Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Hallo mede collega muzikanten. Ik Giel Samuels 71 jaar ben op zoek in de regio Den Bosch naar een beginnende of bestaande band met collega's die een beetje van gelijke leeftijd zijn. Het genre mag vrij uiteenlopend zijn bv. country rock, blues, soul, pop, standards uit de sixties /seventies. Mijn bedoeling is om te proberen op een zo professioneel mogelijke mannier de nummers te maken, en met dit … meer »

Giel Samuels

Bassist op zoek naar bandje

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 124x bekeken

Hallo! Mijn naam is Marlon en ik ben 25 jaar. Ik speel al zo'n 11 jaar basgitaar. Ik ben op zoek naar een groep met welke ik gezellig muziek kan maken. De muziekstijlen die ik zelf het meest speel, zijn onder andere punk, ska, ska-punk, soms wat metal, rock en allerlei varianten van rock. Ik heb al reeds ervaring opgedaan met het spelen met andere muzikanten. Weinig ervaring met het spelen voor … meer »

Marlon Testa

Help, mn bas is aan het verstoffen! Ik zoek een (stevige) rock-band om het stof van mn bas en uit de versterker te blazen!

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 215x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rockband, ten minste 6 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die enthousiasme uitstralen op het podium en die allemaal hun steentje bijdragen. Ik heb te bieden: - veel podiumervaring - energiek - gezonde drive - eigen vervoer - eigen installatie Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande omschrijving … meer »

Wanna Bass

Reggeaband gezocht

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Zou graag in een reggeaband willen spelen, is echt mijn ding dat ik graag wil. Of een reggeaband oprichten. Hoop muzikanten te vinden die dat ook graag willen, leeftijd onbelangrijk. Bel mij gewoon 0615605874 Andre Kasbergen.

Muzikantenbank user Andre KasbergenAndre Kasbergen

Enthousiaste bassist zoekt leuke band

Bassist zoekt band in Enschede (Overijssel) | 124x bekeken

Hoi! Mijn naam is Hilko, en ik ben 20 jaar oud. Ik speel bas, gitaar (elektrisch en akoestisch) en piano/keyboard en ben enthousiast over muziek maken. Ik zou graag als bassist (of evt. dus een ander instrument) samen willen spelen met anderen in een band. Qua genres vind ik veel dingen leuk, maar momenteel ben ik erg van prog. rock. als van Pink Floyd, of funk zoals die van Vulfpeck. Maar schroom … meer »

HILKO

Bassist zoekt band/ muzikanten

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 173x bekeken

Hey, mijn naam is Auke (23) en ik ben op zoek naar een band/ muzikanten om een band mee te starten. Ik heb al wat band-ervaring en ben vooral opzoek naar een band/ muzikanten om muziek mee te schrijven. Ik schrijf zelf ook al dingen maar maak het nooit af. qua stijl ben ik nog een beetje aan het kijken wat ik het leukste vind om te doen en sta dus open om van alles te proberen. Ik speel ook wat gitaar … meer »

Auke Heijink

Bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Mijn mooie basgitaren vervelen zich! Ik zoek een coverband die tzt regelmatig wil optreden met een enigszins toegankelijk repertoire. bijvoorbeeld Allround pop/party 80s/90s/00s alternative classic rock 100% NL (maar dan wel goede NL muziek) of een toffe tribute? 2-4x per maand repeteren omgeving rotterdam/dordrecht/den haag (voorkeur donderdagavond of zondagochtend) leeftijd wat mij … meer »

AvanEl