Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist/Producer/Gitarist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Bassist/Producer/Gitarist zoekt bandHallo muzikale vrienden, Bassist/Producer/Gitarist (in die volgorde) zoekt een band om wat meer mee te kunnen spelen. Heb al een aantal jaar ervaring in een rock band op de Bass en zou het leuk vinden om een nieuw project te starten. Dit hoeft niet per sé een band te zijn, andere samenwerkingen lijken mij ook leuk. Ik ben van origine een bassist met flink wat jaartjes ervaring maar vind het … meer »

Muzikantenbank user Martijn Van de HelMartijn Van de Hel

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik aan de basgitaar opgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci

Bassist zoekt podiumband

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Bassist is op zoek naar een actieve band of leuk project met ervaren mensen. Voelt zich het meest thuis bij muzikale crossovers, eigen muziek, lekkere grooves, improvisatie en (natuurlijk) op het podium. Speelt in dienst van het geheel, doet z'n huiswerk en komt afspraken na. Reacties graag met concreet en beluisterbaar materiaal, zodat duidelijk is waar het over gaat. Kijk op www.maartenmors.nl/muziek … meer »

Maarten Mors

Bassist/Zanger zoekt lopende coverband in Noord-Holland

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 125x bekeken

Bassist/Zanger zoekt lopende coverband in Noord-HollandHallo, Ik ben een allround bassist / zanger (backing en lead) van 49 jaar uit Heiloo en ben opzoek naar een lopende coverband in Noord-Holland met werk. Ik ben inzetbaar als bassist, zanger of de combinatie van deze 2. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het coverband circuit. De afgelopen 12,5 jaar speelde ik in de Partycoverband StreetBeats. (zie www.streetbeats-music.nl), waar ik de rol van bassist … meer »

Muzikantenbank user Michiel StrijbosMichiel Strijbos