Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hobby bassist (50) zoekt hobby band Blues/Hard Rock

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 120x bekeken

Ik ben een hobby bassist van 50jr.en ben op zoek naar een relaxte band. Ik ben geen top bassist,..maar ik speel nu zo`n kleine 10 jaar dus zie me zelf ook niet als een beginner meer. Af en toe een optreden is leuk maar geen must. Het liefs ga ik iets doen met Hard Rock/Blues Rock maar iets van Elvis Presley (jaren 70 Elvis) lijkt me ook wel leuk om te proberen. Ik heb evt. geluid en video van mijn … meer »

leon

Bassist wil Band opstarten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Graag wil ik een "senioren" (tussen 40-60) pop/rock/jazz band oprichten. Na een lange tijd niet meer gepseeld te hebben wil ik weer gaan spelen. Ik zou graag de volgende line-up willen hebben: drummer, keyboard, gitaar, zanger(s-en). Omgeving ergens in Den Haag.

Peter Willems

Muse cover band. Het oude werk

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 178x bekeken

Hallo, Mijn naam is Kevin, zoek een band die het oude werk van muse wil spelen. Ben zelf bassist en na jaren weer begonnen met spelen. Ben nog wel een beginnen. Heb je ook zo iets van jaah muse is vet tof en ik zou graag nummers van ze willen spelen. Hoor ik het graag. Zoek daarom een drummer en een gitarist en zanger(es) . Onervaren of ervaren maakt mij niks uit.

Muzikantenbank user Kevin LutgertKevin Lutgert

Bassist zoekt allround coverband

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 278x bekeken

Bassist zoekt allround coverbandHoi! Mijn naam is Jeffrey, kom uit Delft en ik ben 25 jaar. Ik ben inmiddels al ruim tien jaar muzikant met ervaring in een goed lopende allround coverband genaamd 'Plunck' (lichte Google-skills leiden je naar de juiste pagina). Deze band speelt regelmatig op bedrijfsfeesten en bruiloften, maar ook het gemiddelde café. Ervaring in al die settings heb ik dus. Ik wil echter nog meer muziek maken naast … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey van der KnaapJeffrey van der Knaap

Back-up vocalist/Bassist zoekt band. (28 jaar)

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 115x bekeken

Hallo, Mijn naam is Jeroen en ben opzoek naar een band om te ondersteunen als bassist (en waar nodig) back-up vocalist. Hieronder wat info over mezelf. - Speel 15 jaar bass - Heb podiumervaring - Zoek rock/funk/feel-good music band - Klik onderling vind ik ook belangrijk - Ben alleen beschikbaar voor oefenen in het weekend - Leeftijds catogorie 25/35 zou mooi zijn En voor meer info … meer »

Jeroen Bos

(Rock) BASSIST zoekt band (tussen Haarlem en Leiden)

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Hoi! Ik ben Ronald en ik ben op zoek naar een relaxte maar ook serieuze band met podiumambities ergens tussen Haarlem en Leiden. Ik ben 50 jaar jong, geen beginner maar ook geen virtuoos. Mijn focus ligt op het (samen met drums) neerleggen van een strakke basis! (Maar af en toe wat freewheelen is natuurlijk ook leuk ;-) Keywords voor mij zijn: Fun, Respect, Dedication. Meer weten over mij? (En wat … meer »

Ronald

(Rock) BASSIST zoekt band (tussen Haarlem en Leiden)

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 109x bekeken

Hoi! Ik ben Ronald en ik ben op zoek naar een relaxte maar ook serieuze band met podiumambities ergens tussen Haarlem en Leiden. Ik ben (50 jaar jong), geen beginner maar ook geen virtuoos. Mijn focus ligt op het (samen met drums) neerleggen van een strakke basis! Maar af en toe wat freewheelen is natuurlijk ook leuk ;-) Keywords voor mij zijn: Fun, Respect, Dedication. Meer weten over mij? (En wat … meer »

Ronald