Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger voor optredens Red Hot Chili Peppers - Tribute

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 145x bekeken

Red Hot Chili Peppers-Tributeband zoekt een zanger. Eerste optreden is in september. Dit optreden gaan we opnemen en gebruiken als één van de mogelijkheden om verdere optredens, festivals etc. te regelen. De rest van de band is compleet; we hebben een ervaren gitarist, bassist en drummer, die net als de bassist, de backing vocalen voor zijn rekening neemt. We brengen de hits aangevuld met de … meer »

Red Hot California

The Crowd zoekt bassist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 252x bekeken

Mijn naam is Thomas, ik ben gitarist songwriter en meer dan dat. Ik maak eigen muziek en zoek samen met mijn band een bassist die graag met ons mee speelt en in de buurt woont. Het is mooi meegenomen als je zelf ook muziek schrijft en evt meerdere instrumenten bespeelt. Om een idee te krijgen van onze muziek, check de link hieronder : https://www.youtube.com/watch?v=YVrs2D6wHSc Mocht je interesse … meer »

Muzikantenbank user Thomas LookmanThomas Lookman

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 195x bekeken

Zangeres gezochtHoi, Mijn naam is Sander. Ik ben beeldend kunstenaar maar werk nu aan een CD met 10 liedjes over mijn jeugd in de Achterhoek. Het is popmuziek, Nederlandstalig, ergens heel ver weg misschien vergelijkbaar met de muziek van Spinvis. Ik zoek een zangeres voor aanvullende partijen, achtergrond maar ook solo stukken. Laat graag van je horen. Ik woon/werk in Amsterdam de Pijp.

Sander

Vocals

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 208x bekeken

Hallo! Als gitarist heb ik theater- en kleinkunst-programma’s begeleid. Afgelopen jaar ben ik van start gegaan met een YouTube kanaal. Een beetje voor de fun, maar daar zijn erg leuke reacties en optredens/zgn Tiny-desk-concerts uitgerold. https://m.youtube.com/watch?v=RZOSZcdCxtg https://m.youtube.com/watch?v=TAOkE52D7vw Wegens veel response, vind ik het leuk om andere zangers en zangeressen … meer »

Muzikantenbank user Gerard SchipperGerard Schipper

Oasis tributeband GALLAGHER zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 233x bekeken

Oasis tributeband GALLAGHER zoekt muzikantenWij, drummer (56) en gitarist (37), zoeken een bassist, 2e gitarist en zanger om dit project vorm te geven. We spelen het repertoire van Oasis en willen graag naar optredens toewerken. Ben jij onze Guigsy, Bonehead of Liam? Neem contact met ons op! We zijn van gevorderd amateur-niveau met ambitie om op te treden en we spelen in de regio Amsterdam/Haarlem. Leeftijd maakt voor ons niet uit. Groetjes … meer »

Muzikantenbank user Jan van OestJan van Oest

Nederpop coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 240x bekeken

Nederpop coverband uit Aalsmeer zoekt zangeres die enthousiast wordt van Nederlandstalige popmuziek van o.a. De Dijk, Het Goede Doel, Toontje Lager, Bløf, Maan, Froukje, Acda en de Munnik, Alderliefste, Anouk (NL) en Doe Maar. Zing je net zo graag koortjes als lead-stemmen? Lijkt het je leuk om samen met onze zanger de front van onze band te vormen? Heb je zin en tijd voor een leuke band? Bel of … meer »

J-MUSIC

Beth Hart Tribute zoekt Beth

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 213x bekeken

Beth Hart Tribute zoekt BethVoor onze Beth Hart tribute Fire on the Floor zoeken we een ervaren blues en rock zangeres. We zijn op zoek naar een vocaliste die het Beth Hart repertoire zowel muzikaal en met een eigen stage performance overtuigend kan brengen. Fire on the Floor bestaat uit een drummer, bassist, toetsenist en gitarist. We hebben op dit moment een setlist van circa 25 nummers gereed. Je kunt dus zo instappen. We … meer »

Paul van Bree

Zangerers/zangeressen met horeca skills gezocht op Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 357x bekeken

Zangerers/zangeressen met horeca skills gezocht op Aruba!Wij zijn op zoek naar gemotiveerde zangers en zangeressen met horeca ervaring, die het zien zitten om minimaal 1 jaar te komen zingen bij Bugaloe Beach Bar in prachtig Aruba. Heb jij; - goede entertainment skills - een sterke stem - weet hoe jij je een feest moet maken - horeca skills - Ben je 21+? - zin in zon, zee, strand en een goed salaris? Laten we dan gauw in contact komen en jou naar … meer »

Steffie