Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren bassist zoekt verdere ervaringen!

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 136x bekeken

yup - zit al van vorige eeuw als auto-didact aan de nobele Bass(en), bij gezonde voorkeur in eigen-zinnige bands met dito muziek. Ruime muzieksmaak en ook fikse repeteer- & live & studioervaring, maar nog steeds hongerig om die verder mooi in te kunnen vullen. Echter helaas : afgeragde cover-toestanden en té volumineus gedoe mag zich evenwel onthouden. Let wel : woon in Wuustwezel, nét over … meer »

Herwig Marynissen

Basist 50, zoekt aansluiting bij band

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 122x bekeken

Basist 50, zoekt aansluiting bij band ! stile: Eric Clapton, J.J. Cale, Chris Rea .....en dergelijke. Liever een kleine Band formatie. (4 muzikanten) manier van spelen: exacte-naspeel-cover, en ook een eigen versie van een nummer, geen beginners en geen opstartende band. Ik ben gemotiveerd en graag vaker optreden is geen probleem.

Muzikantenbank user KusstKusst

Allroud bassist zoekt band of muzikanten

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 230x bekeken

Ervaren Bassist zoekt band om bij aan te sluiten of muzikanten om samen iets te beginnen Niveau is semi professioneel, doel stelling is om kwalitatieve goede muziek te maken, genre pop rock soul reggae, covers en/of eigen werk, en regelmatig optreden. Voorkeur muziek is meerstemmig zang partijen. Heb veel ervaring op podia en ben in bezit van eigen vervoer. Omgeving liefs in de regio Arnhem / Nijmegen. Groet MG

Muzikantenbank user MG66MG66

Bassist zoekt lekkere band omg. Weesp/amsterdam

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 189x bekeken

Bassist zoekt lekkere band omg. Weesp/amsterdamIk (bassist, man, 48) heb in de afgelopen 30 jaar in diverse bands gespeeld met heel divers repertoire: country, folk, rock, rockabilly, soul, jazzy en pop. Zowel basgitaar als upright bass, en een tweede stem meezingen vind ik ook leuk. Na een aantal jaren de bas aan de wilgen te hebben gehangen, ben ik nu weer begonnen met spelen en zoek een leuke groep mensen om 1 x per week muziek mee te maken, … meer »

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Beginnende Bassist 50+ zoekt ervaring

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 178x bekeken

Hallo Iedereen, Ik ben met mijn 2e jaar muziekles als basgitarist bezig, en zou het erg leuk (en vooral spannend) vinden om wat ervaring op te mogen doen. Al is het maar als extra toevoeging qua toon. Ik heb een voorkeur voor Blues/Rock/Country/Funk, Maar alles is leuk! Ik bezit een Gretsch 5440LSB, Fender Jazz Bass, en een Squier vintage modified Jaguar en kan dus qua toon veel kanten op. Praktisch … meer »

Peter van Poelgeest

Bassist zoekt rock/metal band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 173x bekeken

Ik zoek een rock/metal band om mee te repeteren en paar keer per jaar op te treden. Kan met eigen werk of covers. Ik ben een ervaren rock/metal bassist op zoek naar een lekkere band. Stijl maakt niet zoveel uit, als het maar lekker is. Ik vind het fijn om mijn verantwoordelijkheid te nemen en ritme en melodie aan elkaar te smeden. En daar krijg ik graag een beetje de ruimte voor. Misschien … meer »

Muzikantenbank user Remco NijkampRemco Nijkamp