Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Solo) gitarist gezocht punk/metal (eigen muziek)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 58x bekeken

Hallo gitaarplukkers, Wij zijn op zoek naar een tweede (lead)gitarist voor in onze band. We bestaan uit een zanger, gitarist, bassist en drumster. Wij zijn tussen de 25-35 jaar, en we oefenen elke dinsdag avond in Alkmaar. We spelen eigen nummers (genre: (hardcore) punk/metal), maar missen een solo gitarist. Dus als je ervaring hebt met het schrijven/componeren van eigen nrs zou dat helemaal mooi … meer »

Nanda

Alternative rockband The Compounds zoekt extra sologitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 106x bekeken

Alternative rockband The Compounds zoekt extra sologitaristHallo! We zijn een gedreven rockband met eigen nummers en op zoek naar een extra sologitarist (je deelt 50/50). We hebben nu 5 nummers af en staan open voor een nieuwe invloed. We gaan zsm demos en videoclips opnemen, dus je kunt er zo in rollen. Onze band: -Is jong (19-24) -Gedreven en gezellig -Heeft alle materialen zelf (PA systeem, opname apparatuur etc) -Heeft zin om op te treden, op te … meer »

Muzikantenbank user Jennifer LeijenJennifer Leijen

Zangeres zoekt muzikanten voor combo

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 175x bekeken

Ik zoek muzikanten om een combo mee te vormen, bij voorkeur een gitarist, toetsenist en contrabassist. Genre vooral luistermuziek, geschikt voor huiskamerconcerten en andere kleine gelegenheden. Easy listening, ballads (pop/rock/country), kleinkunst, folk, blues, etc. Een mix van onbekende en bekende nummers. Doel is met enige regelmaat optreden. Het is de bedoeling dat de gitarist en toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Gerda PonteGerda Ponte

Ervaren Pop/Rock Coverband zoekt leadgitarist/zanger

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 213x bekeken

Ervaren Pop/Rock Coverband zoekt leadgitarist/zangerWij zoeken een goede leadgitarist die ook kan zingen en een tweede stem kan oppakken. Momenteel bestaat onze band uit een zangeres, een drummer, een gitarist, een saxofonist/toetsenist en een basgitarist. We spelen pop en rock covers met voor ieder wat wils, uit de 60’s tot nu. We oefenen iedere di avond in Aalsmeer en streven ernaar om eens per maand op te treden. Ben jij die spontane, gezellige … meer »

Muzikantenbank user Judith van StratenJudith van Straten

Zangeres zoekt gitarist en/of toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 711x bekeken

Zangeres zoekt gitarist en/of toetsenistDag medemuzikanten, Ik ben op zoek naar een gitarist en/of toetsenist om samen mooie nummers mee te spelen en te schrijven. Ik kom uit de rock/metaal scène (aardig wat band ervaring) maar wil nu juist graag focussen op sfeervolle liedjes in de stijl van: Florence and the Machine, Amy winehouse, jeff buckley, London Grammar, Oscar and the Wolf, Muse (denk: starlight) de wat chillere nummers van … meer »

Muzikantenbank user Romy MusteRomy Muste