Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

LEAD gitarist gezocht voor coverband in Roosendaal

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 132x bekeken

LEAD gitarist gezocht voor coverband in RoosendaalOp dit moment zijn we al behoorlijk compleet: 2 x zang (male & female), gitarist, bassist en een drummer. We missen nog een (lead) gitarist. Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 25-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond (19:30-22:30, bij De Suite/CVK Roosendaal). Covers, maar die hoeven niet per sé exact als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in het lokale … meer »

Gitarist Roosendaal

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 329x bekeken

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?Wij zijn op zoek naar muzikanten om een tribute aan ANOUK haar muziek te brengen. Een goede band met strakke muzikanten. We streven naar professionele kwaliteit. De bedoeling is om zo’n 5-10 keer per jaar te spelen. Mocht dit meer worden, dan gaat dit in overleg. Repeteren voor een show, geen vaste dag in de week. Ben jij geïnteresseerd om aan te haken? We zoeken naar nieuwe, frisse muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Deanne HuigenDeanne Huigen

Gezocht muzikanten / songwriter

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 255x bekeken

Gezocht muzikanten / songwriterWelkom Fijn je mij vindt. Samen muziek maken, een band vormen. Ooit optreden op Castlefest voor een mooi publiek is 1 van mijn dromen en uitdagingen. Misschien is dat ook jouw uitdaging??? Het contact maken en een voelen met het publiek. Zelf zing ik en mijn droom is met anderen aparte (eigen) muziek te maken. Ik heb veel gezongen in koren. Aantal musicals. 7 jaar klassieke zangles genoten. … meer »

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio EindhovenWij zijn een ambitieuze drummer, zanger en bassist (ervaring 500+ optredens) en willen graag een gedreven, talentvolle gitarist erbij. We hebben de ambitie om 15-20 keer per jaar het dak eraf te spelen. Covers van Radiohead, Muse, Fiction Plane, Walk the Moon tot aan the Beatles en de Dijk. We repeteren elke woensdagavond in Helmond (op termijn tweewekelijks). Door gebruik te maken van backingtracks … meer »

Muzikantenbank user Pieter VerhaeghPieter Verhaegh

Gitarist gezocht voor de lo-fi post-rock band!

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 162x bekeken

Howdy! Ik ben op zoek naar een gitarist voor een nieuwe project/band. Ik heb al een bassist gevonden (32jr - Eindhoven)... ik zelf ben een gitarist/zanger (32jr - Tilly) die een lo-fi postrock band die door 90s alt scene en bands zoals Slint, Sonic Youth, Duster, Polvo, Shellac maar ook My Bloody Valentine, Elliott Smith, Heatmiser, The Smashing Pumpkins of zels Daniel Johnston en Radiohead beinvloed … meer »

Muzikantenbank user Gregor MaciejewskiGregor Maciejewski

Nightwish tribute band imaginaerum zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Nightwish tribute band imaginaerum zoekt gitaristhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en we zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks uit want we hebben … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Nightwish tribute band imaginaerum

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Nightwish tribute band imaginaerumhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en ik zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks uit want we hebben … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Drummer zoekt coverband of te beginnen!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Hallo, Ik ben Martijn Smits drum al 20 jaar en zoek een coverband om in te spelen, of te beginnen? Ik heb redelijk veel ervaring en zoek passie! Passie om elke keer weer te knallen en alles te geven! Ik zoek dus mijn leeftijd (24) 20-30, om een beeld te geven wat voor muziek en stijl : dirty daddies, the euro’s, baby blue, royal beat etc. Denk je dat is iets voor mij of iemand die ik ken? … meer »

Muzikantenbank user Martijn SmitsMartijn Smits