Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Bassist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 61x bekeken

30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden

Basist 50, zoekt aansluiting bij band (NL of B)!

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 150x bekeken

Basist 50, zoekt aansluiting bij band (NL of B)! stile: Eric Clapton, J.J. Cale, Chris Rea .....en dergelijke. Liever een kleine Band formatie. (4 muzikanten) Manier van spelen: exacte-naspeel-cover, en ook een eigen versie van een nummer. Wekelijks repeterem met het doel om regelmatig te gaan optreden. Geen beginners en geen opstartende band.

Muzikantenbank user KusstKusst

Bassist zoekt death/thrash metalband

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Bassist met meer dan 25 jaar ervaring in diverse bands zoekt een nieuwe uitdaging. Het liefst een band met ervaren muzikanten. Stijl: Death of Thrash metal zoals bijvoorbeeld Cannibal Corpse, Slayer, Overkill, Bolt Thrower, enz. Ik ben in het bezit van eigen apparatuur en vervoer. Via de links op mijn website kan je wat YouTube filmpjes bekijken van wat ik wel en niet kan. www.aratron.net

Muzikantenbank user Maurice SasMaurice Sas

Bassist zoekt rock band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rockband, ongeveer 6 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die enthousiasme uitstralen op het podium en die allemaal hun steentje bijdragen. Ik ben zelf 48. Ik heb te bieden: - veel podiumervaring - energiek - gezonde drive - eigen vervoer - eigen installatie Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande … meer »

Wanna Bass