Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 247x bekeken

Wij ervaren bassist en gitarist zijn op zoek naar een zanger(es) keyboardspeler en drummer om een band te starten, pop, rock, funk gewoon wat we leuk vinden om te spelen, gezien de tijd waar we in zitten zal er waarschijnlijk voorlopig gerepeteerd worden maar hopelijk kan er ook weer eens worden opgetreden, eigen oefenruimte aanwezig in Hoek van Holland met PA, leeftijd niet super belangrijk al zijn … meer »

Muzikantenbank user Mario VanettiMario Vanetti

Zanger(es) gezocht rock coverband, check de audio/video voor een idee

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 327x bekeken

Hey hallo, Wij van The Recordstore zijn op zoek naar een frontman/vrouw. We zijn een goed op elkaar ingespeeld clubje van drums, bass, gitaar en synthesizer. We houden o.a. van 80's, Rock en Pop in een ander jasje. Maar soms gaat het ook alle kanten op. Genesis, Duran Duran, Muse, The Editors, David Bowie, Toto om maar wat te noemen. Voor de toekomst willen we weer een vaste lead zanger(es) … meer »

Mark van der Laaken

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 230x bekeken

Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Heb jij een passie voor God, ben je tussen de 20 en 30 jaar en zoek je een gospelband om je muzikale creativiteit te uiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! (m/v) Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband uit Den Haag. Onze muziek varieert van black gospel, pop, soul, dutch, jazz tot zelfs African gospel. Onlangs … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

Rockband zoekt zanger voor eigen materiaal

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Wij zijn een rockband uit de omgeving van Rotterdam en zijn op zoek naar een zanger(es). We zoeken iemand om ons eigen materiaal mee uit te werken. Check de link voor een voorbeeldje van ons eigen materiaal. Wij zijn allemaal begin 20 en we hebben een eigen oefenruimte. De band bestaat uit een drummer, een bassist en twee gitaristen. We spelen ook covers maar de focus ligt vooral op eigen materiaal. … meer »

Walter Verhoeff

Semi-pro coverband zoekt een nieuwe leadzanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 190x bekeken

Cover The Cage, een bestaande semi-pro allround coverband zoekt een nieuwe zanger: -Een echte entertainer met solide stem en zelfvertrouwen, die een grote zaal/feesttent op sleeptouw kan nemen samen met onze lead vocaliste -Ervaring als leadzanger van een (cover)band en ervaring met optredens -In bezit van eigen vervoer (auto) -Commitment om 25-35 keer per jaar op te treden, vooral in de zomermaanden -Commitment … meer »

Muzikantenbank user Cover The CageCover The Cage

Pianist zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 252x bekeken

Pianist zoekt zanger/zangeresGoededag, Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Raymond, 35 jaar en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben een vrolijke snuiter welke altijd in is voor een geintje. Ik volg een aantal jaar pianoles en heb een aantal keer een zanger mogen begeleiden op de piano. Het begeleiden van een zanger/zangeres vind ik enorm leuk om te doen en graag zou ik mij hierin verder ontwikkelen. Daarom … meer »

Muzikantenbank user RaymondRaymond