Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziek

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 86x bekeken

Ervaren zanger/gitarist zoekt begeleider(s) bij het spelen van uiteenlopende stijlen acoustische (pop)muziek. Mogelijkheden als meerstemmige zang, inspraak in muziekkeuze, etc. maken het extra aantrekkelijk. Oefenen overdag in prima eigen ruimte in Heerhugowaard en de frequentie bepalen we in overleg en op nader te bespreken weekdag. Zie het als puur het plezier van samen muziek maken met zo nu en … meer »

Muzikantenbank user George LeeringGeorge Leering

Zangers en zangeressen gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Onze jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden! Ons repertoire bestaat uit mash-up (pop)covers, filmmuziek, Disney en musical nummers. In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, elkaar te inspireren en om eventueel een paar gave optredens per jaar te doen. Denk qua muziek aan...... Pentatonix: https://www.youtube.com/watch?v=elwTgpHlty0 Voiceplay: https://www.youtube.com/watch?v=4nM5JZ6DL_U Voctave: … meer »

Mandy van Wijk

Kool & the gang tribute band zoekt leadvocals

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 189x bekeken

Kool & the gang tribute band zoekt leadvocalsOndanks alle Dance, House en rap muziek, blijven de Disco Soul en Funk muziek van de '70 ties en '80 ties stevig in trek. Kool & the gang tribute band Europe is op zoek naar vaste leadvocalisten die een show kunnen neerzetten. De band inclusief blazerssectie zullen het feestje compleet maken. We zoeken vocalisten die bereid zijn om te willen repeteren en in samenspraak de zangverdeling/koortjes … meer »

Muzikantenbank user Edwin BrouwerEdwin Brouwer

De Stemband uit Alkmaar zoekt zangers (m)

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 127x bekeken

De Stemband komt uit Alkmaar en bestaat uit 24 zangers en zangeressen. Onder leiding van dirigent/arrangeur Frank Hoebe, en begeleid door onze eigen live band, zingen we vier- tot zes stemmige nummers, afgewisseld met sterke solo’s en acapella nummers. Sinds een aantal jaren zetten we een verrassende show neer met een verhaal waarbij de nummers de rode draad vormen. Met pakkende choreografie verrassen … meer »

Bert .

Zanger/ zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 217x bekeken

Zanger / Zangeres gezocht in de omgeving Alkmaar. Drummer, bassist en 2 gitaristen zijn op zoek naar zanger en zangeres. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel voor muziek en behoorlijk wat ervaring. We maken een nieuwe start, dus alles is nog te bespreken. Onze leeftijden liggen tussen de 30 en 50 jaar, maar alle leeftijden zijn natuurlijk van harte welkom! Wat zoeken wij: Een zanger … meer »

Rini Brink

Zanger (-es) voor bluesrock band gezocht - omg. Den Helder

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 166x bekeken

Wij zijn een Bluesrock band uit de omgeving Den Helder. Wij spelen muziek in de stijl van o.a Joe Bonamassa , Joe Satriani, Eric Clapton, John Mayer, Popa Chubby, The Jeff Healey Band en meer.... Wij zijn opzoek naar een enthousiaste zanger/ of zangeres. Liefst slaggitaar spelend of eventueel ander instrument (v.a +/- 35 jaar). Momenteel bestaan wij uit Zanger/gitarist, Bassist en drummer en zoeken … meer »

Muzikantenbank user Bert VolkerBert Volker

Gitarist / songwriter op zoek naar zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 190x bekeken

Hi, Ik ben een gitarist van 30 jaar oud uit Alkmaar. Ik ben begonnen met gitaar spelen toen ik 12 jaar oud was en ik ben afgestudeerd als muzikant. Mijn muzieksmaak is heel breed en ik haal inspiratie uit alle soort van muziek. Ik heb in veel bandjes gespeeld en met veel verschillende projecten mee gewerkt. Het leukste vind ik om eigen nummers te schrijven, een bandje oprichten, gaan oefenen/optreden … meer »

Muzikantenbank user Mischka de BoerMischka de Boer

Ervaren zangeres gezocht voor eigenwerkband met optredens

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 279x bekeken

Onze muziek is dansbaar, maar ook geschikt om bij te loungen. We gebruiken invloeden uit soul, jazz, disco, funk, house. We hebben nu ruim 2 uur muziek (netto, dus als je ze zonder enige pauze ertussen achter elkaar door zou spelen). Dat zijn 25 nummers, waarvan er drie instrumentaal zijn. Onze bezetting is 2 blazers, toetsenist, bassist, gitarist, percussionist en drie zangeressen. We hebben al vele … meer »

ZangeresGezocht

Soulzangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 186x bekeken

The Southern Soul Collective is op zoek naar een nieuwe achtergrondzangeres. We zoeken iemand die: * met de juiste 'feel' Southern Soul kan zingen * snel eigen melodieën kan instuderen * bereid is tweewekelijks met ons te repeteren in Amsterdam-oost Repertoire, o.a.: Aretha Franklin, Ann Peebles, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Candi Staton. Audities worden op korte termijn gehouden!

Joep Wetzels