Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt frontvrouw/man

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Na 6 jaar heeft onze zangeres afscheid van ons genomen. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe front vrouw of man. Wij zijn plakband. Een pop rock coverband uit de regio Alphen aan den Rijn. In de leeftijd van 26 tot 43 jaar Heb jij 'ballen' en liefst enige ervaring als zangeres of zanger zoeken we jou misschien wel.als je interesse hebt, bel Rik 0622219888

Muzikantenbank user Rik van der HeijdenRik van der Heijden

S.O.U.L. zoekt een zanger(es) met power!

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 676x bekeken

S.O.U.L. zoekt een zanger(es) met power!Wij van S.O.U.L. zijn op zoek naar versterking van het vocale front (M/V). Ben je tussen de 20 en 40 jaar, heb je voldoende ervaring en heel veel zin om in een toffe band te komen zingen, lees dan snel verder! De audities zijn (ovb) gepland op woensdagavond 8, 15 of 25 januari 2020. S.O.U.L. is een band met ervaring. We weten een mooi feestje te bouwen op grotere feesten en partijen en kleine festivals. … meer »

Brigitte Broijl

Muzikanten gezocht voor coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 297x bekeken

Ik zoek muzikanten in de buurt van Gouda om een coverband te starten. Zelf speel ik bas, inmiddels een jaar of 11 (ik ben 28), en heb in die tijd ervaring opgedaan in verschillende bandjes en stijlen. Hierbij ben ik ook bezig geweest met eigen muziek en studio's maar het mooiste blijft toch het spelen op het podium. Het plan is om iedere twee weken te repeteren, een leuk setje in te studeren en daarmee … meer »

Muzikantenbank user Luc van LeeuwenLuc van Leeuwen

Zanger/zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 365x bekeken

Wij zoeken een zanger/zangeres voor een nieuwe coverband. We beschikken al over een drummer en een gitarist, bas. We willen voornamelijk covers doen in het genre classic rock. We zoeken mensen met enige band ervaring en die bereid te zijn (twee)wekelijks in de buurt van Gouda te oefenen. Eigen vervoer is wel handig. Het is de bedoeling om gezamenlijk een repertoire op te bouwen en een aantal keer … meer »

Ben