Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 26x bekeken

Wij, zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en drummer, zijn wegens bet vertrek van onze huidige zangeres op zoek naar een soulvolle zanger(es) en/of achtergrondzangeressen/ zangers. Wij zijn een band met muzikanten die allemaal hun sporen wel hebben verdiend, graag lekkere soul, disco en wat rock muziek willen spelen, af en toe het podium op, maar geen druk meer willen voelen en vooral veel plezier … meer »

Regine van Dodewaard

Lead zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 70x bekeken

The uprisers zoeken een lead zangeres Moet in het bezit zijn van eigen vervoer en een dosis doorzettings vermogen en goede zanglijnen kunnen bedenken en zingen. We spelen eigen werk. Repeteren in Dordrecht op zaterdag vanaf 16:00 uur Hierbij muzieklink: Muziek link: www.youtube.com/watch?v=NQmcoh_MgiU Muzieklink:https://www.youtube.com/watch?v=hxHdKwDIk3o

bass

Zanger gezocht voor Coverband Time is Tight

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Zanger gezocht voor Coverband Time is TightTime = Tight is op zoek naar een zanger, we zijn een band met 7 muzikanten, zangeres, zanger, drums, lead- en ritmegitaar, bassist en toetsen, leeftijd 50+. Helaas is onze zanger gestopt dus zoeken wij een vervanger. We zijn een amateurband en spelen voornamelijk muziek jaren 60, 70 en 80 met soms een uitstapje naar wat recenter werk. We spelen allemaal voor ons plezier en treden slechts 5 … meer »

Muzikantenbank user John KievitsJohn Kievits

Ervaren vocaliste is op zoek naar een serieuze uitdaging.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 98x bekeken

Ervaren vocaliste is op zoek naar een serieuze uitdaging.Ervaren vocaliste is op zoek naar een serieuze uitdaging. Ruime podium ervaring in lead als backing. Muzikaal breed georiënteerd maar bij voorkeur geen covers hardrock of metal. Regio Zuid-Holland. Tevens inzetbaar voor studio werk of andere inval klussen. Voor meer informatie graag een korte bio voorzien van een geluidsfragment naar : leadvocaliste@*****.com

Muzikantenbank user LL

Blues/Bluesrock frontman of vrouw gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Hallo, Wij zijn met onze band opzoek naar een frontman of vrouw in de stijl blues , blues rock. Wij zijn allen ervaren muzikanten leeftijden variërend van 30 tot 63, we repeteren in Rhoon (omgeving Rotterdam) De setlist is nu als volgt: Albert king - Born under a bad sign ( Gary Clark/ John Mayer versie ) Eric Clapton - I shot the sheriff Freddie king - Going down ( bonamassa versie) Johnny … meer »

Michael

The Moose zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 159x bekeken

The Moose, ervaren band uit regio Rotterdam, is op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. Huidige bezetting drums, gitaar, bas, toetsen, sax en trompet. Repertoire in de soul/funk hoek maar bijv. ook Steely Dan en the Frog op de playlist. Setlijst wordt verder aangepast in overleg met onze nieuwe zanger of zangeres. We repeteren om de week op woensdagavond in omgeving Rotterdam / Dordrecht. Indien … meer »

Muzikantenbank user Peter VosPeter Vos

Blues/rock zanger(es) en toetsenist /hammond gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Voor een opstartende coverband met ervaren muzikanten. Leeftijden bandleden tussen de 31 - 61 jaar. Geen leeftijdsvoorkeur. We repeteren in de omgeving van Rotterdam. Repertoire in de stijl van de volgende nummers Pride and Joy Born under a bad sign Going down Doel van de band is allereerst voor de fun maar wel op een aardig niveau blues rock muziek spelen , max een gig per maand of een … meer »

Michael