Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende (maar enthousiaste) bassist (Utrecht) biedt zich aan

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 93x bekeken

Hallo allemaal! Een tijdje geleden (op m'n 31ste) heb ik, zonder veel voorgaande muziekervaring, de basgitaar opgepakt. Ik heb nu een kleine 2 jaar in m'n eentje wat zitten oefenen. Inmiddels wil ik heel graag eens een keertje met andere mensen samenspelen. Ik ben dus een beginner, maar wel enthousiast en niet bang om me in nieuw materiaal en nieuwe genres te verdiepen. M'n eigen muzieksmaak gaat … meer »

Muzikantenbank user DirkDirk

BASSIST en of zanger

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 87x bekeken

Ben een allround 60+ Bassist/Zanger met als passie/hobby COUNTRY/INDOROCK.Ben binnen de 75km direct inzetbaar . woon in Utrecht .Om een indruk van mij te zien: FACEBOOK: joop de Quillettes.

Muzikantenbank user Manolito DqManolito Dq

Bassist zoekt band omg Utrecht (rhythm&blues, soul, funk)

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 179x bekeken

Hallo, Ik zoek een band of medemuzikanten in (omgeving) Utrecht om samen te spelen. Het liefst richting rhythm&blueshoek (denk nathaniel rateliff & the nightsweats, tedeschi trucks band) soul en funk (vulfpeckachtig). Niet te ambitieus, maar af en toe optreden lijkt mij zeker weer leuk. Na 16 jaar intensief gitaar te hebben gespeeld, waarbij ik zowel podium als studioervaring heb opgedaan in oa … meer »

Wouter Hoogenboom

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 215x bekeken

Hoi allemaal, Mijn naam is Pandora, ik woon in Amersfoort en ik ben 17 jaar oud. Vanaf mijn elfde heb ik op de muziekschool contrabasles gehad maar ben hier een paar jaar geleden mee gestopt, omdat het niet helemaal was wat ik zocht. Maar na een paar jaar heb ik een basgitaar gekocht, omdat dat meer aansluit bij mijn muzieksmaak. Ik heb geen les op het moment, maar probeer mezelf dingen aan te leren … meer »

Muzikantenbank user Pandora van LaarPandora van Laar

Bassist zoekt (blues) Band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 262x bekeken

Hallo, ik ben Jeroen,bassist (60+) met ruime ervaring en zoek een band. Ben welliswaar geen broodspeler maar zoek wel een band die ook wil optreden. Mijn roots liggen bij de blues/bluesrock, maar ik heb een brede muzieksmaak en ben redelijk allround. (geen metal of hardrock) Hierbij een paar youtube filmpjes van vroegere bands. https://www.youtube.com/watch?v=vz5RgO8NUhA https://www.youtube.com/watch?v=HRtMpYvJIL8 https://www.youtube.com/watch?v=VjAKG41Nfwg Ik … meer »

Jeroen

Ervaren muzikant zoekt muzikale vrienden

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 423x bekeken

Ervaren muzikant zoekt muzikale vriendenHomestudiowerk is een eindeloze hobby, eigen nummers schrijven en opnemen, maar nu heb ik zin om weer eens samen muziek te maken met andere ervaren muzikanten. Geen grootse ambities voor volle speellijsten, wel streven naar kwaliteit. Ik speel zelf basgitaar, elektrische en akoestische gitaar, toetsen, zang. Voorkeur voor jazzy popstijl, maar ook rock, countryrock, funk, folk, jazz en blues. Steely … meer »

Muzikantenbank user Dick FrinselDick Frinsel