Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 153x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist(e) die de slagpartij voor zijn rekening wil nemen. We spelen muziek van onder andere The Ventures, The Shadows, The Jumping Jewels, The spotnicks en vele anderen Wij repeteren op de Maandagavond in Veendam. Ben jij de missende muzikant die onze band wil komen versterken reageer dan nu.

Peter

Rock&Roll band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 284x bekeken

Na een tijd de instrumenten op de wilgen te hebben gehangen, zijn wij weer kersvers en op zoek naar muzikanten. Uitgangspunt: Only Rock&Roll;!, meezingers/ dansers, kortom: let there be rock & roll. Muziek zal dus (in eerste instantie) covers zijn met een hoog ACDC/Stones gehalte (nummers zijn bespreekbaar uiteraard). Wat wij zoeken: - een zanger/zangeres met een ruige strot (Bon Scott, Brain Johnsen, … meer »

Muzikantenbank user Desmond AlbertsDesmond Alberts

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 216x bekeken

Hallo muzikanten! Lesgeven is een goede manier om wat extra inkomen te genereren. Apprentus kan je daarbij helpen! Maak een leraren profiel aan, maak een les aan en we zorgen dat hij gepromoot wordt bij onze leerlingen! Het gebruik van Apprentus is vollegig gratis voor leraren! Twijfel dus niet langer en ga naar www.apprentus.nl en maak snel en eenvoudig een profiel aan! Website: www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muziekantenbank

Apprentus