Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht voor coverband 60's 70's 80's

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen)

Hallo daar,

Gitarist(en) gezocht die zich goed kunnen vinden in vele soorten mainstream muziek, als ritme- en als leadgitarist. Kennis van akoestische gitaar is zeker welkom, maar wij zullen voornamelijk muziek spelen met elektrische gitaren erin.
Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen.

Wij als drummer, 20, bassist, 18, zangeres, 20 en toetsenist, 20, willen graag een nieuwe coverband opstarten, en hierbij willen we graag meer leden hebben. Het idee is om een grote band te hebben met een drummer, bassist, zanger/zangeres, gitarist(en), toetsenist(en), en blazers. Het idee is dat we hier later misschien mee kunnen optreden.

Wij zoeken dus een gitarist die zich in dit idee wel kan vinden. Kennis van muziektheorie is niet nodig, zolang je maar accuraat originele nummers kan naspelen, met het juiste geluid & feel.

Wij spelen graag Nederpop, Pop, Rock, Ska, New Wave, en meer. Maar wij willen graag van alles spelen, zolang het maar een beetje mainstream is. Ook willen wij het houden tot iets oudere muziek, dus denk aan de 60's, 70's 80's en wellicht 90's en 00's.

Doordat wij wat jonger zijn, zoeken wij ook mensen rond onze leeftijd. Vanaf 16 tot 30 jaar lijkt ons nog comfortabel.

Wij zijn woonachtig in Leek, Groningen en Froombosch, en wij willen repeteren in Smilde/Groningen. Als je vervoer hiernaartoe kan regelen dan zijn wij tevreden. Ophalen en terugbrengen in overleg.

Stuur gerust een emailtje of bericht op whatsapp als je interesse hebt of als je vragen hebt.

-Robin

06 82676245
rpslot@*****.com

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.