Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt mede gitarist in Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht)

Beste mede gitaristen, ik zoek jou om mee samen te spelen, omdat ik alleen spelen vaak minder leuk vind en ik graag mijn spel wil bevorderen. Het liefst speel ik daarom met iemand die verder is dan ik, want ik hoop mijn niveau te kunnen opkrikken aan dat van jou.

Mijn niveau zit ergens tussen dat van een beginner en midden speler in. Mijn grootste kracht is dat ik meestal in staat ben om geduldig en ontspannen te blijven spelen, waardoor ik makkelijker nieuwe dingen op weet te pakken en uiteindelijk - en misschien belangrijker - meer plezier ervaar. Daarnaast speel ik ook op de drums, dus is mijn ritme gevoel redelijk sterk ontwikkeld.

Qua muziekstijlen wil ik opmerken dat ik haast alles leuk vind, maar het lijkt me fijn als we van tevoren even bespreken wat we van elkaar verwachten en wat we leuk vinden qua muziekstijlen. Uiteindelijk lijkt het me interessant om te verdiepen in wat jij leuk vindt, maar misschien vind ik niet alles even interessant en ik kan me voorstellen dat dat andersom ook voor jou geldt...

Dus, wil je graag samen gitaar spelen, elkaar beter leren kennen, en heb je er geen moeite mee om met iemand te spelen die nog niet zo ver is als jij, hoop ik graag van je horen!

Vriendelijke groet,
Egemen

n.b. Ik zing ook een beetje. En, als je leraar bent en mij denkt te kunnen helpen, hoor ik ook graag van je.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.