Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 118x bekeken

Hallo, Onze jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden! Ons repertoire bestaat uit mash-up covers, filmmuziek, Disney en musical nummers. In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, elkaar te inspireren en om eventueel een paar gave optredens per jaar te doen. Denk qua muziek aan...... Pentatonix: https://www.youtube.com/watch?v=elwTgpHlty0 Voiceplay: https://www.youtube.com/watch?v=4nM5JZ6DL_U Voctave: … meer »

Mandy van Wijk

Topvocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 208x bekeken

we (laten we onszelf een producersduo noemen) bedenken songs in heel veel verschillende stijlen: soul, pop, funk, americana, jazz, we schrijven teksten (nederlands, engels), spelen de liedjes in en leveren liedjes af die geschikt zijn voor alle media. We kunnen alleen niet zingen. We hebben dus een stuwdam van songs klaarliggen die van vocalen voorzien moeten worden. Liefst door een vocalist die … meer »

ton peek

Gitariste gezocht voor Western Swing in Haarlem

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 169x bekeken

Gitariste gezocht voor Western Swing in HaarlemBen jij een stoere (slag)gitariste die graag koortjes zingt en af en toe lead? Heb je een alt stem (of een lage mezzo) en hou je ook van Chris Stapleton, Dolly Parton, the Steeldrivers, Chris Thile, The Locust Honey String band en Pokey LaFarge? Dan zijn wij naar jou op zoek! Handsome Harry & the Hummingbirds (www.handsomeharryandthehummingbirds.com) repeteert om de week in Haarlem en speelt (zodra … meer »

Muzikantenbank user Lodie ColetteLodie Colette

Producer / componist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 238x bekeken

Hoi! Ik zoek een zangeres voor een Duits label (Intervox). Het gaat om librarymusic. De stijlen zijn divers, van pop, rock, tot dance en soms experimenteel. Daarnaast zoek ik ook vocale ondersteuning voor een dance/soca/reggaeton project. Songs worden via CD-baby uitgebracht en komen op spotify. Opnames zijn in juli/aug/sept in Amsterdam en het gaat om minimaal 5 opnames. Je krijgt een vergoeding … meer »

Rob van Dijk

Zanger voor Nederpop band in 't Gooi

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 145x bekeken

Herken je Doe Maar, De Dijk, Marco, Golden Earing, Hazes maar ook Kovacs, Armin van Buren en alles wat er voor, tussen en nog komen gaat in de Nederpop scene. Wij zijn n echte Nederpopband die al 5 jaar aan de weg timmert om als amateurs een zo hoog mogelijke kwaliteit neer te zetten. Ambitieus...jazeker Wij zoeken een zanger die in onze gezellige band past, lekkere ervaring heeft (en dat kan laten … meer »

Gerard van Hooft

Partyband zoekt met SPOED een ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 281x bekeken

Partyband zoekt met SPOED een ZANGERPartyband 'De Vrienden Van' is met spoed op zoek naar een nieuwe zanger! Ben jij een goede zanger en kan je de hele tent op zn kop zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een jonge, enthousiaste band uit (voornamelijk) Volendam. 5 juli 2019 is onze promo avond en spelen we voor vele grote boekers. Er zit dus veel haast achter. Bij interesse graag even contact opnemen 06-10572042

Muzikantenbank user Lianne KenterLianne Kenter