Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres en/of gitarist gezocht voor pop/rock/indie coverband!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 322x bekeken

Hey! Wij zoeken een zanger(es) en een gitarist voor onze band, bestaande uit een bassist, drummer en (lead) gitarist, leeftijden variëren van eind 20 tot begin 40. Wij spelen covers in de richting van pop/indie/rock, waaronder Bloc Party, Two Door Cinema Club, Foo Fighters, Arctic Monkeys. We repeteren 1x in de week. Optredens? Momenteel 4-5 keer per jaar, zou leuk zijn om dit te kunnen uitbreiden. … meer »

Lennart van der Burg

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 124x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-bandIk ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar een drummer, bassist en vocalist voor een Jesus Lizard cover-band. Repeteren hoeft wat mij betreft niet wekelijks, maar de set moet er natuurlijk wel loeistrak in zitten alvorens we optreden... Voorkeur voor repeteren: Viadukt in Groningen, maar ik ben ook best bereid om ergens in Drenthe of Friesland te oefenen. Mail: mirrormundo-at-yahoo-punt-com

Muzikantenbank user TuukTuuk

Wanted: Gitarist!

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 402x bekeken

Beste muzikanten, Na het vertrek van een gitarist zijn we zoekende naar een vervanger... Wij zijn JoKe, (nu) een vijfkoppige hobbyband, repeteren tweewekelijks op zaterdagmiddag in Harkstede, oudere en nieuwere covers. Af en toe optreden vinden we fijn. Wil je meer info of een keertje meedoen, laat maar weten!

Muzikantenbank user Hans HoekstraHans Hoekstra