Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 45x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Zanger gezocht !

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 103x bekeken

Hallo zangers! Omdat onze zanger zijn hart volgt en op zoek gaat naar een Bowie coverband, zijn wij op zoek naar een goede vervanger. Wij zijn een gezellige pop-/rockcoverband bestaande uit een zangeres, toetsenist/backing vocals, gitarist, bassist en drummer. Het repertoire bestaat uit een mix tussen klassiekers uit de jaren 60 tot aan de hits uit deze tijd. We repeteren op donderdagavond in Lisse … meer »

Muzikantenbank user Rogier de JongRogier de Jong

Bluesrock band Bluescales, semi-pro level,zoekt zangeres of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 182x bekeken

Wij, semi-pro gitarist, drummer en bassist, regio Amsterdam, hebben een repertoire van ruim 30 bluesrock nummers en zijn met spoed op zoek naar een ervaren krachtige bluesrock-zangeres of -zanger. Ons repertoire bestaat o.a. uit Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, Cream, John Mayer, Kenny Wayne Shepherd, Matt Schofield en The Red Devils, maar we staan open voor … meer »

toni

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt uitbreiding

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 214x bekeken

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt uitbreidingOnze Oktoberfest- en Schlagerband zoekt een enthousiaste gitarist en/of keyboardspeler om ons team te komen versterken en onze huidige gitarist,mandoline- en keyboardspeler te ontlasten. Daarnaast zoeken we nog een 2e zanger(es). De band bestaat momenteel uit 5 personen en richt zich voornamelijk op de grote tot middelgrote Oktoberfesten, die in Nederland steeds populairder worden. Dat betekent dat … meer »

Marcelino Arconada

Gitarist biedt zich aan voor begeleiden/coachen singer-songwriter

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 170x bekeken

Gitarist biedt zich aan voor begeleiden/coachen singer-songwriterHoi! Als singer-songwriter ben je soms ontevreden over hoe je klinkt, maar waar ligt dat aan? Wellicht kan ik je helpen met verschillende invalshoeken, begeleiding of coaching. Open mind en houding zijn hiervoor mijn uitgangsposities. Ik vind het heel erg leuk om bij mensen hun Intuïtie aan te boren. Heb basgitaar gestudeerd met bijvak zang en verdiep me in coachen en ervaringsdeskundigheid. Speel … meer »

Muzikantenbank user Rolf SmitRolf Smit

Fantastische ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 258x bekeken

Wij zijn hard op zoek naar een geweldige ZANGER!! Iemand die écht goed kan zingen, met een lekker bereik, veel muzikaal gevoel en een brede smaak. Daarbij heb je een aangeboren gevoel voor communicatie, je bent een sterke, charmante en energieke entertainer met een eigen stijl en visie. Wij zijn gitarist, drummer, bassist en keyboardspeler van een ambitieuze, ervaren POP-COVER band. We spelen dé … meer »

Musicman

Zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 265x bekeken

Wij(Drum en Bas/Gitaar) zoeken Zanger(es) voor een project om “The Wasteland” van T.S. Elliott op muziek te zetten, en dit in 2022 op vinyl uit te brengen. Wat stijl betreft kan je denken aan 80´s new wave als uitgangspunt, zonder ons verder daardoor te willen beperken. Het belangrijkste is dat de muziek de tekst ondesteunt en versterkt! We hebben al een aantal composities met een basis zanglijn … meer »

Sjors Daamen

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 275x bekeken

Wij zijn een rock coverband bestaande uit een drummer, twee gitaristen en bassist (26 - 36 jaar), hebben al een aantal keer opgetreden en zijn op zoek naar een zanger. We spelen alle soorten rock van oud tot nieuw, repeteren 1x in de 14 dagen in Winkel (Noord-Holland, omgeving Schagen) en willen graag weer de bühne op! Ben jij een zanger en/of gitarist en heb je zin om met ons te rocken? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Ian SlatsIan Slats