Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist/toetsenist

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Op zoek naar een gitarist/toetsenist (eventueel zelf ook zager(es)) die samen covers wil spelen (eventueel op een gegeven moment zelf schrijven) en af en toe optredentjes wil doen. Denk aan jazz/pop/rock, nummers komen we samen wel uit. Ik heb zelf lang zangles gehad en enige podiumervaring en mis het muziek maken op dit moment erg! Mocht het nodig zijn kan ik basis piano spelen. Omgeving Amsterdam … meer »

Muzikantenbank user Robin van der ReepRobin van der Reep

Bigbandorkest zoekt gitarist(e) en trombonist(e)

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Bigbandorkest zoekt gitarist(e) en trombonist(e)Het alweer 14 jaar bestaande Amsterdamse 50+ bigband-orkest InDeSpeeltuin is op zoek naar een nieuwe gitarist(e) en een trombonist(e). Wij spelen een keur van stukken uit jazz, wereldmuziek, pop, latin en meer, niet echt het standaardrepertoire. De sfeer is ontspannen en gezellig, toch werken we wel serieus aan ons repertoire. Reps om maandagavond in de Jordaan, een gitaarverterker en muzieklessenaar … meer »

Michel Fabre

Amsterdamse rockband in oprichting zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 266x bekeken

De band bestaat al uit een zanger, bassist en drummer en wil zo snel mogelijk compleet zijn. Eigen werk is reeds aanwezig en de ambitie van de band is om dat te gaan uitvoeren. Uiteraard staan er ook een aantal covers op het repertoire. De grootste inspiratiebron van de bandleden is Queen. De gitarist die de band zoekt moet van een goed niveau zijn, dat wil zeggen: hij/zij moet in staat zijn om … meer »

Muzikantenbank user Maarten PlugMaarten Plug

Koningsdag / evenementen Band

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 318x bekeken

Beste muzikanten, Ik zoek een mooi clubje om elke om met speciale evenementen te spelen. Gaat om een akoestische set-up, die makkelijke kunnen verplaatsen. ingepland 2020: 27 April 2020 - Leegwaterpark verplaatsbare koningsdag band. 5 Mei - wijkpark driegangen Verplaatsbare 5 Mei band Ik zelf ben 24 jaar en beroepsbassist, en speel zowel a als e bas en speel fretless.

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Ervaren gitarist gezocht - Met spoed

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 561x bekeken

Wij zijn een goed ingespeelde allround coverband, we oefenen om de twee weken in Beverwijk en treden +/- 10 a 15 x jaar op. Dit doen wij in Muziekcafés, op bruiloften en feesten. Er staan optredens gepland. Wij spelen een gevarieerd repertoire waarin ook vele medleys. We zoeken met spoed een veelzijdige gitarist om onze gitarist te vervagen die voor z'n werk naar t buitenland gaat. Heb jij … meer »

Dutch Musicman

Toetsenist en gitarist gevraagd, omg. Amsterdam

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 497x bekeken

21-09-2019: Gevestigde bluesrock band, 6 rep.gehad (ging lekker!), met goeie muzikanten (buhne-waardig). Zoekt 2e lead-slaggitarist en TOETSENIST. Ideale bezetting: 2xgitaar-keyboard-bas-drum-zang. Kant-en-klaar goeie covers-repertoire 60s-70s, incl. 'n enkel geschikt popnr: vooral goeie liedjes spelen! Wij zijn hoofdzakelijk 50ers en early 60ers --maar leeftijd is maar 'n getal, how young are we gonna … meer »

Ron

Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 337x bekeken

Voor onze band Uncle Sam zijn we op zoek naar een gitarist om de band weer compleet te maken. Op dit moment bestaat Uncle Sam uit 4 gepassioneerde dertigers: een toetsenist (speelt tevens ook de baslijnen) , een drummer en twee zangeressen. Wij repeteren één keer in de twee weken in Amsterdam en treden een aantal keer per jaar op (de laatste keer was recent een superleuk optreden in The Waterhole). … meer »

Thomas van der Zande

Have love, will travel...

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 325x bekeken

Hello, I play the drums; I am looking for guit/bass/organ or piano players to set up a garage/r'n'r/r&b band with some psych and 60's influences in order to play a lot; the musicians I am looking for,have to have an understanding that you need to network a lot in order to play; drive, energy and positive/realistic thinking are also key. Possibly no 9 til 5, or 40 hrs job, but serious minded people … meer »

The Seeker