Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progressieve band zoekt gitarist - Amsterdam

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Progressieve band zoekt gitarist - AmsterdamWe zijn Inner Scenes, een alternatieve band die progressieve muziek maakt. Voornamelijk eigen werk maar er komt ook wel eens een cover langs. Stijlen waar we inspiratie uit putten zijn rock, reggae en andere alternatieve artiesten en stijlen. Je kan veel info over ons vinden op onderstaande website. Als je gitaar speelt - of desnoods heel iets anders - en je denkt dat je er goed bij past hoor ik graag … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Drummer zoekt gitarist/vocalist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 257x bekeken

Mijn naam is Thomas en ik ben op zoek naar een gitarist/vocalist om mee te jammen/ eigen materiaal te maken in de stijl van bijv. the Black Keys, White stripes en Royal Blood. Ik ben zelf drummer (ervaring +- 1,5 jaar) maar heb hiervoor ook piano en (bas)gitaar gespeeld voor een aantal jaar. Mijn drum influences zijn o.a. Patrick carney(Black keys), Dominic Howard (muse) en Ringo Star (Beatles) Het … meer »

tommy

(Muzikale) Vrienden maken binnen een radius van 30km van Purmerend/Amsterdam

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 206x bekeken

Hoi, mijn naam is Nolan en ik ben een 18-jarige pianist/toetsenist met 9 jaar ervaring en beginnend slaggitarist uit Purmerend. Zoals de titel al impliceert, zoek ik simpel gezegd in deze antisocialere tijden wat meer vrienden om mee te hangen, jammen, leuke dingen te doen; je kent het. Dit komt deels door COVID, deels omdat de mensen op m'n bedrijfskunde opleiding doodsaai zijn (sorry niet sorry). … meer »

Nolan

Gitarist/Bassist/Drummer gezocht voor jonge band van hoog niveau binnen een 30km radius van Purmerend/Amsterdam

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 204x bekeken

Gitarist/Bassist/Drummer gezocht voor jonge band van hoog niveau Voor een rock/pop (cover)band met jonge muzikanten van vrij hoog niveau zoek ik nog een gitarist/bassist/drummer. Ik zoek een jongen/dame die woonachtig is binnen een radius van 30km van Purmerend of Amsterdam, tussen de 17-22 jaar is en minimaal 4/5 jaar speelervaring heeft, ténzij je ervan overtuigd bent dat je al vrij gevorderd … meer »

Nolan

Metal guitarist die kan zingen gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 222x bekeken

Hoi, wij zijn een band van 3 en 16 jaar oud en wij komen uit Aalsmeer (amstelveen is ook goed). Wij zijn opzoek naar een gitarist om mee te jammen, optreden en recorden. Wij luisteren vooral naar bands zoals pantera, Slayer en megadeth. Kan jij niet zingen? Maakt niet uit als je het maar durft. Heb je interesse? Mail ons dan naar:Justinmaningky@*****.com. (G. Mail) Ik zie graag reactie tegemoet

Muzikantenbank user Goestin ManingkyGoestin Maningky

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 409x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus