Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Clubmotown zoekt (sopraan) zangeres voor lead & backing

Clubmotown zoekt (sopraan) zangeres voor lead & backing

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

Ter versterking van ons vocale front is Clubmotown op zoek naar een zangeres voor lead & backing vocals met het bereik van een sopraan. In het bijzonder voor o.a. het repertoire van Supremes, Diana Ross, Michael Jackson en meer.

Wij repeteren eens in de 2 of 3 weken in de Q-Factory in Amsterdam en streven ernaar jaarlijks 15 tot 20 optredens neer te zetten.

Reageren kan per mail op info@**********.nl of via een PM op onze Facebookpagina facebook.com/clubmotown.

ONZE BIO
Clubmotown is een 9‐mans formatie uit de regio Amsterdam en een onversneden Motown Tribute Band, zonder concessies naar andere stromingen in de muziek. Met 6 ervaren muzikanten afkomstig uit diverse muziekstijlen uiteenlopend van funk, soul, jazz en blues aangevuld met een zanger en twee zangeressen brengen zij het immer populaire repertoire van o.a. Diana Ross, The Supremes, The Jackson 5, Martha Reeves, Brenda Holloway, Smokey Robinson, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Four Tops, The Temptations en nog heel veel meer, de lijst is nagenoeg oneindig. Clubmotown doet dit met een styling & sound in een clubsetting zoals dat in jaren ‘60 en ‘70 werd gebracht en bedoeld met een upgrade naar het heden.

Website: www.clubmotown.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.