Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Gitarist gezochthallo, ik ben op zoek naar een gedreven gitarist die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen. Mijn nummers zijn overal te vinden, Spotify, Itunes, Ytube etc Mocht je vragen hebben kan je mij altijd benaderen. alvast bedankt Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Gitarist omgv Gouda zoekt nieuwe band

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Hi allemaal! Na een tijdje niet in een band te spelen merk ik aan alles dat het weer tijd is om aan de slag te gaan! Ik ben Mark 30 jaar en heb in verschillende bands gespeeld, het liefst eigen werk. Muziek van Kings of Leon, Muse, RHCP tm The Eagles en alles ertussen vind ik gaaf. Zoeken jullie een sologitarist voor een bestaande, of nieuwe band, let me know!

Mark Spee

Gezocht ervaren gitarist, blues/rock soul genre

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Gitarist gezocht in omgeving Rotterdam (Zuid-Holland) Wij zoeken een goeie blues/rock soul gitarist die zowel slag- als solopartijen aankan. We zijn allemaal ervaren muzikanten, maar missen die stabiele gitarist in onze formatie. Band bestaat momenteel uit drums, bas, 2x leadvocals,Bluesharp speler Leeftijd variërend van 40-60 jaar. We hebben een opstartende repertoire die we nog verder moeten … meer »

Wim Koster

Kajal zoekt Gitarist of Toetsenist (v/m)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 131x bekeken

Vanwege het vertrek van onze huidige gitarist, zoeken wij een nieuwe gitarist of toetsenist. (huidige toetsenist speelt ook gitaar - zodoende) Wij zijn een ervaren band, met een gevarieerd repertoire van 3/4 eigen nummers en 1/4 trip-hop klassiekers, van bands als Morcheeba, Massive Attack, Hooverphonic etc. De stijl is trip-hop, maar er is ook een duidelijke indie/alternative rock onderstroom aanwezig. … meer »

Kajal

Muzikanten gezocht voor nieuwe ska/reggae band.

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Voor een nieuw op te richten ska-band, ben ik (Hugo Dirks, bassist) op zoek naar een drummer, een toetsenist, een gitarist, zang (evt. in combinatie met toetsen of gitaar) en een blazers-sectie. Laten we beginnen met covers (denk aan: Doe Maar, Madness, The Specials) en/of het maken van ska-versies van bekende nummers (zoals bijv. Skameleon). Het doel is om spetterende optredens te verzorgen die het … meer »

Hugo Dirks

GItarist(e) gezocht voor Delftse Band 'Defenders of Rock'

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 253x bekeken

Ben jij een rhythm gitarist (slag) en zoek je ervaren muzikanten om covers te spelen, dan zoeken wij ook jou. Wij zijn Defenders of Rock en onze muzikale smaak is ruim en breed van o.a. Melissa Etheridge, Sass Jordan, Beth Hart, Anouk tot Johnny Lang, The Black Crowes. De lijst met nummers sturen we je op verzoek graag even toe. We oefenen op maandagavonden in Delft. Op Facebook staan een paar live-opnamen … meer »

Petra Verton

Gezocht ervaren gitarist, blues genre

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 549x bekeken

Wij, Blues D'LuXe, zoeken een goeie blues gitarist die zowel slag- als solopartijen aankan. We zijn lekker onderweg qua opbouw van ons repertoire, maar missen die stabiele gitarist in onze formatie. Band bestaat momenteel uit 6p: drums, toetsen, bas, leadvoc, backvocals. Leeftijd variërend van 40-60 jaar. We hebben een lekker breed repertoire, van easy tot upbeat (zoals bijv. Eric Clapton, Joe Bonamassa, … meer »

Jeroen

Gitarist en toetsenist gezocht door keigave coverband!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 444x bekeken

Medusa gaat er weer tegenaan en zoekt een goede gitarist en liefst toetsenpersoon. we spelen covers, van AC/DC tot melissa etheridge, Anouk. We zijn een goede bassist en zangeres, 40ers en een drummer(ikzelf) van 56. We oefenen meestal op woensdag in the box in katwijk. Als je vrijblijvend een keer mee wilt spelen kan dat ook, no strings atached(hooguit de barrekening(:-)) Johnjohngrottendieck@*****.com

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck