Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 64x bekeken

Coverband zoekt zangeresCoverband Lynx uit Alkmaar is de leukste coverband van Nederland. Vier muzikale vrienden die op de middelbare school zijn begonnen. Inmiddels bestaat de band 20 jaar en hebben ze op zo’n beetje álle podia van Nederland gestaan. Deze semiprofessionele band bestaat uit een drummer, een gitarist, een bassist en een zanger en het (feest)repertoire is zeer gevarieerd. Bekijk gerust de video’s op … meer »

Muzikantenbank user Nick RenooijNick Renooij

Zanger(es) gezocht voor coverband. Omg. Den Helder

Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 98x bekeken

Hey! Wij zijn coverband "Remind Me" en we zijn op zoek naar versterking in de vorm van een Zanger(es)!! We zoeken iemand die tweede stem zou kunnen zingen maar als je ook leadvocals kan is dat helemaal top! Het is de bedoeling dat je ook uiteindelijk kan afwisselen met de huidige zangeres. Onze huidige samenstelling is 5 personen: Zang, Drums, Gitaar, Toetsen en Basgitaar. Wij zijn zelf tussen de … meer »

Gerwin Bleker

Gezellige, ambitieuze band zoekt zangeres voor optredens en nieuwe songs

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 205x bekeken

We zoeken een zangeres die onze songs zo kan vertolken dat ze in de oren van het publiek echt en overtuigend klinken. Iemand die ons wil helpen: een teamlid. Podiumervaring is nodig en je hebt gevoel voor contact met het publiek (zonder dat je een gangmaker hoeft te zijn). Je kan lead en backing vocals zingen. Onze muziek is uplifting, maar niet opdringerig. Invloeden: pop, funk, dance, jazz, latin, … meer »

Soul-Jazz-Funk-EDM

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 147x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Producer zoekt zanger(es) voor Pop/Indie

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 168x bekeken

Beste zangers en zangeressen, Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres tussen de 20 en 28 jaar met ervaring. Stijl: pop, soms een beetje psychedelisch, hip-hop-achtig, en een beetje funky. Ik zou het willen omschrijven als muziek met een goede vibe, en een beetje zomers. Ik ben 25 jaar en ik woon in Laren (tussen Utrecht en Amsterdam). Ik ben gitarist, bassist, drummer en ik speel graag met … meer »

Floris