Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband The Crutches zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

The Crutches is een coverband die pop, rock en blues speelt waar wij een eigen twist aan geven. Wij proberen er altijd een feestje van de maken met onze liefde en enthousiasme voor muziek. Kortom....een band die je energie geeft! De band bestaat uit een (solo/slag) gitarist, basgitarist, drummer, toetsenist en zangeres. We zoeken een (slag)gitarist uit de omgeving van Zoetermeer, tussen de 50 en 60 … meer »

Peter van Dijk

Metalcore band omgeving Westland/Den Haag zoekt (lead)gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 99x bekeken

We zoeken een (lead)gitarist voor onze metalband Faint Solace. Leeftijd is rond de 30-35. Beetje eronder of erboven is geen probleem! We huren een oefenruimte in Naaldwijk. Binnenkort releasen we onze 7e nummer voor een volledig EP. De bedoeling is om snel on stage te staan en te knallen! Zie YouTube en/of Spotify voor ons materiaal. Naast de EP hebben we nog een nummer of 30 in de pijplijn. Dus … meer »

Dennis van Ruijven

Onderstaande muzikanten én zangeres gevraagd voor nieuw op te richten bluesy, jazzy, groovy, soulful coverband. Geen bluesrock of jazz.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 450x bekeken

Toetsenist (NORD Electro 6D) wil nieuwe band oprichten. Na jarenlang feestcoverbands (geweldige hobby) wordt het tijd voor iets anders dan I Will Survive 😉 Genre: Bluesy (geen bluesrock), jazzy (geen jazz) wel groovy, soulful. Luister deze link om een idee te krijgen: https://open.spotify.com/playlist/4JsJHBetVrBSXU5pQ2mmYA?si=fc0288af3aa84d65 Dus: Swingende drummer, strakke bassist, soulful … meer »

Jan-Paul Helwig

Gitarist Gezocht (slag)

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 370x bekeken

Gezocht: slag gitarist Stijl: pop/rock-covers Repetities: wekelijks op dinsdag bij DG-sound in Zevenhuizen Aantal gigs per jaar: 12 - 15 Hoi, Wij zijn the Upside en we zoeken een slag gitarist die het leuk vindt om een extra dimensie aan onze muziek te geven. Wij zoeken iemand die in dienst van de muziek kan spelen! Instrument beheersing is belangrijk en dat je voorbereid naar de repetitieavonden … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Gitarist (ak./el.) gezocht voor Americana+band

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 379x bekeken

Gitarist (akoestisch/elektrisch) gezocht voor Americana+ Band Voor onze Americana band met veel country invloeden, spelend in een semi-akoestische setting waarin meerstemmige zang een belangrijke factor speelt, zoeken wij op korte termijn een (lead)gitarist. Het zou mooi zijn als je ook nog andere instrumenten kan bespelen en eventueel ook een (ondersteunende) zangstem hebt. Dat is echter zeker geen … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 297x bekeken

Startende band, bestaande uit toetsenist, bassist en drummer zoeken een gitarist, die net als wij liefst bandervaring heeft. Bij ons staat gezelligheid en enthousiasme hoog in het vaandel, maar ook serieus met muziek bezig zijn. We willen nummers gaan coveren vanaf de jaren '70 tot nu. Dat kan van rock tot blues of funky zijn. Alles in onderling overleg. We repeteren op maandagavond eens per week of … meer »

Muzikantenbank user Lex BosLex Bos

Zin om te experimenteren?

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 279x bekeken

Beste lezer, Ik ben op zoek naar iemand in regio Capelle aan den IJssel/Rotterdam die gitaar, en/of basgitaar kan spelen. Mijn doel is om covers en eigen materiaal te schrijven op een relaxe laid-back manier. Ik ben zelf een gevorderde gitarist, ik kan nog maar net solo spelen. Ik zou graag met iemand anders nog willen spelen om samen onze talenten verder uit te breiden. Beginners zijn van harte … meer »

Yorick