Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 262x bekeken

Omgeving Rotterdam: Ik zoek een Jazz zangeres om mijn huidige zangeres in mijn Jazzquartett te vervangen. We hebben een Digitale CD uitgebracht, ik kan je een link sturen. Ook wil ik optredens alleen maar als duo met mij als pianist kunnen doen. Zelf heb ik conservatorium gedaan, dus geen beginners. Ik zoek jemand die niet alleen maar snabbelt maar ook aan een originele repertoire wil werken en ook … meer »

Peter Wenk

Karaoke zanger(es) gezocht Rotterdam e.o.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Karaoke zanger(es) gezocht Rotterdam e.o.We zoeken enthousiaste zangers of zangeressen die zingen zien als hobby/passie/uitlaatklep en het supersuperleuk vinden om samen af en toe te zingen op karaoke gelegenheden in Rotterdam e.o. Zelf heb ik het zingen/karaoke recentelijk na jaren weer opgepakt en heb wel eens wat karaoke zangprijzen gewonnen etc Stuur mij een fragmentje op m'n whatsapp 0650917679, als je goed genoeg bent kom je misschien … meer »

Muzikantenbank user LL

Ervaren band zoekt front

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 440x bekeken

Beste zanger(es), Wij begeleiden al jaren artiesten/BN’ers en wij zijn voorheen zo’n dikke 10 jaar de officiële vrienden van Amstel live band geweest. De bandleden spelen al jaren met elkaar en zijn een strak en hecht team. Ook nu begeleiden wij dit jaar oa. in Ahoy en op grote evenementen. Toch willen we graag ook terug naar onze Nederlandstalige roots met evt. hier en daar een uitstapje … meer »

Muzikantenbank user Stephan SchoondermarkStephan Schoondermark

Zanger(es) gezocht voor ervaren coverband Rotterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 348x bekeken

Zanger(es) gezocht voor ervaren coverband RotterdamZanger(es) gezocht 40+ Rotterdam Sevenish is een enthousiaste gezellige coverband met ervaren muzikanten die geschikt zijn voor feesten en partijen. Ons repertoire bestaat uit een mix van pop, soul, funk, blues en Nederlandstalig van de sixties tot heden. Sevenish bestaat nu uit een zangeres, twee gitaristen (waarvan er 1 ook Saxofoon en dwarsfluit speelt), een basgitarist, een toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Marian MokhtariMarian Mokhtari

Pink Floyd liefhebber zoekt muzikanten!!!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 406x bekeken

38 jarige Rotterdamse toetsenist, Zoekt mede muzikanten die een voorliefde hebben van Pink Floyd. Heb zelf al enig ervaring met het spelen van nummers van Pink Floyd albums OA: Darkside of the moon, Wish You Were Here, The Wall, Meddle , Division Bell. Ben in bezit van een 88 toetsen Yamaha synthesizer met het aantal nodige bekende samples. Ben jij een slag/solo-gitarist(e), Bassist(e) … meer »

Glenn Coomans