Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gezocht Solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant)

• Wij zijn nu met zijn drietjes (zang & gitaar / bas/ drum). Ons repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit covers van de zestiger jaren tot nu (o.a van Johnny Kid & the Pirates, Eric Clapton, Them, Tom Petty, David Bowie, maar ook nummers van bands als Placebo, Kings of Leon, Hives, Pixies, Radiohead). We hebben een repertoire van 33 nummers om uit te kiezen. We hebben dik twintig jaar ervaring met elkaar. Dus de basis is solide, maar we zijn geen vanaf allen virtuoos. We zoeken een sologitarist (m/v/h) met pit, die een aardig stukje kan soleren. We kunnen geen beloftes doen over het aantal optredens, maar dat we live gaan spelen is wel de bedoeling.
We repeteren op zaterdagmiddag (13.00uur/ 17.00uur) in Gebouw T, te Bergen op Zoom. (Kosten huur rep. ruimte per rep. per man zijn ong.€4,00)
De oefenruimte is professioneel en geoutilleerd met goede backline- en zanginstallatie (een eigen versterker hoef je dus niet mee te nemen).
Als je interesse hebt maken we zsm een afspraak met je. Je krijgt dan ‘huiswerk’ mee, zodat je een aantal nummers kan instuderen en meespelen bij de (eerste) keer dat je mee repeteert.
Stuur een bericht naar pixel@**********.nl. (Peter Scheefhals) of bel: 0612561295 / 0113552295

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.