Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock- Blues, Pop Band zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 95x bekeken

Onze band speelt in het Blues-Rock genre. We repeteren iedere woensdagavond in een goed uitgeruste, ruime, gehuurde oefenruimte nabij het centrum van Nijmegen. De band bestaand uit, Gitaar, Bas, Zang en Drums. Wegens omstandigheden kan de huidige toesenist niet meespelen. Leeftijden variërend van einde 50 tot 60+ Neem voor meer info contact op met Han: 06 51385174

Han Korteweg Maris

Moderne reggaeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 79x bekeken

Hoi! Wij zijn een moderne reggaeband op zoek naar een toetsenist of solo-gitarist die onze groep compleet kan maken. De bezetting is nu slaggitaar, zang, drums, percussie en bass. We spelen een mix van covers en eigen nummers en we repeteren 1x per twee weken in de buurt van Nijmegen. De stijl die we spelen is catchy, uptempo en dansbaar. Zin om een keertje mee te spelen? Groet, Erik T 06-14481326

erik gerbrands

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 83x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistKun jij de nummer spelen zoals de band van P!nk? Wij (zangeres, gitarist, bassist en drummer) zoeken een toetsenist voor een (semi) professionele tribute band. - Heb je zin om de muziek van P!nk live neer te zetten? - Heb je ervaring in bands en met in ear gebruik? - Ben je beschikbaar om 12 tot 24 keer per jaar op te treden? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken! We repeteren nu wekelijks … meer »

Patrick

Toetsenist omgeving barneveld

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 144x bekeken

Ivm met het vertrek van onze toetsenist zijn we op zoek naar een vervanger voor onze semi acoustische Nederlandstalige band. Wij, 5 vijftigplussers, maken eigen luister/theater liedjes en spelen voor ons plezier en af en toe een optreden. We spelen 1 x in de 2 weken in Voorthuizen. Je hoeft geen virtuoze pianist te zijn, maar wel creatief in het invullen van de pianopartij bij onze liedjes. Lijkt je … meer »

Muzikantenbank user RamonRamon

Op zoek naar een (eventueel betaalde) Drummer en pianist/gitarist!

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 487x bekeken

Op zoek naar een (eventueel betaalde) Drummer en pianist/gitarist!Hallo! Ik ben Anne (19 jaar) en ik wil in april auditie doen voor het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) met als hoofdvak zang. Voor de auditie en het voorselectie filmpje heb ik twee instrumentalisten (drum en pianist/gitarist) nodig die met mij vijf nummers in willen studeren en mij kunnen begeleiden op de desbetreffende dag, hoogstwaarschijnlijk in het genre pop. Vergoeding kan in overleg Ik … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Jazz Ensemble zoekt pianist, tenorsaxofonist en trompettist

Blazer en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 189x bekeken

Jazzformatie Ensemble 7 uit Zevenaar zoekt een pianist(e)/ toetsenist(e). Speel je tenorsax, gitaar of trompet, dan ben je ook van harte welkom. Is het aan een leeftijd gebonden? Voor ons niet! Vrijblijvend komen kijken en meespelen kan altijd! Van bladmuziek lezen is een vereiste. Repetities: eens in de veertien dagen (in de even weken) op de donderdagavond in Zevenaar van 20:00 t/m 22:00 uur. De … meer »

Remco Takken

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 169x bekeken

Kun jij de nummer spelen zoals de band van P!nk? Wij (zangeres, gitarist, bassist en drummer) zoeken een toetsenist voor een (semi) professionele tribute band. - Heb je zin om de muziek van P!nk live neer te zetten? - Heb je ervaring in bands en met in ear gebruik? - Ben je beschikbaar om 12 tot 24 keer per jaar op te treden? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken! We repeteren … meer »

Patrick

Goede pianist om samen easy listening-jazz repertoire op te bouwen

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 150x bekeken

Goede pianist om samen easy listening-jazz repertoire op te bouwenHallo , ik ben opzoek naar een goede pianist die samen met mij een duo wil vormen om easy listening en jazz repertoire wil opbouwen. Doel: kleine betaalde optredens en veel plezier uit de muziek halen. Ik ben een zangeres met een zuivere aangename stem die heel geschikt is voor jazz. Heb veel zangervaring in verschillende settings, bigbands, duo en kleinere bandjes, ook veel ervaring met optredens. … meer »

Marijke Bruin