Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sludge / Post Metal band op zoek naar vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Sludge / Post Metal band op zoek naar vocalistWij zijn een startende band met vier leden die allen uit Rotterdam komen (Freek, gitarist; Maiko, gitarist; Ritsaart, bassist en Jamie; drums) die eigen muziek in de genoemde genres maakt met als doel dit op plaat te zetten en ermee op te treden. Wij nemen het niet super nauw met standaarden en schipperen qua stijl tussen bands als Amenra, Neurosis, Mastodon, YOB en dergelijke. Melancholie, desperatie … meer »

Jamie

Gitarist(e)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 626x bekeken

Gezocht gitarist m/v voor rock/soul/blues/jazzypop/sixties/seventies coverband.. (maar ook hits van recentere datum) Je hoeft geen muzikale topper te zijn.Zijn wij ook niet.Maar wel gevraagd: een aanstekelijk enthousiasme, een onverzettelijk doorzettingsvermogen, kunnen arrangeren en improviseren, voldoende energie en vrije tijd; een meneer of mevrouw die niets liever doet dan muziek maken voor publiek. Geen … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Zangeres gezocht voor semi professionele coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 386x bekeken

Zangeres gezocht voor semi professionele coverbandWij, een 11 jaar bestaande, semi professionele coverband en zijn bezig met een nieuwe concept waarbij we naast de frontman een frontvrouw kunnen gebruiken. De band bestaat uit een zanger, gitarist, bassist, toetsenist en drummer. Bijna allen met 20+ jaar podiumervaring en bijna allen in de 40. De sfeer is relaxed, open en met humor, maar vooral professioneel. Het nieuwe concept is blokken van 15 minuten … meer »

Muzikantenbank user Roalt F. BreetRoalt F. Breet

Allround 7-mans party/feest coverband zoekt ervaren 2e lead zanger(es)!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 866x bekeken

Allround 7-mans party/feest coverband zoekt ervaren 2e lead zanger(es)!Wij zijn een 7-koppige allround coverband bestaande uit een zangeres, bassist, drummer, 2 gitaristen, toetsenist en saxofonist. Om het plaatje compleet te maken zoeken wij een lead zanger(es) als versterking naast onze frontvrouw. Wij zijn recent opgericht dus als zanger(es) zul je vanaf het begin mee kunnen bouwen aan het repertoire. Denk hiervoor aan feesten, bruiloften, festivals etc. Het dak … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

Coverband Melting Groove zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 340x bekeken

Wij, Melting Groove, bestaande uit een ervaren gitarist, zangeres, toetsenist, drummer en bassist, zijn op zoek naar een ervaren 2e zanger (zangeres lage alt) (geen prof) om de band compleet te maken. Samen met de zangeres verdeel je het repertoire en zing je dus zowel lead als backing vocals. Ons repertoire bestaat nu uit 25 nummer en onze ambitie is te kunnen optreden (Max 10 x per jaar) Kan jij … meer »

Coverband Melting Groove

Moderne Pop / Country en allround band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 281x bekeken

Hallo ervaren zangers, Voor de niet Country nummers zoeken wij een ervaren zanger eventueel met 2e stem capaciteiten, die de andere genres kan zingen naast onze zangeres. Wij kunnen nog een zanger plaatsen voor deze genres van muziek,o.a.: John Mayer/Santana/Eric Clapton/The Eagles/Tim Mcgraw/Just when i needed you most/,Maroon 5/Girls like you/, Santana/Corazon Espinadio,en nog veel meer. We zijn … meer »

Michael

Beginnende hard rock/metalband zoekt bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Hallo! Wij zijn Bas (gitaar), Yannick (gitaar) en Enya (drums), drie studenten uit Delft die graag een hard rock/metal(core) band willen beginnen. Hiervoor zoeken we nog een bassist(e) en een zanger(es). Muzikaal worden wij beïnvloed door uiteenlopende bands waaronder Trivium, A Day To Remember, Avenged Sevenfold en Rise Against. We zijn van plan één keer per week te gaan repeteren in Delft. Aan … meer »

Enya

Slash coverband zoekt zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Wie zijn wij? Wij zijn Slither, een Slash coverband uit respectievelijk omgeving Rotterdam en een stukje Zeeland. Bestaande uit: 2 gitaristen, een bassiste en een drummer. Wat zoeken wij? Wij zoeken een pittige zanger die weinig moeite heeft met nummers van Slash en Guns ’N Roses. Wij zoeken geen kopie van Axl Rose of Myles Kennedy. Wel zoeken wij een zanger die goed uit de voeten kan met … meer »

Muzikantenbank user Frank MuuszFrank Muusz

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten! Common Royals is een goed lopende pop/rock coverband. We spelen 1 (soms 2) x per maand op verschillende podia in Nederland. Vaker niet omdat het een hobby moet blijven:-) Momenteel bestaat onze band uit een zangeres, 2 gitaristen, een bassist en een drummer. Om ons repertoire gevarieerder te kunnen maken, zoeken we een toetsenist die ook nog … meer »

Muzikantenbank user Peter KattenburgPeter Kattenburg