Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist Zoekt band in omgeving zwolle

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 80x bekeken

Beste Muzikanten, Ik ben een freelancer bassist. Ik heet Jeffrey Kroonenberg ben 25 jaar oud. En heb 10 jaar ervaring Binnen de Muziekbrache. Ik zelf ben in voor de stijlen: Pop, Rock, Metal, Jazz, Folk. Staat jou stijl er niet bij wie weet is het wat voor mij. ik heb poduim ervaring. Ik heb ervaring in de oefenruimte. Ik beschik over een Kustom KXB 100 En een Ibanez SR300 (er komen … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Bassist 50+ zoekt Rock & Roll / Blues band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

Ik ben op zoek naar een relaxte band om 1 x in de 2 weken te spelen. Ik ben 53 en speel zo`n 15 jaar op hobby niveau bass. Heb in diverse bandjes gespeeld maar ben er alweer een tijdje uit. Ik ben niet iemand van de ingewikkelde bas partijen maar meer van het simpele recht toe recht aan werk. Ik zoek een band die nummers speelt in de trant van bands als AC/DC, ZZ Top, Fabulous Thunderbirds, Popa … meer »

Leon

Bassist (58 jaar) zoekt band

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Ik heb altijd gitaar gespeeld in het blues/jazz/pop-genre, maar ben nu al tijdje aan het oefenen op de elektrische bas. Zou dat graag in band-verband verder willen uitwerken en denk dan aan een coverband die bv nummers speelt uit realbook of pop-covers met een jazzy/bluesy-inslag Ik ben niet zo'n notenlezer, maar moet het vooral hebben van een brede muzieksmaak en het kunnen begeleiden op basis van … meer »

Muzikantenbank user Wim PasmooijWim Pasmooij

Na een jarenlange onderbreking roept de muziek

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 284x bekeken

Hallo mijn naam is Mark van Lochem, 52 jaar. Ik heb de laatste 9 jaar door allerlei redenen mijn bas bijna niet meer aangeraakt. De laatste tijd begint de drang om muziek te maken weer steeds meer te kriebelen. Ik heb in het verleden bijzonder lang in een band gespeeld waarbij wij een mix speelde van eigen werk en een aantal minder voor de hand liggende covers. Wij hebben ook veel optredens gedaan, … meer »

Mark van Lochem

Bassist zoekt Bluesrock/Blues band

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Ervaren bassist met pro gear en vervoer zoekt een blues rock/blues band. Ik zoek een band die ook wil optreden. Of muzikanten met het zelfde doel. Regio, Kempen, Limburg, Brabant en Nederland regio Noord Brabant/ Limburg. Als het een serieus project is mag het ook iets verder rijden zijn.

Jan Boer

Ervaren bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Enschede (Overijssel) | 165x bekeken

Ik ben een ervaren bassist, begin 60 maar nog steeds enthousiast en ik zoek een goede band, liefst bestaand. Ik heb flink wat ervaring in converbands, blues/rock, Americana, theater, begeleiden van artiesten etc. Repeteren is prima, maar graag de nadruk op (regelmatig) optreden. Speel naast basgitaar ook contrabas en EUB (electic upright bass). Voldoende gear en inzet. Twente/Deventer/Apeldoorn

Eric