Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 27x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We zijn op dit moment in voorbereiding op onze eerste optredens in … meer »

Marijn Schaaf

Rocktoetsenist(e) gezocht!!

Toetsenist gezocht in Sneek (Friesland) | 95x bekeken

Rocktoetsenist(e) gezocht!!Hoi! Hou jij van Europe, Van Halen, The Scorpions, KISS, Whitesnake, Guns N' Roses en ACDC? In een flink aantal van onze nummers zitten uitdagende toetsenpartijen. Kun jij naast echt goed toetsen spelen ook een beetje met samples uit de voeten? DAN ZOEKEN WE JOU!! Mocht je ook nog 2e- of 3e stem kunnen zingen, dan is dat helemaal top. Op dit moment zijn we heel druk bezig met de voorbereidingen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen van der BijJeroen van der Bij

Muzikanten gezocht

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 188x bekeken

Wij drummer en zangeres met ervaring willen graag een allround band opstarten. (Geen heavy metal e.d.) We willen 1 x in de 14 repeteren in de buurt van Groningen. Hoogst waarschijnlijk op de donderdag in de even weken. Ons doel is in eerste instantie gezellig samen muziek maken en komt er een x een optreden uit dan is dan prima. Wij zoeken enthousiaste muzikanten, zoals een gitarist(e), bassist(e) … meer »

Jolanda

Toetsenist gezocht voor pop coverband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 91x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband en zoeken een toetsenist om ons te versterken. Ben jij die toetsenist die graag de muzikale basis samen met bas&drum legt, waar nodig de lead partijen pakt en ook subtiel invulling kan geven als less more is? Lees dan snel verder. Onze band bestaat ruim 6 jaar en oefent regelmatig op donderdagavond in De Meern, waar we beschikken over een mooie oefenruimte. Ons … meer »

Ronald Dunsbergen

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 91x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken per direct een toetsenist(e) met enige bandervaring. Wij … meer »

Frans

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 128x bekeken

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!Coverband 70’s & 80’s oprichten in Zwolle. Het is in eerste instantie voor de plezier en passie voor muziek. Ik zoek ook echt geen broodspelers of muzikanten die te hard van stapel lopen! Ik doe dit naast mijn eigen band waar ik eigen werk behandel. Het gaat echt puur om een leuke middag of avond. Ik ben (39) gitarist/drummer en mijn partner (31) bassiste en zijn opzoek naar een … meer »

ROKITZ

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 125x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een toetsenist om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We hebben al diverse optredens gepland staan en streven naar ongeveer 20 optredens per jaar. We zijn niet op zoek naar iemand die alle partijen van een nummer kan spelen, aangezien dit er nogal wat zijn. We zoeken iemand die de lead toetsenpartij op zich … meer »

Patrick

Eigen werk ouwerwetse rockband zoekt drummer, bassist en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Hoi, Tom en Arno (slag- en sologitaristen, de eerstgenoemde eveneens zang) zoeken bandleden in de buurt van bijv. 's-Hertogenbosch. Tom woont bij Culemborg, Arno woont in Oss. Tom heeft momenteel geen auto en het zou handig zijn indien iemand hem kan halen/brengen. Oefenruimte staat nog niet vast. Wel dat er een aardig deuntje muziek zal worden gemaakt. Eigen werk, Engelstalig. Ruimte … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Muzikanten gezocht voor musical Rent

Bassist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Voor de eenmalige begeleiding bij de musical Rent, zoek ik namens Stichting theaterorkest.nl goede rockmuzikanten die vlot noten kunnen lezen. Repetities zijn in mei en juni in Zoetermeer en de uitvoeringen zijn het eerste weekend van juli 2024. Voor de band zijn nodig: - Leadgitarist - Slaggitarist die ook toetsen speelt, of andersom - Bassist - Drummer

Timo Pronk