Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Country Band zoekt slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Wij zijn een gezellige hobbyband (DoeMaarOfJeThuisBand) en zijn op zoek naar een slag/sologitarist. Onze bezetting bestaat uit drummer/zanger, bassist, pedalsteel gitarist, toetseniste/backing vocals, zangeres. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit Classic Country Songs en de moderne Country zoals o.a. nummers van Lee Ann Womack, Vince Gill, Ilse de Lange. We repeteren 1 x om de 3 weken op woensdagavond … meer »

Reginald van Wessel

The Havanas zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 311x bekeken

The Havanas zoekt gitarist!Beste muzikant(e), Vind jij het leuk om in een pop/rock bandje te spelen met leeftijdsgenoten en speel je goed gitaar? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken! De band: The Havanas The Havanas is een band bestaande uit een zanger/gitarist, drummer, basgitarist en toetsenist, die momenteel sommige gitaarpartijen voor zijn rekening neemt. We maken - in de basis - popmuziek, maar laten ons ook … meer »

Muzikantenbank user The HavanasThe Havanas

Bigband zoekt (bas)gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Ter versterking van onze ritmesectie zoeken we een ervaren gitarist. Wij repeteren elke dinsdagmiddag in Cafe Stroop in Bosschenhoofd. We spelen het klassieke bigbandrepertoire aangevulde met arrangementen van modernere nummers. Lijkt het je wat, kom eens luisteren of neem contact op via onze website.

A. de Gruijter

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist M/V en evt extra zang en gitaar

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 554x bekeken

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist M/V en evt extra zang en gitaarThe Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist (en eventueel een extra gitarist en zanger). Huidige bezetting: 2 x zangeres, 2 x gitarist, bassist, drummer. Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond. Covers, maar die hoeven niet per sé als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in het lokale circuit (waar we de juiste … meer »

Ed den Ouden