Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vocalist(e) gezocht om muziek mee te schrijven (rock)

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Hallo, Ik ben een gitarist die ook composities maakt en ik ben opzoek naar een vocalist(e) om composities verder uit te werken. De bedoeling is om een aantal mooie nummers te maken en deze, uiteindelijk ook op te nemen met een band en ermee op te treden. Ik heb op dit moment te weinig tijd om elke week in de oefenruimte te staan, dus ik zou in het begin wat meer thuis willen doen. De stijl is rock, … meer »

Sander

Vriendenband zoekt zingende vriend

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 223x bekeken

* Vier mannen van 50+ * Twee gitaren, bas en drums * Spelen al een flinke tijd samen * Breed uiteenlopend repertoire * Maar altijd bereid nieuwe wegen te bewandelen * Repeteren op donderdagavond in Rhoon * Vinden dat repeteren iets anders is dan oefenen * Oefenen doen we dus thuis * Optreden is gaaf, maar niet het doel van de band * Ons zal je dus niet snel vinden op bruiloften en partijen Ben … meer »

Muzikantenbank user Michiel van RijnMichiel van Rijn

Zanger en/of Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 192x bekeken

Op de verjaardag van Richard (gitarist) hebben we een beetje zitten brainstormen om weer(!) samen muziek te gaan maken. Het idee is om de wat gangbaardere rocknummers te gaan doen, die de meeste mensen kennen en mee kunnen zingen. EN!....... die afwisselen met Guilty Pleasures uit de jaren 70/80/90, Maar dan wel een (s)tandje harder http://www.hitsallertijden.nl/top%202000/2000/lijst%2080.htm Hier … meer »

Muzikantenbank user The 'Guilty Pleasures' of AlternatioNThe 'Guilty Pleasures' of AlternatioN

(Hard-)Rock Band Zoekt Muzikant

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 168x bekeken

Wie zijn wij? Wij zijn een Hard Rock band uit Rotterdam die op het punt staan om voor het eerst de studio in te springen en het podium overhoop te gooien. Wij schrijven en spelen eigen muziek in stijlen zoals: (Hard) Rock, Rock ’N Roll en Blues Rock. We missen alleen een frontman die hier zijn eigen stempel op kan zetten om alles echt af te maken! Wie zoeken wij? Heel simpel: een echte … meer »

Boozer

Ervaren zanger en zangeres gezocht voor coverband in opstart

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 356x bekeken

Ervaren zanger en zangeres gezocht voor coverband in opstartWij, bassist, drummer en toetsenist, zijn ervaren muzikanten in de leeftijdscategorie van 40 - 50 jaar. De band is nog in de opstartfase. Ons doel is een allround band voor feesten en partijen. Wij zoeken een zanger en zangeres met: - Podium en band ervaring - leeftijd vanaf 30 jaar - Kunnen switchen naar 2e of 3 stem - Zanger die ook slaggitaar speelt is een pré, echter geen noodzaak. - … meer »

CrazyTrain

Coverband zoekt frontvrouw/man

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Na 6 jaar heeft onze zangeres afscheid van ons genomen. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe front vrouw of man. Wij zijn plakband. Een pop rock coverband uit de regio Alphen aan den Rijn. In de leeftijd van 26 tot 43 jaar Heb jij 'ballen' en liefst enige ervaring als zangeres of zanger zoeken we jou misschien wel.als je interesse hebt, bel Rik 0622219888

Muzikantenbank user Rik van der HeijdenRik van der Heijden

S.O.U.L. zoekt een zanger(es) met power!

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 511x bekeken

S.O.U.L. zoekt een zanger(es) met power!Wij van S.O.U.L. zijn op zoek naar versterking van het vocale front (M/V). Ben je tussen de 20 en 40 jaar, heb je voldoende ervaring en heel veel zin om in een toffe band te komen zingen, lees dan snel verder! De audities zijn (ovb) gepland op woensdagavond 8, 15 of 25 januari 2020. S.O.U.L. is een band met ervaring. We weten een mooi feestje te bouwen op grotere feesten en partijen en kleine festivals. … meer »

Brigitte Broijl

Muzikanten gezocht voor coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 275x bekeken

Ik zoek muzikanten in de buurt van Gouda om een coverband te starten. Zelf speel ik bas, inmiddels een jaar of 11 (ik ben 28), en heb in die tijd ervaring opgedaan in verschillende bandjes en stijlen. Hierbij ben ik ook bezig geweest met eigen muziek en studio's maar het mooiste blijft toch het spelen op het podium. Het plan is om iedere twee weken te repeteren, een leuk setje in te studeren en daarmee … meer »

Muzikantenbank user Luc van LeeuwenLuc van Leeuwen

Gospelband zoekt nieuwe enthousiaste leden!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 262x bekeken

Gospelband zoekt nieuwe enthousiaste leden!Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Kan jij je vinden in de gospel genre en zoek je een gospelband om te joinen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband (leeftijden tussen 18 en 28) uit Den Haag. Onze muziek varieert van neo soul, jazz, black gospel, Nederpop, rap tot zelfs African gospel. We spelen op bruiloften, … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG