Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Groovy zanger(es) & gitarist gezocht: Sluit je aan bijzonder band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland)

Na het stille einde van onze vorige band, Matt Thursday, meer dan een jaar geleden, hebben we, als toetsenist, drummer en bassist, onze passie voor muziek nieuw leven ingeblazen. Nu zijn we sterk gemotiveerd om gezamenlijk een nieuwe, levendige band te lanceren waarbij we het grooven naar een hoger niveau tillen. Ons geluid is een mix van funky bluesrock, soul, r&b, vette funk (inclusief oldskool vibes) en zelfs een vleugje jazzfusion - we noemen het Grooverock!
Met een toetsenist, drummer, bassist, percussionist, zangeres en gitarist, zijn we al goed op weg. Maar we hebben nog ruimte voor een tweede gitarist en een tweede zanger(es) voor zowel lead- als backingvocals.
We willen onze muzikale horizon verbreden en ons publiek keer op keer verrassen met opzwepende performances. Onze repetities vinden plaats op woensdagen in een gezellige studio in Eerbeek (tussen Apeldoorn en Dieren/Arnhem).
Als je gepassioneerd bent, (enige) ervaring hebt en klaar bent om deel uit te maken van een ambitieuze en veelzijdige band, dan horen we graag van jou! Bekijk gerust een van onze oudere clips (https://youtu.be/S3gqx1I4UbM) om een idee te krijgen van ons vroegere werk, maar we zijn nog enthousiaster over wat de toekomst voor ons in petto heeft. Voeg je bij ons en laten we samen muziek maken die mensen raakt en in beweging brengt!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.