Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

My Blue Van Zoekt Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 165x bekeken

My Blue Van Zoekt ToetsenistMy Blue Van uit Utrecht zoekt een 4e man/vrouw. We hebben net een nieuw album opgenomen en zoeken een ervaren toetsenist die ons live kan komen versterken en in de toekomst met ons nieuwe muziek wil schrijven. Toetsen & zang heeft de voorkeur, speel je ook nog eens gitaar, Super!! We maken een mix van soul/blues/hiphop/indie. In de 10 jaar dat we semi-professioneel actief zijn hebben we op vele poppodia … meer »

Muzikantenbank user Dennis WechgelaarDennis Wechgelaar

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 98x bekeken

ChickenBeef Band houdt van Country-folk music, singer/songwriter soul acoustic music, southern-blues, outlaw-country music, stoner-rock, grunge, hardrock, americana, blues-rock, coversongs, alternative-rock, soft-rock Johhny Cash, Shawn James, The White Buffalo, Joe Bonamassa, Eddie Vedder, Triggerfinger, Bob Seger, Muse, Stone Temple Pilots.... We zijn als band lekker op elkaar ingespeeld en … meer »

Muzikantenbank user Ard van BersArd van Bers

Beginnende band zoekt cagon speler toetsenist en zangeres of zanger

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 184x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist de laatste ervaren muzikant de andere allemaal beginnend. Leeftijd 48,55 en 57 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. W zijn in eerste instantie … meer »

Jos

Funkband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 86x bekeken

We zijn nu met drummer, bassist en gitarist. We spelen nummers van James Brown en The Meters en vergelijkbaar werk. We werken aan eigen nummers, en in de oefenruimte jammen we ook vaak. We oefenen om de paar weken in het weekend 's middags in Woerden, misschien wordt dat Utrecht.

Frank

Gitarist (evt. toetsenist) gezocht door keigave coverband!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 211x bekeken

Medusa zit helaas ineens zonder gitarist, we spelen covers van melissa etheridge, zz-top, cranberries, pink,anouk van dik hout en veel meer. We spelen dus veel verschillende soorten nummers, wel een beetje rock gericht. we repeteren (nu nog)het liefste in the box in katwijk. we zijn geen professionals, maar wel gevorderd.we zoeken iemand in zo'n beetje in onze leeftijd, zeg tussen de 40 en 60. om … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Psych/stonerrock toetsen/zang/gitaar/drum

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 288x bekeken

Psych/stonerrock toetsen/zang/gitaar/drumDag Menno hier, Ik speel al een tijd gitaar en in meerdere bands gespeeld. Van blues, tot stonerrock. Ik ben opzoek naar mede muzikanten, niet starters, en ook geen pro's, om samen wekelijks te repeteren. Eigen werk ontwikkelen en eerst wel covers. Ik hou ervan om sfeer te maken, veel dynamiek, clean en erg durty met delay. Op dit moment luister ik veel naar All them witches (live), colour haze, … meer »

Muzikantenbank user MennoMenno

Symphonic metal (nieuw project)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 141x bekeken

Hallo mede muzikanten Ik ben jeffrey 25 jaar oud en heb 10 jaar ervaring met bas spelen, helaas ben ik hier mee gestopt om het grunte op te pakken. Hier beging ik net mee. Ik zou graag een symphonic metal willen maken met een vrouwen stem en gegrunt. Ik zelf schrijf teksten die het randje passeren, lijkt me gaaf om deze teksten te gebruiken in symphonic metal met gegrunt Ik zoek. Zangeres 2x … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Eigen werk pop- en rockband omgeving Oost-Brabant zoekt muzikanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 208x bekeken

Hallo muzikant(e)! Pop- en rockband 'Long Tree City' zoekt drummer, bassist, gitarist, toetsen en zang (m/v). Plaats van repetitie Oss, Corona-proof. Op de website vindt je genoeg informatie en mocht je nog vragen hebben dan verneem ik (componist, tekstschrijver en manager) deze graag. Dus: lees de website! www.longtreecity.nl Website: www.longtreecity.nl

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel