Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik wil een band beginnen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 177x bekeken

Ik wil een band beginnenHallo mijn naam is furkan ik ben 19 jaar oud en ik speel 1.5 jaar al gitaar en doe daarnaast zang erbij ik wil heel graag een band willen beginnen maar kan geen muziek kanten vinden ik wil heel graag een coverband willen beginnen van rammstein mijn favoriete band als je vragen over hebt hoor ik het graag 🎸🎸🎸🎸🎸🎸

Muzikantenbank user Furkan KöseFurkan Köse

Gezocht: Gitarist m/v om onze 60's band te komen versterken

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 158x bekeken

Omgeving Groningen.... Ben jij de GITARIST die het leuk lijkt om met ons terug in de tijd te gaan en de 60's weer opnieuw tot leven wil brengen en.....ben je net zo gemotiveerd en enthousiast als wij dan zoeken we jou! Wij zijn een band die van oorsprong instrumentale muziek speelt maar recent is er een zangeres bij gekomen en hebben we ons repertoire uitgebreid met zangnummers van o.a Brenda Lee, … meer »

Lady T and The Surftwangs

Zin om samen te jammen?! Gitarist, bassist & drummer of toetsen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 261x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 29 jaar en speel een aantal jaren gitaar. In het verleden heb ik een paar keer opgetreden en wie weet waar dit naar toe gaat. Het belangrijkste is om na te gaan of er een muzikale klik is en als je grotendeels op gehoor kunt spelen dat zou helemaal geweldig zijn. Genres vind ik niet zo belangrijk, laat gewoon je creativiteit erop los en probeer desnoods je mood om te zetten … meer »

Knightforest

Leuke gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Veendam (Groningen) | 323x bekeken

Leuke gitarist gezochtOnze slaggitarist heeft ons helaas verlaten. Wij zijn een band van 5 mensen die weer naar 6 hoopt te groeien met jou er bij. 1 zangeres, 1 zangeres/toetsen, bassist, sologitarist en drummer. We spelen pop uit de top 2000. We spelen vooral voor de lol, maar het moet wel kloppen allemaal. Liefst iemand tussen de 30 en de 50. Repeteren op donderdagavond in Veendam. Horen we van je? Groeten van … meer »

Muzikantenbank user Ed VerhagenEd Verhagen