Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestische coverband zoekt tweede zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Akoestische coverband zoekt tweede zanger(es)Wij (Green Soap) zoeken voor ons akoestisch trio een enthousiaste tweede zangeres of zanger. Vind je het leuk om regelmatig in allerlei settings, van kroeg tot huiskamer, op te treden? En vind je het leuk om met ons een breed repertoire, van bekende hits tot nederlandstalige kleinkunst neer te zetten? En kan je zowel lead als tweede stem zingen en daarbij wat percussie toevoegen? Reageer dan snel! Leeftijd: … meer »

Green Soap

Indie/brit pop rock coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Onze (nog 4 koppige band) is opzoek naar een gevorderde zanger om de band compleet te maken.we repeteren in een eigen oefenruimte in Rotterdam en we repeteren weekelijks maar niet op een vaste dag. we hebben een aardige setlist van oa Editors,KOL,Foo Fighters,Radiohead,Stereophonics, Coldplay enz.Uiteraard is eigen inbreng bespreekbaar.we hopen weer in de toekomst met enig regelmaat op het podium … meer »

Rich

Pink Floyd tribute zoekt leadzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Pink Floyd tribute zoekt leadzangerBen jij gek van Pink Floyd, en kan jij vocaal Gilmour en Waters benaderen? Zijn je techniek, uitspraak en timing goed? Reageer dan, wellicht kom jij ons versterken en helpen met de opbouw. We hebben nu een ijzersterke Gilmour op gitaar, een supersteady bassist en een drummer, ik dus, ex-Absolutely Floyd. We pakken de draad weer op totdat we de juiste mensen hebben voor DE sound, daarna kleine gigs … meer »

michael henninger

Gezocht: zanger voor stampende rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Een hit in de hitlijsten en wereldfaam, precies de dingen waar onze rockband niet naar op zoek is! Wij zoeken een zanger die geen illusies meer koestert met betrekking tot een grote commerciele doorbraak. Wat je wél moet hebben is plezier in muziek maken en een beetje ervaring. De muziek die we spelen laat zich het beste omschrijven als energieke rock met alle invloeden die daarbij komen kijken. We … meer »

Jeroen

Rockband zoekt zanger voor eigen materiaal!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Wij zijn een rockband in de omgeving Rotterdam genaamd Sally Rain. We zijn op zoek naar een zanger om eigen materiaal mee uit te werken. Check 't linkje om onze demo's te luisteren. We zijn allemaal begin 20 en hebben een eigen oefenruimte. De band bestaat uit een drummer, bassist en twee gitaristen. We spelen ook covers, maar de focus ligt op het eigen materiaal. Stuur me een email bij interesse! Walter … meer »

Walter Verhoeff

MAZE Voices heeft plek voor een tenor en een bariton

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Jawel, zangers, er komen dit keer zelfs 2 plekjes vrij in één van de leukste vocal groups van Nederland. Die plekjes zijn gereserveerd voor zangers met een goede energie die niet de solist willen uithangen en juist genieten van het kleuren en blenden met elkaar. Hou je van een a cappella uitdaging en ben je bereid om met ons mee te reizen naar mooie plekken (Bazel en Lissabon staan naast Blaricum … meer »

Muzikantenbank user Ed MuldersEd Mulders

Axenzion zoekt sologitarist/backing vocals

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 276x bekeken

Voor onze rock-coverband Axenzion zoeken we een nieuwe solo-gitarist, (backing)vocals is een pre. Leeftijdscategorie: 30-50. De volgende eigenschappen zoeken we in een gitarist: energiek, maandagavond beschikbaar, eigen spullen, wil 5-10 keer per jaar optreden. Op onze site kun je ons huidige repertoire en andere informatie vinden. We repeteren in Zevenhuizen.

Muzikantenbank user AxenzionAxenzion

Enthousiaste coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 444x bekeken

Voor onze enthousiaste coverband met gedreven en energieke muzikanten zoeken wij een zangeres. De huidige bezetting van de band is als volgt: drummer, bassist, zangeres, gitarist en toetsenist. Zoals je ziet hebben we al een zangeres. Om de zangpartijen nog breder te laten klinken zoeken wij dus een extra zangeres die, naast lead-zang, ook tweede of derde stemmen makkelijk instudeert. We repeteren … meer »

Jan Verkuil

Ben jij die zanger, zangeres, vocalist die we zoeken?

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 450x bekeken

Hi! Wij zijn drie muzikanten, een gitarist, bassist en drummer die al een aantal jaar samen spelen in een bandje: https://soundcloud.com/grandview-avenue https://www.youtube.com/watch?v=AEkf7e6qVrM https://youtu.be/Z7s2fE1j7hQ Onze fantastische zangeres is naar het buitenland verhuisd. En het is nog niet eens zozeer dat we voor deze band naar een andere vocalist op zoek zijn, we willen graag samen … meer »

Niley