Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Basist 50, zoekt aansluiting bij band

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 107x bekeken

Basist 50, zoekt aansluiting bij band (NL of B)! stile: Eric Clapton, J.J. Cale, Chris Rea .....en dergelijke. Liever een kleine Band formatie. (4 muzikanten) Manier van spelen: exacte-naspeel-cover, en ook een eigen versie van een nummer. Wekelijks repeterem met het doel om regelmatig te gaan optreden. Geen beginners en geen opstartende band.

Muzikantenbank user KusstKusst

Beginnend bassist zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 123x bekeken

ik ben een beginnend bassist van 20 jaar, voornamelijk stijl die ik speel is: The Beatles, The Who, Queen, Status Quo, Wings. Het lijk mij leuk om eens met ( beginnende ) muzikanten te spelen en misschien een verdere samenwerking als de chemie tussen elkaar goed loopt. Ik zelf kom uit regio Dordrecht en zoek mensen die hier in de regio wonen. stuur een berichtje achter als je eventueel geïnteresseerd … meer »

Muzikantenbank user Deejay de GeusDeejay de Geus

Bassist zoekt drummer/gitarist

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Bassist (47 jr.) zoekt drummer en gitarist in de regio van Eindhoven voor het maken van eigen nummers. Ik ben geen virtuoos en lees ook geen noten. Ik speel voornamelijk korte eenvoudige loopjes waarvan ik denk dat ze funky zijn. Dat is wat ik ook wil maken: repeterende funky/jazzy grooves, waar een gitarist een laag overheen zou kunnen leggen. Ik ben breed in mijn muzieksmaak, maar moet het hier toch … meer »

Lukas

Zelf aangeleerd Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 219x bekeken

Zelf aangeleerd Bassist zoekt bandHey! Ik heet Aiven en ik ben 18 jaar oud. Ik speel nu 4 jaar basgitaar en wil graag leren spelen met andere! Ik speel en luister zelf graag rock 'n roll, heavy metal en blues. Ik woon in Simpelveld in Limburg en kom oorspronkelijk uit Eindhoven. Hopelijk zijn er mensen die mij graag willen helpen leren spelen in een band!

Muzikantenbank user Aiven KwappenbergAiven Kwappenberg

Ik zoek een band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 248x bekeken

Ik, ervaren bassist, ben weer opzoek naar een band of een drummer en gitarist om een band mee te vormen. Liefst een band met maar één gitarist. Ik luister naar The Jesus Lizard, Shellac, Metz, Birth of Joy, Kyuss, Sungrazer, Led Zeppelin, Alice in Chains enz maar ook naar muziek zoals Beastie Boys, Portishead, Primus, Fun Lovin' Criminals, Stuurbaard Bakkebaard, enz

Mart

Bassist zoekt serieuze band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 281x bekeken

Bassist zoekt serieuze bandZoeken jullie nog een ervaren bassist voor een serieus project dan ben ik wellicht degene die je zoekt. Inmiddels heb ik meer dan 13 jaar bandervaring in verschillende muziekstijlen en weer zin om, wanneer het weer kan, het podium op te gaan. Qua muziekstijl sta ik momenteel open voor vanalles. Van metal tot singer songwriter. Wel het liefst zelfgeschreven muziek in de omgeving van Arnhem (tenzij … meer »

Muzikantenbank user ArjanArjan

Gitarist/Zanger gezocht voor akoestisch project

Bassist zoekt band in Assen (Drenthe) | 236x bekeken

Gezocht voor akoestisch project: zanger/gitarist Deze bassiste wil weer aan de slag! Ik zoek daarom in de regio Assen/Groningen een zanger/gitarist die kan rocken op de akoestische gitaar! Ik wil graag projectmatig een akoestisch duo oprichten (heb zelf een mooie akoestische Fender bas) om hardrock/metalcovers in een akoestisch jasje te steken. De onderlinge klik vind ik het belangrijkste, naast … meer »

Muzikantenbank user Corinna Hoving de GraafCorinna Hoving de Graaf