Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(progressive) rock/metal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 96x bekeken

(progressive) rock/metal band zoekt zangerHi, wij -gitarist en bassist- zijn op zoek naar een drummer en een zanger om een (progressive) rock/metal band te start in Den Haag of omgeving. We willen enkel eigen nummers maken. We houden van zowel: 1. Een psychedelische rock(blues)-sound zoals die van Earthless, zoals bijv. hier: https://www.youtube.com/watch?v=5c0gQXvlCzQ 2. Een progressive metal-sound zoals die van Toska/Rabea Massaad, zoals … meer »

Friso

Electro

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 105x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een toetsenis(te) en of zanger(es) Het doel is om ambient electro, berlin school , musique concrete achtige muziek te gaan maken met spoken word/zang. Zelf ben ik sounddesigner/geluidstechnicus, maar speel ook toetsen. Mijn woonplaats is Gorinchem. Woon jij in de driehoek Utrecht Rotterdam Den Bosch dan zal dat mooi zijn. Regelmatig repeteren en via internet ideeen heen … meer »

Muzikantenbank user boudewijn van den bergboudewijn van den berg

Bassist & Drummer zoeken enthousiaste muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 839x bekeken

Goed geoliede ritmesectie zoekt geïnspireerde creatievelingen. Bijvoorbeeld een singer-songwriter, een doorstartende band of een nieuw project van creatieve muzikanten met enthousiaste ( maar realistische ) ideeën. Genre: Indie, singer-songwriter, folkrock, blues, soul, nederrock, semiplugged, sixties, seventies, etc. Niet alleen oefenruimte sessies, maar ook streven naar optredens en studio opnamen. Wij … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Zanger(es) gezocht voor band in de buurt van Rotterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Momenteel zijn wij op zoek naar een zanger(es) die onze band kan versterken. De nummers die wij spelen varieren van: Bryan Adams, Natalie Imbruglia, The Cranberries, The Corrs, Kings of Leon. Eigenlijk dus best breed, maar met volop ruimte voor eigen inbreng! Wij spelen meestal in Vlaardingen, maar staan altijd open voor andere locaties indien dit gewenst is. Gemiddeld spelen we 2x per maand, … meer »

Jeremy Bode

Top zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 242x bekeken

Gezocht: Top zanger(es) Regio: Rotterdam, Utrecht, Leiden Aantal gigs per jaar: 10 tot 15 Voor een nieuw op te richten pop/rock coverband ben ik op zoek naar een top zanger(es). De band zal bestaan uit doorgewinterde muzikanten die ervoor zorgen dat jij als frontman/vrouw goed uit de verf komt. Jij weet de aandacht naar je toe te trekken en het publiek te entertainen. De bedoeling is dat we het … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Band zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 252x bekeken

Wij zoeken een gezellige zanger of zangeres die onze band compleet maakt. Genre: country/rock/blues/wat maar leuk is om te spelen. Wij zijn 45+ en hebben geen zin meer in gezeur. Plezier is belangrijker als virtuositeit. Oefenlocatie: MCA Rhoon. Als je ook een instrument speelt is dat mooi meegenomen maar geen vereiste.

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Old Man's Riot zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Old Man's Riot zoekt zangerOld Man's Riot is op zoek naar een gemotiveerde zanger. Podiumervaring is een pré, evenals het schrijven van je eigen teksten en zanglijnen. Wil jij de frontman worden van onze energieke live band, en met regelmaat het podium op, neem dan contact met ons op. Check ons online voor wat je te wachten staat. facebook.com/oldmansriot soundcloud.com/old-mans-riot

Muzikantenbank user Old Man's RiotOld Man's Riot