Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Rockband zoekt gitaristLifechanger is een melodieuze (hard)rockband (drummer, bassist, gitarist en zanger) uit de regio Amsterdam/Monnickendam/Alkmaar die originele muziek speelt, zie ook youtube. We oefenen nu in Amsterdam, maar dat kan ook elders in de regio worden op termijn. We hebben een album uitgebracht, en we zijn nu bezig om nieuwe nummers te schrijven voor een tweede album, waarbij jouw inbreng als gitarist/muzikant … meer »

Wouter

Wordt jij onze slag of solo gitarist , regio Zwanenburg (Noord Holland)

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 406x bekeken

Wordt jij onze slag of solo gitarist , regio Zwanenburg (Noord Holland)Gitarist gezocht Bluesband De Zaak is in verband met wijzigingen in de bezetting op zoek naar een gitarist (slag/solo). De Zaak is in 1998 opgericht en speelt covers van blues-, rock- en rock ‘n roll nummers (van ondermeer Eric Clapton, Allman Brothers, The Doors, Cuby & the Blizzards, Fleetwood Mac, Herman Brood, Rolling Stones, etc.). We treden nu drie tot vier keer per jaar op en willen dat … meer »

Muzikantenbank user Elvira NieuwerfElvira Nieuwerf

Muzikanten gezocht voor akoestische nederpopband

Accordeonist, Gitarist en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 404x bekeken

Muzikanten gezocht voor akoestische nederpopbandWe lopen de woonkamer binnen. Onze instrumenten staan klaar in een hoek. Overal zitten en staan mensen, er wordt gefluisterd en een applaus klinkt. Contrabas, gitaar en accordeon worden opgepakt, we kijken elkaar aan en zetten heel zachtjes stiekem gedanst in. Het refrein zingen we meerstemmig. Het nummer wordt snel herkend en mensen zingen mee, we staan vlakbij ons publiek en de vonk slaat snel over. Dat … meer »

Muzikantenbank user Christoffel KlimbieChristoffel Klimbie