Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slash coverband zoekt zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 89x bekeken

Wie zijn wij? Wij zijn Slither, een Slash coverband uit respectievelijk omgeving Rotterdam en een stukje Zeeland. Bestaande uit: 2 gitaristen, een bassiste en een drummer. Wat zoeken wij? Wij zoeken een pittige zanger die weinig moeite heeft met nummers van Slash en Guns ’N Roses. Wij zoeken geen kopie van Axl Rose of Myles Kennedy. Wel zoeken wij een zanger die goed uit de voeten kan met … meer »

Muzikantenbank user Frank MuuszFrank Muusz

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten! Common Royals is een goed lopende pop/rock coverband. We spelen 1 (soms 2) x per maand op verschillende podia in Nederland. Vaker niet omdat het een hobby moet blijven:-) Momenteel bestaat onze band uit een zangeres, 2 gitaristen, een bassist en een drummer. Om ons repertoire gevarieerder te kunnen maken, zoeken we een toetsenist die ook nog … meer »

Muzikantenbank user Peter KattenburgPeter Kattenburg

The Shipment zoekt bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 275x bekeken

Gezocht: bassist voor powertrio “The Shipment” Muziek: rock met diverse invloeden Hoeft niet bang te zijn om met een bakkie met (goed toe te passen) effecten aan te komen (graag zelfs) Harmonie kunnen zingen en songwriting ervaring zijn een dikke pré! Invloeden qua muziek: Richie Kotzen, The Winery Dogs, Joe Bonamassa, Cream, ZZ Top, Gary Moore e.v.a. Muzikale ideeën worden gedeeld in … meer »

Muzikantenbank user Pat FinchPat Finch

Zangeres gevraagd voor coverband regio rijnmond 010

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Zangeres gevraagd voor coverband regio rijnmond 010 Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) Wij zoeken een hele goede zangeres / frontvrouw met een soulful strot en met veel ervaring voor een coverband.Wij spelen een allround repertoire met het accent op disco dance classics soul en pop(funk)rock ballads.Misschien speel je ook nog een (bij)instrument.Wij zijn in bezit van een eigen … meer »

marco

Zangeres gevraagd voor coverband regio rijnmond 010 rotterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 185x bekeken

Een Rotterdamse coverband zoekt een semi prof zangeres / zanger. ( ook backing ) Vocale bereik sopraan/mezzosopraan. Je moet over een groot repertoirekennis beschikken. Als een podiumbeest het publiek wilt entertainen. Voldoende tijd erin wilt steken en er voor 100% wilt gaan. Leeftijdsindicatie stellen wij tussen de 25 en 40 jaar. Wij beschikken over een eigen repetitie ruimte met backline in … meer »

fender jazzbass

Semi-prof. startende allround coverband zoekt een sologitarist en een zangeres.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 363x bekeken

Startende band met (zeer) ervaren muzikanten zoekt zsm een sologitarist en een zangeres. De samenstelling van de band is: Drummer, bassist, zanger (tevens acoustic gitaar en slaggitaar) en toetsenist. Doelstelling is om op regelmatige basis op te treden. Muziekstylen: gevarieerd eighties, motown, soul. Selectie van te spelen nummers: Toto-George Porgy Diana Ross-My old piano Sister Sledge-He's … meer »

Muzikantenbank user Barry LokBarry Lok

Gitarist /Zanger voor Country Band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 339x bekeken

Ter aanvulling van onze country band zijn wij opzoek naar een zanger/gitarist. Hij zal ter ondersteuning met zijn tweede stem onze zangeres bijstaan en daarnaast een aantal nummers, denk daarbij aan Gart Brooks,the Mavericks,DWIGHT YOAKAM,Alan Jackson,voor zijn rekening gaan nemen. Als gitarist zal hij op zijn acoustische gitaar de overige bandleden bijstaan. Enige feeling voor de country muziek … meer »

Muzikantenbank user Frits MoeringsFrits Moerings