Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist(e)!!

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland)

Je kent het: flink doorlopen op het werk om je taken eerder af te krijgen omdat je voor sluitingstijd nog even langs het stadskantoor moet. Juist als je wilt vertrekken, krijg je nog een telefoontje dat dringend afgehandeld moet worden. Bezweet en toch een beetje gestresst kom je nog net op tijd op het stadskantoor aan om het benodigde document op te halen.
Dan is het nog zien thuis te komen, tussen al die andere anonieme gezichten in de massa. Even snel iets eten en dan naar huis waar je trouwe instrument op je wacht.
Eenmaal op het podium, uiteindelijk: de lichten gaan aan, je hangt je gitaar om, de drummer zet in, de eerste bezoekers komen binnen, er valt een rust en zekerheid over je, passend als een warme jas van dure snit. En je voelt: dit is wie ik ben. Ik ben op de wereld om gitaar te spelen, om muziek te maken. Vergeet al de rest, dit is het moment.
Herkenbaar? Maar toevallig bandloos op het moment? Weet dat je welkom bent bij ons om eens kennis te maken. En wie weet welkom bij de club!
Wij - drummer, zangeres, ( andere) gitarist en bassist - zoeken namelijk nog een bandlid. We proberen zo veel mogelijk te doen met weinig, maar een ( minimaal ) 5 man/vrouw bezetting is toch wat we in gedachten hebben.
Het repertoire bestaat uit soulvolle covers, pop, blues, sixties, seventies, eighties. Ook eigen creaties zijn bespreekbaar.
Uit bovenstaande zou je af kunnen leiden dat we niet op zoek zijn naar een heavy, lead oversturende of heftige riffmaster, maar meer een gitaarliefhebber: mooie akkoorden, fingerpicking, vindingrijke loopjes, funky slagjes, akoestisch, elektrisch en als je nog meer snaarinstrumenten bespeelt? Dat zou helemaal mooi zijn, maar is niet noodzakelijk.
En misschien overbodig om te melden: je moet natuurlijk kunnen samen werken, in het bijzonder met onze gitarist, het liefst als twee handen op 1 buik.
Nou, ik hoop dat ik voldoende info heb verstrekt? Als je meer wilt weten, laat van je horen, want we willen snel weer aan de slag!
Oefenlokatie: Vlaardingen (zh)

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.