Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Jazz vocal group “Take Eight” zoekt bariton

Jazz vocal group “Take Eight” zoekt bariton

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant)

“Take Eight” bestaat uit 4 vrouwelijke en 4 mannelijke zangers en wordt begeleid door een 4 koppig combo. Ons repertoire bestaat uit jazz(y) songs van o.a. de wereldvermaarde vocale groepen als Manhattan Transfer en New York Voices, maar ook uit vocale arrangementen van songs van Stevie Wonder, Gregory Porter en Norah Jones.
We treden ongeveer 4-5 x per jaar op. Het streven is om op een semiprofessioneel niveau te concerteren, maar doen het puur uit plezier. We zingen meestal vierstemmig: SATB met veel afwisseling in solo’s. Repetities zijn op woensdagavond, gemiddeld 1x per twee weken, in het Brabantse Mierlo, thuis bij de muzikaal leider. Een kleine contributie wordt gevraagd.
Omdat een van de 2 baritons gaat stoppen zoeken we naar een goede, ervaren bariton, die bekend is met het zingen van jazz repertoire en die bereid is om ook thuis, buiten de repetities om, te werken aan het instuderen van repertoire. Het liefst zouden we iemand “binnen halen tussen 40-55 jaar oud. Hij moet een aardige solo neer kunnen zetten en zelfstandig in SATB vorm, de eigen partij kunnen zingen en…. vooral ook passen binnen de (vrienden)groep… Daar hechten we grote waarde aan. Interesse? Neem contact op met Ruud van Vlerken 0492 662925 of schrijf rapmvanvlerken@*****.com

Website: www.takeeight.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.