Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 91x bekeken

Help!! Onze zangeres is gestopt! Wij zijn On Loose Screws en op zoek naar een zanger of zangeres. Genre: Bryan Adams, the Cranberries, Nathalie Imbruglia en verder wat goed bij jouw stem past! ;) We spelen gemiddeld 1x per twee weken in Vlaardingen ..we hebben geen ambities, belangrijkste is muziek maken met elkaar en lol hebben. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact met mij op via 06-15912552 … meer »

Jeremy Bode

Aardige zanger gezocht van indische afkomst en/of andere zangers zijn natuurlijk ook wellkom.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Hallo vocalist, Voor een Indische band zoeken wij nog een zanger. Wij zijn wel een Indische band, maar spelen geen Indo Rock, maar wel veel country-achtigen nieuw & oude country nummers, maar ook moderne Country-Country Rock. Iedereen is welkom in onze band. En bovendien zijn oudere zangers ook welkom, als je maar kan zingen en het moet wel goed zijn, wantwij hebben ook een hele goede Country-Bnd. … meer »

Michael

Zangeres/iemand mee samenwerken GEZOCHT!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Zangeres/iemand mee samenwerken GEZOCHT!Hallo beste mensen, mijn naam is NameChanger102 en ik maak muziek/tracks(producer). Ik speel ook wat piano en zou het leuk vinden om het met iemand samen te doen en misschien later nummers uitbrengen. Ik ben zelf 16 jaar oud en woon in Spijkenisse. Mail me als je geintereseert ben dan kunnen we verder contact opnemen, ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren. NameChanger102

Muzikantenbank user NameChanger102NameChanger102

Gezocht achtergrond zanger(es)/ backing vocals voor gezellige band

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 136x bekeken

Hallo! Wij (bandleden van de band Roebie’s wax) zijn opzoek naar een geschikte en gedreven achtergrond zanger(es) om de tweede stem te zingen naast de leadzangeres. We bestaan uit: toetsenist, drummer, bassist, leadzangeres en gitarist. Leeftijd: tussen de 20 en 50 jaar. Wij spelen op het moment covers, maar willen in de toekomst ook eigen nummers gaan maken. Ons repetoire: Fleedwood mac,Toto, … meer »

R.Starink

Dringend gezocht: mannen voor top vocal group

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Hi all, Wij zijn MAZE Voices, een in 2016 opgerichte vocal group met (volgens iemand die het kan weten) een niveau dat in Nederland niet aanwezig is. Dus gaan we ook maar eens buiten Nederland kijken. In 2018 staan Luxemburg, New York en Berlijn op het programma. Voor de vaste bezetting zijn we nog op zoek naar een lage bas en hoge tenor. Repeteren op de woensdagavond in Rotterdam, op 2 minuten van … meer »

Muzikantenbank user Ed MuldersEd Mulders

Cooper's Nightmare zoekt nieuwe frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Cooper's Nightmare zoekt nieuwe frontmanWij van Cooper's Nightmare zijn op zoek naar de Nederlandse Alice Cooper. Kun je zingen en ben je een echte showman, dan zijn we naar jou op zoek. We hebben een set van 1,5 uur en een volledig Alice Cooper showpodium. Ook hebben wij de originele Alice Cooper acts verwerkt in onze setlist. Tevens zijn we op zoek naar een solo gitarist.

Muzikantenbank user Arjan TemmeArjan Temme