Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GREYMEN zoekt een Top(2000) gitarist

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 288x bekeken

GREYMEN zoekt een Top(2000) gitaristDe huidige gitarist gaat helaas stoppen. Het ideale nieuwe bandlid van de succesvolle band GREYMEN is een ervaren slag- en solo gitarist die in staat is om op korte termijn ons veelzijdige repertoire onder de knie te krijgen. Want er staan mooie optredens in de agenda! Wij repeteren één keer per week op vrijdagavond in Peize. Ook treden we regelmatig op, zo’n 20 tot 25 keer per jaar, en timmeren … meer »

Muzikantenbank user Marc BosMarc Bos

œGitaristen Opgelet✨

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 312x bekeken

œGitaristen Opgelet✨Marieke Schenk zoekt een nieuwe gitarist. De huidige gaat helaas stoppen. Mijn ideale gitarist is energiek, fan van popmuziek, tussen 20 en 30 jaar en woont rondom Groningen. Wij repeteren in Veendam. Dit doen we eens in de 2 weken. (Momenteel woensdagavond) Verder treden we regelmatig op en zijn we hard aan de weg aan het timmeren. Wij hebben grootse plannen! Jij ook? Hieronder nog onze bio: Marieke … meer »

Muzikantenbank user Marieke SchenkMarieke Schenk

Gitarist gezocht voor coverband 60's 70's 80's

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 280x bekeken

Hallo daar, Gitarist(en) gezocht die zich goed kunnen vinden in vele soorten mainstream muziek, als ritme- en als leadgitarist. Kennis van akoestische gitaar is zeker welkom, maar wij zullen voornamelijk muziek spelen met elektrische gitaren erin. Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen. Wij als drummer, 20, bassist, 18, zangeres, 20 en toetsenist, 20, willen graag … meer »

Robin

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 630x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-bandIk ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar een drummer, bassist en vocalist voor een Jesus Lizard cover-band. Repeteren hoeft wat mij betreft niet wekelijks, maar de set moet er natuurlijk wel loeistrak in zitten alvorens we optreden... Voorkeur voor repeteren: Viadukt in Groningen, maar ik ben ook best bereid om ergens in Drenthe of Friesland te oefenen. Mail: mirrormundo-at-yahoo-punt-com

Muzikantenbank user TuukTuuk