Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Producer zoekt zanger/es voor samenwerking

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 242x bekeken

Ik zoek iemand om mee samen te werken. Om samen die liedjes die ik nu in grote lijnen heb staan af te maken en voorzien van zang. Het idee is om echt samen te werken, dus wederzijds input qua tekst, melodie, compositie en sounds. Ik maak electronische muziek in een vrij brede zin. Met de nadruk op electro, een beetje alternatieve synthpop. Een samenwerking zou ook op afstand kunnen werken. … meer »

Muzikantenbank user David RuijgvoornDavid Ruijgvoorn

Oprichting van nieuwe band (Smooth Paradise) & label

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 368x bekeken

Mijn plan is om samen met een nieuw onafhankelijk platenlabel een nieuwe band te vormen. Smooth Paradise moet een nieuwe band vormen, een samensmelting van hardrock, pop, punk en electropop om een nieuw geluid te creëren en dit wordt uitgebracht via een nieuw label. De muziek die we maken moet toegankelijk zijn voor een groot publiek om te kunnen verkopen om te kunnen blijven investeren in de artiesten, … meer »

Khalid

Pianist zoekt singer/songwriter

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 159x bekeken

Pianist, geschoold, zoekt ervaren singer/songwriter met vaardigheid in tekstschrijven cq compositie. Voor samen schrijven, zingen, spelen (en opnemen). Als je ook gitaar speelt is dat natuurlijk mooi meegenomen. Goede lead-stem is vereiste, alsmede creatiieve en kritische blik. Studio in Alkmaar.

Walter

Professionele Zangers/Acteurs (M/V 18-24 jaar) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 208x bekeken

Voor de formatie van een nieuwe heldengroep voor de 6-12 doelgroep zoeken we allround, professionele, opgeleide zangers/acteurs. (jongens en meiden, 18-24 jaar, van diverse afkomst) Jongens met een donkere of lichtgetinte huidskleur (18-24 jaar). Sportief en minimaal 1m80 Jongens met een mediterraans uiterlijk (18-24 jaar) Meiden met een Aziatisch of lichtgetint uiterlijk (18-24 jaar) De heldengroep … meer »

Arnan Samson

Classic rock band (omg Amsterdam) zoekt zanger(es) met rockvoice

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 394x bekeken

De coronacrisis heeft er helaas voor gezorgd dat ook onze band gedeeltelijk uit elkaar is gevallen. We zijn momenteel bezig om een nieuwe bezetting samen te stellen en te zorgen dat we na de corona-ellende weer helemaal up and running zijn. Daarom zoeken een nieuwe zanger of zangeres met n overduidelijke rock voice. Dus heb je een lekker rauwtje en genoeg podium ervaring om om een band als frontvrouw … meer »

peter poortman

MoreCityProject zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 331x bekeken

De groep MoreCity Project (MCP) zoekt nog een zangeres. Het repertoire bestaat uit nummers uit de eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren o.a. Cliff Richard , The Everly Brothers, The Carpenters, Neil Sedaka, maar ook The Byrds, The Beatles, e.d. De zanger(71) heeft veel podium ervaring. De gitaristen bassist en drummer zijn zeer ervaren muzikanten.(60+) Onze doelgroep zijn mensen die de muziek … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Interviewing independent sane secure happy female singer-musicians

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 277x bekeken

Must be Commercial PLUS Spiritually Aligned with the rest of Nature. Also logically rational, sensitive and loving while not being controlled by feelings or emotions and thus have expanded consciousness Enlightened Self-Interest excluding "Me-Me" Ego-trips. Our definition of happy and secure. "What goes around ... comes around" more or less; more when one is not too stupid. We plan to reach the … meer »

Albert Lee

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Hardrockgitarist zoekt mede-songwriter

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 317x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist die al een lopende hardrockband heeft, maar zoek iemand om samen nummers mee te schrijven. Hier zouden we bijv. wekelijks een sessie voor kunnen houden. Ik woon in Diemen, maar het zou in principe ook op afstand kunnen, via videocall oid. De nummers zouden vervolgens door ons allebei gebruikt mogen worden. Invloeden zijn Guns N' Roses, Van Halen, Thin Lizzy, dat soort bands. … meer »

Wreckless