Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Haagse new wave rock band The Good View zoekt toetsenist(e) en bassist(e)

Bassist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 55x bekeken

Wij zijn de Haagse new wave rock band The Good View. We repeteren tweewekelijks in Popradar in Den Haag, spelen eigen muziek en willen in de toekomst weer optreden en muziek opnemen. Onze muziek is te vinden op Spotify. We zijn op dit moment op zoek naar een ervaren toetsenist(e) en bassist(e) die ons geluid aanvullen. Heb je interesse? Neem dan contact op.

Wdr Catz

Bigband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 88x bekeken

De Cotton Club Big Band is een Amsterdamse bigband die wekelijks op dinsdagavond repeteert. Het repertoire is breed en bestaat onder meer uit bigband klassiekers, Latin en Nederlandstalige nummers in een swingjasje. Voor ieder bandlid die dat wil, is eer ruimte voor improvisatie. We treden meerdere keren per jaar op. ben je geïnteresseerd, neem contact op via h.h.geesink@******.nl

Muzikantenbank user Huibert GeesinkHuibert Geesink

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 118x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een toetsenist. We zijn bezig een nieuw “theater” programma te ontwikkelen met als thema “Met Americana de country in” welke wij in 2023 willen gaan uitrollen over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Soulband zoekt toetsenist en zang

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Hallo Allen, Voor onze opstartende Soulband met ervaren muzikanten zijn we nog op zoek naar een toetsenist en vocalisten die wekelijks willen repeteren uiteindelijk willen we gaan voor een band met meerstemmig zang en ook een blazersectie lijkt het je leuk laat dan wat van je horen. Graag wat audio van jezelf meesturen bij een reactie. Groet, Gavin.

Muzikantenbank user Gavin TentuaGavin Tentua

Gevorderde prog/rock/metal toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 75x bekeken

Hallo, wij zijn een groep gevorderde muzikanten (zangeres, drums, bas, gitaar) en zijn na het vertrek van onze toetsenist per direct op zoek naar een gevorderde toetsenist. Stijl alternatief/prog/rock/metal. Wij hebben allen veel podium/studio ervaring en willen weer opstarten en een compleet nieuwe set eigen nummers gaan schrijven. Daar zal de komende tijd ook de focus op liggen. Dus veel lol en lekker … meer »

John

Pensionado’s Gezocht. We repeteren Overdag!!! Omgeving Boxmeer.

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 349x bekeken

We zijn een startende band bestaande uit twee pensionado muzikanten een (solo) gitarist en bassist. We zijn nog opzoek naar een drummer, (slag)gitarist, zangeres en toetsenist(e). Wij willen in het begin graag 1x per week overdag repeteren. In de omgeving van Boxmeer hebben wij onze eigen muziekstudio. Waar alle apparatuur aanwezig is. Met andere woorden. Spullen mee nemen inpluggen en spelen maar. … meer »

MGM

Toetsenist gezocht, per ‘nu’ 😊

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Toetsenist gezocht Heb je zin om lekker muziek te maken, bel dan! Wij (drummer, gitarist, bassist) spelen covers voor de fun, met zo en dan een optreden. Nummers van de 80'ties tot heden, van new weave, rock tot dance. Van Brood, The Cure, Nirvana, Pearl Jam, ZZ-Top, Iggy Pop, maar ook rustiger blues en bijv dance als Chic. Eigenlijk alles wat we met elkaar leuk vinden. Moet wel goed klinken! … meer »

Rik

LOOMIS GANG zoekt met spoed een nieuwe toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 128x bekeken

70’s rockband LOOMIS GANG zoekt met spoed een nieuwe toetsenist. Doel is om in het 4e kwartaal van dit jaar een aantal optredens te doen en met nieuwe songs de studio in te gaan. Website: www.loomisgang.nl Facebook: Loomis Gang@FB.com Spotify:https://open.spotify.com/album/2I73y2JwUWIv1c7kUdQvpC?fbclid=IwAR3Zo0NkYziNkN8Y_cFiOMGOs3lRhkZHpw3INvVrIkyuA1eXeMNvz8_vB0M) Geïnteresseerd? Contact: Peter … meer »

Peter Koomen