Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederpop coverband zoekt 1e gitarist omgeving Breda/Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Nederpop coverband (zanger, drummer, gitarist, acc. gitarist/toetsenist, bassist) zoek 1e Gitarist. Nummers van Doe Maar, Het Goede Doel, VOF kunst maar ook modernere nederpop nummers. Leeftijd ~30-60. Een paar keer per jaar optreden. 1x oefenen per 2 weken (op donderdagavond in Gilze), laagdrempelig, het is ook voor de gezelligheid en we lusten ook wel een pilsje.

Muzikantenbank user Bart TheeuwesBart Theeuwes

Gitarist/e gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Gitarist/e gezochtGoirle, omgeving Tilburg Wij, zangeres, bassist, gitarist en drummer, zoeken een gitarist(e) voor onze (hard)Rockband. Leeftijden tussen 20-60. We repeteren in een eigen muziekruimte, met (multitrack)opnamemogelijkheid, ééns per 2 weken. Muziek; Alannah Miles, Metallica, Foo Fighters, Lenny Krevitz, Europe, Anouk ...etc Inzet belangrijk en eventueel optreden.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Rockchicks zoeken gitaar-powervrouw(en) voor een all-female (hard)rock band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Rockchicks zoeken gitaar-powervrouw(en) voor een all-female (hard)rock bandWij (zangeres, drumster, bassiste en saxefoniste) zijn op zoek naar 1 of 2 gitaristen om samen met ons een nieuwe all-female (hard)rockcoverband te beginnen, omgeving Eindhoven/Nijmegen en alles er tussenin. Leeftijd maakt niet uit, wat podiumervaring zou fijn zijn. Wij zijn een band aan het samenstellen die 1x per week repeteert en 1 á 2 keer per maand wil optreden. Het lijkt ons gaaf om met een … meer »

Bo

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 186x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding bij … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Sologitarist en toetsenist gevraagd

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 390x bekeken

Wij, Drummer bassist, gitarist en zangeres, zijn nog op zoek naar een sologitarist en toetsenist die het leuk vinden om muziek van CCR te spelen en muziek uit de jaren 60 en 70 erbij te doen. Zo hebben we een leuke variatie van genre. Je inbreng is welkom. Onze leeftijd loopt van 59 tot 65 jaar, voel je welkom, we hebben geen voorkeur voor leeftijd. Gezelligheid is belangrijk en af en toe een goed … meer »

sylvia Floresse

Orkest zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 283x bekeken

Orkest zoekt gitaristFull Stage Collective, het grootste allround poporkest van Nederland, heeft een vacature vrij voor een LEAD gitarist. Het orkest bestaat uit 40 muzikanten, 6 vocals en heeft een uiteenlopend repertoire in vele stijlen en van alle tijden. Het orkest staat onder leiding van een ervaren muziekleider. De wekelijkse repetities worden gehouden op woensdagavond van 20.30 – 23.00 uur in Drunen (NB).Voor … meer »

Frank Dirne

Leadgitarist met countrybloed

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 309x bekeken

Saints and Sinners Countryband zoekt een LEADGITARIST die graag voor kippenvelmomenten zorgt…bij ons, en onze luisteraars! Zit countrymuziek in je bloed, of beter nog, in je hart? Wil jij de karakteristieke gitaarsolo’s spelen in ons repertoire van bekende en minder bekende countrysongs? Dan willen we jou graag horen. Plezier in samen muziek maken staat voorop, maar we staan ook graag op … meer »

Frans van de Wiel

Blauwgras zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 310x bekeken

Blauwgras zoekt gitaristAls Blauwgras een seizoen was, was het de zomer. Blauwgras brengt prachtige nummers uit de bluegrass, americana en folk met spitse Nederlandse teksten. Ons plezier werkt aanstekelijk: we maken altijd weer een feestje van onze concerten. Supersnelle nummers en gevoelige ballads wisselen elkaar af in een muzikaal en gezellig avondvullend programma. De muzikanten van Blauwgras spelen in een traditionele … meer »

Muzikantenbank user Thomas HeestersThomas Heesters