Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

E-bassist, Den Haag

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 71x bekeken

E-bassist, Den HaagHoi! Excuses voor mijn slechte Nederlands taalvaardigheden. Ik ben nieuw uit Indie verhuisd en woon in Den Haag. Ik speel elektrische bass. Ik speel graag verschillende muziekstijlen (pop, rock, jazz, country, funk, blues, fusion en een beetje metal). Ik hou ook van nieuwe muziekstijlen te leren. Ik heb veel ervaring in studio- en live-omgevingen. Momenteel speel ik een 5 string Squier Affinity J bass. … meer »

Muzikantenbank user Marc DamaniaMarc Damania

Bassiste zoekt nieuwe uitdaging/ rock/ regio Breda& Roosendaal

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 133x bekeken

Hoi, Laurie, 28 jaar. Al 11 jaar bandervaring op de bas, maar ik zou graag regelmatiger repeteren en optreden. Dus, op zoek naar een band waar ik bij kan aansluiten, of medemuzikanten die mijn muzieksmaak delen en ook wel zin hebben in meer muziek maken. Ik speel graag pop/rock, maar dan wel lekker gevarieerd qua stijl van rocknroll naar Indo naar funky, stevige rock en meer. Nummers die interessant … meer »

Muzikantenbank user Laurie RijsdijkLaurie Rijsdijk

Bassist zoekt mensen van rond de 30

Bassist zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 141x bekeken

Ken je de volgende situatie?: baan, vrouw/man, kinderen, klaar met alle hoge verwachtingen en zin om gewoon lekker covers te spelen en gezellig een biertje te drinken? Ik ook. Ik ben op zoek naar hobbymuzikanten die samen met mij lekker willen rocken. Wat mijn smaak betreft: denk gewoon aan de nodige rock en metal van onze jeugd. Echter, ik sta voor van alles open, met uitzondering van volksmuziek … meer »

Lyndon

Enthousiaste Bassist Zoekt Een Serieuze Band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Enthousiaste Bassist Zoekt Een Serieuze BandBeste muzikant, Mijn naam is Daniël en ik ben een bassist uit Schiedam. Ik speel nu voor 8 jaar en heb ook voor een tijd gitaar gespeeld. Bass vond ik uiteindelijk veel leuker en daar ben ik dus mee door gegaan. Mijn muzieksmaak is enorm breed maar mijn voorkeur gaat toch naar progressieve muziek. Mijn invloeden zijn onder andere bands zoals Opeth en Tool. Andere invloeden zijn Red Hot CHili Peppers, … meer »

Muzikantenbank user Daniël van LeeuwenDaniël van Leeuwen

Bassist zoekt metalband.

Bassist zoekt band in Roermond (Limburg) | 193x bekeken

Hoi Mijn naam is Quinten en ben 15 jaar, ik speel sinds een half jaar bas. Na maandenlang oefenen ben ik klaar voor in een band te spelen. Muziekstijl: System of a Down, Korn, Slipknot, Lamb of God , Megadeth e.d. Omgeving Weert. Wie wil mij een kans geven? Groetjes Quinten

Eric Jongen

Bassist uit Nijmegen zoekt rockband

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 164x bekeken

Ik ben een bassist (36) uit Nijmegen en zoek een gezellige band. Ik heb bandervaring als gitarist, maar ben de laatste tijd steeds meer gaan hobby'en met mijn bas. Grote muzikale ambities heb ik achter me gelaten en zoek mensen die voor de fun en gezelligheid muziek maken. Covers spelen die leuk zijn, dus niet perse voor het grote publiek. En af en toe een beetje jammen met een biertje erbij. Ik … meer »

Marius Bakker