Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassiste / zangeres: dienstbaar, gedegen, toe aan next level muziek maken!

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Bassiste / zangeres: dienstbaar, gedegen, toe aan next level muziek maken!Hoi, ik ben Els, Enthousiast begonnen met basgitaar, nu toe aan samenspelen. Veel gevoel voor muziek, timing, goed gehoor. Maar ik mis: lekker samen muziek maken! Spelen voor publiek: leuk. Zingen doe ik langer, veel goede reacties op, zit nog wat verlegenheid op maar ook heel veel groei in m'n stemgebruik. Warme stem. Close harmony, bascking vocals, lead: kan allemaal. Wil graag bassen … meer »

Muzikantenbank user Els van OostenEls van Oosten

Bassist zoekt band of andere muzikanten! (Groningen)

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 92x bekeken

Ik ben een enthousiaste bassist met een brede muzikale smaak, variërend van RHCP en Blof tot Dik van Dout en Eric Clapton en nog veel meer. Onlangs heb ik muziektheorielessen gevolgd en het lijkt mij erg leuk om mijn kennis verder te verbreden. Ik denk dat muziek maken met anderen voor mij een belangrijke volgende stap is om mij verder te ontwikkelen als muzikant. Ik beschouw mijzelf als een gemiddelde … meer »

Muzikantenbank user Jesse SiedersJesse Sieders

Veelzijdige bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 122x bekeken

Hey hey, Momenteel ben ik als 19 jarige bassist zoekende naar een leuke band om in te spelen. Alhoewel mijn voorkeur veelal ligt in de metal, hard-rock en punk scéne kan ik bijna alles wel spelen en waarderen met plezier. Persoonlijk ben ik het type dat bij Metallica en Guns N Roses staat maar net zo goed kan genieten van een Taylor Swift concert. Qua eigen projecten heb ik momenteel niet veel … meer »

AAA

Bassist

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 560x bekeken

BassistBassist aangeboden. Wat ouder: too old to rock & roll, too young to die, zeg maar.. Nog lang geen pensionado. Interesses: americana,country,folkrock,singersongwriter,eigenwerk,latinrock, blues, soul, gospel, bigband, nederrock worldmusic en nog veel meer. Over het algemeen voorkeur voor NIET- Mainstream, geen 13 in een dozijn repertoire, maar toch goed in het gehoor liggend. Podium en studio-ervaring, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch