Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 107x bekeken

Na 30 jaar bandervaring als drummer ben ik sinds 2 jaar overgestapt op basgitaar. Ik zoek een gezellige band waar ik meer bas 'kilometers' kan maken. Stijl: Blues, soul, funk, disco, pop. Ik kan overdag of's avonds oefenen, het liefst in omgeving van Hoorn (NH). Ik ben een 'zestiger'. Heb zin om te grooven !

Jan-Willem van Wamel

Bassist bied zich aan!!!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 181x bekeken

Beste muzikanten!!! Ik bied me aan als bassist. Ruim 20 jaar muzikale ervaring in schrijven van muziek, optredens regelen. Bespeel basgitaar, zang en slaggitaar. 36 jaar, woonachtig in Utrecht. Ik ben opzoek naar een goed en leuk, lopend band liefs uit Utrecht of muzikanten die er zin in hebben om wat moois neer te zetten graag ongeveer rond mijn leeftijd en naast muziek maken ook regelmatig … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Live band rond drag queen Cybersissy

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 120x bekeken

We zijn op zoek naar muzikanten om een live band te vormen rond de bekende zingende drag queen Cybersissy, op basis van bestaande en te schrijven muziek. Het gaat om EDM, zie voor de bestaande nummers onderstaande link. Ikzelf ga bassen, verder zouden in ieder geval toetsen nodig zijn en liefst drums. Iedereen die denkt daarnaast een bijdrage te kunnen leveren is welkom. Denk dan aan gitaar, blazers, … meer »

Lieven Martens

Bassist zoekt Soul/disco band.

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Hallo, Ik ben Gavin Tentua uit Dordrecht en ben een ervaren bassist met behoorlijk wat Buhne ervaring en ben op zoek naar een leuke Soul, Disco, Motown band het mag modern zijn maar ook de classics speel ik graag, ik sta ook open voor andere genres als het maar swingt en grooved behalve Metal etc. Ik hoor het wel. Groeten, Gavin.

Muzikantenbank user Gavin TentuaGavin Tentua

Bassist zoekt rockband (alternative, pop, punk) – omgeving Roermond

Bassist zoekt band in Roermond (Limburg) | 117x bekeken

Bassist zoekt rockband (alternative, pop, punk) – omgeving RoermondAls gedreven (26-jarige) bassist ben ik op zoek naar enthousiaste muzikanten om een rockcoverband mee op te richten. Wie ben ik? Mijn naam is Eddie en ik speel nu ongeveer 5 jaar basgitaar. Zelf ben ik enorm fan van de wat “alternatievere rock” zoals Nothing but Thieves, Biffy Clyro, The Amazons en Royal Blood en de bekendere bands zoals Foo Fighters, RHCP en Arctic Monkeys. Op het moment speel … meer »

Muzikantenbank user Eddie van LeuvenEddie van Leuven

Bassist zoekt Soul/disco band.

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 105x bekeken

Hallo, Ik ben Gavin Tentua uit Dordrecht en ben een ervaren bassist met behoorlijk wat Buhne ervaring en ben op zoek naar een leuke Soul, Disco, Motown band het mag modern zijn maar ook de classics speel ik graag, ik sta ook open voor andere genres als het maar swingt en grooved behalve Metal etc. Ik hoor het wel. Groeten, Gavin.

Muzikantenbank user Gavin TentuaGavin Tentua

Bassist zoekt gezellige band

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Hoi muzikanten. Ik zoek weer een gezellige band met allerlei genres. Maakt niet uit (geen Metallic) Houd van : CCR, Santana, Elvis, Gary Moore, Katie Malua, Magriet Eshuis, Doe Maar,. Je ziet het maakt niet uit welk nummer. Gezelligheid staat voorop. Ben in bezit van 5 snaar bas en Ampeg versterker. 25-30 KM rond Leiden

Twain

Bassist beschikbaar Bennekom

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 157x bekeken

Recentlijk ben ik verhuisd naar Bennekom en heb ik helaas mijn oude band moeten verlaten. Echter wil ik graag weer in de weer met een nieuwe band! Mijn naam is Bas en ik ben 28 jaar. Ik speel zo'n 10 jaar basgitaar en 5 jaar contrabas (klassiek en modern). Ik ben het meest thuis in rock maar speel ook graag andere genres zoals Soul en pop. Ik ben vooral op zoek naar een band die veel plezier … meer »

Bas C