Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 92x bekeken

Met spoed gitarist gezocht voor Open Podium sessie in de Vorstin in Hilversum, as. zondag 24 november. Het gaat om 2 Nederlandstalige nummers op akoestisch gitaar waar je zelf over moet beschikken. Partituren kunnen direct worden gestuurd en we doen een repetitie tussen 13:00 & 15:00 samen met de zanger en de toetsenist in Hilversum. Het optreden zelf is tussen 16:00 & 17:00 uur. Onkostenvergoeding: … meer »

Erwin Taams

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Bandleden gezocht startende rockband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 158x bekeken

Hoi! Ik ben Emma, 23 jaar, ik zing en schrijf. Graag wil ik een (heavy) rockbandje beginnen. Zelf lijkt mij mainstream nummers tot rock- of metalnummers omtoveren heel gaaf, maar ook voor eigen materiaal maken sta ik open! Heb nog wel het een en ander liggen. Inspiratie qua stijl of sfeer: de bands Ankor, Drain STH, Jinjer, I Prevail.. maar ook bijv invloeden als Avril Lavigne (vroeger), The Veronicas, … meer »

Emma

Rockende leadgitarist gezocht

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 210x bekeken

Rockende leadgitarist gezochtLeadgitarist gezocht voor rock-coverband Ben jij een échte leadgitarist, die zijn hand niet omdraait voor een mooie lange solo (zoals in Alive van Pearl Jam), een beetje bijzondere solo (denk: Black Hole Sun van Soundgarden) of een gevoelvolle solo (Comfortably Numb comes to mind)? Mooi. Kom dan eens op vrijdagavond meespelen en een drankje doen bij The Great Unknown in Alkmaar, waar we elke vrijdagavond … meer »

Muzikantenbank user Tom WolfsTom Wolfs

Gitarist gezocht senioren big band

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 235x bekeken

Voor de Senioren Big Band Kennemerland zijn wij opzoek naar een gitarist. De band speelt in de stijl van Count Basie, Duke Ellington etc. Repetities zijn op dinsdagochtend van 10 tot 12 uur in Het Verhalenhuis. We hebben door het jaar gemiddeld 5 optredens. Kom een keer vrijblijvend kijken/meespelen op onze repetitie. Bladmuziek is aanwezig.

rodney calis

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 158x bekeken

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. Onze … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARIST

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 226x bekeken

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARISTRauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Bezetting: Gitarist / samples en loops, bassist, drummer / vocal performer / loops /samples. Jouw inbreng … meer »

Toon Borghuis