Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 160x bekeken

Rockband zoekt gitaristLifechanger is een melodieuze (hard)rockband (drummer, bassist, gitarist en zanger) uit de regio Amsterdam/Monnickendam/Alkmaar die originele muziek speelt, zie ook youtube. We oefenen nu in Amsterdam, maar dat kan ook elders in de regio worden op termijn. We hebben een album uitgebracht, en we zijn nu bezig om nieuwe nummers te schrijven voor een tweede album, waarbij jouw inbreng als gitarist/muzikant … meer »

Wouter

Soul & funkband zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 329x bekeken

Wij zijn een soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. De bandleden komen uit Noord- en Zuid-Holland en zijn 50+. We repeteren om de week op donderdag in Beverwijk. Doel: zo'n 10 x per jaar optreden én met vrienden samen met plezier muziek maken. Vanwege wisselingen in de band zijn wij op zoek naar twee nieuwe … meer »

Sunday Groove

Gitarist/zanger, zanger en toetsenist Alkmaar-HHW e.o. gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 184x bekeken

Gitarist, zanger/zangers en toetsenist gezocht omgeving Alkmaar-Heerhugowaard. Wij, bassist, drummer en gitarist, zoeken een ervaren (hardrock/grunge) gitarist, zanger en toetsenist. Wij hebben zelf 25-30 jaar ervaring op het podium. Onze setlijst bestaat uit rock, hardrock en grunge nummers. Denk aan: Volbeat Foo Figthers Pearl Jam System of Down Nirvana Iron Maiden Deep Purple Thin … meer »

Bas Fivestring

(Rock)band zoekt (solo)gitarist.

Gitarist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 183x bekeken

Wij (drummer, bassist en gitarist/zanger/keyboardist) zoeken versterking! Nummers als One, I Want It All, Plush, Perfect Strangers, When The Lady Smiles, Amsterdam (Nothing But Thieves) worden bij ons graag gespeeld.. Ben jij wat wij nodig hebben? Stede-Broec in omstreken klinkt jou bekend? Dan horen we graag..

Muzikantenbank user Rick DuijsRick Duijs

Gitarist zoekt band in Noord-Holland

Gitarist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 136x bekeken

Gitarist zoekt band in Noord-HollandHoi! Ik ben Minke, ik kom uit Noord-Holland. Ik ben 15 jaar en ik ben opzoek naar wat leeftijdsgenoten om muziek mee te maken. Ik ben 6 jaar geleden begonnen met akoestische gitaar, na een paar jaar ook een elektrische gitaar aangeschaft. Lijkt het je leuk om een bandje te starten, stuur mij een berichtje!

Muzikantenbank user Minke visserMinke visser