Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt muzikanten.

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 373x bekeken

Drummer zoekt muzikanten.Mijn naam is Leo (58). Ik ben een autodidact drummer met een redelijk niveau. Ik drum sinds mijn 8e. Heb in allerlei bandjes gespeeld. Revelation (Joe Satriani), Moments of fortune en Outlaw Phantom voyage (Simon Phillips), After you’ve gone (toto) Kayuta Hill (Partner), Midnight in Harlem (Tedeschi Trucks Band) zijn enkele nummers die me momenteel zeer inspireren om de grenzen van mijn kunnen … meer »

Muzikantenbank user L. HeutinckL. Heutinck

Muziekanten gezocht voor een nieuwe Neo/Nu- jazz, Jazztronica project

Bassist, Overig en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 522x bekeken

Muzikanten gezocht (Neo/Nu- jazz/ Jazztronica)! Voor een nieuw Nu Jazz / Neo Jazz project ( zoals GoGo penguin, Mammal hands, Yussef dayes, Atletic progression ) ben ik opzoek naar gemotiveerde muzikanten. Het lijkt me fijn om een 3 mans formatie te hebben waarin we zo goed als alleen maar eigen werk gaan maken. Samen experimenteren en een sound ontdekken. Het soort instrument maakt niet zo veel uit … meer »

pieter jansen

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 708x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Zanger/gitarist zoekt toetsenist v/m (vent/meid)

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 331x bekeken

Dag toetsenisten! Ik woon in Arnhem en zoek een toetsenist die het leuk lijkt om garage/wave/rock/art-pop te maken. Mijn doel is om kwalitatief goede nummers te schrijven waarbij eenvoud troef is en plezier voorop staat. Zelf zing ik en speel gitaar. Als we elkaar tegenkomen op muzikaal vlak en daarbij ook dezelfde filosofie delen; dan maakt leeftijd mij niet uit. Liefst niet al te mainstream … meer »

Roxi

Gezocht toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 590x bekeken

Band van pensionado speelt jazz en latin repertoire (realbook o.a.) en ook pop covers en zoekt een toetsenist en gitarist. In de band zijn nu 3 man: 1x bas electr. en contra. 1x drum en 1x blazer/ gitarist met sax alt/tenor en dwarsfluit en zang. We repeteren nu op dinsdag overdag van 10.30 tot 15 uur andere tijden zijn bespreekbaar. Repetitie ruimte in Wijchen met mengpaneel actieve boxen en opname … meer »

Muzikantenbank user Rembert WeijersRembert Weijers

Zangeres/Gitariste of Zangeres/Toetseniste

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 770x bekeken

Gevraagd voor een speciale één uurs act: zangeres/gitariste of zangeres/toetseniste, die zich thuis voelt in de Hippie jaren. Bassist en drummer reeds aanwezig. Serieuze muziek met  een hippie uitstraling zou mooi zijn. Leeftijd niet belangrijk, affiniteit met de muziek uit die jaren wel. Eventueel gitarist of toetsenist ook mogelijk. Repetities vinden plaats in Borculo. Informatie 06-43711112 … meer »

Muzikantenbank user Jan SnikkersJan Snikkers