Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Heavy Metal band zoekt zanger

Heavy Metal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland)

Helaas stopt onze zanger er eind dit kalenderjaar mee. Daarom zijn wij (Acid Attack) op zoek naar een nieuwe zanger en frontpersoon. De band is opgericht in 2016 en bestaat uit bassist Youri (28), drummer Roel (23) en gitaristen Luuk (28) en Mark (26). We zoeken iemand van ongeveer dezelfde leeftijd met een passie voor heavy muziek. We spelen voornamelijk Heavy Metal in de klassieke zin, dus met clean en melodische vocals. Een goede sfeer binnen de band is voor ons belangrijk zodat we elkaar enthousiasmeren en energie en plezier halen uit de oefensessies en optredens.
We oefenen elke week op dinsdagavond op de rand van Gouda. We spelen veel eigen materiaal (beïnvloed door o.a. Metallica, Iron Maiden, Judas Priest) en enkele covers. We zijn dit jaar de studio in geweest en brengen binnenkort onze eerste EP uit. De ruwe tracks kunnen we laten horen als je geïnteresseerd bent. Het plan is om vervolgens optredens te regelen in Zuid-Holland en Utrecht. We hebben bovendien veel ideeën liggen voor nieuwe nummers en willen deze graag uitwerken.
Heb jij de stem en het enthousiasme om onze band van een impuls te voorzien? Neem dan contact met ons op via deze advertentie of instagram. Genderidentiteit speelt geen rol voor ons.

Website: instagram.com/acidattackband

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.