Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cliff Richard & The Shadows Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 117x bekeken

Cliff Richard & The Shadows Band zoekt toetsenistWij zijn een enthousiaste Cliff Richard & The Shadows Band, die ook uitstapjes maakt naar andere jaren 60 muziek (Elvis, Buddy Holly, Ventures e.d.). Een enthousiaste toetsenist zou onze band compleet maken. We oefenen elke maandagavond in Zoetermeer en we treden met enige regelmaat op. Leeftijd vinden we niet zo zeer belangrijk, zelf zitten we zo tussen de 50 en 70 jaar en we zijn nog jong van geest … meer »

Muzikantenbank user Frank HopmanFrank Hopman

Ojady zoekt toetsenist en zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

'Ojady' is een coverband uit Utrecht. We maken muziek met covers uit de jaren 80/90. Nummers die voor het 'o ja die..' effect zorgen en een feestje voor het publiek maken! We zijn in de huidige samenstelling vanaf december bezig met ervaren muzikanten. We zijn 40+, maar ach.. age is nothing but a number. We repeteren om de week op de woensdagen. De band bestaat uit een gitarist, bassist, drums, … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Cut The Crap is de sidekick band van koningin Minima

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 186x bekeken

Cut The Crap is de muzikale omlijsting van Koningin Minima en haar (politieke) agenda. Een op zichzelf staande ‘omlijsting’ die het ook gemakkelijk kan zonder Koningin Minima. Cut The Crap is een autonome, complete band. Koningin Minima zal geregeld mee repeteren en qua repertoire een indruk achterlaten, maar Cut The Crap gaat ook voor zijn eigen optredens en imago. Aanvankelijk oefenen we de … meer »

Gijs Geleijnse

Pianist(e) gezocht voor Gospelkoor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Pianist(e) gezocht voor GospelkoorGospelkoor Reflection zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een pianist(e). Reflection is een enthousiaste groep zangers en zangeressen met een repertoire bestaat uit eigentijdse Engels- en Nederlandstalige liederen ;het koor oefent om de week op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur (muv de vakanties). De huidige pianist(e) stopt na jaren van begeleiding. De taak van de pianist(e) is het … meer »

Jan Marks

Funkband zoekt drummer en toetsenist

Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 144x bekeken

Ik probeer een band samen te stellen van mensen die wat hebben met FUNK muziek. Die daar wel eens naar luisteren en dat ook kunnen en willen spelen. Zelf speel ik sinds een jaar of zes gitaar, zit daar ook voor op les. Daarnaast maak ik zelf nummers waarbij ik de partijen zelf inspeel. Enkele van mijn nummers zijn te beluisteren op www.soundcloud.com/anomalousone.Het idee is om een keer in de 4 weken … meer »

Frank

Wij zijn opzoek naar een Zanger / Toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 112x bekeken

Hallo Zangers en toetsen spelers . Wij zijn op zoek naar een gezellige en spontane zanger die ook eventueel op de toetsen kan spelen . Of een toetsenist die een aardig nootje kan zingen En op Vrijdagmiddag zou kunnen repeteren . Wij zijn al poosje opzoek naar zo’n persoon die ons kan aanvullen maar door de corona is er niets van gekomen ,het is de bedoeling dat hij zowel tweede als eerste stem … meer »

Muzikantenbank user Silvester VollenbroekSilvester Vollenbroek