Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren bandmuzikant.

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 105x bekeken

Bassist zoekt band die gewoon eens in de een of twee weken lekker samen muziek willen maken zonder zonodig VEEL te willen optreden. Ik denk hierbij aan muzikanten die door werk- en prive omstandigheden niet in de mogelijkheid zijn om vaak te repeteren/optreden maar het simpelweg niet kunnen laten om toch lekker maar ook serieus muziek te maken. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar poprock/top100 … meer »

Sem

Bassist zoekt nieuwe ervaring

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 51x bekeken

Ik ben 62 jaar en woon in Boxmeer. Ik heb eigenlijk heel mijn hele leven muziek gespeeld. 15 jaar geleden ben ik basgitaar gaan spelen en heb sindsdien in een jazz/blues bandje gespeeld, bij 2 ensembles (blazers, combo en zangeressen), en een band waar we eigen nummers in Westcoast stijl spelen. Ook ben ik contrabas gaan spelen op een elektrische contrabas. Met al deze groepen heb ik opgetreden. Ik … meer »

Niek Swart

Rock en roll/rockabilly band gezocht.

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 92x bekeken

Ik ben op zoek naast the sixties revival band de band waarin ik met veel plezier in speel naar een bestaande rock en roll/ rockabilly band... Ik speel contrabas en slaggitaar,koorzang is geen probleem en ook keadzang behoort ook tot de mohelijkheden... Ik ben in bezit van goeie spullen en eigen vervoer... Geen top 40/100 coverband,alleen rock en roll of rockabilly..

tony van boxtel

Ervaren bassist zoekt serieuze band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Hoi ik ben een ervaren bassist en speel ruim 25 jaar bas. Na wat rust zoek ik een serieuze band die kwalitatief goede muziek wil maken en ook regelmatig wil optreden. Ik speel diverse stijlen maar ben niet echt een fan van Latin of Reggae muziek. Mocht je op zoek zijn naar serieuze bassist, laat even weten. Liefst in een straal van 30 km rond Rotterdam

Muzikantenbank user Gerard De BassistGerard De Bassist

Bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Hey! Mijn naam is Dave, 36 jaar oud. Ben een gevorderde bassist. Na een een poosje bandloos begint het toch weer te kriebelen om met andere mensen samen te spelen. Uitgangspunt is geen gezeik en gewoon vette muziek maken! Denk daarbij aan top100 tot indierock, metal, bluesrock enz... De podiumervaring is aanwezig en optredens zijn altijd een pre. Denken jullie er net zo over of ben je een muzikant … meer »

Muzikantenbank user Dave SchröderDave Schröder

Geluid technicus zoekt band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Je kent dat wel. Uren in het bandhok repeteren. Heb je een optreden hoor je naderhand.: leuke band maar het geluid.... hoorde de zang niet of je solo viel helemaal weg. Ik kan je hiermee helpen. Ik beschik over een complete setting voor een live optreden. En haal die zorg van jullie schouders. Zodat jullie lekker kunnen spelen en kunnen genieten van het moment. Stuur me een bericht voor een … meer »

Ronald Jansen