Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Zoekende naar een Frontman/vrouw. Deze ervaren muzikanten met een wat ouderen leeftijd vijftig+ die nog steeds de ambitie heeft om goede Bluesrock covers te laten horen zijn op zoek naar dito zanger/zangeres. als je tijd en zin hebt kom dan langs om vrijblijvend mee te repeteren in onze eigen ruimte op vrijdag. We horen graag van je. Groeten M.D

Muzikant

Vocalist (-e) gezocht voor Cruisecontrol

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Hoi, Onze formatie Cruisecontrol is op zoek naar een vocalist(-e) die zich thuis voelt binnen een soul, funk repertoire, een prettige persoonlijkheid heeft, een Teamplayer is en gaat voor het gezamenlijke plezier en kwaliteit. Herken jij jezelf hierin, reageer dan vooral om nader kennis te maken met de leden van Cruisecontrol !

Muzikantenbank user Robert RamsaranRobert Ramsaran

Bluesrock coverband zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 424x bekeken

We zijn een blues/rock coverband en zoeken een zangeres of zanger als frontman/vrouw. Huidige samenstelling is gitarist/toetsenist/drummer en bassist. We spelen voor ons plezier maar streven ernaar onze nummers strak en professioneel neer te zetten. We hebben een eigen oefenruimte met alle noodzakelijke apparatuur en spelen over een PA installatie. Opname apparatuur is aanwezig om e.e.a. op CD kwaliteit … meer »

Bouke

Bluesrock coverband zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 166x bekeken

WE zijn een blues/rock coverband en zoeken een zangeres of zanger als frontman/vrouw. Huidige samenstelling is gitarist/toetsenist/drummer en bassist. We spelen voor ons plezier maar streven ernaar onze nummers strak en professioneel neer te zetten. We hebben een eigen oefenruimte met alle noodzakelijke apparatuur en spelen over een PA installatie. Opname apparatuur is aanwezig om e.e.a. op CD kwaliteit … meer »

Muzikantenbank user Douwe BergsmaDouwe Bergsma

Zanger/zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 330x bekeken

Bluesrock Coverband Zoekt Frontman om een goed stuk muziek neer te zetten en om eens in de maand een optreden te doen. We repeteren in een eigen repetitie ruimte in de buurt van Rotterdam, dus eigen vervoer is een pre. De band bestaande uit Toetsen Gitaar bas en drums. heb je zin en tijd pak je mic en kom dan met ons mee repeteren, Een goede sfeer vinden wij een pre !! Bij belangstelling sturen we … meer »

Bouke

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 743x bekeken

Time = Tight is op zoek naar een zanger(es) die ook 2e stem kan zingen. We zijn een band met 7 muzikanten, zangeres, zanger, drums, lead- en ritmegitaar, bassist en toetsen, leeftijd 50+. Helaas is onze zanger gestopt dus zoeken wij een vervanger. We zijn een amateurband en spelen voornamelijk muziek jaren 60, 70 en 80 met soms een uitstapje naar wat recenter werk. We spelen allemaal voor ons plezier … meer »

Muzikantenbank user John KievitsJohn Kievits

Le Phreak zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 428x bekeken

Wij van Le Phreak zijn opzoek naar een zangeres! Wij oefenen wekelijks in Capelle Aan den IJssel en spelen een mix van covers en eigen werk! De bezetting is momenteel 2 gitaristen, leadzanger, bassist en een drummer en daar voegen we graag een zangeres aan toe. Zie in de link hieronder onze eerste single om een indruk te krijgen van ons genre! https://open.spotify.com/track/77Jwi5Nb0x7z0s0Kn5hbbl?si=XvzsWaOCQEq-1GBiVn0nJw Mocht … meer »

Muzikantenbank user Mex IveyMex Ivey

Eenmansband muzikant(en) en bandcoach

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 488x bekeken

ik ben mike, ben bassist(maar zit ook achter de toetsen). het ismiddels een lange tijd dat ik in een band heb gespeeld. daarvoor had ik via skvr in verschillende bands gespeeld waaronder twelf feet en limburgse vlaaien. momenteel zoek ik iemand die (drums,zang,gitaar of toetsen)mij komt versterken. ik speel voornamelijk covers van o.a. bon jovi toto,van halen etc maar ook mijn favoriete band foreigner tevens … meer »

mike

Seek Female Singer/Musician-Performer who is more than that

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 406x bekeken

Seek Female Singer/Musician-Performer who is more than thatWe are in the arduous process of re-forming a band I helped start in USA, signed with MGM there! Original band was set to have our own national weekly USA TV show till our manager managed to break up the band (typical). We are again heading for the World Stage with even better material. In addition to many good-to-GREAT new songs also now have at least two likely huge international HITS (very open … meer »

Albert Lee