Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saints and Sinners Countryband zoekt solo/leadgitarist(e).

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Saints and Sinners Countryband zoekt solo/leadgitarist(e).Saints and Sinners Countryband is per direct op zoek naar een solo/leadgitarist(e). Denk jij diegene te zijn die ons weer op het spoor kan zetten met die herkenbare country licks die deze muziek zo herkenbaar maken dan horen we graag van je. Ben jij of ken jij zo iemand die een vleug countrybloed bezit neem dan contact op met het e-mailadres op onze website. e-mail saintsandsinnerscountryband@*****.com Voor … meer »

Frans van de Wiel

Gitarist voor Oktoberfest/Schlager Band

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Voor nieuw op te starten band zijn we nog op zoek naar een gezellige en gemotiveerde gitarist voor het spelen van Duitse Schlagers en Oktoberfest repertoire. Niveau gevorderd, maar wel met veel gezelligheid. Het kunnen zingen (2/3 stem) is een pre! Band is vwb de overige muzikanten rond...als we een gitarist vinden kunnen we aan de slag. Contacten met boekers zijn gelegd en we zijn met hen in gesprek.

Oktoberfest

Sologitarist gezocht voor rock/grunge coverband.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Hallo, Wij zijn een coverband die op zoek is naar een Sologitarist. Ben je enthousiast en kun jij je een lekkere solo neerzetten dan ben je bij ons aan het goede adres. Genre wat we spelen is Rock/Grunge. Enkele voorbeelden. Three doors down, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Bush, Volbeat, Alkaline Trio etc. Repeteren doen we in Helmond. Op dit moment bestaan we uit een gitarist, bassist, … meer »

Martijn Rense

Gitarist of gitariste gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Leuke coverband bestaande uit zangeres, bassist, gitarist ,toetsenist en drummer zoeken een slaggitarst of gitariste die zin heeft om in een band te spelen met een repertoire van pop, rock , blues , sixties , seventies en eighties met uitlopers tot in deze tijd zoals : Stones, Fleetwood Mac, Zombies, Joe Cocker, CCR, Clapton, Pointer Sisters, Amy Winehouse, Mavericks en nog vele meer. Als je deze … meer »

Coverband

Band uit Valkenswaard zoekt slag- en sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 260x bekeken

Band uit Valkenswaard zoekt slag- en sologitaristSubeat is afkomstig uit Valkenswaard en speelt Nederpop-muziek. De huidige bezetting bestaat uit: zang, basgitaar, drummer, toetsenist en gitarist. Allen in de leeftijd van rond de 50 jaar. Wij repeteren tweewekelijks op een woensdagavond. Het aantal optredens per jaar schommelt tussen 8 en 12 keer. Ter versterking zoeken wij nog een slag- en sologitarist.

Bart de Waal

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)Ben jij een gitarist(e) van +/- 30-40 jaar die de snaren op de juiste manier weet te raken, ben je energiek, open en een performer? Of ben jij een toetsenist (e) van +/- 30-40 jaar die zowel Hammond, piano als synths op de juiste manier weet te beroeren, ben je een energieke en open muzikant? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij straks op een van de podia in Brabant als de toetsenist van … meer »

Eibert

Bestaande Band zoekt bassist

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 414x bekeken

Bestaande Band zoekt bassistHeey mensen, Wij Heay-Yeah zijn opzoek naar een bassist omdat onze huidige is gestopt. We zijn nu met 1 zangeres(17), 1 rhythm gitarist(19), een drummer(19) en een lead gitarist(20). De nummers die we tot nu toe hebben zijn: You shook me al night long (AC/DC)  American idiot (greenday) Smells like team spirit (nirvana) Sweet child o mine (guns n' roses) Take me out (frans ferdinand) Suck my … meer »

Muzikantenbank user RegilioRegilio

Coverband met berperkte ambities zoekt nieuwe sologitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 456x bekeken

Coverband met berperkte ambities zoekt nieuwe sologitaristOnze band, "Health Angels", bestond ooit uit louter medici. We zijn nagenoeg altijd met 6 personen geweest, te weten: drummer, bassist, toetsenist, sologitarist, zanger/ slaggitarist en zangeres. Inmiddels zijn wij helaas met z'n vijven, aangezien onze sologitarist is gestopt met muziek maken. Er zitten nog steeds 3 artsen in de band, de andere 2 leden zijn niet medisch geschoold. Wij maken muziek … meer »

Muzikantenbank user MarcoMarco