Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Demoralizer zoekt death metal drummer & gitarist

Demoralizer zoekt death metal drummer & gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland)

Voor onze band Demoralizer zoeken we een gevorderde death metal drummer en gitarist. Onze oefenruimte is in Harderwijk (Gelderland) waar wij 1x 2 per weken op vrijdag avond oefenen. Daar staat een volledige backline en een gezellig bar.
Momenteel zijn we met 3 bandleden: zanger, bassist en gitarist en hebben we de afgelopen maanden eerst de tijd genomen om wat materiaal uit te werken en ingespeeld te raken. Nu is het tijd om een goede drummer en gitarist te zoeken.
De gitaren zijn 7 snarig en gestemd in drop A. Vocals zijn lage grunts afgewisseld met screams. In zijn geheel te omschrijven als lompe groovende riffs met af en toe neigingen naar deathcore / tech death en melodische solo stukken. Ritmisch gezien veel blastbeats, snelle double bass maar ook met de nodige rustmomenten voor de afwisseling.Materiaal wordt uitgewerkt in Guitar Pro en opgenomen in Reaper.
Mocht je geïnteresseerd zijn stuur dan even een bericht en kan ik materiaal per email toesturen. Momenteel is er een facebook pagina in de maak maar zijn we nog bezig met het maken van content.
In de bijlage een link met een playthrough video, om in ieder een eerste impressie te geven.
Groeten,
Yuri
Demoralizer

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.