Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Classic-Rock-Coverband

Classic-Rock-Coverband "ON THE ROCKS" zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant)

ON THE ROCKS is een classic-rock-coverband uit Zuid-Oost-Brabant (Omgeving Heeze/Sterksel) die om de twee weken op woensdagavond repeteert.

Helaas gaat onze zangeres ons verlaten en we hebben te veel nummers om dit door onze zanger alleen te laten zingen. Daarom zoeken we een vervanger voor onze vertrekkende zangeres.

Als zangeres wil je graag zingen en ook de aandacht op je vestigen vind je fantastisch. Verder is gezelligheid erg belangrijk. Over je leeftijd hoef je je geen zorgen te maken: De leeftijd van de overig bandleden ligt ongeveer tussen de 35 en 55 jaar en een grotere spreiding is geen probleem.

Het repertoire van ON THE ROCKS varieert van Bryan Adams tot ZZ top, van Gary Moore tot Van Halen, van Melissa Etheridge tot Sass Jordan en van Herman Brood tot Guns 'n Roses en van alles er tussen in. De nummers komen vanaf eind jaren 60 tot begin 2000, met het zwaartepunt in de jaren 70, 80 en 90.

Voor een indruk van de band en het repertoire, zie facebook:
https://www.facebook.com/OnTheRocksBand

Reacties mogen per e-mail graag naar info@**************.nl. Een belletje of Whatsappje naar 06-21938062 (Steven) gaat natuurlijk nog sneller!

Website: www.ontherocksband.nl/

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.