Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Leadgitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht)

Bij Blue Room verzorgen wij concerten in een kleine setting, vaak ingehuurd in huiskamers of op prive-feesten. We hebben als doel een onvergetelijke ervaring neer te zetten door middel van livemuziek. De nadruk van de muziek ligt op rock (denk een aan MTV Unplugged van vroeger), maar we maken ook uitstapjes naar andere genres en spelen per optreden ook verzoeknummers als dat gevraagd wordt. Momenteel bestaan wij uit een zangeres, bassist en drummer (cajon) en zijn wij op zoek naar een vaste leadgitarist. Blue Room is een commercieel project en we willen het groter maken de komende tijd. We zoeken dus iemand die daar aan mee wil werken en dat leuk vindt. We hebben een plan en zoeken naar een gitarist met een professionele instelling.

Jij bent:
- bij voorkeur een ervaren freelance muzikant, goede theoretische achtergrond, gear op orde, bij voorkeur iemand die muziek kan lezen, kunt een combi maken tussen akoestisch en elektrische gitaar
- bekend met het spelen van covers, kunt snel instuderen, daarnaast ben je precies in je benadering. Soms is het nodig van 2 partijen 1 te maken en hier draai je je hand niet voor om
- gewend alle partijen tot in de puntjes thuis voor te bereiden, zodat we met een minimaal aantal repetities aan spelplezier, niveau en dus optreden toekomen (!)."
- eventueel mogelijk dat je backings zingt, maar niet noodzakelijk
- prettig persoon om mee te werken, je hebt humor en bent flexibel

Over ons:
- Je komt te spelen in een groep freelance musici die allemaal (semi) professioneel spelen met ruime ervaring in de leeftijd 30 – 40 jaar.
- Zeer gedreven en serieuze mensen die dit project naar een hoger plan willen tillen
Interesse?
- neem contact met ons op met informatie over jezelf
- stuur wat videomateriaal mee waarin je duidelijk te zien en horen bent
- bij wederzijdse interesse plannen we een verdere kennismaking met auditie in met je

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.