Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren basgitarist zoekt 70's band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 118x bekeken

Ik ben een ervaren basgitarist en ik zoek een band of muzikanten om goede muziek mee te maken. Ik wil graag melodieuze muziek spelen. Dat mag zowel stevig als wat kleiner zijn. Mijn helden zijn Steely Dan, Eagles, Crosby, Stills & Nash, Peter Gabriel, James Taylor, Pink Floyd, 10CC, Stealers Wheel, Randy Crawford en vele anderen.

Muzikantenbank user Walter TrompWalter Tromp

Semi-geimproviseerde pop/funk/hippy-jazz (eigen werk)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Naast mijn reguliere bands en projecten (als bassist en soms gitarist) zoek ik bandleden die net als ik zin hebben in (deels) geimproviseerde pop/funk/hippy-jazzrock. Eigen werk. Doel is lekker spelen/repeteren en af en toe optredens. Geen commerciele aspiraties. Wel moet je echt een goede muzikant/vocalist zijn om te reageren. Dat ben ik ook en ik wil graag wat niveau. Ben zelf 50-er maar leeftijd … meer »

Jos Stam

All-round bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Ik ben een 45-jarige bassist met veel ervaring, op zoek naar een band die er serieus voor wilt gaan. Dus regelmatig optreden en niet alleen voor de gezelligheid repeteren. Ik speel fingerstyle, slap en plectrum technieken en ben in het bezit van de nodige gear. Ik speel het liefst uitdagende muziek in uiteenlopende stijlen, van R&B/soul tot rock/metal/prog en fusion, maar ook pop en jazz. Bijgaande … meer »

Lieven Martens

Bassist zoek band (NH)

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 95x bekeken

Hallo. Ik ben Pawel ik kom uit Polen maar ik woon in Nederland.Ik volg lessen om beter Nederlands te leren. Ik heb 15 jaar ervaring met basgitaar. In die 15 jaar heb ik rock, southern rock, country en blues gespeeld. Graag zoek ik een coverband in de regio Hoorn, Alkmaar, Schagen of Purmereend. Als U interesse heeft stuur mij een bericht naar:psieniawski@**.plmobile: 0687042316 (sms)

Pawel

Basgitarist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Geoefende basgitarist zoekt band. Diverse stijlen mogelijk. In bezit van eigen vervoer en adequate apparatuur, ook voor eventuele optredens. Beschik over voldoende tijd en gedrevenheid de muziek snel op te pakken. Leeftijd 60+

Muzikantenbank user Hans BroekhuisHans Broekhuis

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerkingZeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik pluk en ik strijk, en speel graag jazz, wereldmuziek, chansons, latin, folk en pop. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. (Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly — maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass