Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitaris (Hank Marvin-adept)

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 113x bekeken

SOLOGITARIST voor gitaarband, omgeving Zevenbergen/Etten-Leur, Wij zijn pensionados maar nog lang niet uitgespeeld! Serieus gezellig oefenen is belangrijker is dan veel optreden. Maar een paar keer per jaar je kunstjes vertonen is Stik leutig 🤣. Onze voorkeur ligt bij 60/70, Shadows en Cliff maar andere stijlen zijn ook welkom. Nu aanwezig: drummer, zanger, slag-sologitarist en bassist. Repetitieruimte … meer »

Bas van Wijngaarden

Band zoekt bassist en gitarist (M/V)

Bassist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 332x bekeken

Voor de heroprichting van een coverband zijn wij op zoek naar een enthousiaste gitarist(e) en bassist(e), bij voorkeur met 2de stem. Wij hebben meer dan 15 jaar podiumervaring en na een stop van een aantal jaar, willen we de draad weer oppakken. Het idee is om tweewekelijks te repeteren in de buurt van Heusden (Noord-Brabant) in een eigen repetitieruimte. We repeteren met in-ear en instrumenten … meer »

Ton

Toetsenist zoekt bassist, drummer,gitarist en zanger

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Toetsenist zoekt voor een nieuwe bluesrock band muzikanten, die van stevige rockende, groovende nummers houden. Originele benadering van nummers met ruimte voor bijzondere improvisaties en afwisseling. Bestaande bewerkte- en op termijn eigen nummers. Niet alleen 3 akkoorden. Gezocht goede muzikanten: gitarist (evt 2, niet alleen snelheid, ook gevoelig), zang, bas, drums. Repetities ZO brabant/Limburg … meer »

koen

Hoax zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Hoi, wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: drummer, bassist, zanger en toetsenist (leeftijden 43-54, maar voelen ons allemaal veel jonger) en wij zoeken een gemotiveerde gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC en De Dijk tot Queen en Steppenwolf) en repeteren iedere maandagavond in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek van de jaren 60 tot aan de jaren 90 met stevig ritme … meer »

Jeroen Wijnen

Countryband zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 468x bekeken

Howdy, Wij zijn opzoek naar een leadgitarist die ons wilt komen versterken. Country muziek is het grootste deel in ons repertoire. Er wordt elke vrijdagavond gerepeteerd van 19 tot 23 uur. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op. Met muzikale groet,

Xavier Trommelen

Southern Rock Gitarist voor Black Crowes tribute project

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 308x bekeken

Southern Rock Gitarist voor Black Crowes tribute projectOmdat we tijd over hebben in deze stille tijd en weer toe aan een leuk neven-project, zoeken we (solo) gitarist voor een Black Crowes Tribute set. Doel: op tributefestivals een uur te kunnen vullen op goed niveau en wellicht ook de semi-akoestische versies voor andere podia (lees: wel mogelijkheden tijdens Corona)Geen liook-a-like maar wel de juiste uitstraling en sfeer op het podium (maar wel nuchter … meer »

Lique

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 377x bekeken

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockbandWij The Damn Ugly zijn ervaren muzikanten op zoek naar een zanger/gitarist voor onze rock band daar onze zanger/gitarist is gestopt wegens drukte De bezetting is momenteel leadgitaar, Bas en drums. Wij repeteren op maandagavond in Budel elke even week van de maand in een oefenruimte van muziekvereniging Soulex Onze leeftijden zijn gemiddeld 40 jaar maar je mag ook ouder of jonger zijn Ons repertoire … meer »

Fred Gerits

Nederpop band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 460x bekeken

Hoi Ik wilde dit platform gebruiken om te polsen of er meer muzikanten te vinden zijn die de nederpop een warm hart toedragen. Ik heb ruim 10 jaar in een jaren 80 bandje gespeeld waar we regelmatig De Dijk, Doe maar en andere nederpop speelden. Zijn er muzikanten die misschien eens willen meedenken over een nieuwe nederpop band? Zelf speel ik saxofoon en zing ik graag. Wie heeft er interesse? Graag … meer »

Muzikantenbank user Fred BergmanFred Bergman

LEAD-GITARIST GEZOCHT!! voor all-round Coverband en Eagles Tributesets

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 353x bekeken

Vanaf heden is 2H2H op zoek naar een nieuwe sologitarist… We zijn een allround Coverband en spelen van alles, van de jaren ’50 tot nu. Daarnaast hebben we 2 Eagles-tributesets! We komen allen uit West-Brabant, treden met regelmaat op en repeteren in Bavel. Onze band bestaat uit 2 zangeressen, slaggitarist (+vocals), drummer (+ vocals), basgitarist en toetsenist (+ vocals) Heb je interesse, … meer »

Muzikantenbank user Inge WollrabeInge Wollrabe