Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockbassist +zang

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 50x bekeken

Hallo, op zoek naar een groep leuke mensen die (eigenzinnige) muziek maken. Iets van alternatieve of progressieve rock, lekker veel dynamiek, geen doorsnee. Mijn ambities: gezelligheid, samen leuk repertoire opbouwen, ca 20x p/jaar optreden, opnames maken. Muzikale groet, Ferenc

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 87x bekeken

Hoi allemaal, Mijn naam is Pandora, ik woon in Amersfoort en ik ben bijna 17. Vanaf mijn elfde heb ik op de muziekschool contrabasles gehad maar ben hier een paar jaar geleden mee gestopt, omdat het niet helemaal was wat ik zocht. Maar na een paar jaar heb ik een basgitaar gekocht, omdat dat meer aansluit bij mijn muzieksmaak. Ik heb geen les op het moment, maar probeer mezelf dingen aan te leren … meer »

Muzikantenbank user Pandora van LaarPandora van Laar

Bassist zoekt gevorderde band 70's / 80's pop rock funk disco blues

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 99x bekeken

Bassist zoekt gevorderde band 70's / 80's pop rock funk disco bluesGeen broodspelers, maar ook geen amateuristisch gepruts. 2 x per maand repeteren is zat. Gemiddeld 1 x optreden per maand ook. Omgeving arnhem nijmegen wageningen. Ik ben 48 en naast bassist ook gitarist. the police toto queen the doors status quo simple minds prins madonna mj level 42 zz top extreme cock robin duran duran muse jamiroquai james brown bob marley john mayer john mayall huey lewis … meer »

Muzikantenbank user andi zomersandi zomers

Bassist zoekt rock/indie band (covers/eigen werk)

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 166x bekeken

Bassist(51) (podium)ervaring als gitarist en bassist in diverse(rock)coverbands, zoekt een band of muzikanten die niet het geijkte repertoire willen spelen of eigen nummers hebben. Doel is lekker muziek maken een paar keer per maand en af en toe het podium op. Ben je op zoek naar een bassist laat het weten dan kom ik graag een keer meespelen!

Muzikantenbank user PeterPeter

Bassist/Pianist/Zangeres zoekt band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 119x bekeken

Hallo, Ik ben een 18-jarige muzikant in regio Amsterdam die op zoek is naar een (cover)band. Ik kan vrij veel verschillende instrumenten bespelen, maar op dit moment ligt mijn passie vooral bij basgitaar en piano met zang. Ik vind heel veel verschillende soorten muziek leuk, maar mijn favoriete genre is zeker alles wat rock is. Symphonic en progressive metal vind ik ook gaaf. Inspiratie in specifieke … meer »

Muzikantenbank user Famke WilhelmFamke Wilhelm

Bassist regio Den Haag/Zuid Holland

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Hallo! Ik ben een bassist (35) met 15 jaar bandervaring, eigen materiaal en vervoer, en op zoek naar een nieuwe band. Muziek maken is een hobby, maar ik ben wel serieus in wat ik doe; Mijn doel met een band is om geregeld op te treden en op te nemen. Mijn voorkeur gaat uit naar indie(pop/)rock/hiphop/triphop/postrock/postmetal (denk hierbij aan bands als The War on Drugs, The National, Broken Social … meer »

jimmy