Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Terneuzen (Zeeland) | 156x bekeken

Ik ben geboren in 1965 in Den Haag en woon in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). Begonnen op een akoestische gitaar met buizenradio, als student en later in herriebandjes gespeeld (punk, funk, blues, rock). Tot 6 jaar geleden mijn bas aan de muur laten hangen. Na veel oefenen en jammen met mijn zoon (op gitaar) heb ik weer heel veel zin in een bandje. Stijl maakt niet zo gek veel uit, maar liefst eigen brouw.

Albert Epping

Bassist zoekt rock band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rockband, ongeveer 6 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die enthousiasme uitstralen op het podium en die allemaal hun steentje bijdragen. Ik heb te bieden:` - veel podiumervaring - energiek - gezonde drive - eigen vervoer - eigen installatie Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande omschrijving … meer »

Wanna Bass

Bassist met (verkeerde)ervaring wil een nieuwe weg inslaan

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 350x bekeken

Beste Medemuziekant, Ik ben Ruben, 29, en woon in Delft. Na vele jaren als zanger (Schreeuwer) in verschillende metalbands te hebben gespeeld ben ik op zoek naar iets anders. Ik heb een jaar of 6 geleden de basgitaar opgepakt omdat ik de behoefte had mezelf anders muzikaal uit te drukken en ben hier volledig aan verslingerd geraakt. Na het, door studie, drukte en andere omstandigheden doodbloeden … meer »

Muzikantenbank user RubenRuben

Basist zoekt band

Bassist zoekt band in Enschede (Overijssel) | 181x bekeken

Ik ben een ervaren bassist, begin 60 maar nog steeds enthousiast. Ik zoek een goede band, liefst bestaand. Ik heb flink wat ervaring in coverbands, blues/rock, Americana, theater, begeleiden van artiesten etc. Repeteren is prima, maar graag de nadruk op (regelmatig) optreden. Speel naast basgitaar ook contrabas en EUB (electic upright bass). Voldoende gear en inzet.

Eric

Bassist stelt zich voor

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Bassist regio Tilburg (+40jo) stelt zich voor. Op zoek naar een band met eigen werk met eventueel hier een daar een zinvolle cover. Invloeden: Muse, Alter Bridge, progressive rock (Dream Theater - was dit maar waar...), funk/slap bass (RHCP - ik kan geen een lied van hun naspelen, maar krijg opmerkingen dat mijn basspel erop lijkt),... Graag optredens, ong. 1-2 / maand. Beschikbaar eigen vervoer … meer »

simon Luszpinski