Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband zoekt (bas)gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 53x bekeken

Ter versterking van onze ritmesectie zoeken we een ervaren gitarist. Wij repeteren elke dinsdagmiddag in Cafe Stroop in Bosschenhoofd. We spelen het klassieke bigbandrepertoire aangevulde met arrangementen van modernere nummers. Lijkt het je wat, kom eens luisteren of neem contact op via onze website.

A. de Gruijter

The Carol Lyne Band zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 188x bekeken

The Carol Lyne Band zoekt een sologitarist omdat onze huidige solo gitarist stopt. Kernwoorden zijn: gedreven, ervaren, team player, eigen inbreng, humor, snel repertoire eigen kunnen maken, in bezit van eigen apparatuur en vervoer. Als je er ook nog bij kunt zingen is dat zeker een pre. De band bestaat momenteel uit; drummer, zangeres, bassist en slaggitarist en repeteert wekelijks in Zandvliet, Belgie … meer »

Muzikantenbank user Jurgen de PoorterJurgen de Poorter

Coverband zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 292x bekeken

Coverband regio Oudenbosch/Etten-Leur (2 x per maand repeteren, ongeveer 6 optredens per jaar) zoekt een slaggitarist die ook niet bang is om ook af en toe 3e stem te zingen. Ben jij in het bezit van eigen gitaren (elektrisch en akoestisch) en je eigen versterker en heb je zin om bij een enthousiaste band te spelen? Mail ons je motivatie en muzikale ervaring: info@************.nl

Graham Tweed

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een all-round GITARIST M/V en een ZANGER

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 400x bekeken

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een all-round GITARIST M/V en een ZANGERThe Trap - Rock & Blues Band zoekt een all-round GITARIST M/V en een ZANGER (of een gitarist/zanger, dat is helemaal ideaal...). Huidige bezetting: zangeres, gitarist, bassist, drummer. Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond. Covers, maar die hoeven niet per sé als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in het lokale circuit … meer »

Ed den Ouden