Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Achtergrond zangeressen gezocht omgeving Zevenhuizen/Rotterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 162x bekeken

2 gitaristen, zanger en drummer willen een band starten en zoeken enthousiaste achtergrond zangeressen (2 of 3). Blues/pop/rock vanaf de 60er jaren tot hedendaagse muziek engels en Nederlands. 1 x per maand repeteren in Zevenhuizen (DGSound) en streven naar een paar optredens per jaar. 18 april hebben wij een eerste kennismaking, als je kunt mail mij dan. Onze gemiddelde leeftijd is 50jr. Met vriendelijke … meer »

Muzikantenbank user Ed KuijpersEd Kuijpers

Zangles in Rotterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 99x bekeken

Zangles in RotterdamIn 2017 ben ik afgestudeerd als zangeres/theatermaker aan het Codarts conservatorium in Rotterdam, waar ik de richting muziektheater heb gevolgd. Sindsdien heb ik meerdere privé-leerlingen waar ik met plezier les aan geef. Daarnaast geef ik ook geregeld groepslessen. Mijn zanglessen zijn grotendeels gebaseerd op de EVTS methode, ook wel bekend als Estill Voice Training System. Daarnaast gebruik … meer »

Muzikantenbank user Melanie LeeflangMelanie Leeflang

Bluegrass mandoline en fiddle gezocht

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Opstartende bluegrass band zoekt mandoline speler en fiddle speler. Als je kunt zingen helemaal top. Wij zijn nu met z’n drieën: bas, gitaar en banjo. Wij spelen voor het plezier naast ons drukke bestaan en zijn bezig setlistje te maken. Old Crow Medicine Show is daarbij een inspiratie. Wij zoeken muzikanten met enige ervaring. Leeftijd niet zo belangrijk, wij zijn 40/50. Regio Rotterdam.

Erik van Lent

Zanger gezocht voor Coverband "Time is Tight"

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 117x bekeken

Zanger gezocht voor Coverband Time = Tight is op zoek naar een zanger. We zijn een band met 7 muzikanten, zangeres, zanger, drums, lead- en ritmegitaar, bassist en toetsen, leeftijd 50+. Helaas is onze zanger gestopt dus zoeken wij een vervanger. We zijn een amateurband en spelen voornamelijk muziek jaren 60, 70 en 80 met soms een uitstapje naar wat recenter werk. We spelen allemaal voor ons plezier en treden slechts 5 tot 7 … meer »

Muzikantenbank user John KievitsJohn Kievits

Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 294x bekeken

Wij, zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en drummer, zijn wegens bet vertrek van onze huidige zangeres op zoek naar een soulvolle zanger(es) en/of achtergrondzangeressen/ zangers. Wij zijn een band met muzikanten die allemaal hun sporen wel hebben verdiend, graag lekkere soul, disco en wat rock muziek willen spelen, af en toe het podium op, maar geen druk meer willen voelen en vooral veel plezier … meer »

Regine van Dodewaard

Lead zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 173x bekeken

The uprisers zoeken een lead zangeres Moet in het bezit zijn van eigen vervoer en een dosis doorzettings vermogen en goede zanglijnen kunnen bedenken en zingen. We spelen eigen werk. Repeteren in Dordrecht op zaterdag vanaf 16:00 uur Hierbij muzieklink: Muziek link: www.youtube.com/watch?v=NQmcoh_MgiU Muzieklink:https://www.youtube.com/watch?v=hxHdKwDIk3o

bass