Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Goedlopende Semi-Pro coverband zoekt zangeres

Goedlopende Semi-Pro coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland)

Wie zijn we?
Cover The Cage is een allround coverband en bestaat uit 6 muzikanten: Robert (vocals), Merel (vocals), Jasper (drums), Peter (bas), Daniel (elektrische gitaar), Marius (Toetsen).

Het repertoire bestaat uit een mix van Pop/Rock/Dance hits uit de 70’s tot aan vandaag, die voornamelijk in medleys verwerkt zijn. We spelen energieke feestmuziek en treden gemiddeld 20 tot 25 keer per jaar op door het hele land, voornamelijk op bruiloften, festivals en feesttenten.

Cover The Cage staat voor een knalfeest met dansbare muziek en veel energie. Veel lol maken en tegelijkertijd een kwalitatief goede show neerzetten is ons doel!
We beschikken over eigen lichtshow, In-Ear Monitor Systeem en werken met een vaste techniekleverancier en geluidsman.

Wie zoeken we?
Onze huidige zangeres Merel heeft in goed overleg aangegeven de band eind van dit seizoen te gaan verlaten om een wereldreis te maken en zich daarna te gaan focussen op andere dingen in het leven. We zijn daarom opzoek naar een ervaren, energieke, allround zangeres in de leeftijd 20-35 die echt een show op het podium neer kan zetten.

Je moet bereid zijn om ca. 20-25 keer per jaar op te treden en wekelijks op dinsdag naar onze vaste repetitieruimte te komen in Katwijk. Het bezit van eigen vervoer is daarom ook een pré.

Het idee is dat je de aankomende maanden geleidelijk in de band mee zal gaan lopen om het huidige repertoire te leren en eventueel samen nieuwe nummers in te studeren die passen bij jouw stemgeluid. Je zult hier en daar zelf al optredens over gaan nemen van Merel, afhankelijk van hoe snel je het allemaal oppakt.

Word jij de nieuwe zangeres van Cover The Cage?


https://www.facebook.com/coverthecage/
http://www.coverthecage.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.