Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

B(r)and New Jacket Zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland)

B(r)and New Jacket zoekt een gemotiveerde toetsenist met ervaring die onze band kan versterken als we straks weer mogen repeteren. Momenteel bestaan wij uit bassist, gitarist, drummer en twee zangeressen.

Wij spelen diverse muziekstijlen van U2 tot Dua Lipa, van Pink Floyd tot Doe Maar. Wij zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die jarenlange ervaring hebben in het spelen in top 40 bands.

Wij gaan straks ons repertoire weer verder opbouwen, en zijn nu thuis nieuwe nummers en partijen aan het uitzoeken voor een eerstvolgende repetitie. Natuurlijk willen wij in de nabije toekomst ook weer gaan optreden.

Dus ben jij die toetsenist die zich aangesproken voelt om lekkere muziek te maken in een dynamische band, stuur dan een berichtje zodat we je over een tijdje kunnen uitnodigen om een keertje met ons mee te spelen. Enthousiasme en gedrevenheid worden enorm gewaardeerd! We spreken dan wat nummers af zodat jij je kunt voorbereiden. We repeteren vlakbij Nijmegen in Alverna (Wijchen) in dorpshuis De Oase, elke week op woensdagavond. Warme groet van B(r)and New Jacket

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.