Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

VOCALIST (m/v) gezocht voor funkrock coverband JACK O JANE

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 157x bekeken

VOCALIST (m/v) gezocht voor funkrock coverband JACK O JANEFunkrock coverband JACK O JANE zoekt met spoed: Ervaren ZANGER of ZANGERES die samen met de andere vocalist een dynamisch frontduo kan vormen! Regio Zuid Holland, Utrecht en Brabant. De band bestaat al ruim 5 jaar en speelt regelmatig in cafés en op festivals. JACK O JANE speelt bekende – maar niet zo voor de hand liggende – covers van o.a. Mother’s Finest, TOTO, Chaka Khan, Sass Jordan … meer »

Muzikantenbank user Jack PattiwaelJack Pattiwael

Bassist en zanger(es) gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 483x bekeken

Bassist en zanger(es) gezochtHi, Wij zijn opzoek naar een bassist en een zanger(es). We zijn nu met zn tweeën; Lena(drum) en Julia(gitaar). We willen graag richting classic rock en we staan open voor andere stijlen! Onze voorkeur gaat naar 16-19 jaar en in de buurt of rondom Rotterdam. Ook zijn we nog opzoek naar een goede oefenruimte die niet te veel kost dus als je er eentje weet ben je van harte welkom!

Muzikantenbank user LenaLena

Classic Hardrockzanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Classic hardrock zanger gezocht!! Wij zijn vier muzikanten (spelen o.a. in “Picture”, “Officium Triste”, “de IJzeren Maagden” en “the Rock of Ages” en kennen elkaar vanuit muzikantencentrum Get Rhythm te Ridderkerk. Naast onze vaste bands repeteren we ook graag samen (1x per 14 dagen op woensdagavond) waarbij we het liefst classic hardrock songs spelen, bekende songs met een hoog … meer »

Theo

Impulse reggaeband zoekt extra toetsenist / background vocals

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 300x bekeken

Impulse reggaeband zoekt extra toetsenist / background vocalsHallo allemaal! Wij (Impulse) zijn op zoek naar een extra reggae toetsenist en background vocals in omgeving Rotterdam. Wij zijn een goed ingespeelde reggaeband bestaande uit 6 personen (zanger, drummer, toetsenist, bassist, gitarist en percussionist) en hebben een repertoire met voornamelijk eigennummers. Wij oefenen 1x in de week (iedere vrijdagavond) in Rotterdam. Lijkt dit je leuk? en heb je interesse? … meer »

Barish

Zanger voor Rock/coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 271x bekeken

Hoi! Wij zijn op zoek naar zanger uit de regio Rotterdam voor onze coverband UNBEND ons repertoire bestaad uit Bowie,simpleminds,u2,cure,brood,Kingsoflion,coldplay enz enz ben jij de geschikte persoon(30+) met een geweldige strot neem dan contact met ons op Wij zijn in het bezit van eigen oeffenruimte/studio gr John

Muzikantenbank user John PeragineJohn Peragine