Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 78x bekeken

Gezocht toetsenist: -Genre : dansmuziek, disco, soul, pop (bruiloft, festival etc ...) -Hobbymatig met af en toe een optreden -Covers met eigen twist en improvisatie -Leeftijd: 35-60 (= onbelangrijk) -Repetitieruimte : prive -Regio Maastricht -Dag : Woensdagavond Zie jullie reacties tegemoet ...

Ton

Black Keys tribute band zoekt KEYS

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 111x bekeken

Hi, voor een nieuw gevormde Black Keys tribute band ben ik met spoed opzoek naar een keyboard player / backing vocale. De bedoeling is op zomer op festivals op te treden. - De huidige bezetting is gitaar (Arnhem), bass (Apeldoorn) en singer/2de gitaar (Hengelo), drums (Achterhoek) - leeftijd +/- 40-55 - samen 1 keer per maand repeteren bij jacobiberg Arnhem. - tryout 28 augustus Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

Muzikant(en) gezocht om een nieuwe band met eigen werk te beginnen!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 180x bekeken

Ik, drummer van 44 jaar met band- en podiumervaring, wil na jaren zonder band weer graag aan de slag! Voorkeur gaat naar uit naar eigen werk maken, maar alle opties liggen nog open. Stijl: dance-rock, alternative dance, big beats, indietronica, electro rock, LCD soundsystem, Hot Chip, Franz Ferdinand, Basement Jaxx, ... Ben naast drummen ook goed in Ableton Live, dat kunnen we dus ook integreren! Trouwens, … meer »

Drumstix

Gezocht: Toetsenist voor Coverband

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 164x bekeken

Gezocht: Toetsenist voor CoverbandWij zijn Doctor's Order, een enthousiaste coverband en wij zoeken een getalenteerde en toegewijde toetsenist tussen de dertig en vijfenvijftig jaar oud om ons team te versterken. *Wat we zoeken:* - Ervaring met het spelen in coverbands - Goede improvisatievaardigheden - Beschikbaarheid voor repetities en optredens - Teamspeler met een positieve instelling *Wat wij bieden:* - Gezellige en … meer »

Muzikantenbank user Rob BakkerRob Bakker

Salsaband Catambú zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 181x bekeken

Salsaband Catambú zoekt een toetsenistHallo toetsenist/ pianist, We zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar een salsapianist met ervaring in de salsa. Repetitie woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken.Arnhem Zuid. We zijn een grote gezellige band (14- 15 man/vrouw) en repeteren met een dirigent/repetitor. Jong en oud kunnen reageren! Kijk op www.catambu.nl voor meer informatie.

Marijke Bruin

Muzikanten geozcht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 281x bekeken

Hoi, wij zijn een gitarist en bassist op zoek naar mensen om een nieuw band op te richten. We willen in de richting van Dance/Post Punk, denk aan LCD Soundsystem, !!! en Talking Heads (Hier is een playlist van tracks die we luisteren https://open.spotify.com/playlist/4AUcmMUcwNc7bcbpyJkPfM?si=d8d4e001cccc4a0b). We willen een of twee keer per week repeteren, nummers schrijven en misschien opnemen, … meer »

DaanW

Strot gezocht :)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 308x bekeken

Wij zoeken een vocalist(e) met een rauw randje en een extra instrument is meer dan welkom. Het repetoire is nu rock/blues met een beetje funk, maar is bespreekbaar uiteraard naar je bereik en voorkeur. We repeteren de donderdagavonden in de oneven weken bij Newz in Tilburg. Enthousiast en klaar om lekker te spelen, mail me dan gerust Tot later

Mandy Kengen