Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band regio Alkmaar

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 132x bekeken

Bassist zoekt band regio AlkmaarHallo medemuzikanten, Ik ben op zoek naar een coverband die ook open staat voor optredens. Ik heb jarenlange ervaring als bassist en heb in tal van bands gespeeld. Ik prefereer het liefst een band uit Alkmaar waar ik vaak gerepeteerd heb met vorige bands. Ik speel graag covers en heb weer zin om in een band te spelen. Mijn tel.nr.waar ik op te bereiken ben is 06-40309738 Ik zie je reactie … meer »

Muzikantenbank user FRANK BRANDESFRANK BRANDES

Bassist

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 385x bekeken

BassistBassist biedt zich aan voor doorstartende band of nieuw project. Stijl: Americana, blues, classic rock, eigen composities, folkrock, latin-rock, motown, nederrock, Rock 'n roll, Singer-songwriter, Sixties /seventies, soul, unplugged, world music.... Geboden: podium en studio ervaring. Basiskennis muziektheorie. (tekst)schrijfvaardigheid. Omgeving Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Delft e.o "klassieke … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Bassist

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 234x bekeken

hoi mede muzikanten ik ben op zoek naar een serieuze band om met enige regelmaat muziek te maken. heb zo`n 35 jaar ervaring in diverse muzieksoorten .Heb zelf niet een zangstem maar af en toe een 3e stem lukt nog wel . ben in bezit van eigen apparatuur...

Muzikantenbank user Peter CuperusPeter Cuperus

Bassist omgeving Heerde zoekt band

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 140x bekeken

Mijn naam is Dennis ik ben 48 jaar en ben op zoek naar een leuke bestaande band om in te bassen of muzikanten om een nieuw bandje mee te starten Mijn muzikale voorkeur gaat uit naar blues, bluesrock en Classic rock /Southern Rock. Beetje in de buurt (Apeldoorn, Zwolle, Deventer) zou leuk zijn.

Muzikantenbank user DennisDennis

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 144x bekeken

Ervaren bassist (65) zoek bestaande (cover)band. Vind veel mooi (Whitesnake, Collins, Clapton, Cocker, Toto, Eagles, Chic....), doch belangrijkste is uiteindelijk de Harmonie (muzikaal & onderling). Daarnaast hoop ik af en toe te kunnen optreden.

Axel Stoit