Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende coverband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Hallo daar! Mijn naam is Brent en ik speel momenteel basgitaar in een rock/pop coverbandje onder de tijdelijke naam Andrea Bocelli. We pronberen ongeveer 1 keer per week samenkomen om covers te spelen met als einddoel natuurlijk optreden. We zijn hard aan het werken aan een setlist. Momenteel bestaat deze uit nummers van The Police, Anouk, Elvis, Arctic Monkeys, Nirvana. Rise Against, Heart en … meer »

Brent Pieterse

Coverband Moddercover is op zoek naar een zanger!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Coverband Moddercover is op zoek naar een zanger!!!Heb jij zin om in een vette coverband te zingen? Dit is je kans! Moddercover is op zoek naar een zanger. We zijn een band in oprichting in de leeftijd 25-55 en de muziek die we willen spelen is top2000 gericht. Beetje rock, beetje pop, beetje funk en een beetje blues. Kan dus alle kanten op als het maar swingt. We zijn zo goed als compleet, hebben een eigen oefenruimte in Den Haag en een complete … meer »

Muzikantenbank user ModdercoverModdercover

Toetsen, achtergrond zangeressen en blazers gezocht

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 304x bekeken

Voor een cd presentatie in sept en daarna waarschijnlijk een aantal gigs in grotere zalen in Nederland zoeken wij nog een toetsenist, een achtergrond koortje en blazers om een vaste band te vormen. De cd is gemaakt mbv diverse gastmuzikanten vandaar dat we nu een vaste band zoeken voor live optredens. Vóór sept zullen we een aantal repetities plannen Het gaat om bewerkingen van 70s elvis songs. Groeten … meer »

George van Welzen

Indie rock band op zoek naar leadgitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 157x bekeken

The Bohemes zijn op zoek naar een energieke leadgitarist met live ervaring die ook achtergrond kan zingen. We spelen eigen werk, genre alternatief/indie/postpunk. Invloeden: o.a. Maccabees, Interpol, Foals, Kings of Leon, Strokes. Jij speelt melodieus en kan nummers goed sferisch invullen. Met nieuwe formatie en nieuw repertoire gaan we op korte termijn opnemen en optreden. Vaste oefenruimte met parking … meer »

Léon Huisman

Loomis Gang zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 224x bekeken

Loomis Gang was eind jaren ‘70 begin jaren ‘80 een succesvolle Rotterdamse rockband. Wij speelden o.m. in het Rotterdams-Delfts-Haags clubcircuit en op grote events als het Zuiderpark- en Rottepop festival. Ook was Loomis Gang de support act van Van Halen bij de aanvang van hun eerste Europese tour in 1978. In 1982 zijn wij met Loomis Gang gestopt, maar we hebben onlangs besloten de band nieuw … meer »

Peter Koomen

Zangeres wil nieuwe groep vormen

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 412x bekeken

Zangeres wil nieuwe groep vormenNa een hele tijd stilte, zou ik heel graag weer muzikaal actief worden. Genre: pop-soul-blues-jazz. Het lijkt me fijn om met een aantal muzikanten low key te beginnen met cuvers en vanuit daar te kijken naar eigen nummers. Af en toe optreden lijkt me ook weer te gek. Ik ben zelf zangeres en speel een beetje piano. Ben je een gitarist, drummer, bassist, pianist en voel je je aangesproken? Aarzel niet … meer »

Muzikantenbank user Fathia BaasjeFathia Baasje