Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kinks coverband zoekt toetsenist (en gitarist en zanger)

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 93x bekeken

Nieuw opgestarte Kinks coverband zoekt zanger, solo-gitarist en toetsenist. Ons doel is om op semi-professionele wijze op te treden. We spelen nummers van de Kinks uit de jaren 60, 70, 80 en 90. We spelen hits zoals Lola en You Really Got Me, maar ook minder bekende nummers zoals Big Sky en The Informer. We spelen rustige nummers zoals Waterloo Sunset en Strangers , maar ook harde nummers zoals … meer »

Jurrien Schadron

B(r)and New Jacket Zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 91x bekeken

B(r)and New Jacket zoekt een gemotiveerde toetsenist met ervaring die onze band kan versterken als we straks weer mogen repeteren. Momenteel bestaan wij uit bassist, gitarist, drummer en twee zangeressen. Wij spelen diverse muziekstijlen van U2 tot Dua Lipa, van Pink Floyd tot Doe Maar. Wij zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die jarenlange ervaring hebben in het spelen in top 40 bands. Wij … meer »

Gert Albers

Stoner Rock band zoekt bassist, drummer en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 241x bekeken

Wij, Terry (30 jaar, Otterlo) en Niels (45 jaar, Arnhem) zijn beide gitaristen met redelijk veel bandervaring en zoeken mede bandleden voor onze nieuwe Stoner Rock band. We zoeken een drummer, basgitarist, zangeres of zanger en een toetsenist om op seventies geïnspireerde stoner rock te maken met moderne metal invloeden en een goede groove. Bands die ons inspireren zijn The Melvins, Witchcraft, … meer »

Niels

Toetsenist / Hammond speler gezocht

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 244x bekeken

Toetsenist / Hammond speler gezochtDe band Green Carpet uit Kranenburg (net over de grens bij Nijmegen) is opzoek naar een ervaren toetsenist. De band bestaat uit een muzikantenmix van Duitsers en Nederlanders, die allen veel ervaring hebben. Onze leeftijd ligt tussen de 45 tot 55 jaar. Wij zoeken een toetsenist die de juiste klanken kan spelen zoals Hammond, piano of strings. Wij zijn in bezit van een eigen oefenruimte in Kranenburg, … meer »

Sander

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 170x bekeken

Hallo, Zin om zo nu en dan te jammen? Wij, gitarist, bassist en drummer zoeken een toetsenist om ons collectief aan te vullen. We hebben vooralsnog geen grotere ambities dan samen muziek te maken. We maken experimentele muziek en de muziekstijl wisselt per sessie. We zijn geen coverbandje. Neem gerust contact met ons op! groetjes Harm, Jiska en Carola

Muzikantenbank user Der ÜnterbaseDer Ünterbase

Beginnende band zoekt cagon speler toetsenist en zangeres of zanger

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 374x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist de laatste ervaren muzikant de andere allemaal beginnend. Leeftijd 48,55 en 57 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. W zijn in eerste instantie … meer »

Jos

Skaband Yotta zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 225x bekeken

Skaband Yotta zoekt toetsenistWij spelen lekkere ska in energieke optredens. Er is een repertoire van tot nu 16 eigen nummers en een stel leuke covers om ze aan te vullen. We zoeken een toetsenist(e), met een warm hart voor skamuziek, die zodra het weer mag maandelijks met ons wil optreden. Je vormt dan samen met de drummer, gitarist en bassist onze ritmesectie. We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Nijmegen. Heb je interesse … meer »

Oscar Kunst