Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt rock/metal band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 172x bekeken

Ik zoek een rock/metal band om mee te repeteren en paar keer per jaar op te treden. Kan met eigen werk of covers. Ik ben een ervaren rock/metal bassist op zoek naar een lekkere band. Stijl maakt niet zoveel uit, als het maar lekker is. Ik vind het fijn om mijn verantwoordelijkheid te nemen en ritme en melodie aan elkaar te smeden. En daar krijg ik graag een beetje de ruimte voor. Misschien … meer »

Muzikantenbank user Remco NijkampRemco Nijkamp

Bassist zoekt band met groovy sound. Omgeving Amersfoort

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 152x bekeken

Ervaren bassist (50+) zoekt band met een jazzy inslag. Repertoire met bluesy, lounge, soul, funk, pop nummers met een jazzy feel. Bijvoorbeeld Gare Du Nord, Amy Winehouse. Ten dienste spelen van de zang of solisten, maar een beetje improvisatie vind ik prettig. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die passie hebben voor muziek en willen investeren in de band en elkaar muzikaal willen inspireren. Met … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Leuke band gezocht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 252x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben inmiddels 40 jaar en kom uit het midden van het land. Ik speel nu ongeveer 10 jaar bas gitaar en contrabas en mijn hele leven al verschillende instrumenten gespeeld. Op dit moment speel ik mee in een big band wat vooral in de richting van swing/funk ligt. Ook veel klassiek gespeeld in orkesten. Maar wil ook weer meer in de richting van rock gaan doen waar echt m'n hart ligt. … meer »

Wilco van Gent

Ervaren bassiste voor stage performance

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 212x bekeken

Sta altijd open voor vooral leuke, enthousiaste en ervaren muzikanten om met enige regelmaat een te vette stage gig neer te zetten. Gerne, Blues-Rock etc...... Sessies, studiowerk of als het echt superleuk is wellicht in een vaste bezetting. I know; looking for a needle in a haystack.

Muzikantenbank user ErlynneErlynne

Bassist/vocalist zoekt leuke band!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 410x bekeken

Bassist/vocalist zoekt leuke band!Ik ben een zanger/bassist uit het midden des lands. 53 jaar met een breed genre altijd in de rocksferen gezeten maar ik schuw funk of soul ook niet. Een tribute band vind ik ook tof eventueel,mijn stem heeft redelijk wat bereik en apart van lead kan ik ook backingvocals verzorgen. Insteek is lol musiceren op niveau en optredens. Cheers!

Muzikantenbank user TuggerTugger