Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

2x Gitarist en Zang omgeving Zoetermeer en omstreken

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Wij Drummer en Bassist zoeken 2 gitaristen en een Zanger of Zangeres we willen stevige Covers gaan spelen maar alles staat nog open. als je interesse heb stuur een bericht en misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen. de leeftijd licht rond de 50 jaar dus oude rock is van harte welkom. we zijn geen doorstarters dus iedereen gaat gelijk op en heeft dezelfde mogelijkheden

Marco

Gitarist, Gitarist/vocalist, toetsenist M/V

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 362x bekeken

Gitarist, Gitarist/vocalist, toetsenist M/VGezocht, muzikanten voor nieuw op te richten band. Gevraagd, interesse in sixties en early seventies muziek, podium en eventueel studio ervaring, muziekliefhebber, geen hokjesgeest, voldoende energie, enthousiasme, doorzettingsvermogen en vrije tijd. Leeftijd onbelangrijk, van 20 plus tot zestig plus. Het gaat niet alleen om de bekende hits maar vooral ook om de vergeten pareltjes. Schrijf je zelf … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Ervaren zanger/es

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Coverband Latin Soul Train zoekt een ervaren 2e zanger/es (mezzo sopraan) Hou je van soul,funk,latin lekkere dansbare muziek? Wij zoeken iemand met 100% commitment die er echt voor wil gaan. Ervaring met meerstemmig zingen, gezellig en spontaan, reageer dan! Wij repeteren om de week op vrijdagavond en 1 zaterdagmiddag in Rotterdam Optredens gemiddeld 10 x per jaar. Geen broodspelers. Audities … meer »

Coverband LST

Zanger of zangeres gezocht voor rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 644x bekeken

Hi! Voor een doorstart van onze rock coverband zoeken we een zanger/zangeres. We spelen o.a. nummers van Green Day, Evanescence, Muse, Foo Fighters, Bon Jovi, Blink-182, etc. De band bestaat momenteel uit drum, bas, solo gitaar, slaggitaar/zangeres. We zoeken nog een front-man/vrouw. De leeftijd van de band ligt tussen 35-50 jaar. We repeteren op maandagavonden in Zevenhuizen. Een demo van de oude … meer »

Doorstart

Rock solid zoekt frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Hallo zangers, Wij zijn Rock solid. Een classicrock coverband met ook wat uitstapjes naar pop. Wij oefenen in Hoogvliet in een eigen supertoffe oefenruimte. Wij bestaan uit bassist/zanger, gitarist, toetsenist en drummer. Ons repertoire is op zijn minst uitdagend te noemen, ook voor de ervaren vocalist. En die zoeken wij. O.a nummers van Journey,Toto, Deep purple, Queen en Foreigner staan in ons repertoire. … meer »

Muzikantenbank user Mark ZwartMark Zwart

The Police Tribute in oprichting

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 476x bekeken

Ervaren Tribute-/Rock drummer zoekt zanger/bassist en gitarist om een ambitieuze The Police band op te richten. Omgeving Rotterdam. Waarom The Police? Omdat ik als kind al meedrumde op de muziek The Police en de stijl van Stewart Copeland hierdoor in mijn systeem zit. Hun muziek blijft grandioos en verdient het om goed neergezet te worden. Ben je ook ambitieus en hou je van de muziek van The … meer »

Muzikantenbank user Pat de WolfPat de Wolf