Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht muzikanten voor op te richten Zydeco/Cajun/Blues band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 136x bekeken

In 2007 ben ik gestart met een Zydeco band. Deze band heeft tot 2012 bestaan. Na 7 jaar ben ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en daarom zoek ik muzikanten voor het oprichten van een Zydeco/Cajun/Blues band. Ik ben op zoek naar o.a. Drums, Bas, slaggitaar, sologitaar, Saxofoon, zangers/zangeressen, en eventuele andere passende instrumenten. Je hoeft niet perse kennis van Zydeco te hebben. Speel … meer »

Dirk Toets

Ervaren soul-disco coverband zoekt virtuose GITARIST

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Ervaren soul-disco coverband zoekt virtuose GITARISTEindhoven - Ervaren soul-disco coverband Soul 'n Glow zoekt virtuose GITARIST. Wij zijn een 8 koppige gezellige en gedreven groep die om de week op donderdag repeteert (drums/bas/toetsen/zangeres/3 blazers) Repertoire/info op www.soulnglow.nl We treden 6-10 keer per jaar op. Belangstelling? Stuur een mailtje naar: marjandegans @ gmail.com (zonder de spaties).

Nico van Leeuwen

Maatje gezocht: ervaren sologitarist voor goed lopende rockcoverband!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Maatje gezocht: ervaren sologitarist voor goed lopende rockcoverband!Eerst een klein verzoekje: zou je de advertentie goed willen lezen voordat je enthousiast reageert? Wij zoeken een fijne, écht ervaren sologitarist met goed materiaal (buizen graag!!) We spelen op best flink niveau, maar zijn een (goede) amateurband en zoeken dus GEEN broodspeler/professional die onze band ‘erbij’ doet. Wel een aanpakker, teamplayer en hart voor de band. Een maatje dus!! WEKELIJKS … meer »

Muzikantenbank user AngeliqueAngelique

The Trap - Rock & Blues Band zoekt rockers en een voice

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 176x bekeken

The Trap - Rock & Blues Band zoekt rockers en een voiceOmgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag of donderdagavond (19:30-22:30, bij De Suite/CVK Roosendaal). Covers, maar die hoeven niet per sé exact als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in het lokale circuit (waar we de juiste contacten hebben), maar ook de repetities zelf zijn reeds een doel op zich! Niveau: geen beginners … meer »

Gitarist Roosendaal

The Trap - CoverT zoekt een drummer en een extra gitarist!

Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 143x bekeken

The Trap - CoverT zoekt een drummer en een extra gitarist!Op dit moment zijn we al behoorlijk compleet: 2 x zangeres, gitarist, bassist. We missen nog even een drummer. Ook kijken we steeds naar verdere verbreding… Een 2e gitarist, toetsen, blazers of meer van hetzelfde! Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond (19:30-22:30, bij De Suite/CVK Roosendaal). Covers, maar die hoeven niet per sé exact … meer »

Gitarist Roosendaal

Ghost tribute zoekt drummer/gitaristen/toetsenist

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Ghost tribute in oprichting zoekt leden: - drummer - gitaristen - toetsenist Een lange introductie is overbodig, het doel is een hoogwaardige Ghost tribute neer te zetten. Wat wordt verwacht: - goede gear of bereidheid deze aan te schaffen - inzet/motivatie - geen lege portemonnee (kostuums kosten geld enz...) - nummers van Ghost foutloos kunnen spelen

Ghost Tribute

Wij zoeken nog bandleden

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 196x bekeken

Wij zijn Icons Of Rock een hard/rock pop band die muziek maakt tussen de 50s en 90s. Die stijl geven wij onze eigen twist eraan en maken we covers. Onze doel is om uiteindelijk onze nummers op een cd te krijgen. We zullen zowel op feestjes, evenementen, bar & cafe,s ,bruiloften, old school party,s ect op te treden. We hebben een repetitieruimte in den bosch en zullen daar in overleg met de bandleden … meer »

Kelly

Drummer en Bassist zoeken bandleden! M/V

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Voor een nieuw op te richten band in de regio Bergen op Zoom/Woensdrecht zijn wij nog op zoek naar een zanger, solo-gitarist, slag-gitarist en eventueel een toetsenist. We willen beginnen met het coveren van Rock en Blues afgewisseld met akoestische nummers. Op korte termijn kunnen we beschikken over een oefenruimte in Hoogerheide. (hiervoor betalen we een kleine bijdrage per maand) Repeteren wordt … meer »

Muzikantenbank user Jarno MaaskantJarno Maaskant