Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederpop Live zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 229x bekeken

Nederpop Live zoekt gitaristDromen zijn bedrog, Alles is liefde, Ik kan het niet alleen, Iedereen is van de wereld, Stil in mij, Jij bent zo, België, Ben jij ook zo bang... wie kent ze niet? Nederpop Live speelt de allergrootste hits uit 50 jaar Nederlandstalige popmuziek. Nederpop Live is een nieuwe band uit regio Aalsmeer en op zoek naar een gepassioneerde GITARIST om vanaf 2019 'het grote feest der herkenning' te gaan … meer »

Muzikantenbank user Nederpop LiveNederpop Live

60/70 er jaren Band "By the way" zoekt solo en slaggitarist.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 265x bekeken

Hallo Gitaristen. Wij zijn een leuke en gezellige 60/70er jaren Band bestaande uit zangeres-zanger-bassist en drummer. Door ziekte van onze huidige gitarist zijn wij naarstig op zoek naar een waardig vervanger. Ervaring is een pré, enige zangkwaliteit zou meegenomen zijn. Repetities om de 2 weken op zondagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur in de Q-Factory in Amsterdam. Repertoire: Clapton-Cream-Hendrix-Stones-CCR-Dylan-Young-Beck-Bonamassa-etc. … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman

Bassist zoekt band of medebandleden

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 356x bekeken

bassist, 55+, zoekt band of mede-bandleden (drummer, gitarist, toetsenist) om funky soul (James Brown, KC & the Sunshine band, disco uit de 70-80, etc , evt ook reggae) mee te gaan spelen. Ik ben amateur (met wel wat muzikale achtergrond), dus geen stress vanwege optredens, maar wel lekker jammen en evt repertoire opbouwen voor in de toekomst. svp omgeving Amstelveen/Amsterdam gr, Kees

Kees de Vries