Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

œGitaristen Opgelet✨

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 206x bekeken

œGitaristen Opgelet✨Marieke Schenk zoekt een nieuwe gitarist. De huidige gaat helaas stoppen. Mijn ideale gitarist is energiek, fan van popmuziek, tussen 20 en 30 jaar en woont rondom Groningen. Wij repeteren in Veendam. Dit doen we eens in de 2 weken. (Momenteel woensdagavond) Verder treden we regelmatig op en zijn we hard aan de weg aan het timmeren. Wij hebben grootse plannen! Jij ook? Hieronder nog onze bio: Marieke … meer »

Muzikantenbank user Marieke SchenkMarieke Schenk

Gitarist gezocht voor coverband 60's 70's 80's

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 202x bekeken

Hallo daar, Gitarist(en) gezocht die zich goed kunnen vinden in vele soorten mainstream muziek, als ritme- en als leadgitarist. Kennis van akoestische gitaar is zeker welkom, maar wij zullen voornamelijk muziek spelen met elektrische gitaren erin. Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen. Wij als drummer, 20, bassist, 18, zangeres, 20 en toetsenist, 20, willen graag … meer »

Robin

Gezocht: akoestische GITARIST

Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 198x bekeken

Wij,Titia (zang) en Freek (gitaar/mondharmonica) van Pride & Joy zoeken een nieuwe akoestische GITARIST om onze trio weer compleet te maken. Wij spelen pop/rock/country/americana covers. Wat we maar leuk vinden, dus zeer gevarieerd. Bijv. titels als: Sound of the screaming day, So long, Should I stay or should I go, Don't bring me down, About a girl,Mad world,Why not me,Twist in my sobriety, Big … meer »

Muzikantenbank user DoortjeDoortje

Zanger(es) gezocht, liefst iemand die (slag)gitaar speelt!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 253x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren wekelijks op woensdag avond bij MON in Groningen. We hebben als doel om 3-5 keer per jaar op te treden. … meer »

Lennart van der Burg

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 360x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 587x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-bandIk ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar een drummer, bassist en vocalist voor een Jesus Lizard cover-band. Repeteren hoeft wat mij betreft niet wekelijks, maar de set moet er natuurlijk wel loeistrak in zitten alvorens we optreden... Voorkeur voor repeteren: Viadukt in Groningen, maar ik ben ook best bereid om ergens in Drenthe of Friesland te oefenen. Mail: mirrormundo-at-yahoo-punt-com

Muzikantenbank user TuukTuuk