Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Heb jij een passie voor God, ben je tussen de 20 en 30 jaar en zoek je een gospelband om je muzikale creativiteit te uiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! (m/v) Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband uit Den Haag. Onze muziek varieert van black gospel, pop, soul, dutch, jazz tot zelfs African gospel. Onlangs … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

(Solo)gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 408x bekeken

Coverband zoekt een enthousiaste (solo)gitarist, een echte teamplayer zonder een al te groot ego en sociale instelling. Doel gezellig oefenen in onze eigen studio en als het straks weer kan zo'n 1x per maand een optredentje. We spelen van alles, van (Blues)rock tot Funk en Pop etc. Alles wat lekker herkenbaar is maar toch veel nummers die weinig coverbandjes spelen. Regio Hillegom. Oefenen kan op … meer »

Chrissie Weijers

Kajal zoekt Gitarist of Toetsenist (v/m)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 347x bekeken

Vanwege het vertrek van onze huidige gitarist, zoeken wij een nieuwe gitarist of toetsenist. (huidige toetsenist speelt ook gitaar - zodoende) Wij zijn een ervaren band, met een gevarieerd repertoire van 3/4 eigen nummers en 1/4 trip-hop klassiekers, van bands als Morcheeba, Massive Attack, Hooverphonic etc. De stijl is trip-hop, maar er is ook een duidelijke indie/alternative rock onderstroom aanwezig. … meer »

Kajal