Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger (es) & toetsenist (e) & Bassist (e) gezocht!!

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 190x bekeken

Hoi, wij zijn Tamia (15), Jesse (14) en Bas (15). Wij zoeken voor een bandje een zanger (es) & toetsenist (e) & Bassist (e). Wij houden qua muziek van: - Alternatieve rock - Rock - en nog veel meer. We doen veel covers en willen uiteindelijk ook zelf muziek gaan maken. Dus ben je geïnteresseerd en hou je van lekker hard spelen. En woon je in de omgeving van Ede. Reageer dan snel.

Bas Molenaar

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 259x bekeken

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !Omdat ik ook op zoek ben naar muzikanten of zangers stel ik voor om gebruik te maken van mijn kleine studio om iets op te nemen. De muziek en stemmen kan ik als oefenmateriaal gebruiken en wellicht kunnen we jou idee verder uitbreiden naar higher level. Uiteraard zal jou inbreng niet gebruikt worden zonder toestemming. Koffie is er altijd en de pauzes zijn perfect in te vullen in een inspirerende … meer »

Muzikantenbank user MarcoMarco

Welke muzikant komt ons duo versterken? (Achterhoek)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 396x bekeken

Welke muzikant komt ons duo versterken? (Achterhoek)Semi-akoestisch duo, White Rabbits, zang en gitaar, is op zoek naar een derde muzikant, bv een toetsenist of gitarist. We zijn ervaren muzikanten (55+) die graag in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden optreden. We brengen melodieuze popsongs, soms met een rockrandje en vaak meerstemmig, bv Fleetwood Mac, Janis Joplin, Janiva Magness, Racoon, Ilse Delange, The Eagles enz. We oefenen … meer »

vocalist

Politie BigBand Oost-Nederland zoekt muzikanten

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 388x bekeken

Politie BigBand Oost-Nederland zoekt muzikantenDoor natuurlijk verloop heeft de Politie BigBand Oost-Nederland een aantal vacatures die zij op zo snel mogelijke termijn ingevuld zou willen hebben. De Politie BigBand Oost-Nederland speelt naast het bekende bigband repertoire ook latin, swing en hedendaagse jazz composities. Wij hebben op dit moment in de vaste bezetting ruimte voor een pianist. Wie zoeken wij: Enthousiaste politiemensen of medewerkers … meer »

Muzikantenbank user Pieter EilersPieter Eilers

Toetsenist met reggaevibe

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 351x bekeken

Wij zijn een beginnende reggaeband uit de regio Arnhem/Nijmegen, op dit moment bestaande uit een drummer, bassist en gitarist. Ieder met verschillende achtergrond en ervaring. De bandnaam staat nog open! Vooral zelfgeschreven nummers willen we brengen, al zal er zeker in het begin ook ruimte zijn voor covers. We hoeven er gelukkig niet van te leven, dus wat ons betreft is het vooral belangrijk dat … meer »

Muzikantenbank user Wessel BarendregtWessel Barendregt