Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist met 1,5 jaar bas-ervaring zoekt enthousiaste band

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 71x bekeken

Ik ben 1,5 jaar geleden begonnen met bassen en ben volledig gegrepen door dat instrument. Ik speel iedere dag. Op dit moment speel ik in een heel klein bandje en heb al een aantal keer op verschillende podia opgetreden. Ik ben op zoek naar een leuke enthousiaste band om bij aan te sluiten. Genre voorkeur: rock, pop, nederrock, nederpop maar eigenlijk word ik van veel soorten muziek blij :-)

Muzikantenbank user PatrickPatrick

Bassist zoekt thrash/death metalband

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 68x bekeken

Bassist zoekt thrash/death metalbandBassist (42 jr.) zoekt een serieuze thrash/death metalband met als doel cd opnames en optredens. Ik ben in het bezit van eigen vervoer en apparatuur, heb al zo'n 25 jaar ervaring met diverse metalbands waaronder Aratron, Obtruncation en Stigma. Het liefst een beetje in de omgeving van Sliedrecht. Geen progressieve of symphonische dingen, gewoon rauwe metal. Op www.aratron.net valt te beluisteren … meer »

Muzikantenbank user Maurice SasMaurice Sas

Bassist zoekt mensen om te jammen/een band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Ik 19, speel een tijdje bas en wil nu met anderen muziek maken. Eventueel ooit optreden zie ik ook wel zitten. Een aantal mijn favoriete bands en waar ik regelmatig naar luister: Arctic Monkeys, The Police, Radiohead, The Beatles, Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers, The Clash. Ik woon in de buurt van Wateringen (een half uurtje fietsen tot het centrum van Den Haag), dus het zou prettig zijn als … meer »

Jari

Bassist zoekt band in Amsterdam

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 61x bekeken

Ik, 50+, ben al jaren bassist bij de Gieser Wildemannen - pretpunk - zie www.gieserwildemannen.nl - maar die band staat een beetje stil de laatste tijd... Ik wil graag wat herrie maken en lol hebben. Daarom op zoek naar band in Amsterdam: (punk)rock, covers/eigen muziek, allemaal ok. Ik speel graag stevige, snelle muziek. Simpel, geen funk/slapping/picking etc. Gewoon met een plectrum.

Muzikantenbank user Stefan VosStefan Vos

Bassist voor de groove

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Bassist voor de grooveIk ben Mark en ik ben op zoek naar een band om lekker mee te grooven op het podium. Ik hou van soul, funk, blues, uitstapje naar rock, dance, etc. als het mensen maar in beweging krijgt. Ik heb uitgebreide podium en studio ervaring. Ik beschik over eigen vervoer en spullen. Ik speel 4 en 5-snarig (voor het extra laag), contrabas en heb zelfs een bass-synth staan voor als je het heel modern wilt … meer »

Mark de Jong

Ritmesectie zoek leuke band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 64x bekeken

Goed op elkaar ingespeelde en ervaren ritmesectie (drummer en bassist) zoeken leuke band en/of gitaristen en zanger(es) in omgeving Enkhuizen/Hoorn. Genre: 60's/70's/blues/rock en covers. Doel: plezier in spelen, continuïteit en regelmatig optreden.

René de Groot

WE keep on rockin"

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 102x bekeken

Bassist & drummer zoeken in Amsterdam(-regio) voor nieuwe band gitaristen (slag en solo) en zangeres ( ong.40+) met personality. Keyboardman/-vrouw ook welkom Repertoire : covers vanaf jaren '60/'70 en later Ben je enthiousiast, stuur dan mail naar : smitfrits953@*****.comRepeteren, repertoirekeuze e.d. , alles gaat in overleg

Frits SMIT