Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock gitarist gezocht ( M/V)

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 265x bekeken

Wij zoeken een "oudere" (b.v.k. minimaal boven de 40 jaar) ervaren M/V.rock gitarist, omgeving Groningen. Wij spelen hoofdzakelijk eigen werk, rock/bluesrock met lead zangeres. Goede akkoordenkennis is een must. Hij/zij moet zowel ritme als wel solo's voor zijn/haar rekening moeten kunnen nemen. Repeteren in Groningen op zondagavond. Reacties worden met belangstelling tegemoet gezien.

Muzikantenbank user Loe SpitzersLoe Spitzers

Ik wil een band beginnen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 252x bekeken

Ik wil een band beginnenHallo mijn naam is furkan ik ben 19 jaar oud en ik speel 1.5 jaar al gitaar en doe daarnaast zang erbij ik wil heel graag een band willen beginnen maar kan geen muziek kanten vinden ik wil heel graag een coverband willen beginnen van rammstein mijn favoriete band als je vragen over hebt hoor ik het graag 🎸🎸🎸🎸🎸🎸

Muzikantenbank user Furkan KöseFurkan Köse

Leuke gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Veendam (Groningen) | 474x bekeken

Leuke gitarist gezochtOnze slaggitarist heeft ons helaas verlaten. Wij zijn een band van 5 mensen die weer naar 6 hoopt te groeien met jou er bij. 1 zangeres, 1 zangeres/toetsen, bassist, sologitarist en drummer. We spelen pop uit de top 2000. We spelen vooral voor de lol, maar het moet wel kloppen allemaal. Liefst iemand tussen de 30 en de 50. Repeteren op donderdagavond in Veendam. Horen we van je? Groeten van … meer »

Muzikantenbank user Ed VerhagenEd Verhagen