Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt stevige rock/metal band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 92x bekeken

Ik ben een bassist van 41 jaar uit Velp (bij Arnhem) en zoek een band die stevige rock (met een vleugje metal) speelt. Het liefst eigen werk maar sta zeker ook open voor covers. Ik speel al vanaf mijn 14e basgitaar en heb vanaf die tijd in diverse bands gespeeld. Door corona heb ik al te lang stil gezeten en is het tijd om weer lekker muziek te gaan maken. Heb je vragen of zin om een keer te … meer »

Muzikantenbank user Ivo MenzenIvo Menzen

Bassist zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 155x bekeken

ik ben een bassist van 21 jaar, voornamelijk stijl die ik speel is: The Beatles, The Who, Queen, Status Quo, Wings. en ben opzoek naar mensen van ongeveer mijn leeftijd ( liefst tussen de 18 en 25 jaar ) om iets op te zetten. Zelf kom uit regio Dordrecht en zoek mensen die hier in de regio wonen. Zelf ben ik ook steeds bezig met mezelf te ontwikkelen van eigen muziek schrijven/componeren. laat een … meer »

Muzikantenbank user Deejay de GeusDeejay de Geus

Bassist gezocht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Hoi! Wij spelen Franstalige nummers van o.a. Jacques Brel, Michel Fugain, Edith Piaf, ZAZ etc. Drama, humor en luchtigheid zitten verpakt in de nummers en de presentatie. Onze bassist had er geen zin meer in , dus zoeken we een iemand die mee wil stromen op de chansons die we naar eigen geur een smaak hebben aangepast. het gaat met name om het plezier en de verbinding met elkaar en publiek. Et le … meer »

Hanneke Alink

Beginnende bassist zoekt band in Utrecht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Hoi! Ik ben marc, 34 jaar en beginnende bassist. Ik speel sinds april dit jaar en heb ook les, waarmee ik veel geleerd heb. Maar nu wil ik graag in een band spelen of met iemand jammen, want dat is waar basgitaar om draait! Ik vind (indie) rock, post punk en punk leuk maar sta eigenlijk overal voor open, behalve jazz. Heb je een leuke band en zoek je iemand? Laat het me weten!

marc

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Bassist zoekt bandHallo! Welke enthousiaste (blues)band uit de omgeving van Utrecht of Amersfoort is op zoek naar een bassist? Deze 60-plusser heeft heel wat podiumervaring met voornamelijk hobbymatige bands waarvan sommige met regionale bekendheid. De voorkeur gaat in eerste instantie uit naar een bluesband, maar andersoortige muziek (bijvoorbeeld folk, pop) kan ook interessant zijn.

Muzikantenbank user Edgar de GrijsEdgar de Grijs

Bassist zoekt bandleden.

Bassist zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 159x bekeken

Hallo muzikanten. Ik ben een strakke groovy bassist met podiumervaring. Ik ben op zoek naar een.. slag/sologitarist/toetsenist/drummer/blazers/ percussionist om een swingende pop formatie te vormen. Een zanger en 2 zangeressen heb ik al achter de hand. Leeftijd niet belangrijk wel ervaring. Repetities in Hengelo. Het gaat leuk worden! 😉 Allan.

Muzikantenbank user Allan LansAllan Lans