Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Creatieve bassist zoekt band of mensen om er een op te richten. Geen covers. Ik speel ook synth en zang.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1133x bekeken

Qua stijl hou ik van verrassende dingen, wat varieert van vuige rock tot aan de avant-garde van bijv. Bowie. Heb ook een studiootje dus er kan ook online files uitgewisseld worden. Ik maak ook video's. Omgeving Zuid west Nederland, cirkel Zeeland van Rdam tot Breda.Maarrrrr.... als er echt iets bijzonders bij is ben ik bereid om verder te kijken. Heb ook eigen oefenruimte op Goeree. Geen blabla … meer »

Paulus de B

Bass player looking for a band

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 97x bekeken

Hi, I play bass, rhythmic guitar, and can sing. Oh and I can play very little of flute. I'm looking for a band near Leuven. I like bands / musicians such as King Crimson, Genesis, Pink Floyd, Gentle Giant, Kate Bush, Peter Gabriel, Zwei, Kanako Itou, Bôa, Zappa... anything with rhythm in it :-) Oh and I can write music too! Looking forward to playing with you! 'Enzo

Muzikantenbank user Enzo De FlorioEnzo De Florio

Bassist, 37, garage/alt.country/surf

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 113x bekeken

37-jarige bassist met veel ervaring (jarenlang in punk/garage/rocknrollbands gespeeld) is op zoek naar een bestaande band om bij aan te sluiten of muzikanten (alle instrumenten welkom) om samen een nieuwe band mee op te richten. Genre en virtuositeit maken me eigenlijk niet zoveel uit. Energie, originaliteit, enthousiasme en een gezonde DIY-attitude vind ik belangrijk in muziek. Wat bandnamen … meer »

Tijscoman

Ervaren bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 96x bekeken

Ervaren bassist (vijftiger) wil graag weer aan de bak en zoekt dito ervaren muzikanten om een (nieuwe) band mee te vormen en of zoekt aansluiting bij een bestaande band. Genre is breed en liefst een combinatie daarvan: salsa, jazz (denk aan nummers uit The real book of Jazz), funk, disco, ska, reggae, rockabilly, blues en vooral soul jaren '80 (zoals die destijds in de Ferry Maat' s Soulshow en Avondspits … meer »

ESA

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 92x bekeken

Zeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik pluk en ik strijk, en speel graag jazz, wereldmuziek, latin, folk en pop. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en orientaalse muziek en bij klezmer. Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly (maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn website (zie … meer »

GregBass

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 155x bekeken

Ik ben een ervaren bassist die op zoek is naar een band met (veel) optredens. Heb jarenlange (podium) ervaring en heb meerdere muziekstijlen gespeeld zoals rock, blues, soul en allerhande feestmuziek. Ben geen "slapper" maar ik kan me wel redden in de funk en disco muziek. Mijn voorkeur ligt wel in de blues en rock. Heb door de jaren heen in verschillende bands gespeeld en op diverse podia mogen … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Rock, metal

Bassist zoekt band in Emmen (Drenthe) | 112x bekeken

Ik ben op zoek naar een leuke band/ muzikanten om de hardere rockmuziek mee te spelen. Hardrock, grunge, stoner, psychedelisch, progressief ik schrijf ook nummers en kan zingen

Low end

Bassiste zoekt partyband!

Bassist zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 313x bekeken

Bassiste zoekt partyband!Hoi! Mijn naam is Romy, 25 jaar en ik ben opzoek naar een partyband die nog een bassist mist. Ik zoek een partyband omdat graag op het podium sta en er iedere keer een feest van wil maken! Ik wil het publiek een toffe avond geven! Mijn ervaring: Ik heb de afgelopen tijd in de band Cookhouse gezeten en met hun mooie podia gehad zoals Paradiso, Parkpop en 3FM. Ik zing ook graag mee als backing … meer »

Muzikantenbank user Romy WesterbekeRomy Westerbeke