Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht gitarist en/of toetsennist voor POP-ROCK Coverband

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 178x bekeken

Gezocht gitarist en/of toetsennist voor POP-ROCK CoverbandWat wij doen: - Pop-rock covers (Anouk, RHCP, Foo Fighters, etc). - Treden het liefst 2x per maand op. - Repeteren wekelijkst in Hoofddorp (vlakbij Amsterdam). - Wij zijn muzikanten met de nodige ervaring. - Maken muziek omdat we het leuk vinden. - Gigs gepland in Februari!! Wat zoeken we: - Een gitarist en/of toetsenist met podium ervaring. - Gemotiveerd, iemand die graag wil repeteren … meer »

Maddie

Cover Band zoekt een goede sologitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 149x bekeken

Coverband zoekt een goede sologitarist die in staat is ons repertoire snel eigen te maken. Voor inbreng van eigen nummers staan wij open. Wij zijn een sixties / seventies band met een eigen oefenruimte in Naarden, waar wij iedere woensdagavond oefenen. De band bestaat uit een toetsenist, zanger, basgitarist en drummer allen 50 plus. Ons doel is goede muziek te maken maar ook plezier hebben wij centraal … meer »

Ton Neuhaus

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 365x bekeken

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-Voor een nog te benoemen indie/folkband met americana en bluegrassinvloeden zijn we nog opzoek naar een bassist en een veelzijdige gitarist(als je ook banjo of mandoline speelt: helemaal gaaf!) De huidige bezetting bestaat uit een drummer, twee zangeressen, een toetsenist, een violiste, een toetsenist en een gitarist. Een derde zangeres zal zich hier nog bij voegen, omdat we veel met sterke driestemmigheid … meer »

Muzikantenbank user Laila MolLaila Mol

Coverband uit Aalsmeer zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 293x bekeken

Goed draaiende coverband uit Aalsmeer met vaste oefenruimte en voldoende contacten in regionaal circuit. Onze gitarist heeft opgezegd. Bezetting; 2 zangeressen, drums, bas, gitaar (zoekende), toetsen en sax & trompet. We repeteren op woensdag avond waarbij muziek maken met als doel om dit continue op een hoger niveau te brengen maar ook plezier hebben centraal staan. Streven een keer of 10 tot 12 keer … meer »

Muzikantenbank user Pieter EggermontPieter Eggermont

Sixsties Band De Stoel

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 312x bekeken

Sixsties Band De StoelSixsties Band De Stoel zoekt wegens vertrek van huidige solo slag gitarist i.v.m gezondheid een nieuwe slag / solo gitarist repertoire van de The Shadows tot de The Cats en nederlands gemiddeld treden wij 25 keer op per jaar zowel in Nederland en Spanje

Muzikantenbank user Winfried BakkerWinfried Bakker

Zanger/gitarist gezocht om duo mee te vormen! Amsterdam, pop/soul

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 372x bekeken

Hi allemaal, Ik ben op zoek naar een mannelijke zanger/gitarist om samen een duo te vormen! Ik ben 30 jaar, speel gitaar en ik hou enorm van samen zingen. Mijn muziekstijl: Amos Lee, Aretha Franklin, Fleetwood Mac, Alison Kraus, John Mayer. Speel je gitaar, woon je in Amsterdam en zou je het leuk vinden om als duo te zingen en op te treden? Ik hoor graag van je! Groetjes, Marlette

Muzikantenbank user Marlette van den BerghMarlette van den Bergh

Soul/pop groep zoekt begeleiding gitaar of piano in Amsterdam West

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Voor onze nieuwe zanggroep in Amsterdam west zoeken wij begeleiding! We gaan soul en pop zingen, denk aan: Aretha Franklin, Nina Simone, en vogue. Nu zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om ons wekelijks (of elke 2 weken) tijdens de les te begeleiden met de piano of gitaar. Ook zoeken we nog (tegen betaling) een zangdocent die ons kan helpen met arrangementen, enthousiasme en soepele … meer »

Muzikantenbank user Marlette van den BerghMarlette van den Bergh

Wij zoeken veelzijdige impro-instrumentalisten. (Solo)gitarist en strijker.

Gitarist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 310x bekeken

Wij zijn een collectief die al jaren eigenzinnige muziek maakt. Alles we wat doen is hoofdzakelijk in het hier en nu en ontstaat vrijelijk, gelaagd en poëtisch. We hebben een aantal jodiumsessie gedaan en gaan hier zeker mee door. Als jij affiniteit hebt met onze muziek graag, heel graag reageren. Onze instrumentele bezetting is veranderlijk ook omdat we in verschillende studio's in het land spelen. … meer »

Toon Borghuis