Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gevorderde bassist zoekt coverband

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Hallo, na een paar jaar baslessen gevolgd te hebben en hier daar wat invalwerk als bassist gedaan te hebben, vind ik het tijd om een vast bandlid te worden van een leuke coverband. Ben gevorderd, zeker geen professional maar ook geen beginner. Genres vrij breed georiënteerd, echter geen interesse in het metal genre. Leeftijd 49, regio van Bergen op Zoom t/m Tilburg. In een ongedwongen sfeer lekker … meer »

Johan Brouwer

*** Bassist ***

Bassist zoekt band in Antwerpen (België) | 174x bekeken

Bassist ( prille 60+ ) zoek gedreven band (graag met toetsen) waar ik mooi bij kan aansluiten. Stijl : Oldie's , Rock & Roll , Country , Disco , Dancing of Party Band ( Geen pure Rock of Metal ) Regio Kempen - rand van Limburg

Bass Man

Bassist zoekt leuke coverband regio Nijmegen/Arnhem/Oss

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 391x bekeken

Hallo daar! Ik heb ervaring met diverse genres, waaronder reggae, hardrock, 60’s, en momenteel spelende in een Bon Jovi Tribute band. De optredens zijn niet erg frequent, plus ik zou wat meer ervaring in de breedte op willen doen. Denk bijvoorbeeld aan een mix van Blues, modern/Classic Rock, Pop, Soul. Ik ben dus redelijk transgenre, maar heb wel een voorkeur voor de wat stevigere vormen hiervan. … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Bassist

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 174x bekeken

Ik Bassist zoek gedreven Band waar ik mooi kan inschuiven . Stijl : Oldie's , Rock & Roll , Country , Disco , Dancing of Party Band ( Regio Kempen - Limburg )

Bass Man

*** Bassist in aanbieding ***

Bassist zoekt band in Antwerpen (België) | 125x bekeken

Ik doorwinterde (prille 60+ bassist) zoek een soulvolle Oldie' of Rock & Roll ( project/Band ) met toffe en creatieve muzikanten . Liefst een bestaande waar ik mooi kan inschuiven en graag met toetsen . Doel is lekker Groooooeven , plezier en af toe eens optreden . ( Regio Kempen randje Limburg )

Bass Man

Ervaren bassist zoekt echte Metalband

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Zijn ze er nog? èchte Metalbands die een bassist zoeken? Niet van dat flauwe, maar gewoon er stevig op los beuken, maar wel met originele ideeën? Als ik advertenties lees mis ik deze categorie bands wel een beetje... Ik ben dus op zoek naar zielsverwanten om muziek te maken, eigen werk, en op termijn de planken op! En wat vind ik dan fijne muziek? Nou, mijn grote helden zijn bands als Pantera, Chimaira … meer »

Hylke