Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist/vocalist zoekt leuke band!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 114x bekeken

Bassist/vocalist zoekt leuke band!Ik ben een zanger/bassist uit het midden des lands. 53 jaar met een breed genre altijd in de rocksferen gezeten maar ik schuw funk of soul ook niet. Een tribute band vind ik ook tof eventueel,mijn stem heeft redelijk wat bereik en apart van lead kan ik ook backingvocals verzorgen. Insteek is lol musiceren op niveau en optredens. Cheers!

Muzikantenbank user TuggerTugger

Bassist zoekt Blues, rock, cover band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 142x bekeken

Ik ben 47 jaar en zoek weer een band. Na bijna 20 jaar de bass weer opgepakt. Oké..er is altijd een in huis gebleven natuurlijk. Band die ik zoek? Een met een leuke sfeer, professionaliteit is geen moetje. Wel inzet. Optredens zijn welkom. Mag zijn covers, blues, rock en meer. 1 x per week oefenen is prima, vroeg op de avonden ivm wekker om 06:00 ochtends. Wie weet hoor ik wat. Geniet.

Muzikantenbank user Marten de VriesMarten de Vries

Beginnende (maar enthousiaste) bassist (Utrecht) biedt zich aan

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 213x bekeken

Hallo allemaal! Een tijdje geleden (op m'n 31ste) heb ik, zonder veel voorgaande muziekervaring, de basgitaar opgepakt. Ik heb nu een kleine 2 jaar in m'n eentje wat zitten oefenen. Inmiddels wil ik heel graag eens een keertje met andere mensen samenspelen. Ik ben dus een beginner, maar wel enthousiast en niet bang om me in nieuw materiaal en nieuwe genres te verdiepen. M'n eigen muzieksmaak gaat … meer »

Muzikantenbank user DirkDirk

BASSIST en of zanger

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Ben een allround 60+ Bassist/Zanger met als passie/hobby COUNTRY/INDOROCK.Ben binnen de 75km direct inzetbaar . woon in Utrecht .Om een indruk van mij te zien: FACEBOOK: joop de Quillettes.

Muzikantenbank user Manolito DqManolito Dq

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 282x bekeken

Hoi allemaal, Mijn naam is Pandora, ik woon in Amersfoort en ik ben 17 jaar oud. Vanaf mijn elfde heb ik op de muziekschool contrabasles gehad maar ben hier een paar jaar geleden mee gestopt, omdat het niet helemaal was wat ik zocht. Maar na een paar jaar heb ik een basgitaar gekocht, omdat dat meer aansluit bij mijn muzieksmaak. Ik heb geen les op het moment, maar probeer mezelf dingen aan te leren … meer »

Muzikantenbank user Pandora van LaarPandora van Laar