Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 67x bekeken

Bassist (m/25) opzoek naar muzikanten om muziek mee te maken. Mijn uiteindelijke eindoel is om eigen muziek te maken en daarmee op te treden, maar een bandje om alleen me te jammen is ook prima. Ik kan backing/main vocals, beetje gitaar en heb ook al wat schrijf ervaring. Cover nunner zijn wel leuk maar ik doel niet op een coverband. Qua samenstelling zoek ik (1/2)gitaar, zang en drums (eventueel keys) … meer »

Auke Heijink

Status Quo Tributeband oprichten

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Ik ben opzoek naar 2 gitaristen (liefst die ook kunnen zingen) en een drummer om een Status Quo Tributeband. Tijds periode die ik speel is voornamelijk Frantic Four tijd ( matchstick tijd tot aan never to late) met eventuele uitstapjes naar de latere Quo tijd. Hoor graag van je als je geïnteresseerd bent om eventueel eens samen te jammen. Heb helaas geen auto dus reageren als je regio Dordrecht woont … meer »

Muzikantenbank user Deejay de GeusDeejay de Geus

Allround Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 141x bekeken

Allround bassist zoekt aansluiting met band Stijl van rock pop soul tot reggae, leeftijd 55 jaar zeer gedreven en ruim 35 jaar ervaring. Leeftijd niet belangrijk motivatie en humor wel. In bezit van eigen apparatuur en vervoer. Graag hoor ik van jullie

Muzikantenbank user MG66MG66

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Hoi! Ik ben een bassist uit Breda en zoek een band om bij aan te sluiten. Ik houd van veel verschillende soorten muziek - als het maar een groove heeft en dansbaar is - en heb als trompettist veel opgetreden in jazzbands. Groetjes Piotr

Muzikantenbank user Piotr QueePiotr Quee

Beginnend Bassist op zoek naar een band!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Hey! Mijn naam is Tim en ik bespeel de bas nu ongeveer 2 jaar. Mijn grote doel toen ik begon was om samen met mensen in een bandje te spelen. Metal, funk, disco, pop, rock, anything goes. Ik luister dan ook overal naar en wil mijzelf graag breed ontwikkelen. En vandaar dus deze advertentie, ik kan niet wachten om met band of groepje muzikanten de oefenruimte in te duiken en samen te jammen … meer »

Muzikantenbank user TimTim