Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalistWij zijn een metalband uit omgeving Rotterdam, Zuid-Holland genaamd SHEOL. Wij zoeken een vocalist die meerdere scream technieken beheerst, denk aan de bands (Ice nine kills, In flames, Periphery en Whitechapel). Wij zijn allemaal muzikanten met stage ervaring uit voorgaande bands. wij zoeken iemand tussen de 20 en 30 jaar. Wij zitten nu nog in ons beginfase dus we zijn nu vooral nog veel aan het … meer »

lukas

Gitarist/zanger en bassist zoeken melodische metalband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 292x bekeken

Wij zijn op zoek naar een metalband met veel ruimte voor lekkere riffs en melodieën. Op gitaar en bas hebben wij al geruime tijd ervaring. Op het gebied van zang iets minder lang, maar dat ben ik aan het ontwikkelen. Enkele bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld Virgin Steele, Judas Priest, Annihilator en Overkill etc. Is jouw band op zoek naar een gitarist en een bassist, of ben je … meer »

Jori

Vocal - Guitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 487x bekeken

Vocal - GuitaristHi everyone, I recently moved to Rotterdam and I'm looking for an Indie / Rock band to make music and perform with. My name is Salih, I have been interested in music for about 10 years, I play guitar and vocal. I have my own compositions and cover repertoire. I have 3 years of experience in a music group in which I was a front man. I have 1 album consisting of our own songs The genres that interest … meer »

Muzikantenbank user Salih RamazanoğluSalih Ramazanoğlu

LEPH Zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 279x bekeken

Wij zijn de band Leph en helaas is onze zangeres ermee gestopt. Daarom zoeken wij een nieuwe! Wij zijn vooral bezig met eigen werk en we oefenen elke dinsdag avond in Capelle aan den IJssel. Zie hieronder een aantal nummers van ons op Spotify.. https://open.spotify.com/artist/2ZmGNA8HsJqkUHB5uQwh6H?si=es9f2_iXT--yCJBSlfSEDw Bij interesse kan je bellen/ appen naar 0616583871

Muzikantenbank user Mex IveyMex Ivey

Pink Floyd band Us & Them zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 220x bekeken

Us & Them is een Nederlandse Pink Floyd coverband met leden uit diverse delen van het land. Coverband? Jawel, Us & Them is een coverband en geen tributeband. Van tributebands wordt over het algemeen verwacht dat het een perfecte kopie is, zowel muzikaal als ook qua (aan)kleding. Us & Them wil juist een eerbetoon aan Floyd brengen door hun nummers op eigen wijze ten gehore te brengen en op die manier … meer »

Muzikantenbank user Arie IJdoArie IJdo

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 330x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema