Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht keyboardspeler voor Americanaband

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 184x bekeken

Harry gaat ons verlaten. Hij gaat reizen, maar helaas zonder ons.... Daarom zoeken wij een keyboardspeler die mogelijk ook accordeon kan spelen. Kun je ook nog zingen, dan is dat mooi meegenomen maar het hoeft niet. Americana-Unlimited bestaat al een jaar of 6 en wordt steeds populairder. Naast gevarieerde optredens in het land hebben wij ook het theater ontdekt. Wij zijn 50-ers en 60-ers maar wel … meer »

Eric

Oosterse en Westerse wereld muziek

Blazer, Strijker en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 196x bekeken

Wij zijn Onur en Erol, twee zangers die beide snaarinstrumenten bespelen (saz en gitaar). Onze muziekstijl bestaat uit Turkse, Griekse en Westerse muziek. Wij willen meer kleur in onze band brengen. Wij zijn opzoek naar muzikanten die out of the box denken. Strijkers, blazers of toetsenisten zijn meer dan welkom. Laat ons weten of je geïnteresseert bent. Tel: 06-51145186

Erol

Fifties rock and roll band Danny and the Wildcats zoekt toetsenist omgeving apeldoorn

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 208x bekeken

Fifties rock and roll band Danny and the Wildcats zoekt toetsenist omgeving apeldoornWij goed draaiende rock and roll band Danny and the wildcats zijn op zoek naar nieuwe toetsenist omgeving apeldoorn. Omdat onze waardevolle toetsenist ons naar 6 jaar door drukke werzaamheden moest verlaten. Zijn wij op zoek naar een toetsenist voor een jaren 50/60 rock and roll formatie. Met 20 of meer gigs per jaar en veel plezier laten wij de oude tijd herleven. met nummers van oa Eddie cochran/ … meer »

klaas reinders

Jazzband zoekt toetsenist of gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 256x bekeken

Jazzband zoekt toetsenist of gitaristVoor de band Gentle Rain (oefenplaats Ermelo) zoeken we een pianist of gitarist met jazz skills. Op ons repertoire staan klassiekers zoals 'The Boy from Ipanema', Misty, All of Me, maar ook modern werk van Gare du Nord, Caro Emerald en enkele eigen nummers. Verder spelen we graag Franse Chansons, heerlijke tranentrekkers, maar met nummers als Cantaloop, Comes Love en Buena Sera zijn we ook in staat … meer »

Muzikantenbank user Gerald van DijkGerald van Dijk

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 220x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist (m/v) Momenteel bestaat onze band uit zanger, gitarist, basgitarist en drummer. We zijn gemiddeld zo’n 50 jaar oud en spelen eigen werk gemengd met een aantal minder bekende covers. Samen met jou willen we ons repertoire verder vormgeven, waarbij we het accent willen leggen op uitbreiding van de eigen nummers. De muziekstijl is een mix van pop/rock/blues. … meer »

Jef Frey

Pop/Rock band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 291x bekeken

Hallo wij zijn Ain’t it Fun, Een enthousiaste pop/rock band bestaande uit een zangeres, 2 gitaristen een drummer en een basgitarist. We willen ons repertoire heel graag uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een toetsenist(e) die ons daarbij kan helpen. We komen allemaal uit de buurt van Apeldoorn en het doel is om een keer in de twee weken te reperteren om zo naar onze optredens toe te werken. Hier … meer »

Ain't It Fun

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 262x bekeken

Toetsenist gezochtWij, Der Ünterbase (Das Kollektiv) zoeken een toetsenist die freaky sounds tot zijn/haar beschikking heeft. Wij (bassiste 40, drumster 40+ en gitarist 30-) spelen eenmaal in de twee weken voor fun. De muziek van Public Service Broadcasting past ons. Maar dat kan ook zomaar weer een andere kant op gaan. We hebben geen grootse plannen dan met elkaar met humor en plezier muziek maken. We zijn benieuwd … meer »

Muzikantenbank user Der ÜnterbaseDer Ünterbase