Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!We zoeken twee enthousiaste muzikale dames. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen. Een voorproefje: https://youtu.be/BSEimn6K2uM Meld je aan voor de auditie! Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriendin of partner echt … meer »

TheAmsterdamVocals

Backing gezocht voor ambitieuze soulband

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 186x bekeken

Backing gezocht voor ambitieuze soulbandThe Southern Soul Collective is op zoek naar een nieuwe achtergrondzangeres. We zoeken iemand die: * met de juiste 'feel' Southern Soul kan zingen * net zo enthousiast is over deze muziek als wij * snel eigen melodieën kan instuderen * bereid is tweewekelijks met ons te repeteren in Amsterdam-oost Repertoire, o.a.: Aretha Franklin, Ann Peebles, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Candi … meer »

Joep Wetzels

Ska Coverband zoekt Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 86x bekeken

Ska Coverband zoekt Zanger / ZangeresSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn nog op zoek naar een zanger en zangeres die bekend is met het werk en er vooral veel zin … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Creatieve queer muzikanten gezocht om band te starten

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 235x bekeken

Creatieve queer muzikanten gezocht om band te startenCreatieve queer (lhbti/alternatief) muzikanten gezocht in Hilversum (waar ik woon) of omgeving die met mij een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. Ik denk hierbij aan vrouwen of queer personen en qua muziek aan alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie rock, maar ook funk, soul en reggae) en radicale en/of poëtische teksten, maar de invulling is natuurlijk mede afhankelijk … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Kool & the gang tribute band zoekt funky/soul zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 182x bekeken

Kool & the gang tribute band zoekt funky/soul zangerOndanks alle Dance, House en rap muziek, blijven de Disco Soul en Funk muziek van de '70 ties en '80 ties stevig in trek. Kool & the gang tribute band Europe is op zoek naar vaste funky/soul leadzanger die een show kunnen neerzetten. De band inclusief blazerssectie zullen het feestje compleet maken. We zoeken zanger die bereid zijn om te willen repeteren en in samenspraak de zangverdeling/koortjes … meer »

Muzikantenbank user Edwin BrouwerEdwin Brouwer

G-Force20 zoekt sterke allround zanger/zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 299x bekeken

We zijn een ambitieuze formatie bestaande uit ervaren en gevorderde muzikanten . We geven elkaar de ruimte om met plezier muziek te maken en daar waar mogelijk naar een gezamenlijk bepaald niveau te groeien. Ons repertoire bestaat uit nummers van Jim Morrison tot Santana en van Doobie Brothers tot Prince. We willen ook graag wat meer funky nummers maar dat zal van jou als vocal afhangen. We repeteren … meer »

Han Leunk

Zanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 392x bekeken

Hallo muzikanten , Onze band zoekt met spoed een zanger met een uitstraling ! De band heeft een eigen repetitie ruimte om te repeteren. Wij spelen muziek uit de jaren 60/70 en 80 ........ De band komt uit Zaandam en bestaat uit een gitarist, drummer, bassist en een keyboardspeler. Interesse ? Mail mij dan ! Groet, Bart.

Bart van Putten

Blues - Rock band op zoek naar een stoere zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 287x bekeken

Wij, bassist en gitarist en een drummer(50+) uit Amsterdam en Purmarend, hebben en repertoire van 30 rock-blues nummers zijn op zoek naar een stoere zanger(es). Onze repertoire is: Bonamassa, SRV, Clapton, Hendrix, BBKing, Gary Moore, CREAM, Julian Sas, John Mayer, Johnny Winter, The Red Devils, etc. Staan open voor suggesties en eigen stijl ook. Wij zijn op zoek naar iemand die een keer per week … meer »

toni