Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Carol Lyne Band zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 95x bekeken

The Carol Lyne Band zoekt een sologitarist omdat onze huidige solo gitarist stopt. Kernwoorden zijn: gedreven, ervaren, team player, eigen inbreng, humor, snel repertoire eigen kunnen maken, in bezit van eigen apparatuur en vervoer. Als je er ook nog bij kunt zingen is dat zeker een pre. De band bestaat momenteel uit; drummer, zangeres, bassist en slaggitarist en repeteert wekelijks in Zandvliet, Belgie … meer »

Muzikantenbank user Jurgen de PoorterJurgen de Poorter

Coverband zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Coverband regio Oudenbosch/Etten-Leur (2 x per maand repeteren, ongeveer 6 optredens per jaar) zoekt een slaggitarist die ook niet bang is om ook af en toe 3e stem te zingen. Ben jij in het bezit van eigen gitaren (elektrisch en akoestisch) en je eigen versterker en heb je zin om bij een enthousiaste band te spelen? Mail ons je motivatie en muzikale ervaring: info@************.nl

Graham Tweed

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een 2e all-round GITARIST M/V en een ZANGER

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 290x bekeken

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een 2e all-round GITARIST M/V en een ZANGER (of een gitarist/zanger, dat is helemaal ideaal...). Huidige bezetting: zangeres, gitarist, bassist, drummer. Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op woensdag avond. Covers, maar die hoeven niet per sé als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in het lokale … meer »

Ed den Ouden

Band zoekt muzikanten

Bassist en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 291x bekeken

Wij ( zanger/ gitarist, drummer en bassist/violist) tussen de 25 en 55 jaar zijn op zoek naar versterking. Wij spelen eigen nummers en willen die met een aantal covers aanvullen. Brede muziekstijl zoals : blues, pop, rock, folk, etc. We hebben een eigen repetitieruimte in Putte ( Woensdrecht). Je kan me bereiken op 0625551189

rein berben

Purple-X in Roosendaal is op zoek naar lead gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Voor onze amateur popcoverband Purple-X zijn we op zoek naar een gezellige gitarist die de solo's op zich neemt. We repeteren doorgaans wekelijks op de woensdagavond. We spelen onder meer muziek van Queen, Eagles, Elvis, Kensington, Anouk, U2 en Tina Turner. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op. Wilfred at muziekclubroosendaal punt nl.

Wilfred Wayop

Blues Rock gitarist gezocht ... Roosendaal BopZ Breda

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 357x bekeken

Voor onze vers opgerichte Blues-Rock band zijn wij op zoek naar een 2de (slag) gitarist. Kun je ook soleren en of zingen dan is dat top!. Jouw leeftijd 25-55 Wij zijn redelijk ervaren muzikanten (30-50) en spelen graag werk van o.a. Sass Jordan, Beth Hart, Joe Bonamassa, The Black Keys, ZZ Top, Popa Chubby, Johnny Winter, Julian Sas e.a. Eigen inbreng is uiteraard wenselijk. Naast enig niveau, … meer »

Muzikantenbank user MrBastaMrBasta