Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Punk&Rockcoverband TONEBUSTERS zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 125x bekeken

Hallo zangeressen, ben jij de rockchick die wij zoeken om samen met onze zanger Paul de vocalen te gaan doen? Wij, punk- & rock coverband 'TONEBUSTERS' zijn dan naar jou op zoek!! We oefenen op de donderdagavond in onze eigen oefenruimte in Boskoop en natuurlijk maken we ook graag van tijd tot tijd het podium onveilig. Check onze website www.tonebusters.nl voor meer info, oa de 'playlist', en ja, … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

CoverTrain zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 212x bekeken

CoverTrain (pop, rock, disco, Nederlandstalig) is een 7-koppige coverband uit de regio Zoetermeer en bestaat uit ervaren muzikanten: zangeres (vacature), zanger, 2x gitaar, bas, drums en toetsen. Wij zoeken per direct een zangeres (met bandervaring maar geen broodspeler). Wij repeteren 1x per 2 weken (de even weken) op woensdagavond van 20:00 tot 23:00 in Zoetermeer en streven naar 8-10 optredens … meer »

Frans

Band zoekt zanger (-es )

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Hallo Muzikanten! Wij 50 plussers, zijn op zoek naar jou, zanger of zangeres, om onze vijfkoppige coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit een solo gitarist, een slag gitarist, een bassist, een drumster en een toetsenist. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met '90, van iconische bands zoals The Rolling Stones, CCR, The Animals, The Kinks, The Who, maar ook Nederlandse … meer »

Souhoka

Rock solid zoekt frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Hallo zangers, Wij zijn Rock solid. Een classicrock coverband met ook wat uitstapjes naar pop. Wij oefenen in Hoogvliet in een eigen supertoffe oefenruimte. Wij bestaan uit bassist/zanger, gitarist, toetsenist en drummer. Ons repertoire is op zijn minst uitdagend te noemen, ook voor de ervaren vocalist. En die zoeken wij. O.a nummers van Journey,Toto, Deep purple, Queen en Foreigner staan in ons repertoire. … meer »

Muzikantenbank user Mark ZwartMark Zwart

Ben jij onze nieuwe zangeres?

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 246x bekeken

Ben jij onze nieuwe zangeres? Hi, wij zijn “What about Tonight?”, een pop/funk/rock/blues cover band bestaand uit vier ervaren muzikanten en wij zoeken een zangeres! We spelen swingende muziek en laten tijdens optredens het publiek lekker los gaan, met muziek van ’70 tot nu. Gewoon spelen wat het publiek en wij leuk vinden, wel met het oog op een stukje kwaliteit, maar niet professioneel. … meer »

Muzikantenbank user Lex BosLex Bos

Stembandkunstenaar gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Stembandkunstenaar gezocht!Psychrockband Syphon uit Gouda zoekt een stembandkunstenaar(tm). Onze sound heeft vlagen van bands als The Doors, Deep Purple en Pink Floyd maar wordt vooral bepaald door onze eigen creativiteit en (on)kunde, aangezien we exclusief eigen materiaal spelen. Interesse? Stuur een bericht, telegram, langeafstandsraket, telepathisch signaal of postboot en we plannen een ding. Najaar 2022 hebben we drie … meer »

Muzikantenbank user Perry van der SteenPerry van der Steen

The Police Tribute in oprichting

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Ervaren Tribute-/Rock drummer zoekt zanger/bassist en gitarist om een ambitieuze The Police band op te richten. Omgeving Rotterdam. Waarom The Police? Omdat ik als kind al meedrumde op de muziek The Police en de stijl van Stewart Copeland hierdoor in mijn systeem zit. Hun muziek blijft grandioos en verdient het om goed neergezet te worden. Ben je ook ambitieus en hou je van de muziek van The … meer »

Muzikantenbank user Pat de WolfPat de Wolf

Drummer, gitarist en zanger/zangers gezocht voor '80's coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 388x bekeken

'80's coverband is op zoek naar een drummer, gitarist en zanger/zangeres. Toetsenist en bassist zijn al gevonden, maar we zoeken jou nog om de band compleet te maken. Wat willen we en wat zoeken we.... De wens is om een coverband te starten die zich richt op de jaren 80, en dan met name de niet de voor de hand liggende nummers die al door zoveel andere coverbandjes worden gespeeld, maar meer … meer »

Bassbokkie