Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziek maatje gezocht - Omgeving Gorinchem

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 287x bekeken

Muziek maatje gezocht - Omgeving GorinchemHey, ik ben Edgar, 44 jaar en woonachtig in Gorinchem. Ik heb op zoek naar muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel zelf een aantal jaren akoestische gitaar en zou deze passie graag met anderen delen. Vooralsnog natuurlijk gewoon bij elkaar in de huiskamer. Ik heb in principe geen ambities om op te treden, maar als we een klik hebben en we kunnen een aantal nummers fatsoenlijk spelen… dan … meer »

Edgar

Impulse reggaeband zoekt toetsenist / background vocals

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 196x bekeken

Impulse reggaeband zoekt toetsenist / background vocalsHallo allemaal! Wij (Impulse) zijn op zoek naar een reggae toetsenist en background vocals in omgeving Rotterdam. Wij zijn een goed ingespeelde reggaeband bestaande uit 6 personen en hebben een repertoire met voornamelijk eigennummers. Wij oefenen 1x in de week (iedere vrijdagavond) in Rotterdam. Lijkt dit je leuk? en heb je interesse? Zijn wij bereikbaar op onderstaand telefoonnummer. Groetjes Impulse! -0634894110

Barish

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Wij, 50 plussers, (bas, gitaar, drums en keys) vormen een ervaren en hechte band. Ons doel is om songs op een eigen, jazzy en soulvolle manier te arrangeren en spelen. Wij zoeken hierbij een zangeres met de nodige creatieve inbreng. Repeteren vinden we net zo leuk als optreden en doen dit om de week op dinsdagavond en donderdagochtend in locatie The Jammer (Zoeterwoude naast La Place aan … meer »

Pablo

MOONTRACKS zoekt zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 225x bekeken

MOONTRACKS zoekt zangeres.De nieuwe rock-coverband MOONTRACKS zoekt een zangeres met bandervaring. De bezetting bestaat uit 4 ervaren muzikanten (2x gitaar, bas en drums). Allen met een passie voor rockmuziek. Denk aan Anouk, Ilse de Lange, Krezip, Beth Hart, Melissa Etheridge, Tina Turner, Sas Jordan, enz, enz. Het repertoire is nog in opbouw dus jouw inbreng is ook welkom! MOONTRACKS repeteert 1x per 2 weken (de oneven … meer »

Frans

Welke Soul Sistah, Disco Queen, mr(s). Funkenstein (M/V) completeert Mr.Mitch's Groove Sensation?

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 264x bekeken

Welke Soul Sistah, Disco Queen, mr(s). Funkenstein (M/V) completeert Mr.Mitch's Groove Sensation?Mr.Mitch's Groove Sensation is een 12 mens soul, funk en disco feestband. We spelen een repertoire van enkel swingende krakers. Veel sixties soul en seventies disco maar ook recenter: als er maar een feest mee te bouwen valt. Het front van de band wordt gevormd door de Ladies Mitch, die met zijn drieën -en vaak ook driestemmig- de lead- en backing stemmen evenredig verdelen. The Groove Sensation … meer »

Muzikantenbank user Menno LaanMenno Laan

Classic Rock band zoekt zanger, regio Bollenstreek/Leiden

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 241x bekeken

Classic Rock band zoekt zanger, regio Bollenstreek/LeidenGot It Covered zoekt zanger voor classic rock band. Regio Leiden/Bollenstreek. Deze ervaren muzikanten willen met veel plezier en lol weer muziek maken. We zoeken alleen jou nog. Zanger die the stage owned. Repertoire etc moet nog opgebouwd maar gezien onze ervaring gaat dat snel. Doel is vooral lol en plezier en af en toe een optreden. Lijkt het je wat reageer dan snel. Oefenen etc in overleg. Groet … meer »

Erik Jamoel