Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Ervaren zangeres zoekt gitarist om mee te jammen

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

Hi levensgenieter!

Ben jij de zweterige donkere repetitie ruimtes/studios in kelders ook zat? Heb jij ook zin om gewoon lekker in de zon ongedwongen muziek te maken waar je op dat moment zin in hebt? Wil je betaald worden in de vorm van een glimlach en applaus van voorbij gangers en neem je het allemaal ook niet te zwaar/serieus maar wil je gewoon lekker pielen/spelen?

Ik (28 jarige nuchtere zangeres) ben op zoek naar een ervaren (als in, iemand noemt een liedje en je kan de akkoorden opzoeken en meespelen) gitarist(e) die het leuk vindt om op regelmatige basis ongedwongen en spontaan samen te komen om nummers te spelen waar we op dat moment zin in hebben. Als het lekker weer is bij voorkeur bijvoorbeeld in het park.

Over mij: ik heb in meerdere serieuze/betaalde bands gezeten (pop, soul, jazz, reggae) maar merk dat ik geen zin heb in het gedoe en het moeten (heb gewoon een leuke baan en muziek maken is mijn hobby) maar wil wel gewoon lekker muziek blijven maken/pielen/improviseren.

Spreekt jou dit aan en zie je ons al in het zonnetje met een glimlach op je gezicht genieten van de tunes en positieve/frisse vibes, dan kijk ik uit naar je reactie!

Groetjes, Anieke

ps ik heb een klein handjevol vrienden (misschien jij ook?) die ons ook willen horen/zien spelen en misschien stiekem mee zingen/jammen dus reken op +1 met schudeitje en/of +2 met cajon

Website: www.plugify.nl/ludema

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.