Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden McCartbey band gezocht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 212x bekeken

Voor een op te richten McCartney cover band ben ik op zoek naar (m/v) 1 0f 2 gitaristen, een toetsenist, een zanger met McCartney capaciteiten en een zangeres.Natuurlijk zijn zingende gitaristen (m/v) ook welkom. De bedoeling is om eerst voor het plezier 1x/maand te repeteren en te kijken of er meer in zit. Kennis van McCartney zijn oeuvre is handig. Ik moet een provincie aankruisen maar repetitieruimte … meer »

david

Bassist zoekt alternative/rock band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 136x bekeken

Bassist en deeltijd gitarist van 41, zoekt alternative/rock band met eigen werk. Brede 90’s invloeden maar diepe liefde voor grunge en shoegaze. Voorheen bijdrage geleverd in riffs, arrangement en teksten. Laat me ook weleens verleiden tot backing vocals. Spelen is plezier maar af en toe optredenen ergens naartoe werken is wel de wens....

Tommie

Contrabassiste zoekt bandje

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 202x bekeken

Contrabassiste (53, Utrecht eo) zoekt een leuk bandje. Ik ben geen zangeres, maar doe wel backing vocals waar nodig. Genre: Ik vind veel leuk, behalve jazz en eigen werk. Verder liever geen muziekstandaards op het podium. Muzikale klik is belangrijk, maar persoonlijke klik is minstens zo belangrijk!

Irma Hoogenboom

Bassist (backing vocals) zoekt band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 643x bekeken

Bassist (backing vocals) zoekt bandBeste muzikanten, Ik ben opzoek naar een band waar ik zou kunnen bassen met eventueel backing vocals. Ik ben 38 jaar, woonachtig in centrum Utrecht en heb al meer dan 20 jaar ervaring in de muziek zowel als componist/zanger/gitarist en bassist. Ik kom graag in een band met doorgroei ambities en focus op optredens. Ik zie graag jullie leuke reacties en muziek tegenmoet en dan neem ik zo snel … meer »

Muzikantenbank user Baliekluiver030Baliekluiver030