Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 127x bekeken

Bassist (52) uit het midden van het land zoekt een relaxte hobby band om 1 x in de 2 weken het liefst in het weekend te spelen. Trefwoorden : Fun, Biertje, Blues, Blues Rock, Hard Rock een beetje in die hoek heeft mijn voorkeur. Ik heb niet de ambitie de wereld te veroveren dus bands/mensen die dat wel hebben moeten even verder zoeken. Af en toe een optreden is leuk maar wel met de nadruk op af en … meer »

Leon

Allround bassist zoekt funky band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 240x bekeken

Hoi, ik ben René Voorberg. Het lijkt me leuk om als bassist mee te spelen met een positieve band. Heb de nodige bandervaring en liefde voor het oudere werk: 60s, motown, 80's. Ik sta voor veel open! Graag in regio Utrecht. Laat je het weten?

Muzikantenbank user René VoorbergRené Voorberg

Bassist/vocalist zoekt leuke band!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 316x bekeken

Bassist/vocalist zoekt leuke band!Ik ben een zanger/bassist uit het midden des lands. 53 jaar met een breed genre altijd in de rocksferen gezeten maar ik schuw funk of soul ook niet. Een tribute band vind ik ook tof eventueel,mijn stem heeft redelijk wat bereik en apart van lead kan ik ook backingvocals verzorgen. Insteek is lol musiceren op niveau en optredens. Cheers!

Muzikantenbank user TuggerTugger