Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

El Fatso zoekt synth/backing vocals

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

El Fatso zoekt synth/backing vocalsWij zijn een rockband, variërend van psychedelica tot punk, en hebben onlangs in de studio geëxperimenteerd met synthesizers. Dit willen nu ook live kunnen brengen. Denk daarbij aan synthesizers bij bijvoorbeeld Kasabian en The Shins. The Shins: 'Painting a hole' Kasabian: 'Club Foot' We zijn op zoek naar iemand die zowel de synth voor zijn/haar rekening en backing vocals kan zingen. Is dit … meer »

Tom Schreuder

Ervaren Coverband zoekt een ervaren zanger naast zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 195x bekeken

Hallo zangers, Wij zijn een ervaren band die al wat jaartjes meedraait. Bestaande uit een toetsenist, gitarist, bassist, drummer en zangeres. Muziekgenres zeer veelzijdig; Dance-Classics, Soul, Pop, Reggae, Funk, Ballads, Nederpop, Rock. Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger die het publiek kan entertainen, open staat voor allround muziek, meerstemmig kan zingen en een muzikantenhart … meer »

AfterTouch

Band zoekt nog een zangeres en ook een zanger, maar een bassist kan ook reageren

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 482x bekeken

Hallo mensen, Voor onze allround band (Zeer Breed repertoire), zoeken wij een zanger en een zangeres, geen een dag's vliegen en ook geen leerlingen s.v.p. Daar doen wij het eigenlijk niet voor, al hoewel wij wel degelijk hobbyisten zijn, maar we zijn wel goed bezig met muziek maken. Wij hebben bijna iedereen al gehad 20 zangeressen en 6 zangers gehad. Kwa zang, en hebben reeds heel veel zangeressen … meer »

Michael

Gospelband in oprichting zoekt gemotiveerde zanger m/v en muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 137x bekeken

BWARM is een gospelband in oprichting en zoekt gepassioneerde en getalenteerde muzikanten, zangers, zangeressen en geluidstechnici. Muziek stijlen lopen uiteen van Bethel naar Third Day. Leeftijdsindicatie tussen 21 en 55 jaar. De website www.bwarm.nl is ondertussen in de lucht en als je geintresseerd bent dan kan je via de website reageren. Je kan ook de Facebook pagina bekijken, https://www.facebook.com/gospelband.warm.9 De … meer »

B Warm

Professionele band uit Rotterdam zoekt dito zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 200x bekeken

Hallo zangers, Wij zijn een professionele Country-Band met een zeer goede zangeres, en wat we nog nodig hebben is een goede zanger, die ook de 2e stem kan zingen naast onze zangeres. Verder moet hij instaat zijn om ook Blues en Country Rock te zingen, van bijvoorbeeld Dwight Yoakam, Eric Clapton maar ook Blues nummers van o.a. Robben Ford en John Mayer. En eventueel nog wat Santana nummers en Reggae … meer »

Michael

Allround Rockzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Voor ons coverproject zijn we op zoek naar een zanger / podiumdier. Wij spelen in een ambitieuze band en spelen hardrockcovers. We willen een niet standaard coverband zijn en streven hoog niveau na, de nummers variëren van 60's tot nu zo lang ze maar lekker in-your-face zijn. Dit betekent van Led Zeppelin / Deep Purple tot RHCP / Soundgarden / Radiohead en van alles ertussen. Maar we gaan wat minder … meer »

E De Waard