Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist voor coverband

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 103x bekeken

Bassist, 40jr, zoekt een leuke coverband in Amsterdam om regelmatig mee op te treden! M'n huidige band stopt ermee en ik heb geen zin om stil te zitten. Kwa muziek mag het alle kanten op als je er maar een goed feestje mee kan bouwen, top 40, pop, rock, disco, soul, funk, dance. Ik ben geen pro, maar de meeste populaire muziek pak ik snel op. Optreden is een must, liefst zo'n 1-3x per maand, dus … meer »

Ruud

Ervaren bassist zoekt soul, rock en/of blues band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Hoi, Ik ben een ervaren bassist uit Rockanje en zoek een leuke en gezellige soul, rock en/of bluesband. Ik krijg een kick om samen met de drummer een stevige basis neer te zetten zodat de andere bandleden hun partijen vrij kunnen invullen. Ik heb verschillende basgitaren, backlines en vervoer. Ik kom graag langs voor een auditie. Gr. Armand

Muzikantenbank user ArmandArmand

Zoektocht naar bandleden !

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Hoi. Ik ben sem (17) en ik zoek leeftijdsgenoten om een band mee te beginnen in de omgeving dordrecht . Zelf ben ik bassist , we zoeken nog een zanger/zangeres een drummer en een gitarist . Ik ben in bezit van een oefenruimte en bij iedere repetitie is er een profesionele bandcoach aanwezig . Ik heb zelf autisme maar als je niks hebt ben je ook van harte welkom ! . We spelen voornamelijk rock en metal … meer »

Sem

Bassist/Contrabassist zoekt gezellige Blues of Roots Americana band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Bassist/Contrabassist met backing vocals en ruimschoots ervaring zoekt gezellige Blues of Americana band. Naast speelplezier zijn skills gewenst. Ik heb een zwak voor swing Blues, Roots Americana richting de country. Meerstemmige zang is een must (Bluegrass, Woodbrothers, Union station, Kid Ramos, Texas Blues...) Naast bassist ben ik gighunter. Dus gek genoeg om optredens voor de band te regelen. Tot … meer »

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer

Band waar ben je?

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 165x bekeken

Nog een band die een contrabassist kan gebruiken? Ik sta te lang droog en zoek een bamd om lekkere pot muziek te maken. Ben in voor veel stijlen maar voorkeuren liggen richting new-jazz, blues-rap , salsa. Ervaring in verschillende band op verschillende instrumenten, inclusief zang. Ik hoor het graag... groet Hans

Muzikantenbank user hans Kuykenshans Kuykens

Muzikant zoekt jazz, pop, rock en/of funk band

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 130x bekeken

Hallo! Ik ben een 27 jarige muzikant van Lanaken, op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging (lees: band) Ik speel verschillende instrumenten (zie hieronder) maar ben eerder op zoek om elektrische bas te spelen. Ik kan dus wel flexibel zijn en inspringen/ruilen waar nodig/gewenst. Weet wel dat ik niet super ervaren ben op de bas en dus nog wel wat te leren heb. Verwacht niet dat dit een merkbaar … meer »

Muzikantenbank user Lode EymaelLode Eymael