Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock gitarist gezocht ( M/V)

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 197x bekeken

Wij zoeken een "oudere" (b.v.k. minimaal boven de 40 jaar) ervaren M/V.rock gitarist, omgeving Groningen. Wij spelen hoofdzakelijk eigen werk, rock/bluesrock met lead zangeres. Goede akkoordenkennis is een must. Hij/zij moet zowel ritme als wel solo's voor zijn/haar rekening moeten kunnen nemen. Repeteren in Groningen op zondagavond. Reacties worden met belangstelling tegemoet gezien.

Muzikantenbank user Loe SpitzersLoe Spitzers

Gezocht: Gitarist m/v om onze 60's band te komen versterken

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 260x bekeken

Omgeving Groningen.... Ben jij de GITARIST die het leuk lijkt om met ons terug in de tijd te gaan en de 60's weer opnieuw tot leven wil brengen en.....ben je net zo gemotiveerd en enthousiast als wij dan zoeken we jou! Wij zijn een band die van oorsprong instrumentale muziek speelt maar recent is er een zangeres bij gekomen en hebben we ons repertoire uitgebreid met zangnummers van o.a Brenda Lee, … meer »

Lady T and The Surftwangs

Zin om samen te jammen?! Gitarist, bassist & drummer of toetsen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 331x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 29 jaar en speel een aantal jaren gitaar. In het verleden heb ik een paar keer opgetreden en wie weet waar dit naar toe gaat. Het belangrijkste is om na te gaan of er een muzikale klik is en als je grotendeels op gehoor kunt spelen dat zou helemaal geweldig zijn. Genres vind ik niet zo belangrijk, laat gewoon je creativiteit erop los en probeer desnoods je mood om te zetten … meer »

Knightforest