Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te richten Coverband zoekt muzikanten.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 190x bekeken

Wij, drummer en sologitarist, uit de omgeving van Hoorn zoeken 50+ medemuzikanten om een Coverband op te richten. De nummers die wij willen spelen, komen uit de 60e, 70e, 80e jaren en willen de setlist in overleg opstellen. Wij denken aan een zanger of zangeres, bassist, gitarist en een toetsenist. Ons motto is plezier en kwaliteit. Ook willen wij af en toe optreden. Wij komen uit de omgeving van Hoorn … meer »

Ton Neuhaus

Gitarist gezocht voor band met grote plannen

Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 137x bekeken

Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar een pianist en een gitarist. Ik zal het project even kort toelichten. Op elk dorpsfeest, tentfeest etc zie je heel veel Nederlandstalige zangers. (allemaal met tape act). Nu hebben wij het idee dat dat veel beter en leuker kan doormiddel van een zanger te combineren met een strakke live band. Dus nummers van Tino Martin, Hazes, Guus, jan smit enz enz … meer »

Muzikantenbank user Mark VerdooldMark Verdoold

Southern Soul Collective zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 129x bekeken

Southern Soul Collective is een nieuw initiatief dat zich richt op de soulmuziek die in de jaren '60 ontstond in de zuidelijke staten van Amerika. Denk aan: Aretha Franklin, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Ann Peebles en Candi Staton. Ons doel is deze muziek zo authentiek mogelijk neer te zetten, en veel op te treden met een mix van ballads en up-temponummers. Daarnaast zijn we bezig … meer »

Joep Wetzels

COOPERSTOWN zoekt een Slag-Gitarist!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 282x bekeken

COOPERSTOWN zoekt een Slag-Gitarist!Beste toekomstige Band-genoot, Wij zijn Cooperstown, Lead zanger (Mike)🎤 , Drummer (Harry)🥁, Bassist (Rob)🎸, Gitarist (Tim)🎸, en 2 achtergrondzangeressen ( Lenneke en Kristel )💃🏽💃🏽... 6 man op dit moment, tussen de 30 en 60 jaar. Ook zitten wij midden in audities v.w.b. een Toetsenist. Op dit moment zijn we druk bezig met het uitbreiden van ons repertoire en het voorbereiden … meer »

Cooperstown

Gitarist gezocht voor rockcover band.

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 209x bekeken

Gitarist gezocht voor rockcover band.Zanger en drummer zoeken gitarist voor rockcover band. Met nummers van o.a. Ramones,the hellacopters,backyard babies,gluecifer.Maar ook nrs van Herman Brood en fatal flowers etc.Zanger heeft redelijke ervaring.De drummer al 2 elpees op zijn naam staan.Na een flinke rock and roll levenstijl nu echt voor de muziek gaan.En liefst 2x per week repeteren in Utrecht.Ervaring is niet verplicht wel motivatie … meer »

Muzikantenbank user Gilbert PetitGilbert Petit

Black Sabbath tribute band "War Pigs" zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 250x bekeken

Black Sabbath tribute band Wij "War Pigs" zoeken een gitarist uit omgeving Noord Holland, met genoeg ervaring om een steengoeie Black Sabbath tribute neer te zetten en het podium op te gaan. Wij, zanger, bassist en drummer hebben gezamenlijk veel ervaring en wij zoeken een gedreven, gepassioneerde gitarist uit Noord Holland, die beschikt over eigen goede gitaren en materialen om het oude Sabbath werk te spelen. In de originele … meer »

Joey D