Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Crowded Room zoekt muzikanten

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 146x bekeken

Crowded Room zoekt muzikantenCROWDED ROOM ZOEKT MUZIKANTEN! Voor onze band Crowded Room zijn wij op zoek naar versterking! Vorig jaar maakte wij nog een mooi plaatje samen, maar in November heeft onze lead zangeres ons helaas ingeruild voor het prachtige Canada. Nu het weer mogelijk wordt om samen te spelen, willen we graag een herstart maken met onze band. Wij zijn Crowded Room, bestaande uit Rob (contrabas), Hans (gitaar/zang) … meer »

Rob

Semi Pro pop/rock/party band zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 176x bekeken

Voor onze band The PartyRockers, zijn wij op zoek naar een ervaren zangeres. Wij willen als band straks weer flink aan de gang en spelen in feesttenten, op kermissen, bedrijfsfeesten, privefeesten enz enz. We zoeken * Iemand die zich thuis voelt in de pop-rock-party hoek * Een entertainer is * Enthousiaste, gemotiveerd * Een aardige strot heeft * Iemand met humor en zich niet al te serieus … meer »

PartyRocker

Komt jij G-Force XXL versterken met een stevige stem

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

Hallo zangers. Op dit moment hebben we met een zevental mensen een aantal keren gerepeteerd. Een aantal van ons heeft eerder samen gespeeld en het niveau ligt op het level van gevorderde musici die zeker nog moeten repeteren om het strak te maken. We willen een repertoire maken om mensen tijdens jaarmarkten, personeelsfeesten bedrijvendagen etc etc een uur (of meer) on the move te kunnen brengen. De … meer »

Han Leunk

(Muzikale) Vrienden maken binnen een radius van 30km van Purmerend/Amsterdam

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 94x bekeken

Hoi, mijn naam is Nolan en ik ben een 18-jarige pianist/toetsenist met 9 jaar ervaring en beginnend slaggitarist uit Purmerend. Zoals de titel al impliceert, zoek ik simpel gezegd in deze antisocialere tijden wat meer vrienden om mee te hangen, jammen, leuke dingen te doen; je kent het. Dit komt deels door COVID, deels omdat de mensen op m'n bedrijfskunde opleiding doodsaai zijn (sorry niet sorry). … meer »

Nolan

Vocalist(e) gezocht voor begeleidingsproject binnen een radius van 30km van Purmerend/Amsterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 81x bekeken

Hoi, mijn naam is Nolan en ik ben een 18-jarige pianist uit Purmerend met 9 jaar speelervaring. Voor een begeleidingsproject zoek ik een vocalist(e) die ik op voornamelijk piano en deels gitaar begeleid, en ook een duet mee kan zingen. Ik zoek een vocalist(e) die woonachtig is binnen een 1) 30km radius van Purmerend of 2) 20km radius van Amsterdam, tussen de 17-23 jaar is en al minimaal 3 jaar zingt, … meer »

Nolan

Vocalist(e) gezocht voor jonge band van hoog niveau binnen een radius van 30km van Purmerend/Amsterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 98x bekeken

Voor een rock/pop (cover)band met jonge muzikanten van vrij hoog niveau zoek ik nog een vocalist(e). Ik zoek ofwel een jongen die een 1) tenor of 2) een krachtige (hogere) bariton is ofwel een meid (gelieve een vrij krachtige stem, stemtype minder van belang). Verder iemand die woonachtig is binnen een radius van 30km van Purmerend of Amsterdam, tussen de 17-23 jaar is en al minimaal 3 jaar zingt, … meer »

Nolan

Ben jij die zanger, zangeres, vocalist die we zoeken?

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 365x bekeken

Hi!  Wij zijn drie muzikanten, een gitarist, bassist en drummer die al een aantal jaar samen spelen in een bandje: https://soundcloud.com/grandview-avenuehttps://www.youtube.com/watch?v=AEkf7e6qVrMhttps://youtu.be/Z7s2fE1j7hQ Onze fantastische zangeres is naar het buitenland verhuisd. En het is nog niet eens zozeer dat we voor deze band naar een andere vocalist op zoek zijn, we willen graag samen … meer »

Niley

Metal guitarist die kan zingen gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 169x bekeken

Hoi, wij zijn een band van 3 en 16 jaar oud en wij komen uit Aalsmeer (amstelveen is ook goed). Wij zijn opzoek naar een gitarist om mee te jammen, optreden en recorden. Wij luisteren vooral naar bands zoals pantera, Slayer en megadeth. Kan jij niet zingen? Maakt niet uit als je het maar durft. Heb je interesse? Mail ons dan naar:Justinmaningky@*****.com. (G. Mail) Ik zie graag reactie tegemoet

Muzikantenbank user Goestin ManingkyGoestin Maningky