Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt muzikanten voor raprock/rapmetal project

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 65x bekeken

Hallo medemuzikanten, Ik ben opzoek naar een gitarist, drummer, en een rapper/heavyvocalist voor een nieuw "rapmetal/raprock" project met invloeden zoals doodseskader of ghostmane, doodseskader: https://www.youtube.com/watch?v=O5vXYaaYuTU ghostmane: https://www.youtube.com/watch?v=2qJFsPxV-R4&list=PL9cP5ST3IWPKtIBR3JmDURIlX5fbCUyjN Repetities zijn in tilburg of breda, wat het beste uitkomt. podiumervaring … meer »

Samy

Gitarist gezocht !

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Gitarist gezocht ! Doorgewinterde Drummer/zang en bassist/zang met veel podium en studio ervaring zoeken een ervaren gitarist voor een stevige Rockband. Met covers van oa: van Halen , Bonamassa , Zepplin, Earing , Hendrix, etc,etc . (Maar eigen inbreng is ook zeer welkom) Doel is, 1x in 2 weken repeteren en snel het podium op ! Repetitie's (eventueel)in Breda. Tel:0643440602smitatelier@*****.com

Muzikantenbank user Jack SmitJack Smit

Halve band zoekt gitarist zanger / zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 358x bekeken

Hallo Bassist en drummer zoeken een gitarist zanger / zangeres voor op te richten coverband. De bedoeling is om een stevige pot muziek te gaan maken. Dit kan variëren van stevige bluesrock tot hardrock. Eigen inbreng is belangrijk, ervaring ook. We zijn 55+, hoewel leeftijd ons persoonlijk niet interesseert. Regelmatig optreden is eveneens de bedoeling Repetities zijn in Veghel Laat maar … meer »

Muzikantenbank user MikeMike

Met grote spoed gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 583x bekeken

Met grote spoed gitarist gezochtBen jij een ervaren gitarist en helemaal weg van de jaren 80 en beschikt over de nodig ervaring en in staat om ons repertoire snel op te pakken,reageer dan heel snel! Wij zijn jaren 80 band met alleen nummers uit dit tijdperk. Toetsen, Bas, drums, sax en twee lead zangeressen. Repeteren onder de rook van Den Bosch in eigen vol ingerichte ruimte. Medio juni nog geen geschikte gitarist gevonden … meer »

Muzikantenbank user EdEd

Gitarist gezocht Helmond

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 348x bekeken

Gitarist gezocht HelmondGITARIST GEZOCHT HELMOND Ervaren female fronted pop/rock coverband uit omgeving Helmond maakt een doorstart. We zijn daarom op zoek naar een energieke gitarist die ons geluid compleet maakt. OVER ONS: Ons repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. We spelen graag moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. Van Bon Jovi tot Brian Adams, en … meer »

Muzikantenbank user Evy van RossumEvy van Rossum

Solo gitarist gezicht voor prog-rock band in oprichting

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 345x bekeken

Hoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. We zijn met een aantal ervaren muzikanten (zang/gitaar,, toetsen, drums/zang, bas) een band aan het oprichten voor het spelen van lekkere progressieve rock en intelligente pop/rock. Niet de standaard covers dus. Uiteindelijk willen we naar een mix van eigen werk en covers. En we zoeken nog een solo-gitarist. Denk qua muziek aan bijvoorbeeld Bowie, Camel, Electric … meer »

Willem Keller