Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Veelzijdig gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 266x bekeken

In verband met het plotseling vertrek van onze vriend en virtuoos zijn wij op zoek naar een nieuwe gitarist. Heb jij de nodige podium ervaring en speel je zowel slag als sologitaar met een voorkeur voor pop en rock muziek. Ben je sociaal aangelegd, easy going en neem je het musiceren in een band serieus. Wij ook... Dan willen we je graag ontmoeten, we oefenen in Aalsmeer en treden met regelmaat … meer »

Dutch Musicman

Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Voor onze band Uncle Sam zijn we op zoek naar een gitarist om de band weer compleet te maken. Op dit moment bestaat Uncle Sam uit 4 gepassioneerde dertigers: een toetsenist (speelt tevens ook de baslijnen) , een drummer en twee zangeressen. Wij repeteren één keer in de twee weken in Amsterdam en treden een aantal keer per jaar op (de laatste keer was recent een superleuk optreden in The Waterhole). … meer »

Thomas van der Zande

M/V Toetsenist(en), (solo)Gitarist en Saxofonist gezocht

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Zangeres, bassiste, drummer en gitarist zijn bezig een Natalie Merchant tributeband op te zetten met als doelstelling op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Wij zijn nog op zoek naar een (M/V) SOLOGITARIST, twee KEYBOARDSPELERS (en/of … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Semi-professioneel (death/black/doom) band zoekt Guitarist.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 151x bekeken

wij zoeken Guitarist - Je bent vaardig met het instrument ( gevorderd - semi-professioneel ). - Je hebt een sterke werkethos. - Je bent georganiseerd. - Je bent realistisch als het gaat om ondernemen. - Je hebt een open en prettige houding. De invloeden voor dit project wat in een later stadium een draaiende band wordt: - Morbid Angel - Behemoth - Decapitated - Dying Fetus - Death - Necrophagist - … meer »

meta

Have love, will travel...

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 230x bekeken

Hello, I play the drums; I am looking for guit/bass/organ or piano players to set up a garage/r'n'r/r&b band with some psych and 60's influences in order to play a lot; the musicians I am looking for,have to have an understanding that you need to network a lot in order to play; drive, energy and positive/realistic thinking are also key. Possibly no 9 til 5, or 40 hrs job, but serious minded people … meer »

The Seeker

Ik wil een band oprichten.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 506x bekeken

Ik wil een band oprichten.Ik ben moe met freelance muzikanten te werken, daarom zoek ik muzikanten die samen met mij een band willen oprichten. Ik heb genoeg optreden. Als componist heb ik genoeg contacten en treed regelmatig op, waarom niet met een echte band ? wie niet meer met steeds andere mensen werken. Ik heb een CD een aantal jaren geleden uit gebracht, dus genoeg ervaring. Ikk ben opzoek naar een pianist, bassist, drummer … meer »

Muzikantenbank user Runny MargaritaRunny Margarita

60/70 er jaren Band "By the way" zoekt solo en slaggitarist.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 227x bekeken

Hallo Gitaristen. Wij zijn een leuke en gezellige 60/70er jaren Band bestaande uit zangeres-zanger-bassist en drummer. Door ziekte van onze huidige gitarist zijn wij naarstig op zoek naar een waardig vervanger. Ervaring is een pré, enige zangkwaliteit zou meegenomen zijn. Repetities om de 2 weken op zondagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur in de Q-Factory in Amsterdam. Repertoire: Clapton-Cream-Hendrix-Stones-CCR-Dylan-Young-Beck-Bonamassa-etc. … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman