Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger en of beide toetsenist gezocht tussen de 30 en 70 jaar oud.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Zanger en of beide toetsenist gezocht tussen de 30 en 70 jaar oud.Mak An band zoekt Zanger tussen de 30 en 70 jaar oud. Wij zijn ook op zoek naar toetsenist , mag ook combi zijn zanger /toetsenist Ervaring niet vereist. Wij spelen diversen stijlen, maar wel houden wij van Rock en Blues. Het zou mooi zijn als je graag Blues en Rock nummers wilt zingen. Lijkt het je leuk om een keer mee te oefenen, dan hopen wij dat je op deze advertentie reageert. Wij hopen … meer »

Andre de Bruin

Sound Of Strangers zoekt Vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Sound Of Strangers zoekt VocalistPROGROCK FORMATIE SOUND OF STRANGERS ZOEKT ZANGER(ES): Vanwege het plotselinge vertrek van onze frontman/zanger zijn wij per direct op zoek naar een goede vervanger. Ons debuutalbum “Crossing Borders” is af en komt op korte termijn uit. We zijn klaar om live te spelen (er staan al wat optredens gepland) en we zijn alweer druk bezig met het schrijven van nieuw materiaal voor ons volgende … meer »

Paul

Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 170x bekeken

beste zanger(es) Drummer ,bassist en gitarist zijn op zoek naar zanger(es) voor rock band. We oefenen in de schuur in Scheveningen op maandag of zondag De leeftijd varieert tussen 40 en 50n en zijn ervaren. De set list staat nog echt vast dus allees is mogelijk. Groetjes Chris ,Roland en Floyd

floyd krijgsman

Zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Zang We repeteren wekelijks op woensdagavond bij www.dgsound.nl in Zevenhuizen. Alles is aanwezig, drums, bas, gitaar en Hammond, maar we missen nog die zanger of zangeres die het aandurft om volwassen teksten te zingen in het Nederlands. We zijn geen feestband of smartlappenmachine, maar een rockband die van haar optredens een feestje wil maken. Het plezier staat voorop, niet alleen in de oefenruimte, … meer »

Fred van Rijn

Zangeres, drummer, bassist en gitarist gevraagd voor nieuw op te richten bluesy, jazzy, groovy, soulful coverband. Geen bluesrock/jazz.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Toetsenist (NORD Electro 6D) wil nieuwe band oprichten. Na jarenlang feestcoverbands (geweldige hobby) wordt het tijd voor iets anders dan I Will Survive 😉 Genre: Bluesy (geen bluesrock), jazzy (geen jazz) wel groovy, soulful. Luister deze link om een idee te krijgen: https://open.spotify.com/playlist/4JsJHBetVrBSXU5pQ2mmYA?si=fc0288af3aa84d65 Dus: Soulful zangeres, swingende drummer, strakke … meer »

Jan-Paul Helwig

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 127x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterHallo, Ik maak muziektheater waarin een gevarieerd aanbod is van grapjes, plaatjes en muziek in veel stijlen zoals jazz, pop, Nederlandstalig cabaret en eigen nummers. Samenwerken qua stijl en inhoud vind ik belangrijk dus jouw inbreng is welkom. Doel is optreden in kleine zalen maar ook plezier met het oefenen. Kijk eens op mijn website deliema.com

Flip de Liema

Heavy Metal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Heavy Metal band zoekt zangerHelaas is onze zanger er laatst mee gestopt. Daarom zijn wij (Acid Attack) op zoek naar een nieuwe zanger. De band is opgericht in 2016 en bestaat uit bassist Youri (28), drummer Roel (23) en gitaristen Luuk (28) en Mark (26). We zoeken iemand van ongeveer dezelfde leeftijd met een passie voor heavy muziek. We spelen voornamelijk Heavy Metal in de klassieke zin, dus met clean en melodische vocals. … meer »

AcidAttack