Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Cut The Crap is de sidekick band van koningin Minima

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

Cut The Crap is de muzikale omlijsting van Koningin Minima en haar (politieke) agenda. Een op zichzelf staande ‘omlijsting’ die het ook gemakkelijk kan zonder Koningin Minima.
Cut The Crap is een autonome, complete band. Koningin Minima zal geregeld mee repeteren en qua repertoire een indruk achterlaten, maar Cut The Crap gaat ook voor zijn eigen optredens en imago.
Aanvankelijk oefenen we de meest bekende en in het oog springende bestaande (punk)songs in en de songs die Koningin Minima op het repertoire wenst.
Daarna gaat er gewerkt worden aan eigen songs.
Deze (eigen) songs onderscheiden zich van het aanbod op de muziekmarkt door directe klanken en sound, door teksten die zich meer ‘afzetten tegen’ dan ‘uitspreken voor’, onderwerpen uit het brede aanbod van onvrede, boosheid, narigheid en alles waartegen een zichzelf respecterende punk zich zou willen en kunnen afzetten.
Het doel is de energie en power die opgewekt wordt door algemeen en specifiek gevoelde onvrede in klinkende sets te ventileren en over te dragen op het publiek, kortom PUNK.
Old punks never Die, leeftijd is senior, maar als je je geroepen voelt..

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.