Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger, zangeres, gitarist en toetsenist gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 163x bekeken

Drummer en bassist zoeken voor een nieuw op te richten band een zanger, zangeres, toetsenist, en een gitarist. We zoeken geen ‘brood’ spelers, maar wel ervaren muzikanten die het leuk vinden om met ons samen een op de jaren ‘80 gerichte coverband te starten. Plezier en lol vinden we erg belangrijk, door goede sets te spelen gaat dat prima lukken. Regio Leiden / Bollenstreek. Voel je je aangesproken, … meer »

bokkie

Muzikanten gezocht voor 70’s/80’s soul/disco/funk band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Ik zoek ervaren muzikanten om een oldskool disco/dance band op te richten. Regio Utrecht/Zuid-Holland. Werken aan een goed uitgebalanceerde setlist en vanaf medio maart/april de podia op. Ik zoek zang, gitaar, drums, toetsen en evt blazers. Beheers je je instrument en wilje hier tijd in stoppen? Dan zie ik je berichtje graag tegemoet.

Gix964

Muzikanten gezocht voor coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Ik zoek muzikanten in de buurt van Gouda om een coverband te starten. Zelf speel ik bas, inmiddels een jaar of 11 (ik ben 28), en heb in die tijd ervaring opgedaan in verschillende bandjes en stijlen. Hierbij ben ik ook bezig geweest met eigen muziek en studio's maar het mooiste blijft toch het spelen op het podium. Het plan is om iedere twee weken te repeteren, een leuk setje in te studeren en daarmee … meer »

Muzikantenbank user Luc van LeeuwenLuc van Leeuwen

Gospelband zoekt nieuwe enthousiaste leden!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Gospelband zoekt nieuwe enthousiaste leden!Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Kan jij je vinden in de gospel genre en zoek je een gospelband om te joinen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband (leeftijden tussen 18 en 28) uit Den Haag. Onze muziek varieert van neo soul, jazz, black gospel, Nederpop, rap tot zelfs African gospel. We spelen op bruiloften, … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

(Rock-) Gitarist zoekt band !

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 173x bekeken

Hoi, ik ben Eric (50+), speel sinds mijn 16de gitaar en heb band en bühne ervaring met diverse bands: top 40, rock (blues/hard/classic/modern) en eigen materiaal. Met die laatse opnames in studio gemaakt. Ik zoek enthousiaste (hard) rock (cover) band met breed repertoire. Van het 3 akkoorden werk van AC/DC en ZZ-top, tot meer melodieuze/complexe rock a la Boston, Journey, Deep Purple, Rainbow, … meer »

Guitarmaker

Zangeres zoekt

Gitarist en Overig gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 225x bekeken

HI, ik zing al een aantal jaren in een fijne bluesband en daar ga ik ook zeker mee door, maar waar ik ook naar op zoek wil is een kleine bezetting (2 gitaren, zang of keys en 1 gitaar), nog even geen idee...om ook wat rustigere muziek te brengen. Denk dan aan; Americana, ballads, country. Het rustigere genre. Ik heb een aparte stem, laag, warm een apart geluid. Wellicht zijn er gitaristen of … meer »

Bandzoekt1201

Semi-professionele gitarist gezocht voor jazz-funk band

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 206x bekeken

Heb jij zin om met muzikanten (saxofoon, bass, drums, piano) te spelen die ruime podiumervaring hebben? We spelen goed in het gehoor liggende jazz-funk (Pick up the pieces, The Chicken, Garden Party, Bahia Funk etc.) Vind jij het leuk om twee keer per maand in Leiden / Voorschoten te oefenen en af en toe op te treden? Laat dan een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Paul

Looking for motivated drummer, keys / guitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Hello, We are a motivated duo Singer / Gt, bass player that looks for and additional Guitarist or Keyboardist. And of course tight Drummer with the right attitude to see things done. We are 30s - 40s, but ages not important. It's no problem to record your own music / phrases and got time enough to finish our demos together. We currently have around 12 ready-made concepts, and want to go … meer »

Yaso