Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Afro)funk toetsenist e/o 2e gitarist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 120x bekeken

(Afro)funk toetsenist e/o 2e gitarist gezocht(English below) Per direct zoeken wij een TOETSENIST e/o 2e GITARIST voor onze (Afro)funk band om een vertrokken bandlid te vervangen. Tailcutters speelt op eigen wijze instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek van artiesten zoals The Budos Band, Jungle By Night, The Funk Ark, Ikebe Shakedown, Manu Dibango en Jungle Fire. Huidige bezetting: tenor/bari sax, trompet, gitaar, bas, drums en percussie. Jij: … meer »

GW Nagel

Bassist - toetsenist gezocht voor opnames en optredens

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 175x bekeken

Alternatieve rockband met rauw en experimenteel geluid zoekt een bassist die zowel heftig als meer ingetogen kan spelen. Het zou heel leuk zijn met iemand te werken die ook toetsen kan spelen voor de diversiteit in geluid. (En ev achtergrond zang kan doen.) Trippy en atmospferische nummers en garage/ post-punk. referenties; Shellac, P.J. Harvey , Nirvana, Mogwai, Sebadoh, Slint, Beatles info; … meer »

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Solo gitarist zoekt wat oudere easy listening swing jazz duo of trio

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 162x bekeken

gitarist op leeftijd,zoekt een wat oudere jazz duo of trio om eens in de week samen wat te spelen ,gewoon gezellig samen muziek maken van zoete bossa,s tot groovy swing,repertoire ,Girl from Ipanema / blue bossa /Misty just friends / All the things you are / i wish you love sunny side of the street /Fly me to the moon / what a diff a day made,realbook nummers,maar dan een beetje de oudjes ik speel … meer »

Muzikantenbank user Arie HeesenArie Heesen

Bandleden gezocht voor southern rock/metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 243x bekeken

Wij zijn Joachim (drummer, 25 jaar) en Luna (zangeres, 24 jaar) en we zijn op zoek naar bandleden voor een nieuwe band. In deze band willen we invloeden van blues, country, rock en metal samenvoegen (zie voorbeeldbands beneden). Daarbij willen we graag de combinatie maken tussen de zachtere leadzang van Luna en een wat ruigere mannelijke tweede leadzanger. Het is belangrijk dat je bekend bent met zowel … meer »

Joachim Rubinstein

Ervaren zangeres zoekt gitarist om mee te jammen

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 364x bekeken

Hi levensgenieter! Ben jij de zweterige donkere repetitie ruimtes/studios in kelders ook zat? Heb jij ook zin om gewoon lekker in de zon ongedwongen muziek te maken waar je op dat moment zin in hebt? Wil je betaald worden in de vorm van een glimlach en applaus van voorbij gangers en neem je het allemaal ook niet te zwaar/serieus maar wil je gewoon lekker pielen/spelen? Ik (28 jarige nuchtere … meer »

Muzikantenbank user Anieke LamersAnieke Lamers

Ouderenband zoekt bandleden (55+)

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 448x bekeken

De grijze gloed is op zoek naar jonge geesten met een grijs tintje die passie hebben voor muziek. Samen vormen wij een band. Binnen het project werken we naar een optreden toe dat uitgevoerd wordt bij poppodium Volta. Samen plezier hebben in het maken van muziek staat centraal binnen de band. Heeft u enige ervaring met het bespelen van een instrument. Dat kan van alles zijn, van blokfluit tot basgitaar … meer »

Bryan Tesser