Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Serieuze jonge bassist op zoek naar tijdelijke projecten/werk

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 117x bekeken

Ik ben een 20 jaar oude bassist woonachtig in Rotterdam en Den Haag. Het afgelopen jaar heb ik op een conservatorium in Canada gestudeerd en ben dus uiteraard zeer serieus over van muziek mijn carriere maken. Ik ben beschikbaar tot begin/mid September en zou heel graag wat projecten hebben voor een band of soloartiest (zowel optreden als opnemen) voor de zomer. Origineel werk heeft mijn voorkeur maar … meer »

Muzikantenbank user Bo KeijmelBo Keijmel

Bassist zoekt bluesband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Bassist zoekt bluesbandBassist uit regio Hoekse waard is op zoek naar bluesband die een beetje jazzy en funky nummers spelen.Ballades schuw ik ook niet , maar de doorsnee bluesnummers die half nederland speelt hoef voor mij niet zo. Huidige band Chasin Blues , dreigt op te houden te bestaan

Muzikantenbank user Martin de VosMartin de Vos

Bassist (44) zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Bassist (44) uit Eindhoven zoekt muzikanten om eigen nummers te maken. Optreden is voor mij secundair. Speelplezier en iets eigens creëren is voor mij het voornaamste. Mijn muzieksmaak is vrij breed. Iets in de richting van Tony Allen lijkt mij wel leuk. Maar ik houd o.a. ook van Fugazi, Tortoise, Black Flag en Arcade Fire, om maar wat te noemen. Daarnaast houd ik ook van elektronische muziek, hiphop … meer »

Lukas

Metal bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 88x bekeken

Mijn echte naam is Jan Willem. De tel ben ik kwijt maar speel nu ongeveer tussen 8 en 10 jaar bas. Ik heb een aantal jaren in een rock cover band gespeeld, en een aantal malen opgetreden. Ik ben 39 jaar oud ( volgens paspoort ) maar zeer jong van geest :) Ik speel nog voor mezelf in de huiskamer, denk aan type o negative ( oefen ook met zang daarbij ) Obituary en Heidevolk. Maken jullie muziek … meer »

Muzikantenbank user Johnny FivestringJohnny Fivestring