Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt (cover)rockband

Bassist zoekt band in Sneek (Friesland) | 68x bekeken

IK BEN EEN 55 JARIGE BASSIST UIT SNEEK. IK HEB IN EEN AANTAL BANDS GESPEELD EN HEB PODIUMERVARING. GENRE (HARD)ROCK ZOALS FOO FIGHTERS, ACDC, JOURNEY, GREENDAY, WHITESNAKE, KISS ETC ETC. Nieuwe projecten behoren ook tot de mogelijkheden.

Jeep Zwier

Bandjes die een bassist zoeken regio Leiden

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Zijn er nog bandjes die een 65+ bassist zoeken in regio Leiden, Gouda? Bassist bied zich aan. Redelijke ervaring in Pop, Rock Covers. Eigen gear, alhoewel iedere week 35 kilo sjouwen niet gewenst is. Laat eens wat van de bandjes zonder bassist horen Mag ook een trio zijn. Muziek keuze, alles is bespreekbaar en speelbaar.

Twain

Bassist zoekt black-/postmetal band of muzikanten

Bassist zoekt band in Assen (Drenthe) | 99x bekeken

Hoi! Bassist (40) zoekt blackmetal- of postmetalband. Mocht je echter een goed plan hebben met raakvlak dan mag je ook altijd een balletje opgooien! Bands die ik (erg) leuk vind: Dødheimsgard, Afsky, Fluisteraars, Craft, Nidingr, Satyricon (Rebel E. periode), Thorns, Mortuus Mouth of the Architect, Neurosis, Cult of Luna Speelt 5 snarig en het liefst zijn eigen partij. Een uur reizen per auto … meer »

Jelmer

Beginner Bassist zoekt band/muzikanten regio Den Bosch!

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Na 8 jaar te hebben gedrumd en in veel bands te hebben gespeeld heb ik besloten om de basgitaar op te pakken. Ik speel nu enkele maanden, en heb zin om in een gezellige band lekker pokoe te maken. Ik heb eigen gear (bas & amp) en zit daarnaast nog in een besloten jamsessieclub en volg ik les, aangezien ik wel een goeie bassist wil worden. Ik vind van allerlei soorten muziek leuk, maar mijn voorkeur … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Bassist voor muziekproject en/of (blues)rockband!

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 214x bekeken

Bassist voor muziekproject en/of (blues)rockband!Hi muzikanten, Enthousiaste en gedreven bassist met bandervaring zoekt nieuw muziekproject of (blues)rockband om mee te knallen. Gewoon lekker muziek maken met gevoel en passie ongeacht covers, rockclassics of eigen geschreven nummers. Zoek leuke muzikanten in de regio midden-Nederland, lijn Utrecht-Amersfoort-Apeldoorn/Ede-Wageningen. Ik heb er veel zin in en hoor graag van jullie! Greetz, Erwin

Muzikantenbank user CliffordClifford

Bassist (uit Veessen) zoekt Bluesrock band óf Muzikanten

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 135x bekeken

Bassist (uit Veessen) zoekt Bluesrock band óf MuzikantenMijn naam is Dennis (46) en ik ben op zoek naar een leuke bluesband of muzikanten om een nieuwe bluesband c.q. Powertrio te vormen. Ik heb ruim 20 jaar podium ervaring als leadzanger en slaggitarist in diverse bluesbands. Sinds 2 jaar heb ik met veel plezier de uitdaging van de basgitaar opgepakt, waarvan ik nu ruim 1 jaar les heb bij bassiste Julia Hulshof (Ramblin’ Boots). Hoog tijd om weer in … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis