Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Enthousiaste frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland)

Voor onze coverband zoeken we een toffe gast met een toonvast en goed bereik.
Bij voorkeur ben je daarbij ook een echte entertainer, die de toko vanaf set 1 op stelten zet.
Wij willen een energieke en serieuze rock-minded coverband zijn, die gaat voor een stevig feest in de kroeg, op het plein of festival. Daarbij willen we ons onderscheiden door gave classics in combi met recentere hits met daarbij ook powerblocks van gave medley's. Denk aan stevig gitaarwerk, groots klinkende keyboard partijen en entertainment. Kortom een sound met ballen en herkenbaarheid in de nummers.
Uitgangspunt is dat goed werkt voor het publiek, maar ook voor ons zelf interessant is. Voorbeelden van artiesten daarbij? Queen, Bon Jovi, Guns & Roses, Europe, Kings of Leon, Robbie Williams of Michael Jackson.
De band bestaat uit vier ervaren muzikanten van rond de 30-40 jaar, afkomstig uit bands die hun sporen ruimschoots hebben verdiend, zoals coverband SliQ en coverband Kingsley. Groot voordeel daarvan is dat er al een uitgebreid muzikaal netwerk ligt en mogelijkheden tot optreden. Maar ook kennis van welke nummers live wel en niet goed werken.
Muziek is voor ons een serieuze hobby. We zoeken geen 'broodzanger', maar ook geen 'gezelligheidsdier' voor een doordeweeks avondje aankloten.
Optreden en de boel op stelten zetten is het doel, repetities goed voorbereid.
Lijkt dit je wat, of wil je meer weten? Stuur dan zeker ff een berichtje naar beijer76@*******.com of bel op 0614241620.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.