Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Feestband Legacy zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 171x bekeken

Feestband Legacy zoekt toetsenist!Een gloednieuwe feestband in Apeldoorn zoekt een toetsenist om de weer groep compleet te maken! Wie zijn wij? Vijf enthousiaste muzikanten (26-34 jaar) die het dak er weer vanaf willen spelen!. Onze bezetting bestaat tot nu toe uit een drummer, gitarist, basist en twee leadvocals (man en vrouw). Ons repertoire bestaat uit de Greatest Hits van de 70's tot nu met een hoog meezinggehalte, geschikt voor … meer »

Muzikantenbank user Jan-Willem HuiskampJan-Willem Huiskamp

Toetsenist Mantra Band

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 189x bekeken

Mantra band in omgeving Nijmegen zoekt een toetsenist die ons kan versterken. In verschillende liedjes missen we een baslijn en strings. Heb je affiniteit met mantra muziek en zoek je een bandje dan ben je van harte welkom. Momenteel bestaan we uit 2 zangeressen, gitarist, percussionist en harmonium speler. We spelen nummers van de volgende artiesten: Ajeet Kaur, Mirabei ceiba, Dewa Premal. Snatam … meer »

Arjan Pieters

Improvisatie pianist gezocht als teamlid van theatersportgroep GBTV!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 205x bekeken

Hallo (beginnende)pianist uit/rondom Arnhem! Wij zoeken een pianist die graag zijn/haar improvisatie-skills op het keyboard wil bekwamen op ons improvisatie-spel. Wij zijn Geen Brug Te Ver, een amateur improvisatie-theatervereniging die elke maandagavond bij elkaar komt in Arnhem om lekker improvisatie-games ‘te spelen’. De muzikale ondersteuning missen wij erg en wij zouden het leuk … meer »

Muzikantenbank user Sietse de VriesSietse de Vries

Latinband zoekt pianist en gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 202x bekeken

Espinas Latinas is een latinband op de grenzen traditionele Cubaanse muziek, salsa, latinjazz en pop. Met nu drie percussionisten, vier blazers en bas. Er wordt hier en daar ook gezongen. Wegens vertrek zijn we op zoek naar een pianist en een gitarist. Wie heeft er feeling met deze muziek en wil het bij ons proberen? We repeteren op dinsdagavond in Wilp.

Jan Veldhoen

Drummer zoekt muzikanten.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1700x bekeken

Drummer zoekt muzikanten.allo, We zijn Douwe en Leo. We zijn autodidact bassist en drummer met een goed niveau. We repeteren 1 maal in de 2 weken op de woensdag avond in Zevenaar. We zijn nog opzoek naar een toetsenist die net als wij het leuk vindt om wat complexere nummers in te studeren en te spelen. We zijn op zoek naar muzikanten in ieder geval en als start de volgende nummers willen gaan spelen/ instuderen/deze richting … meer »

Muzikantenbank user L. HeutinckL. Heutinck

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1579x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra