitaar en doe backing vocals. Heb in het verleden ook eigen nummers geschreven en opgenomen. In een band stel ik het op prijs als er naar mijn ideeën geluisterd wordt, ik sta ook open voor andermans ideeën. Kruisbestuiving. Ik speel ook … meer »

H.P. van der Zanden

Bassist / gitarist zoekt band

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 116x bekeken

Bassist / gitarist zoekt bandIk (Wannes) 33jaar zoek een band, regio Overpelt en omstreken, om wekelijks goeie muziek te kunnen maken met natuurlijk in het vooruitzicht terug op de planken staan. Stijl van muziek laat ik in het midden. Sta open voor (bijna) alles. Dus moest je een opnamen hebben van jullie groep stuur me die dan door bij interesse dan kan ik jullie ook derect laten weten of het me ligt of niet. Beetje over mezelf: … meer »

Muzikantenbank user Wannes VinckWannes Vinck