Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Havanas zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 210x bekeken

The Havanas zoekt gitarist!Beste muzikant(e), Vind jij het leuk om in een pop/rock bandje te spelen met leeftijdsgenoten en speel je goed gitaar? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken! De band: The Havanas The Havanas is een band bestaande uit een zanger/gitarist, drummer, basgitarist en toetsenist, die momenteel sommige gitaarpartijen voor zijn rekening neemt. We maken - in de basis - popmuziek, maar laten ons ook … meer »

Muzikantenbank user The HavanasThe Havanas

Spoonstreet zoekt drummer, contrabas en gitarist voor Johnny Cash Tribute band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Spoonstreet zoekt drummer, contrabas en gitarist voor Johnny Cash Tribute bandWij zijn Spoonstreet, een semi-professionele Johnny Cash Tribute band en zoeken een bassist die in de stijl van Johnny Cash het boom-chicka-boom geluid kan bepalen. Of ben jij die drummer die de train-beat beheerst of de gitarist die de unieke stijl van Luther Perkins benaderd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Doe mee met de auditie. Neem contact op via info@***********.nl

Marcel van Zuuren

Bigband zoekt (bas)gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Ter versterking van onze ritmesectie zoeken we een ervaren gitarist. Wij repeteren elke dinsdagmiddag in Cafe Stroop in Bosschenhoofd. We spelen het klassieke bigbandrepertoire aangevulde met arrangementen van modernere nummers. Lijkt het je wat, kom eens luisteren of neem contact op via onze website.

A. de Gruijter